Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: Začínám
...tak to byla moje otázka...v prvním okamžiku , kdy se to tady objevilo.....prej nezničí...je dobré mít tu knihu....odpoví na dost otázek....já jsem v druhém kole...ale musel jsem ....kvuli antibiotikům na tejden přestat....v prvním kole jsme se dostali ...s tou mojí na ...ja 8 ta moje 9...holt jsem slabší povaha....martin11 p.s. přestat jsem tedy nemusel....ale chci mít 100% jistoty...že se to mezi sebou nebude mlátit....MMS počká....vlastně mě nic není.....
... věřím, že se " TO " povede ......
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Si Sao ;)
Člověče sao, zastavil bych se ráth, ale nevím, jestli by to mělo efekt. Po dobu, co se potýkám s doktory (obvoďák, známá, bejvalí spolužáci), tak jsem čím dál tím víc přesvědčenej, že ty svoje zmíněný fajnšmekrovosti musím mít zmapované testy. Nechci nic uspěchat, protože jednak se to zhoršuje jen velmi pomalu a jednak když doberu MMS, pak zjistím, že nějaký neprovedený test mi celou věc zkazilsao píše:Čoveče Palo , jak to tak po tobě čtu , tak bys v tom MMSku měl být naloženej od rána do večera a vůbec víš Ty co , stav se u mě a dáme řeč – co a jak dál , protože mě veskrze se..e , když je někdo nemocnej.
Ještě doplním, že v MMS jsem se již koupal několikrát a bylo to fajn Vždycky se začnu po koupeli potit, ale po MMS až po cca pětinásobném čase
Koho zajímá, co říkají doktoři (mix názorů doktorů):
• ty problémy co máš má půlka lidí na celým světě, považuj se za zdravýho
• takový to Tvoje krátké odchrchlení - to je chlamydia plicní a má to každej pátej člověk, léčba antibiotiky na několik let
• alternativní medicína, zejména akupunktura je dobrá
• stříbro funguje desinfekčně... kdysi dávno se pomočila rána a přiložil se stříbrňák, avšak je to těžký kov a požíváním se zanáší oči - rohovka
• učili nás, že alternativní medicína je svinstvo
• prosímtě ten chloritan to je absolutní nesmysl, to vůbec nezkoušej! Zajdi si na neurologii a řekni doktorovi o antibiotika
• (urolog) vím, že když napíšu někomu lék, tak můj nadřízenej z toho může mít i 300 Kč za kus. Když jsem to počítal, tak má z toho něco přes 100 tisíc za měsíc...
Mno Co dodat
Mé Milé "Sao" (MMS) jsem přesvědčen vyzkoušet, avšak abych šokoval své "doktory", musím mít několik papírů s testy, které mě to umožní. Budu prohlášen za blázna šílence a čaroděje, ale za pokus to stojí
Doktoři ví to co mají vědět, přesto jsou přesvědčení, že mají pravdu a zároveň jsou si vědomi a přesvědčeni, že zdravotnictví je byznys jako kráááááááva
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kapkaři a nečuchaři ;)
No chlapi, já teda nevím co řešíte, ale nikde se podle toho co vím, nepíše kolik je nutné dolít vody či jabka... Důležité je, abyste dostali určité množství tý srajdy do těla jakýmkoliv způsobemsao píše:Elektro -- někde bude Zakopanej Pes a nebo seš jednička.
A ještě navíc to můžete těch 15 kapek rozhodit třeba po pěti kapkách během co já vím hodiny natřikrát...
A teda určitě pokud budu hodně ředit, tak to nebude nic sladkýho, páč jak je známo, tak sladký věci bez vyjímky naše trávení považuje za jídlo a tímpádem toho do sebe nedostanete tolik...
