Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Připálené Karbanátky

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Rozpor

Příspěvek od Palo »

Karban píše:...osobné výpady, lebo ani jeden nechce...
Vážení XXXXXX ...

Pokud někdo mluví o gravitaci, kterou "produkuje" naše planeta a mluví něco o pravotočitovsti, pak jako debilní přičmrndávač definuji cokoliv, co se hýbe takto kolmo k zemi. Tzn. pokud jde o setrvačník, tak je naplocho vůči zemi a pravotočivý směr beru z polehu nad setrvačníkem.

Pokud jsem to ako debil pochopil, pak ten, kdo to nepochopil, je imbecil ;)

Viliam, pochopil jsem to správně? A mám pravdu s imbecily (byť už s tituly nebo bez)?

[02:59]... ve zdejším vlákně již zcela nepatřičné !!! (viz výše) ... :roll: ... A(&F) ...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
adam.benda
Zasloužilý člen
Dal: 151 poděkování
Dostal: 258 poděkování

Re: Oznámení ...

Příspěvek od adam.benda »

A(&F) píše:... vše týkající se setrvačníků ve vláknu "Magnetické motory" bude v průběhu dne 7.7.2009 nekompromisně smazáno ...
Díky, A(&F). Hrůza hrůzoucí tady :?

A(&F)
Zasloužilý člen
Dal: 1362 poděkování
Dostal: 1195 poděkování

Magnetické motory II

Příspěvek od A(&F) »

... z technických důvodů vás všechny žádám, abyste v načatých i dalších diskuzích dále pokračovali v nově založeném vláknu Magnetické motory II ...

... průběžně zkusím toto vlákno "pročistit" od některých příspěvků (především "vytečkovaných", typu "to jsem napsal já - označilo mne to jako anonyma", časově již neaktuálních, OoT, atd.) ... a poté se znovu pokusíme opět "zplnofunkčnit" některé moderátorské prostředky tohoto vlákna, aby se mohl provést přesun příspěvků o setrvačnících ...

... děkuji za pochopení ... A(&F) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
GRS
Stálý člen
Dostal: 1 poděkování

re

Příspěvek od GRS »

Ospravedlnujem sa za porusenie pravidiel fora a upozornenie beriem na vedomie. Karbana nevylucovat. Karbana uz poznate :).

Karban

Re: ...

Příspěvek od Karban »

gewo píše:
Vcelku běžná věc - moc velkou účinnost to mít ani nebude. určitě menší, než stejnosměrné či pulsní elektromotůrky...

8)

[10:03] ... co kalendář ??? ... nesleduješ ??? ... 5 + 14 = 19 ... a dnes je kolikátého ??? ... víš co to znamená ... :| ... A(&F)

Karban

Re: přístup

Příspěvek od Karban »

adam.benda píše:...Dejte ty magnety po obvodu jen o trochu dál od sebe a ten magnet co drží v ruce, vyměňte za trochu větší a pole pak nebude jen trošku jiné, může být také zcela jiné..

Třeba takový model skutečně fungovat nemůže, ale tentokrát mi o to tolik nejde.. tentokrát mi jde spíš o ten přístup..
Magnety mohou být jakkoli daleko, magnet v ruce taky může být jakýkoliv, výsledek bude stejný.
Celý mechanismus pohání jen síla lidské ruky, na tom nic nezmění žádný přístup...

:lol:

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: Oznámení ... Karbanovi

Příspěvek od A(&F) »

A(&F) píše:... využívám moderátorského práva a uděluji:

1.) diskutujícímu s nickem Karban uděluji "touto formou" 14 denní BAN (tzn. zákaz diskutovat) ve všech vláknech oddílu "Seriál o magnetech + Diskuze" ... jeho diskuzní práva k ostatním částem fóra nejsou tímto rozhodnutím prozatím nijak dotčena (nebude-li nadále porušovat pravidla) ... při nedodržení předchozího mu bude udělen BAN o délce 1 měsíc s fyzickým omezením přístupu k celému foru ...
... jelikož jsi se, Karbane, "neudržel" a tento miniBAN jsi dnes bez jakéhokoliv vysvětlení porušil ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5565#45565 ) ... sis tímto vysloužil udělení BANu v délce trvání 1 měsíce ...

... pro tebou užívanou IP adresu je na tuto dobu povoleno 10 anonymních, ale tebou podepsaných příspěvků !!! ... tak ať stojí za to ... ;)

... pokud z bude tvé IP adresy proveden jakýkoliv pokus o novou další registraci (stejně jako při minulém BANu 8) ) nebo budeš do fora přispívat nepodepsanými příspěvky, popř. budeš-li přispívat nad rámec 10 povolených příspěvků, ... bude ti nynější BAN automaticky prodloužen o další 2 měsíce ... atakdále ... za každý další přestupek krát 2x ...

