Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Zkušenosti uživatelů I.
Vůbec si nedokážeš představit, jakou naději jsi napsal.Je to nádhera. Jen jsem se chtěl zeptat, jestli to běhání na záchod je akutní a jak je to ovladatelné. Páč já mám za týden či dva období senoseče a nerad bych někde v traktotu tentononc.A pak v tom celý den hrkat v těch vedrech, to už bude chtít hodně tvrdého týpka. Nejsem zženštilý, nejsem žádný měkota, ale tohle jsem nezkoušel.........Když ubereš kapku či dvě, neustále to nutí přidat krok?
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
Pro jardu
No někdy jsem se musel přemístit(ihned hrkat) přes velké město ,kde jaksi možnost nebyla ,dá se to trošku usměrnit tabletkou živočišnýho uhlí,ale po napití vody a nebo nedejbože píva se to probere ,takže moc uhlí nebrat(žádný hrsti) trpí tryska.
Někdy stačí sníst kousek suchýho chleba.Každý máme hold seřízenou klapku na jiný tlak, akorát konstrukce je stejná.Naředí to vnitřní objem traktu zcela jistě ,problém vidím jedině ve vznikajícím plynu a když se s tím objemem zaštěrchá takhle to o sobě dá aspoň chvílku dopředu vědět. (mě podržela jedna tableta živočišnýho uhlí ,nouzovka, asi 6 hod)
Někdy stačí sníst kousek suchýho chleba.Každý máme hold seřízenou klapku na jiný tlak, akorát konstrukce je stejná.Naředí to vnitřní objem traktu zcela jistě ,problém vidím jedině ve vznikajícím plynu a když se s tím objemem zaštěrchá takhle to o sobě dá aspoň chvílku dopředu vědět. (mě podržela jedna tableta živočišnýho uhlí ,nouzovka, asi 6 hod)
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 7 poděkování
MMS
Takže Alien .
Když se jedná o to , požít onu tekutinu na lačno , tak to zkusíš jenom jednou a už vícekrát Tě to ani nenapadne , protože jestliže okamžitě něco nepozřeš , tak nebudeš stačit splachovat WC .(12-15 kapka)
Do takové 9-10té kapky je to skutečně v pohodě (pro silnější povahy) , ale pak to začne .
U 11 kapky budeš přemejšlet , jestli to zvýšit na dvanáct , nebo s tím seknout .
Já jsem tak přemýšlel u 13té , ale za 5hod se to ve mě nějak tak rozleželo a já to překonal . Ptáš(Te) se jak?
To bych nebyl já , abych Vám od té nechuti nepomohl . Takže předně bych Vám radil , aby jste VŽDY měli nachystány věci , které můžete vidět na obrázku a dotáhnete to na 15 tak , jako se to podařilo mě .
Ananasový džus , který jsem doporučoval nemá chybu – dále 2dcl sklenici a na ní už dnes používám dekl pod škopek – svou milovanou Kolču (pozor né Kofolu ) kterou mě Gewo schválil , jakože přijatelnou + další 2dcl sklenici a nakonec kus chleba .
Postup :
Aktivujete patřičnou dávku a v tu ranu zadeklujete . (Nečuchat)
Po třech minutách uchopíte jednou rukou dekl a ve druhé už máte nachystán Ananasový džus . (Nečuchat)
Odklopíte a rychlostí blesku dolijete Ananas a opět šmahem zadeklujete . (Nečuchat)
Na tomto místě si už můžete gratulovat , protože 50% procesu máte za sebou . Teď ale nastane druhá , tedy neméně zajímavá procedůra , u které musíte být taktéž mrštní , že by Vám Zátopek měl závidět , protože jinak budete set sakramentsky vedle a MMSko už nebudete chtít do smrti smrťoucí . (14-15 kapka)
Slabším povahám napovím , aby si po požití zacpali nos (12-15kapka ) , protože MMSko Vám z předešlé dávky regeneruje čuchové buňky a budete jak pes Ohař – jak Žralok , kterému do vody šupli krev a na pět kilometrů .
Prostě pes Vám může závidět a v Norování máte zlatou .
Ostatním pak , aby si před sebe dali nějaký pěkný akt nebo něco ještě milejšího , co by odvedlo jejich pozornost.
Jsou i tací , kteří jsou schopni a ředí jenom vodou , ale na naší planetě jsem to ještě nezahlíd (14-15kapka) .