No fakt je, že jsem to neště nedrogoval, takže možná melu bokem
Četli jste gewovu poznámku o rozhození kapek po hodinách popř. dvouhodinách? Je to v základních informacích o MMS, nakonci...
nevolnost
Tak dneska jsem na dvanácti kapkách a musel jsem předčasně začít kůru s vit. C, protože, již včera a dneska ještě silněji, se mi začalo dělat z MMS strašně zle. Po požití pocit jako na zvracení, klidně trvající hodinu ne-li dvě. Stačí ucítit něco co se smradem MMS podobá a už je mi hrozně blbě, málem jsem do sebe tu poslední dávku nedostal, ale nakonec jsem se přinutil.
A přitom mi ze začátku ani smrad ani chuť MMSka nevadily, ale teď je to fakt zničeho nic tak brutální, že to nejde překonat....uvidím po pauze, snad to zvládnu až na 15kap. 3X denně
Můžete nějak rozumně vysvětlit, proč se snažíte narychlo zlomit něco, co Vás trápí řadu let? Doporučuji přečíst poslední příspěvek zde --> http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0059#40059
A přitom mi ze začátku ani smrad ani chuť MMSka nevadily, ale teď je to fakt zničeho nic tak brutální, že to nejde překonat....uvidím po pauze, snad to zvládnu až na 15kap. 3X denně
Můžete nějak rozumně vysvětlit, proč se snažíte narychlo zlomit něco, co Vás trápí řadu let? Doporučuji přečíst poslední příspěvek zde --> http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 0059#40059
slabá konstituce,alergie, trošku hyperaktivita apod.od r.2006(19let) silné stavy depresivněúzkostného typu,únavový syndrom,časté putujíc bolesti,cukání ve svalech,tlaky po těle,krev a hlen ve stolici, chronická bronchitida.MMS od 29.4.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kapátko, lžička a PE-LD plastová flaštička z lékárny
Tak jsem si schálně kvůli vám udělal pokus "kapička". Výsledek mě velmi překvapil:
Vzal jsem tu největší kávovou lžičku co máme doma a naměřil u ní injekční stříkačkou 5 ml, možná to bude necelých 5,1 ml.
Pak jsem ji plnil skleněným očním kapátkem a napočítal 78 kapek.
Plnil jsem ji plastovou PE-LD lahvičkou z lékárny a napočítal 130 kapek.
To jen tak pro zajímavost...
Přikládám obrázek, abyste věděli, o čem mluvím...
Vzal jsem tu největší kávovou lžičku co máme doma a naměřil u ní injekční stříkačkou 5 ml, možná to bude necelých 5,1 ml.
Pak jsem ji plnil skleněným očním kapátkem a napočítal 78 kapek.
Plnil jsem ji plastovou PE-LD lahvičkou z lékárny a napočítal 130 kapek.
To jen tak pro zajímavost...
Přikládám obrázek, abyste věděli, o čem mluvím...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Teda chlapy začínám z těch příznaků co se tu popisují mít až strach,to je to fakt tak hnusný ?Chtěli jsme s manželkou taky začít ale takle?no uvidíme.
Je to individuální, a prosil bych všechny, aby si své zkušenosti v tomto ohledu nechali pro sebe. Zbytečně tim jen děsíte lidi!
Je to individuální, a prosil bych všechny, aby si své zkušenosti v tomto ohledu nechali pro sebe. Zbytečně tim jen děsíte lidi!
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Úraz
Tak jsem měl dneska drobnej úraz... Na finále to vypadalo jako každej druhej, pokud teda by mě v průběhu dne z toho neteklo furt to debilní červený barvivo... Jakoby ty náplasti byly schválně dělaný s nějakým bordelem, kterej to nezastavuje...
No zajímalo by mě, jestli někdo pozná, zda-li jsem se koupal v MMS nebo né... Je to celkem rozmazaný, tak... třeba... z barvy!...
No zajímalo by mě, jestli někdo pozná, zda-li jsem se koupal v MMS nebo né... Je to celkem rozmazaný, tak... třeba... z barvy!...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
Aquarius1 píše:Teda chlapy začínám z těch příznaků co se tu popisují mít až strach,to je to fakt tak hnusný ?Chtěli jsme s manželkou taky začít ale takle?no uvidíme.
