Takže ešre raz , vieš čítať ? Pepepepe píše:Garantujem ti , že keď ho ako základnú potravinu sprístupníš ktorémukolvek cicavcovi (a nie len jemu) , tak nebude mať problém na nom fungovať . Neveríš ? Ak máš doma ,,cicavca" , nemáš problém si to vyskúšaj . Stačí len chcieť ... . PepeaNONym píše:...Jsme jediným živočišným druhem, kterýžto pije jako ZÁKLADNÍ potravinu mateřské mléko od jiného druhu !!!...
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Dávkování: Ivermectin - Fenbendazol - Mebendazol
Pepo a jeho polemika
Re: Petře díky - mléko ničím nenahradiš ?
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 8 poděkování
- Dostal: 8 poděkování
Re: Petře díky - mléko ničím nenahradiš ?
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 2751#42751pepe píše:Takže ešre raz , vieš čítať ? Pepepepe píše:Garantujem ti , že keď ho ako základnú potravinu sprístupníš ktorémukolvek cicavcovi (a nie len jemu) , tak nebude mať problém na nom fungovať . Neveríš ? Ak máš doma ,,cicavca" , nemáš problém si to vyskúšaj . Stačí len chcieť ... . PepeaNONym píše:...Jsme jediným živočišným druhem, kterýžto pije jako ZÁKLADNÍ potravinu mateřské mléko od jiného druhu !!!...
Přeji ti hodně mléka. Právem si ho zasloužíš.

-
- Zasloužilý člen
Dobrí karbaník vie , že aj oko je možné prebiť
A někdy k tomu stačí i toaletní papír.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Re: Dobrí karbaník vie , že aj oko je možné prebiť
Pekné , no osobne mám račéj s ,,baranicou". Nože netajnosť , čieže je to očko , čie ? Mimochodom , v prírode je ,,symfilia" bežny jav a človek nie je jediný druh , ktorí ,,dojí". PepeaNONym píše:A někdy k tomu stačí i toaletní papír.
-
- Zasloužilý člen
Re: Dobrí karbaník vie , že aj oko je možné prebiť
Nem tudom. Ale ked si ho k sebe postahujes, tak na teba veselo zmurkne.pepe píše:Nože netajnosť , čieže je to očko , čie ?

-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Re: Pepo a jeho polemika
Doslova jsem se vytrhnul z práce abych to , po znovu přečtení všech příspěvků v těchto dvou vláknech , napsal .Ilem píše:Toto vlákno jsem založil proto, že mě zajímají všechny názory a chci si dělat ten svůj na základě pokud možno co největšího množství informací. Mohl bych to řešit SZ, ale jsem přesvědčen, že v takto nesmýšlím sám.
Nazval jsem to Pepo a jeho polemika na základě posledních "událostí", ale budu rád, když se tu objeví názory Petera a dalších, kteří tu nemají na růžích ustláno.
Možná pro někoho zbytečně , ale třeba to někomu něco dá .
Pro objasnění ale nemůžu jinak a předem se taky omlouvám všem , kdož se ze zdravotních důvodů nemůžou manuelně zapojit , jenom co příspěvkem .
Ileme víš , --- mě taky zajímají všechny názory , ale už z podstaty věci dost rychle vybírám .
To dost rychle je v závislosti na okolnostech a pohybuje se to řádově kolem pár sekund .( Každej to mám jinak)
Dokážu celkem rychle rozpoznat , kterým směrem se to zvrhne a nebo by se to mohlo zvrhnout a jestli to něco užitečného přinese , nebo to bude jenom vcelku “zbytečná“ debata , jelikož si jakýkoli dotyčný dal za cíl , vytrhnout z problému něco , čím by nezávazně zaujal , a mohl se nějakým způsobem zapojit .
Je mě už po zkušenostech jedno , jestli je to Petr a nebo Pavel .
Jestli tomu nevěříš , tak Ti to na jakémkoli vlákně předvedu , abys viděl , že to na 100% funguje a že je v samé podstatě možné , udělat z komára velblouda , bez ztráty desítky a bez toho , než bych neměl pravdu .
Můžeš oponovat , že je přece vpravdě vhodné , aby se jakýkoli příspěvek rozebral do mrtě , to je vcelku pochopitelné , ale sám dobře víš , že je to prakticky nemožné .
Jsou lidi nad věcí , jako je třeba La , který to řeší tím , že dá k dané problematice odkaz a : --- a přečti si to a douč se a uměj rozpoznat . Ber na paškál staré a nové a hodnoť a převracej a potom teprve vstup na Fórum a dej svůj závěr k dané problematice .
Né se za každou cenu zapojovat do debaty .
Sám taky a nejenom Ty moc dobře víš , že jakmile zasedneš na Fórum a je tam Zbytečná a ničím Tě neobohacující debata , tak už prakticky nic neuděláš a nebo když teda něco , tak jen velmi málo a ve své podstatě Tě den neuspokojí a jenom ho “ zbytečně “ proflákáš a znehodnotíš .
Na všelikých příspěvcích taky Bezpečně poznáš , kdo něco dělá , aspoň teda pro sebe , když už né pro druhé a nebo jenom chce rozvíjet a donekonečna debatovat i za cenu , že si jakékoli téma vymyslí , či cokoli vytrhne z kontextu .
Není to myšleno ve zlém k danému člověku , protože už je třeba takovej , ale osobně si myslím , že to není účelem tohoto Fóra a Ty sám si vždy preferoval , jednoduchost a věcnost příspěvku .
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Sao, máš právo na svůj názor
Já k tomu dodám jen tolik, že společně se Pepe jsem se dobrali k tomu, co jsem potřeboval vědět pro můj zdravotní stav.
Jen to bylo pomocí SZ, takže ostatní jsou o to ochuzeni. Mě se to nezdá vůči ostatním fér, ale abych sem kopíroval svou soukromou korespondenci, toho jsem dalek.
Jinak nemám nic ani proti tobě, ani proti Pepe.
Jen to bylo pomocí SZ, takže ostatní jsou o to ochuzeni. Mě se to nezdá vůči ostatním fér, ale abych sem kopíroval svou soukromou korespondenci, toho jsem dalek.
Jinak nemám nic ani proti tobě, ani proti Pepe.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
Re: Pepo a jeho polemika
Sao Sao ... , vedz že nie len vesmír je nekonečný . Aj o tom to je . Pepesao píše:Doslova jsem se vytrhnul...