Tedy pokračujem :
Nesmíte dlouho váhat , protože pod tím deklem se tvoří ingredience nevalné vůně a tak raději napočítejte do tří , napůl vydechněte a šup tam s tím . (Nečuchat)
V té druhé 2dcl sklenici máte již předem nalitou Kolču , kterou do sebe bezprostředně po akci frknete .
Nečekejte na nic a hnedka si nalejte další Kolču a pořádně si vypláchněte ústní dutinu .
Poté si zobnite kousek chleba , cucnite si Kolči , obsah v ústech promíchejte a šup s tím dolů .
Znovu propláchněte chlebárnu .
Po této procedůře si brknete a všechno je OK .
Toť má rada , kterou praktikuji a jsem na 15ti .
Ps: Beru 3x denně i když jsem dostal od Gewa kartáč a nedoporučuje , ale co už . Když jsem začal , tak jsem to chtěl dokončit .
Začal jsem 2-3-4 , 5-6-7 , 8-7-8 , 8-8-9 , 9-9-10 , 10-10-11 , PAUZA na C 10 dní , 10-10-10 , 11-12-13 , 14-15-15 a budu pokračovat tejden -- ráno a věčer , tedy 15 - - 15 .
Ptáte se kdy udělat Pauzu ?
Mě si organizmus řekne teda naprosto přesně a to , že začne brnčet špička jazyku a lechtají dásně .
Prozatímní výsledek : Cejtím se na 18 (sakumprásk) , místo rezavejch trubek mám teďko plastový , všechny záněty jsou pryč -- chčiju jak Bernal Lión (maminka říkávala ) , čuch na 100% , zrak – ostřejší vidění (dioptrie to neopravuje ) , plíce o 100% lepší a bolesti žádné , ostatní mužské záležitosti jsou takové , jak říkal La , tedy OK .
Co se týče kuřáků , tak můžu jenom říct , co říká La , tedy špinky Vám chutnají , ale nemusíte je mít , jinak řečeno , -- můžete klidně přestat kouřit bez toho , než by Vám to chybělo . La už o tom uvažuje a jak přestane on , tak přestanu i já .
Na MMSko se totiž musíte těšit jako na dobrůtku , jako na zákuseček po jídle , jako třešničku na dortu v tom našem uspěchaném životě a né na něho pohlížet jako na něco , co do sebe musím dostat stůj co stůj .
Takže pamatujte , MMSko je pro nás laskomina , která nám pomůže překonat nepřekonatelné .
-----------
Díky, Sao!
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Naposledy upravil(a) sao dne čtv 21 kvě 2009 8:56, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Pre Sao
Zdravím Sao.sao píše: Jsou i tací , kteří jsou schopni a ředí jenom vodou , ale na naší planetě jsem to ještě nezahlíd (14-15kapka) .
Ja som teraz na 54 dávke. Začínal som od 3 kvapiek a každú ďalšiu o 1 kvapku viac až po 17, čo je podľa knihy na 68 kg váhy (mám 70 kg). Po 17 kvapkách som si dal C kúru 3 dni. Nakoľko pri postupe na 17 kvapiek to so mnou nič mimoriadne nerobilo, po 1. C kúre som prešiel na 10kvapiek a po približne 1-2 hodinách ďalších 10 kvapiek do obeda a večer som to zopakoval. Po 14. dávkach som všade cítil chlór. Dal som si ďalšiu C kúru 3 dni.
Po troch dňoch som pokračoval so 6. kvapkami štýlom ako s 10. kvapkami. Zatiaľ je tých 6 kvapiek bez problémov užívateľných. Ešte pár dní a zasa C kúra.
Podotýkam, že počas brania všetkých dávok som riedil len vodou.
Po aktivácii som dolial asi 1,5 dcl vody, zhlboka som sa nadýchol, polovicu vzduchu vydýchol, vypil MMS a so zadržaným dychom ešte 3-4 ktát naprázdno prehltol a vydýchol zvyšok vzduchu. Po asi 2-3 minútach som to zapil asi 1,5 dcl čistej vody na spláchnutie chlórovej chuti z úst.
Tá 17. dávka bola sila. To ako keby si si dal orechového vína ( keď ho poleješ okolo orecha, všetky orechy opadajú).
Na týchto 6. kvapkách som v pohode, ale žiadne "zázraky" sa nedejú.