Kapku jsi mě Gewo předběhl , ale přesto to sem dám .
Aquarius 1 a i Ostatní , kteří mají stejný pocity a určitě je jich hodně , protože i já sám , -- když bych si to tady jako začátečník přes MMS přečet a kouknul na ty obrázky, tak si připadnu jako v hororu a MMSko bych nevzal ani za zlatý prase .
Některým tady , bych vřele doporučoval , aby ubrali kyslík , protože jejich katastrofické scénáře se už začínají vymykat cestě MMS jakožto přípravku , kterým by mohl mnohým zlepšit jejich životní pouť .
Stačí když budete dodržovat ten nejzákladnější postup a jestli chcete , tak můžete připojit zkušenosti o kterých jsem se zmiňoval v předešlých a prakticky skoro nepostřehnete , že provádíte kůru .
Zdánlivě neblahé , tedy vedlejší účinky , které se dají uregulovat ubráním kapek , budou na konci vyváženy velikou úlevou stran neduhů , které Vás trápí .
Dodatek k mým předešlým postřehum a i doporučením v braní MMSka .
Protože mě tady ze včerejška zbyla topinka s česnekem , tak jsem si ji vzal .(23:00)
Dle doporučení La jsem si po Céčkové kůře dal teďko 10kapek (23:20) , protože zéjtra nastupuji závěrečnou fázi , tedy 15 ráno a 15 večer po dobu 5 dní .
Tak Vám teda řeknu , že když jsem si dal těch deset kapek , tak jsem myslel , že aspoň něco ucejtím , protože 3 denní pauza s Céčkem a pak 10kousků musí být nějak poznat – né .
Nevěřil jsem svým vlastním chuťovým buňkám , protože nic , ale absolutně nic po té topince nebylo cejtit a to ani v náznaku .
Závěr – velice doporučuji .
Ako na MMS
Začína sa tu objavovať viac príspevkov ohľadne problémov pri požití ale aj po požití MMS.
Tiež som začínal od 1+1 a každý deň zvyšoval po jednej kvapke.
Od 4+4 po 8+8 len hnačka a nevoľnosť.
Od 9+9 po13+13 neustála nevoľnosť a od hnačiek úplne prázdny tráviaci trakt (-6kg počas 13 dní).
Tu som si povedal dosť, motám sa v začarovanom kruhu, kedy mi je stále nevoľno a každá ďalšia dávka MMS ide do prázdneho žalúdka, kde vplyvom pocitov nemám vôbec chuť jesť - takto to nemôže fungovať.
Pauza na 9 dní, každý deň 1+1 - 1000mg "C".
Počas týchto dní som naštudoval nejaké príspevky, kde bola popisovaná rovnaká nevoľnosť a samozrejme úplná nechuť pri braní MMS.
Niekoľko drobností, ktoré mi teraz dosť pomáhajú:
V žiadnom prípade nie prázdny žalúdok, ráno si dám MMS až neskôr keď som už dobre najedený - cca 2 hod po vstaní.
Večer sa tiež dobre najem, chvíľu počkám a potom idem na to.
MMS zarábam v inej miestnosti (pachy) a pri pití si držím nos (veľmi pomáha), pijem na dva krát.
Včera (15+15) večer (23:00) som skúsil hneď po požití MMS krajec surového chleba, čakal som do 00:30 a nič ale absolútne nič, takže môžem odporučiť.
Tiež mám pocit, že pri jedle mi viac pomáhajú prekonať nevoľnosť husté-sýte-korenené jedlá - viď príspevok vyššie - topenička.
Myslím si, že je veľká chyba MMS nezačať brať, kôli popisu potiaží v niektorých príspevkoch - sám som tie potiaže mal - treba skôr ošetriť okolnosti.