... A(&F) ...

PeS: ... jakmile bude zprovozněna část fora nazvaná "REALISTI", bude ti zpřístupněna ... budeš-li chtít ... (pokud ale do té doby neporušíš nic z výše uvedeného) ...

Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema :evil: ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis :) ) ...

... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ... :P
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Sašo, nepřeháníš to trochu? Nemyslím, že teď Karban napsal něco tak špatného. Jen projevil svůj názor, což tady ostatně dělají skoro všichni. Pokud vyloučíš všechny, kdo mají svůj názor, zůstane z fóra jen pochlebovárna. To je můj názor, tak mě můžeš taky vyloučit.

"Dum spiro spero"
Ciceron
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

A(&F) píše:

1.) diskutujícímu s nickem Karban uděluji "touto formou" 14 denní BAN (tzn. zákaz diskutovat) ve všech vláknech oddílu "Seriál o magnetech + Diskuze" ... jeho diskuzní práva k ostatním částem fóra nejsou tímto rozhodnutím prozatím nijak dotčena (nebude-li nadále porušovat pravidla) ... při nedodržení předchozího mu bude udělen BAN o délce 1 měsíc s fyzickým omezením přístupu k celému foru ...
... jelikož jsi se, Karbane, "neudržel" a tento miniBAN jsi dnes bez jakéhokoliv vysvětlení porušil ( http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 5565#45565 ) ... sis tímto vysloužil udělení BANu v délce trvání 1 měsíce ...

... pro tebou užívanou IP adresu je na tuto dobu povoleno 10 anonymních, ale tebou podepsaných příspěvků !!! ... tak ať stojí za to ... ;)

... pokud z bude tvé IP adresy proveden jakýkoliv pokus o novou další registraci (stejně jako při minulém BANu 8) ) nebo budeš do fora přispívat nepodepsanými příspěvky, popř. budeš-li přispívat nad rámec 10 povolených příspěvků, ... bude ti nynější BAN automaticky prodloužen o další 2 měsíce ... atakdále ... za každý další přestupek krát 2x ...

... A(&F) ...

PeS: ... jakmile bude zprovozněna část fora nazvaná "REALISTI", bude ti zpřístupněna ... budeš-li chtít ... (pokud ale do té doby neporušíš nic z výše uvedeného) ...
Povídals něco o karbanátku s diodou a motůrkem, tak jsem chtěl upozornit na vylámání zubů.

Reálné diody a motůrky pak zvláště mívají pouzdra z tvrdých plastů či dokonce kovů.

Ale někdo je velmi slabý v technice, nezná příliš materiály, vysmívá se realitě a vše bere moc politicky, že ano....

Podepsán:

Karban (nebo třeba Bambán..)

.

A(&F)
Zasloužilý člen

Příspěvek od A(&F) »

Ilem píše:Sašo, nepřeháníš to trochu? Nemyslím, že teď Karban napsal něco tak špatného. Jen projevil svůj názor, což tady ostatně dělají skoro všichni. Pokud vyloučíš všechny, kdo mají svůj názor, zůstane z fóra jen pochlebovárna. To je můj názor, tak mě můžeš taky vyloučit.
... Ileme, sorry ... ale Karban věděl, za co dostal miniban ... a taky si byl moc dobře vědom toho, co může čekat, když ho poruší ... a to bez ohledu na váhu jeho sdělení, kterým to učinil ... tak totiž BAN funguje ... rozhodně nebyl potrestán za to, že jenom napsal svůj názor ... opět porušil pravidla ... nic víc, nic míň ... zachoval bych se zcela naprosto stejně, ať už by se jednalo o kohokoliv jiného ...

... nepotřebuju se za nic ospravedlňovat, ale stačí se podívat, co dokázal udělat s vláknem "MEG" v posledních pár dnech a před tím ve vláknu "Magnetické motory"... už mnohokráte dostal ponaučení a ještě více šancí ... :|

... jakožto člen tohoto fora budu rozhodně usilovat, aby se zde již nikdy neopakovala nálada popsaná v tomto příspěvku ...

... k tomu ostatnímu bych snad jenom už dodal, že neznamená, pokud je toto fórum otevřené a vstřícné, že si zde každý může dělat, co chce ... fórum má své primární zaměření a to je třeba respektovat ... navíc v brzké době vznikne sekce i pro "Realisty", kde bude moci bez problémů šířit své poznání a provádět patřičnou osvětu ...