Štítna žľaza
Čakám na zásielku MMS aj s knihou. Stále sledujem toto fórum. Zaujímalo by ma, či je tu niekto taký, kto má problémy so štítnou žľazou a užíva MMS. Mám autoimunitné ochorenie štítnej žľazy s hypotyreózou( užívam Euthyrox). Užívala som aj 5 balení silných antibiotík (momentálne neviem názov) na pľúcne chlamýdie asi pred tromi mesiacmi. Mala by som otázku na skúsenejších, či nevadí užívanie MMS už aj tak na dosť zanesenú pečeň, či sa s tým dokáže vysporiadať.
A ešte jedna vec, manžel už dlhodobo užíva lieky na vysoký krvný tlak, okrem toho lieky na zvýšenie imunity, Milurit na kyselinu močovú a tiež asi pred mesiacom užíval silné chemoterapeutiká na pľúcne chlamýdie. Chcela by som mu dať užívať MMS, len neviem, či pri týchto liekoch by to zvládol. Aby som ho neotrávila...
Ďakujem za každý názor!
A ešte jedna vec, manžel už dlhodobo užíva lieky na vysoký krvný tlak, okrem toho lieky na zvýšenie imunity, Milurit na kyselinu močovú a tiež asi pred mesiacom užíval silné chemoterapeutiká na pľúcne chlamýdie. Chcela by som mu dať užívať MMS, len neviem, či pri týchto liekoch by to zvládol. Aby som ho neotrávila...
Ďakujem za každý názor!
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Chlamydie
Byl jsem dnes u doktora a dostal jsem výsledky. Dávám je v příloze... Je mi schopen někdo vysvětlit ty výsledky z prvního papíru?
Dávám to schválně sem, později po MMS k tomu budu dávat poznámky z užívání MMS
Dávám to schválně sem, později po MMS k tomu budu dávat poznámky z užívání MMS
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Výsledky
pro Pala:
Výsledky ti asi vysvětlit nedokážu, nejsem lékař, jen mám asi podobný problém jako ty co se týká těch chlamydií. Když se dívám na moje poslední výsledky co se týká odběru krve, tak tam mám tyto hodnoty:
anti Chlamydie IgA........................1,388 pozitivní
anti Chlamydie IgG........................0,902 pozitivní
anti Chlamydie IgM........................0,370 hraniční
s dovětkem aktivní infekce, reinfekce nebo chronická perzistující infekce.
Dle mojí obvodní lékařky jsou tyto výsledky v pořádku, dle imunogie ve FN kde testy dělali moc v pořádku nejsou. IgM hraniční by být nemělo, IgG jsou jenom nějaké paměťové protilátky po prodělané infekci a IgA není nic strašného, z vyjádření lékyřky na imuno "to máte jenom na sliznicích a není to nic s čím by si vaše imunita neporadila". :-) Nicméně musím říct, že na testy na imuno chodím asi jednou ročně a výsledky plus minus stejné mám už čtyři roky, kdy mě tam moje doktorka na testy poslala pro přetrvávající zdravotní potíže. Takže moje imunita si s tím evidetně poradit sama nedokáže, i přes několikero podávání ATB, ale jak řekla paní dr. "ATB pořád dávat nemá cenu".
Jinak tyhle testy jsou jenom na rodově společné protilátky a nikoliv druhové, takže nevíš jestli jde o pneumo, o tracho nebo o psitacci. (zřejmě v rámci úspor ZP, podrobnější testy jsou jistě dražší). Pokud by ses zeptal někoho na http://www.chlamydie.info, tak ti jistě napíší že pozitivní IgA značí chronickou infekci.
Docela by mě zajímalo, jak ti tyto testy intepretoval lékař, jestli to je nebo není v pořádku. A moje potíže - chronická únava, bolesti hlavy, bolesti očí, světloplachost, bolesti zad a svalů, spavost, pocity strachu a úzkosti... a našly by se další. Z tohoto důvodu zkouším MMS, kdyby aspoň něco ustoupilo, byla bych nejšťastnější člověk na světě. :-)
Výsledky ti asi vysvětlit nedokážu, nejsem lékař, jen mám asi podobný problém jako ty co se týká těch chlamydií. Když se dívám na moje poslední výsledky co se týká odběru krve, tak tam mám tyto hodnoty:
anti Chlamydie IgA........................1,388 pozitivní
anti Chlamydie IgG........................0,902 pozitivní
anti Chlamydie IgM........................0,370 hraniční
s dovětkem aktivní infekce, reinfekce nebo chronická perzistující infekce.