Mnohí tu už popísali rôzne fígle ako si pomôcť - treba to skúsiť - poprípade prerušiť a dobiť systém "C-čkom".
Skúsenosť priateľa, ktorému som objednával MMS na vyskúšanie:
- od piatku veľká bolesť zubu na ľavej strane
- v sobotu už veľa hnisu a opuch až po ľavé oko - bolesť
- v nedeľu sa už chystal na pondelok k zubárovi na rezanie hnisu a niečo so zubom
- napokon sa v nedeľu rozhodol. že ešte skúsi MMS
- dal 6 plus po hodine 6 (klára 6+6)
- po prvých 6 nič, po druhých 6 hnačka a zvyšujúca sa nevoľnosť až k večeru
- cca po 4 hodinách opuch úplne zmyzol
- v pondelok ešte nevoľnosť a hnačka, zuby - OK
Tu sa dá vidieť okamžitá reakcia organizmu na MMS - ale každý to má inak - vydržať !!!
Tiež som začínal od 1+1 a každý deň zvyšoval po jednej kvapke.
Od 4+4 po 8+8 len hnačka a nevoľnosť.
Od 9+9 po13+13 neustála nevoľnosť a od hnačiek úplne prázdny tráviaci trakt (-6kg počas 13 dní).
Tu som si povedal dosť, motám sa v začarovanom kruhu, kedy mi je stále nevoľno a každá ďalšia dávka MMS ide do prázdneho žalúdka, kde vplyvom pocitov nemám vôbec chuť jesť - takto to nemôže fungovať.
Pauza na 9 dní, každý deň 1+1 - 1000mg "C".
Počas týchto dní som naštudoval nejaké príspevky, kde bola popisovaná rovnaká nevoľnosť a samozrejme úplná nechuť pri braní MMS.
Niekoľko drobností, ktoré mi teraz dosť pomáhajú:
V žiadnom prípade nie prázdny žalúdok, ráno si dám MMS až neskôr keď som už dobre najedený - cca 2 hod po vstaní.
Večer sa tiež dobre najem, chvíľu počkám a potom idem na to.
MMS zarábam v inej miestnosti (pachy) a pri pití si držím nos (veľmi pomáha), pijem na dva krát.
Včera (15+15) večer (23:00) som skúsil hneď po požití MMS krajec surového chleba, čakal som do 00:30 a nič ale absolútne nič, takže môžem odporučiť.
Tiež mám pocit, že pri jedle mi viac pomáhajú prekonať nevoľnosť husté-sýte-korenené jedlá - viď príspevok vyššie - topenička.
Myslím si, že je veľká chyba MMS nezačať brať, kôli popisu potiaží v niektorých príspevkoch - sám som tie potiaže mal - treba skôr ošetriť okolnosti.
Mnohí tu už popísali rôzne fígle ako si pomôcť - treba to skúsiť - poprípade prerušiť a dobiť systém "C-čkom".
Skúsenosť priateľa, ktorému som objednával MMS na vyskúšanie:
- od piatku veľká bolesť zubu na ľavej strane
- v sobotu už veľa hnisu a opuch až po ľavé oko - bolesť
- v nedeľu sa už chystal na pondelok k zubárovi na rezanie hnisu a niečo so zubom
- napokon sa v nedeľu rozhodol. že ešte skúsi MMS
- dal 6 plus po hodine 6 (klára 6+6)
- po prvých 6 nič, po druhých 6 hnačka a zvyšujúca sa nevoľnosť až k večeru
- cca po 4 hodinách opuch úplne zmyzol
- v pondelok ešte nevoľnosť a hnačka, zuby - OK
Tu sa dá vidieť okamžitá reakcia organizmu na MMS - ale každý to má inak - vydržať !!!
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Moje zkušenosti s MMS
V mém okolí mám pár lidí, kteří trpí různými nemocemi. Rád bych jim pomohl, ale než něco doporučím, chtěl jsem nejdříve vyzkoušet účinky na sobě.