... A(&F) ...

Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

A(&F) me nutí to napsat verejne

Příspěvek od Akord »

10:03] ... co kalendář ??? ... nesleduješ ??? ... 5 + 14 = 19 ... a dnes je kolikátého ??? ... víš co to znamená ... A(&F)
Mne se takovéto pripomínky vidí zcela nepatričné.

... mně zas takovéto !!! ... A(&F) ...

Dvell
Zasloužilý člen

BAN?

Příspěvek od Dvell »

Mno tedy technicky vzato, Ty si tady šéf..
Technicky vzato je jedno jestli si o sobě myslíš že si bůh či ne, protože platí to cos napsal.. měl zákaz - porušil - bude pikat.. jo holt za blbost se platí (Karbane víš jak to myslím)

Ale tedy k věci.. já mněl pocit když sem si přečetl toto:

že karban skutečně NEbude moci, né že nebude smět, v tom je z mého úhlu pohledu rozdíl.. když mi někdo řekne že nemůžu vyskočit na panelák jen tak z chodníku můžu to skusit, ale nestane se nic.. ale když mi někdo řekne že nesmím skočit z paneláku, a přitom mi v tom nijak jinak nezabrání..

NE nespochybňuji tvé rozhodnutí, ne proto že jsi tady šéf a měl bych se tě bát, ale prostě proto že od toho toto fórum nevzniklo (teda já si to myslel..)

Jen bych doporučil pro příště správně pojmenovat "Zákaz" a "Ban"
Kdybys mu dal na tu část fóra ban - NEmohl by tam nic napsat - tedy tak to vidím já a tak jsem to také chápal.. každopádně to je teď jedno jen by to mohlo být užitečné pro příště..
Věř že pokud bys mu na 14 dní omezil práva aby nemohl přispívat do "zakázaného prostoru" neměl by teď ban..

S pozdravem

Dvell

"Dneska už nikdo nechodí s písničkou do boje a nezpívá když umírá, ptám se Vás čím to je? Možná že sme se konečně sami sebe zeptali, při tom šílenství, v té bolesti, proč vůbec sme kdy zpívali..."
A(&F)
Zasloužilý člen

To: Dvell, Pepe a další ...

Příspěvek od A(&F) »

... specielně to Dvell: ... nemýlím-li se, tak téma, "že o rozhodnutí administrativy se na foru nediskutuje", jsme už my dva minimálně jednou spolu probírali ...

... to ostatní: ... máte-li ještě něco na srdci ke Karbanovo dočasnému vyloučení, použijte k tomu SZ ...

... svůj názor i důvody jsem již dostatečně vyjádřil v předchozím příspěvku ... a jelikož k tomu nemám potřebu ani nutnost už cokoliv dalšího dodávat, tak to celé uzavírám Cimrmanovským: ... "Můžeme o tom diskutovat, můžeme o tom vést spory, můžeme s tím i nesouhlasit, ale to je asi tak všechno, co se proti tomu dá dělat" ...

... A(&F) ...

A(&F)
Zasloužilý člen

Pro Ilema

Příspěvek od A(&F) »

... tak jsem si zalistoval fórem do dob dávno minulých ... našel jsem si i Tvůj historicky první a druhý registrovaný příspěvek ... a bylo mi z toho tak trochu smutno ... :( / :cry: ...

... kam se poděl ten "duch sounáležitosti a vzájemné pomoci" ... kam se vytratil tehdejší entusiasmus ... a proč ...... odpověz si sám ... :| ... A(&F)

A(&F)
Zasloužilý člen

Re: BAN?

Příspěvek od A(&F) »

Dvell píše:Věř že pokud bys mu na 14 dní omezil práva aby nemohl přispívat do "zakázaného prostoru" neměl by teď ban.
... pokud by nebylo technicky složité omezit mu přístup pouze do určité části fóra, tak věř, že by se to udělalo ...

... Karban je snad dospělý a svéprávný jedinec, u kterého se dá předpokládat, že si je plně vědom důsledků, jenž následně vyplynou z překročení nějakého nařízení ... A(&F) ...

PeS: ... včera jsem počkal 6 hodin od prohřešku na jeho vysvětlení, ... poté jsem mu dal opět veřejně na vědomí, co mu hrozí, ale nedokázal mne kontaktovat ani za celou další hodinu, přestože byl na fóru přítomen ... stačila jedna věta do SZ a nemusel mít teď další BAN ... u těch 10 povolených příspěvků jsem také předpokládal, že je rozhodně využije mnohem efektivněji, než jak to ihned předvedl ... tím že "prsknul", tak jenom promarnil další šanci" ... :|

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“