Dle mojí obvodní lékařky jsou tyto výsledky v pořádku, dle imunogie ve FN kde testy dělali moc v pořádku nejsou. IgM hraniční by být nemělo, IgG jsou jenom nějaké paměťové protilátky po prodělané infekci a IgA není nic strašného, z vyjádření lékyřky na imuno "to máte jenom na sliznicích a není to nic s čím by si vaše imunita neporadila". :-) Nicméně musím říct, že na testy na imuno chodím asi jednou ročně a výsledky plus minus stejné mám už čtyři roky, kdy mě tam moje doktorka na testy poslala pro přetrvávající zdravotní potíže. Takže moje imunita si s tím evidetně poradit sama nedokáže, i přes několikero podávání ATB, ale jak řekla paní dr. "ATB pořád dávat nemá cenu".
Jinak tyhle testy jsou jenom na rodově společné protilátky a nikoliv druhové, takže nevíš jestli jde o pneumo, o tracho nebo o psitacci. (zřejmě v rámci úspor ZP, podrobnější testy jsou jistě dražší). Pokud by ses zeptal někoho na http://www.chlamydie.info, tak ti jistě napíší že pozitivní IgA značí chronickou infekci.
Docela by mě zajímalo, jak ti tyto testy intepretoval lékař, jestli to je nebo není v pořádku. A moje potíže - chronická únava, bolesti hlavy, bolesti očí, světloplachost, bolesti zad a svalů, spavost, pocity strachu a úzkosti... a našly by se další. Z tohoto důvodu zkouším MMS, kdyby aspoň něco ustoupilo, byla bych nejšťastnější člověk na světě. :-)
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Výsledky
Ahoj, díky za celkem hezký popisLenka píše:Docela by mě zajímalo, jak ti tyto testy intepretoval lékař, jestli to je nebo není v pořádku. A moje potíže - chronická únava, bolesti hlavy, bolesti očí, světloplachost, bolesti zad a svalů, spavost, pocity strachu a úzkosti... a našly by se další. Z tohoto důvodu zkouším MMS, kdyby aspoň něco ustoupilo, byla bych nejšťastnější člověk na světě. :-)
Za slov mého doktora jsem pochopil, že jeho názor je o tom, že chlamydie byla či proběhla a tím to končí
Moje potíže (když čtu Tvé): Chronická únava, bolesti hlavy řeším hodně tekutinami, bolesti očí (hlavně u monitoru, když "svítí bílá"), světloplachost, pocity bezdůvodné nervozity, problémy se zády nemluvě o bolestech (kyfóza, skolióza), "plotýnky" + šumopískot v hlavě po úrazu, nedoslýchavost (za to prý opravdu mohou záda), pak mám řidší stolici se silnějším zápachem, bezdůvodné svědění pokožky (ruce, chodidla, místy i jinde), pocení rukou, semtam svalové artefakty (např. lýtka), špatná tepelná korekce organizmu - v zimě venku pocení, v průměru 2× týdně špatná spavost... našlo by se toho víc Jo a mám podezření, že u každého člověka se to v některých příznacích projevuje jinak, na základě pohlaví a krve. Já mám skupinu 0 rh+.
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Re: udržování
To rád slyšim, že DMSO fak Laďovi funguje, taky ho vo de mě dostal i s instrukcema. Takže kdo bude chtít, mohu posloužit. Účinek je fak fenomenální.la píše: Teď se to snažím odbarvit zvenku pomocí DMSO+voda+MMS.
Vim svoje a la už taky.
další zprávy
Ahoj, takže se zase po nějaké době ozývám, teď o víkendu jsem si dal 3 denní pauzu na vitamín C a poměrně hojně požíval alkohol což vedlo k úplně brutální nespavosti a únavě. Poté jsem opět najel na MMS a momentálně se plácám okolo 11 kapek, jak kdy podle stavu a hlavně podle reakce na předchozí dávku. Někdy mám reakce docela brutální, udělá se mi opravdu hodně zle od žaludku, únava, zimnice apod.
někdo se tu předtím ptal na stav jazyka, takže tam mám taky hodně zajímavou záležitost. Již dříve jsem měl po čistící kůře na játra poměrně silný žlutý povlak. Tento povlak se mi vrátil také na začátku MMS kůry.