Začal jsem minulý pátek na noc se 2 kapkami. Do nedělního večera jsem se dostal po cca +- 2 hodinách až na 10. V pondělí ráno 11, večer bylo v plánu 12. Vzledem k tomu, že jsem byl na montáži v Semilech, chtěl jsem zůstat na těch 12ti ALE! V Úterý se mi nějak zasekly oči, či co a hoplá, bylo tam 15. Do 12ti kapek nic, žádné problémy, od 9ti jsem musel ředit ananasovým džusem. Po požití chuť na jazyku jako bych žvýkal hliníkovou lžičku.
Jak jsem psal, v úterý na noc jsem omylem dal 15. Následující ráno hned po probuzení se dostavily kočky v břiše a šup na hajzlík. Proud jak ze zahradní hadice. Zvuky z břicha se ozývaly stereo v HD kvalitě. Tu středu jsem musel v práci ještě 3x. Od té doby do dneška stolice v podobě proudu vody, pokud ale funguje svěrač, dá se to zvládnout, jen je nutné, jak hezky napsal Lajoš: "musím upravit svoje prdící návyky". Od té doby si dávám 15 ráno a večer. Nevolnosti se nekonaly, snad jen psychický odpor před požitím. Jo v těch Semilech, tak tam voda z kohoutku smrdí přesně stejně jako namíchaná MMS. Zlatá voda v ML.
Co se týče léčebných účinků, dva roky jsem měl "knedlík v krku" pod ohryzkem a je to pryč. Ještě doufám v zmenšení bolestí kloubů a snad se časem po 25 letech zbavím alergie na konzervační látky a roztoče.
Začal jsem minulý pátek na noc se 2 kapkami. Do nedělního večera jsem se dostal po cca +- 2 hodinách až na 10. V pondělí ráno 11, večer bylo v plánu 12. Vzledem k tomu, že jsem byl na montáži v Semilech, chtěl jsem zůstat na těch 12ti ALE! V Úterý se mi nějak zasekly oči, či co a hoplá, bylo tam 15. Do 12ti kapek nic, žádné problémy, od 9ti jsem musel ředit ananasovým džusem. Po požití chuť na jazyku jako bych žvýkal hliníkovou lžičku.
Jak jsem psal, v úterý na noc jsem omylem dal 15. Následující ráno hned po probuzení se dostavily kočky v břiše a šup na hajzlík. Proud jak ze zahradní hadice. Zvuky z břicha se ozývaly stereo v HD kvalitě. Tu středu jsem musel v práci ještě 3x. Od té doby do dneška stolice v podobě proudu vody, pokud ale funguje svěrač, dá se to zvládnout, jen je nutné, jak hezky napsal Lajoš: "musím upravit svoje prdící návyky". Od té doby si dávám 15 ráno a večer. Nevolnosti se nekonaly, snad jen psychický odpor před požitím. Jo v těch Semilech, tak tam voda z kohoutku smrdí přesně stejně jako namíchaná MMS. Zlatá voda v ML.
Co se týče léčebných účinků, dva roky jsem měl "knedlík v krku" pod ohryzkem a je to pryč. Ještě doufám v zmenšení bolestí kloubů a snad se časem po 25 letech zbavím alergie na konzervační látky a roztoče.
Naposledy upravil(a) tbest dne úte 26 kvě 2009 8:31, celkem upraveno 1 x.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Moje zkušenosti s MMS
tbest píše:Zvuky z břicha se ozývaly stereo v HD kvalitě.
Zítra začínám. Jedna věc je jistá. Kdo se bojí, nesmí do lesa.Že by někoho nějaká pachuť nebo nevolnost odradila....... je pošetilé.Jsem chlap a pokud to pomůže mě, pomůže to i mnoha dalším, kteří mi věří. Na plodnost kašlu, svoje mám odbyté. Z nějakých nevolností či připosrání se mi hlava netočí. Každý máme na výběr. Většinou to je buď a nebo.Chtěl jsem se zeptat na ředění mms sifonem.