Ale Teď v pondělí se objevil na jazyku silně tmavěmodrý(nevím jak to dobře popsat možná lépe šedočerný) především na kořenu jazyka, ale vybíhal místy přes celý jazyk. nicméně jsem v braní MMS vytrval, ačkoli jsem několik dní pořádně nespal a prožíval silné úzkostné stavy, bušení srdce jako blázen, různé tlaky a bolesti(normální člověk by možná volal sanitku, ale já toho už mám za posledních několik let za sebou tolik, že jsem to celkem v pohodě vydržel, jen už jsem si přál aby byl klid).
Dnes již povlak dost povolil, vidět jsou už jen zbytečky, podobně jako to předchozí sloupání kůže na dlaních o kterém jsem psal minule.
Umíte někdo vyhodnotit ten povlak na jazyku? O co se mohlo jednat?
Jinak je mi divný, že všichni popisujete brutální průjmy a já bych řekl že od té doby co beru MMS chodím spíše míň(ačkoli ted jak jsem měl ten povlak, tak jeden den jsem měl opravdu hrozně divnou stolici, úplně svítivě žlutá barva ještě jsem něco takovýho snad neviděl....), ale průjem jako takový natož brutální jsem ještě při MMS neměl.....
uffff no snad jsem na nic nezapomněl a teď se těším na Vaše reakce, názory a komentáře - budu rád za všechno a zdravím všechny
někdo se tu předtím ptal na stav jazyka, takže tam mám taky hodně zajímavou záležitost. Již dříve jsem měl po čistící kůře na játra poměrně silný žlutý povlak. Tento povlak se mi vrátil také na začátku MMS kůry.
Ale Teď v pondělí se objevil na jazyku silně tmavěmodrý(nevím jak to dobře popsat možná lépe šedočerný) především na kořenu jazyka, ale vybíhal místy přes celý jazyk. nicméně jsem v braní MMS vytrval, ačkoli jsem několik dní pořádně nespal a prožíval silné úzkostné stavy, bušení srdce jako blázen, různé tlaky a bolesti(normální člověk by možná volal sanitku, ale já toho už mám za posledních několik let za sebou tolik, že jsem to celkem v pohodě vydržel, jen už jsem si přál aby byl klid).
Dnes již povlak dost povolil, vidět jsou už jen zbytečky, podobně jako to předchozí sloupání kůže na dlaních o kterém jsem psal minule.
Umíte někdo vyhodnotit ten povlak na jazyku? O co se mohlo jednat?
Jinak je mi divný, že všichni popisujete brutální průjmy a já bych řekl že od té doby co beru MMS chodím spíše míň(ačkoli ted jak jsem měl ten povlak, tak jeden den jsem měl opravdu hrozně divnou stolici, úplně svítivě žlutá barva ještě jsem něco takovýho snad neviděl....), ale průjem jako takový natož brutální jsem ještě při MMS neměl.....
uffff no snad jsem na nic nezapomněl a teď se těším na Vaše reakce, názory a komentáře - budu rád za všechno a zdravím všechny
Naposledy upravil(a) ondra dne pát 22 kvě 2009 18:47, celkem upraveno 1 x.
slabá konstituce,alergie, trošku hyperaktivita apod.od r.2006(19let) silné stavy depresivněúzkostného typu,únavový syndrom,časté putujíc bolesti,cukání ve svalech,tlaky po těle,krev a hlen ve stolici, chronická bronchitida.MMS od 29.4.
-
- Zasloužilý člen
Možná dlouhé a to už jsem to Cenzuroval
Ahojky vespolekElektro píše:
Zdravím Sao.
Ja som teraz na 54 dávke. Začínal som od 3 kvapiek a každú ďalšiu o 1 kvapku viac až po 17, čo je podľa knihy na 68 kg váhy (mám 70 kg). Po 17 kvapkách som si dal C kúru 3 dni. Nakoľko pri postupe na 17 kvapiek to so mnou nič mimoriadne nerobilo, po 1. C kúre som prešiel na 10kvapiek a po približne 1-2 hodinách ďalších 10 kvapiek do obeda a večer som to zopakoval. Po 14. dávkach som všade cítil chlór. Dal som si ďalšiu C kúru 3 dni.
Po troch dňoch som pokračoval so 6. kvapkami štýlom ako s 10. kvapkami. Zatiaľ je tých 6 kvapiek bez problémov užívateľných. Ešte pár dní a zasa C kúra.
Podotýkam, že počas brania všetkých dávok som riedil len vodou.
Po aktivácii som dolial asi 1,5 dcl vody, zhlboka som sa nadýchol, polovicu vzduchu vydýchol, vypil MMS a so zadržaným dychom ešte 3-4 ktát naprázdno prehltol a vydýchol zvyšok vzduchu. Po asi 2-3 minútach som to zapil asi 1,5 dcl čistej vody na spláchnutie chlórovej chuti z úst.
Tá 17. dávka bola sila. To ako keby si si dal orechového vína ( keď ho poleješ okolo orecha, všetky orechy opadajú).
Na týchto 6. kvapkách som v pohode, ale žiadne "zázraky" sa nedejú.
Elektro -- někde bude Zakopanej Pes a nebo seš jednička .
Jak dobře víte , tak jsem onehdy slavil kulaté výročí . Člověk má v životě období , kdy se sám nad sebou zamyslí a bilancuje .
No a zrovna , když jsem se jednou tak zhluboka zamýšlel , spatřilo na našem Fóru světlo světa MMS .
Náramně jsem se zaradoval a protože mám štěstí nejenom na dobré lidi , ale i čuch na věci , které jsou v mém žebříčku na prvním místě , nezaváhal jsem .
Správně jsem předpokládál , že jsem celej zanesenej a všeliké jiné neduhy a že by tomu todlencto MMS mohlo odpomoct .
Jenom jsem si přečet úvodní a okamžitě jsem poprosil -- a Mahatma v cuku letu odeslal a na mě již bylo se s tím nějak poprat .
Nebudu se tady rozepisovat co nastalo , protože to už jsem ve svých doc. psal , ale přistoupil jsem k tomu zodpovědně a dávám sem postupně své výsledky .
Já mám MMSku – 100g NaClO2 říznuté 0,266 l destilovanou vodou , takže přesně podle návodu a řeknu Vám , 17kapek a jenom s vodou - prostě seš dobrej Elektro a musíš mě to někdy ukázat , lépe řečeno já vezmu svoje MMSko a budem to pít jak Tequilu .
Abych to zkrátil .
Bude to jenom má úvaha a nemusí být pravdivá , -- přesto se pokusím :
Máš asi málo roků a nejseš hold tak zanesenej , aby si s tím imunitní systém nedokázal poradit , ovšem 17 a jenom s vodou !
Seš silná osobnost a nějaká desinfekce , potažmo síla výparů Tě nerozhází . (já jsem asi slabčák , ách jo )
Taky může být , že MMSko je volajé slabé , protože nahrnout do sebe 17 kapek aktivované 85 kapkami Kys. Citrónovou po dobu 3minut a naředit to jenom vodou -- tak to teda klobouk dolů a skláním se před Tebou .
Teďka mě tak napadlo . Nemáš na jídelníčku nějaké moc vitamínové , tedy Céčkové ingredience ? , nebo tak nějak? A nebo a to bych každému doporučil – nechat Céčko trochu usednout a taky aby bílé krvinky vykonaly své , takže mezi Céčkem a MMS nechat den či dva pauzu , aby měl čas vyplavit přes všechny orgány to , co uvolnilo MMS .
Alien díky , ale mám tak nějak v povaze furt vymejšlet nové a lepší řešení , abych se nejenom z MMSka , ale všeobecně nepo...l .
Jako adept Červenýho Kříže Vás lidičky sice prohlídnout můžu , ale léčit již nesmím , takže aspoň několik rad , které se třeba někomu můžou hodit .
Isis jak bych to tak řek . Mě to připadne , že si to s tím svým předáváte a hážete ty chlamydie jeden na druhého , to jen tak na okraj .
Až Ti přijde MMSko , tak vřele doporučuji Nikam , ale Skutečně Nikam nespěchejte a berte jenom jednu kapku ráno za půl hodiny po jídle a jednu večer to samé . Takto bych to praktikoval asi tři dny a potom to samé se dvěma a takto pomaloučku polehoučku , protože jak to tak po tobě čtu , tak asi spáváte vedle Lékarny a nemoci vám furt klepou na dveře .
Chce to jenom jedno , -- nikdy nepodlehnout a nerezignovat . Až to budete brát , tak taky vřele doporučuji všechno řádně zapisovat . Prostě si udělat tabulku a sebemenší blbost tam napsat . Později se Vám to bude náramě hodit .
Čoveče Palo , jak to tak po tobě čtu , tak bys v tom MMSku měl být naloženej od rána do večera a vůbec víš Ty co , stav se u mě a dáme řeč – co a jak dál , protože mě veskrze se..e , když je někdo nemocnej .