Neředit ničím, co obsahuje CO2 - to ostatně platí obecně pro všechny, kteří se chtějí udržet při zdraví... sodovky a pivo tlačené CO-čkem nikomu neprospějí.
Neředit ničím, co obsahuje CO2 - to ostatně platí obecně pro všechny, kteří se chtějí udržet při zdraví... sodovky a pivo tlačené CO-čkem nikomu neprospějí.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
1)Kdo se bojí, nesmí do lesa.
Tak s tím lze jen souhlasit.
2)Že by někoho nějaká pachuť nebo nevolnost odradila....... je pošetilé.
Nejde o pošetilost spíš opatrnost.
3)Na plodnost kašlu, svoje mám odbyté.
Tak plodnost mě neděsí potomků mám dost
4)Z nějakých nevolností či připosrání se mi hlava netočí.
Pokud mne to chytne doma není co řešit ale nedokážu si to představit v práci,tam si nějakou nevolnost či připosrání dovolit nemůžu.
5)Každý máme na výběr.
To je fakt.
Tak s tím lze jen souhlasit.
2)Že by někoho nějaká pachuť nebo nevolnost odradila....... je pošetilé.
Nejde o pošetilost spíš opatrnost.
3)Na plodnost kašlu, svoje mám odbyté.
Tak plodnost mě neděsí potomků mám dost
4)Z nějakých nevolností či připosrání se mi hlava netočí.
Pokud mne to chytne doma není co řešit ale nedokážu si to představit v práci,tam si nějakou nevolnost či připosrání dovolit nemůžu.
5)Každý máme na výběr.
To je fakt.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Skúsednosti MMS
Pokiaľ som bral MMS, tak sa mi zlepšovalo veľa príznakov, ktoré som si nadobudol za roky.Je zaujímavé, že sa v priebehu liečby začali zhoršovať kĺby, najmä pravý bedrový.
MMS vcelku nepomáhalo. Hľadal som spôsob ako z toho. Duchovne- ide o potlačovaný hnev. Skúšal som si očisťovať myseľ, trochu to pomáhalo. Rozpúšťanie zakoreneného hnevu je ale zdĺhavé, a mňa kĺb bolel a bolel. Až manželka priniesla domov časopis Nota Bene. Je určený na podporu bezdomovcov, ale sú tam zaujímavé články. A jeden ma celkom zaujal.
Svoje skúsenosti tam popisuje jeden pán, ktorý sa vyliečil z "nevyliečiteľnej" koxartrózy, tým, že prestal konzumovať mlieko a mliečne výrobky. Mlieko od ovcí a kôz mu neškodí, len kravské. Lekári po rokoch nechceli veriť že sa vyliečil z "nevyliečiteľne"j choroby.
Skúsil som premerať vzťah medzi bolesťami v kĺbe a mliečnymi výrobkami, a je tu súvis.
Takže moje prvé skúsenosti s MMS sú kladné. Ustúpia alergia a mnohé iné ťažkosti. Ale zrejme nebude všeliekom na všetko. Aj v tomto prípade je potrebné rozumieť chorobe, ako vznikla a podľa toho ju aj liečiť. Toto nie je kritika, alebo oponecia voči používaniu MMS. Je to výborný prostriedok na dezinfekciu tela, a následne môže spôsobiť úľavy až vyliečenie mnohých chorôb . Kto by si nechcel vyliečiť napr. boreliózu... Ale v chorobných prípadoch, súvisiacich s psychikou, by som eventuálny ústup príznakov nepovažoval za definitívnu bodku za chorobou.