Strakonickej Ondro
Jazyk jako takovej , je velice prokrvenej a vcelku bych řek , že hned po mozku , takže bych se ani moc nedivil , když takové reakce probíhají .
Stran těch průjmů bych řek asi tolik , že když je někdo dost zanesenej , tak to v první fázi jde ven a taky to podle mě působí jako Gutalax , či List Senny a taky hodně hrají nervy . Jinak ten průjem je sice někdy častější nicméně bolesti , nebo nějaké jiné negativní se při tom neprojevují a časem i při 10kapce jdete normálně a už se nemusíte ani bát vypustit nějakého toho zlého ducha bez toho , než by jste museli měniti šactvo .
Naposledy upravil(a) sao dne ned 24 kvě 2009 21:42, celkem upraveno 1 x.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 3 poděkování
- Dostal: 3 poděkování
Re: Možná dlouhé a to už jsem to Cenzuroval
Zdravím Sao.
Pokúsim sa Ti odpovedať.
Skôr tam bude zakopaný pes. Mám cukrovku a som zatiaľ na liekoch. Možno tie to nejak zoslabujú. Vysadiť ich ale nejde, lebo hladina cukru je ešte vysoká. V júni mám ísť na kontrolu, tak uvidím, či to pomáha. anavyše som asi mesiac pre začiatkom s MMS ukončil dvojmesačnú detoxikáciu pomocou Aloe Vera. Takže takto je to s tým zakopaným psom.
prostě seš dobrej Elektro a musíš mě to někdy ukázat , lépe řečeno já vezmu svoje MMSko a budem to pít jak Tequilu .
Keď sa utrhnem z prestavby domu, tak Ťa skúsim navštíviť už len kvôli tomu prípitku. No tohto roku to asi nebude.
Máš asi málo roků a nejseš hold tak zanesenej , aby si s tím imunitní systém nedokázal poradit , ovšem 17 a jenom s vodou !
No 54 nie je zrovna málo. Po 30 rokoch práce hasiča, z toho 20 rokov ako výjazdový a ku koncu ako krajský operačný dôstojník. Boli to roky neustáleho stresu a ako výjazdový hasič som pravdepodobne získal oddolnosť voči kdejakým svinstvám a zároveň som zrejme tým aj "zakonzervovaný".
Mojou ďalšou vlastnosťou je, že sa snažím každú situáciu alebo stav prežiť na plnú silu a dôkladne a pri plnom vedomí ho analyzovať. Tú kontrolu pocitov a stavov som sa naučil pri zásahoch.
Seš silná osobnost a nějaká desinfekce , potažmo síla výparů Tě nerozhází . (já jsem asi slabčák , ách jo )
Ja to nazývam degenerácia z povolania (v mojom prípade hasiča).
Taky může být , že MMSko je volajé slabé , protože nahrnout do sebe 17 kapek aktivované 85 kapkami Kys. Citrónovou po dobu 3minut a naředit to jenom vodou -- tak to teda klobouk dolů a skláním se před Tebou .
MMS som kúpil na http://www.e-mms.sk/ spolu z knihou, takže predpokladám, že je také ako má byť. No od tých 14 kvapiek to už bola sila, ale nepovolil som.
Teďka mě tak napadlo . Nemáš na jídelníčku nějaké moc vitamínové , tedy Céčkové ingredience ? , nebo tak nějak?
Moje stravovacie návyky sú skôr nezdravé ako zdravé. Keď sa dostanem k jedeniu, tak som ako indián. Nažeriem sa do prasknutia a potom mám na dlhší čas pokoj. Skúšal som sa stravovať ako cukrovkár jesť menej a 5x denne, ale môj žalúdok to neprijal. Stále pýtal jedlo až do úplného nasýtenia. Pri pokusoch o zmenu stravovacích návykov som bol neustále hladný a hladný človek je podráždený a vznetlivý. Tak som to kvôli neubližovaniu svojmu okoliu vzdal.
A nebo a to bych každému doporučil – nechat Céčko trochu usednout a taky aby červené krvinky vykonaly své , takže mezi Céčkem a MMS nechat den či dva pauzu , aby měl čas vyplavit přes všechny orgány to , co uvolnilo MMS . [/color]
Skúsim to podľa Tvojej rady po ďalšej C kúre.
Predpokladám, že moje odpovede sú dostatočné.
Pokúsim sa Ti odpovedať.