Tým, zdôrazňujem ešte raz, neznižujem význam MMS ako výborného dezinfekčného prostriedku, ktorý môže pomôcť vyliečiť mnohé choroby. Len upozorňujem, že telo je potrebné aj v prípade liečby MMS liečiť holisticky, celostne, t.j. telo-psychika ale aj vyššie duchovné štruktúry, pokiaľ sú do choroby zapojené.
Mlieko je pre telata.. a zredene dobre pre male deti. Musi to ale byt MLIEKO, nie odporna brecka zostavajuca z emulgatorov a rastlinnych olejov, ako je to, co sa dnes da kupit v krabici! To NIEJE KRAVSKE MLIEKO! Ovcie a kozie mlieko este nevyrabaju umelo, preto neskodi.
Uz vyse 10 rokov nepozivam ziadne mlieko a zo syrov iba tvrde. "Mlieko" z krabice je pozivatelne az potom, co ho spracuje kefirova kultura, inac je zdrojom vsetkych neduhov u starsich rocnikov. Ide mi na 60 a o ziadnych klboch neviem. Ale asi niake mam... hmm.
MMS nemůže pomáhat, když do sebe člověk nepřetržitě cpe jedy..
MMS vcelku nepomáhalo. Hľadal som spôsob ako z toho. Duchovne- ide o potlačovaný hnev. Skúšal som si očisťovať myseľ, trochu to pomáhalo. Rozpúšťanie zakoreneného hnevu je ale zdĺhavé, a mňa kĺb bolel a bolel. Až manželka priniesla domov časopis Nota Bene. Je určený na podporu bezdomovcov, ale sú tam zaujímavé články. A jeden ma celkom zaujal.
Svoje skúsenosti tam popisuje jeden pán, ktorý sa vyliečil z "nevyliečiteľnej" koxartrózy, tým, že prestal konzumovať mlieko a mliečne výrobky. Mlieko od ovcí a kôz mu neškodí, len kravské. Lekári po rokoch nechceli veriť že sa vyliečil z "nevyliečiteľne"j choroby.
Skúsil som premerať vzťah medzi bolesťami v kĺbe a mliečnymi výrobkami, a je tu súvis.
Takže moje prvé skúsenosti s MMS sú kladné. Ustúpia alergia a mnohé iné ťažkosti. Ale zrejme nebude všeliekom na všetko. Aj v tomto prípade je potrebné rozumieť chorobe, ako vznikla a podľa toho ju aj liečiť. Toto nie je kritika, alebo oponecia voči používaniu MMS. Je to výborný prostriedok na dezinfekciu tela, a následne môže spôsobiť úľavy až vyliečenie mnohých chorôb . Kto by si nechcel vyliečiť napr. boreliózu... Ale v chorobných prípadoch, súvisiacich s psychikou, by som eventuálny ústup príznakov nepovažoval za definitívnu bodku za chorobou.
Tým, zdôrazňujem ešte raz, neznižujem význam MMS ako výborného dezinfekčného prostriedku, ktorý môže pomôcť vyliečiť mnohé choroby. Len upozorňujem, že telo je potrebné aj v prípade liečby MMS liečiť holisticky, celostne, t.j. telo-psychika ale aj vyššie duchovné štruktúry, pokiaľ sú do choroby zapojené.
Mlieko je pre telata.. a zredene dobre pre male deti. Musi to ale byt MLIEKO, nie odporna brecka zostavajuca z emulgatorov a rastlinnych olejov, ako je to, co sa dnes da kupit v krabici! To NIEJE KRAVSKE MLIEKO! Ovcie a kozie mlieko este nevyrabaju umelo, preto neskodi.
Uz vyse 10 rokov nepozivam ziadne mlieko a zo syrov iba tvrde. "Mlieko" z krabice je pozivatelne az potom, co ho spracuje kefirova kultura, inac je zdrojom vsetkych neduhov u starsich rocnikov. Ide mi na 60 a o ziadnych klboch neviem. Ale asi niake mam... hmm.
MMS nemůže pomáhat, když do sebe člověk nepřetržitě cpe jedy..