Skôr tam bude zakopaný pes. Mám cukrovku a som zatiaľ na liekoch. Možno tie to nejak zoslabujú. Vysadiť ich ale nejde, lebo hladina cukru je ešte vysoká. V júni mám ísť na kontrolu, tak uvidím, či to pomáha. anavyše som asi mesiac pre začiatkom s MMS ukončil dvojmesačnú detoxikáciu pomocou Aloe Vera. Takže takto je to s tým zakopaným psom.
prostě seš dobrej Elektro a musíš mě to někdy ukázat , lépe řečeno já vezmu svoje MMSko a budem to pít jak Tequilu .
Keď sa utrhnem z prestavby domu, tak Ťa skúsim navštíviť už len kvôli tomu prípitku. No tohto roku to asi nebude.
No 54 nie je zrovna málo. Po 30 rokoch práce hasiča, z toho 20 rokov ako výjazdový a ku koncu ako krajský operačný dôstojník. Boli to roky neustáleho stresu a ako výjazdový hasič som pravdepodobne získal oddolnosť voči kdejakým svinstvám a zároveň som zrejme tým aj "zakonzervovaný".
Mojou ďalšou vlastnosťou je, že sa snažím každú situáciu alebo stav prežiť na plnú silu a dôkladne a pri plnom vedomí ho analyzovať. Tú kontrolu pocitov a stavov som sa naučil pri zásahoch.
Ja to nazývam degenerácia z povolania (v mojom prípade hasiča).
MMS som kúpil na http://www.e-mms.sk/ spolu z knihou, takže predpokladám, že je také ako má byť. No od tých 14 kvapiek to už bola sila, ale nepovolil som.
Teďka mě tak napadlo . Nemáš na jídelníčku nějaké moc vitamínové , tedy Céčkové ingredience ? , nebo tak nějak?
Moje stravovacie návyky sú skôr nezdravé ako zdravé. Keď sa dostanem k jedeniu, tak som ako indián. Nažeriem sa do prasknutia a potom mám na dlhší čas pokoj. Skúšal som sa stravovať ako cukrovkár jesť menej a 5x denne, ale môj žalúdok to neprijal. Stále pýtal jedlo až do úplného nasýtenia. Pri pokusoch o zmenu stravovacích návykov som bol neustále hladný a hladný človek je podráždený a vznetlivý. Tak som to kvôli neubližovaniu svojmu okoliu vzdal.
A nebo a to bych každému doporučil – nechat Céčko trochu usednout a taky aby červené krvinky vykonaly své , takže mezi Céčkem a MMS nechat den či dva pauzu , aby měl čas vyplavit přes všechny orgány to , co uvolnilo MMS . [/color]
Skúsim to podľa Tvojej rady po ďalšej C kúre.
Predpokladám, že moje odpovede sú dostatočné.
-
- Zasloužilý člen
Vskutku perfektní odpovědi a už se na Tebe těším . S tou cukrovkou mě to velice převelice zajímá , pro Kamaráda .
Pohybuje se furt kolem 12,5 – samosebou si píchá a s tím spojená strava............
Já normálně jím až tak kolem 3-4 odpoledne , prostě nemám hlad , ale zato večer jak říkáš , bych se nejraději zavřel do lednice .
Nicméně mě MMSko donutilo pravidelnosti . Teďko mám dva dny pauzu na Céčko , potom den bez a dojedu ten tejden po 15ti ráno a večer .
Držím všechny palce
Pohybuje se furt kolem 12,5 – samosebou si píchá a s tím spojená strava............
Já normálně jím až tak kolem 3-4 odpoledne , prostě nemám hlad , ale zato večer jak říkáš , bych se nejraději zavřel do lednice .
Nicméně mě MMSko donutilo pravidelnosti . Teďko mám dva dny pauzu na Céčko , potom den bez a dojedu ten tejden po 15ti ráno a večer .
Držím všechny palce
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Začínám
Tak já to teda taky zkusím, už to mám objednaný. Mám celý život kruhy pod očima , teď navíc půl roku zanícenou kůži pod nosem, takže vypadám jako Hitler , a vůbec, kamarádi mi říkají, že bych byla docela hezká holka, kdybych nevypadala jako 14 dní před smrtí jinak celkem nic, jen mám trochu strach, jestli to neničí i ty zdravé a přínosné bakterie v těle, třeba tzv. "střevní mikroflóru, či mikrofaunu". Gabča