Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Zkušenosti uživatelů I.

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Zamčeno
pepe
Zasloužilý člen

Re: Dodatek

Příspěvek od pepe »

Jedna pani povedala , že vraj ... Čert ho vie , možno aj vďaka tomu to už ,,má za sebou" . Pepe
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
Magnea
Starší člen
Dal: 12 poděkování
Dostal: 27 poděkování

Prvy tyzden s vit.C

Příspěvek od Magnea »

Tak, priebezne sa nadalej delim o skusenosti. Rekapitulacia: chronicka borelioza disseminovana forma, MMS beriem cca 2 a pol mesiaca, teraz som zaradila prvy krat tyzden venovany iba vitaminu C, nuz a: prvy den s vitaminom C = priznaky sa zacali vracat, normalne som dostala strach, ze bez MMS sa nezaobidem ani jedne den, opat trpnutie tvare atd., atd., druhy den neskutocne dobre, polavilo mi aj zo napatie v nohach, ktore ma pocas mojej xoroby neustale sprevadzalo, niekedy som profesionalne sportovala, ale kvoli chorobe som s tym musela prestat, po kazdom aerobnom cviceni, som mala velke problemy. Momentalne sa pomaly prinavraciam do mojho "zivota", normalne ma to pusta ist si zaplavat, na bicykel, co som doteraz mohla iba s velkymi problemami.
Ale naspat k vitaminu C, velmi velmi dobra rada, mam pocit velke energie vo svojom tele, ale musim sa krotit, lebo ak by som zacala byt nadmieru aktivna asi by to bol pre telo sok.
Este jedna poznamka, neviem ci mate podobne skusenosti, ale pri brani MMS som zacala mat take zvlastne pocity resp. nalady, velka nervozita a tazoba, akesi tmave mraky okol mna, teraz ked som na vit. C tak to nemam, usudzujem z toho, ci to takisto nemohlo byt zapricinene prave odburavanim patogenov a zatazenim pecene. Momentalne beriem na detox. ostropestrec mariansky a zihlavovy caj a ak niekto vie o "mumiu", tak si ho prave rozrabam a asi ho takisto zacnem brat.
Ak sa vam zda nieco, co by sa dalo vylepsit, dakujem za odozvu.

ondra
Nový člen

nová reakce

Příspěvek od ondra »

Tak mám novou zkušenost s MMS s kterou bych se chtěl podělit:

Začala se mi brutálně loupat kůže na bříšcích posledního článku prstů, nejvíc na třech prostředních prstech. Nevíte někdo co by to mohlo znamenat, případně jaký problém to signalizuje?

la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

Re: nová reakce

Příspěvek od la »

Osobně si myslím že může to jedna se dvou možností .
Buď se něco hojí od spodu,to se právě děje s mými pigmentovými skvrnami na nohou ,ale u mně to neni brutální spíš se to odprašuje.
Druhá možnost mi spíš přípomíná opakovanou neopatrnost při potřísnění zásadou.

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: nová reakce

Příspěvek od martin11 »

...zdravím La.... :hip: ...po týdení kůře...2 den vit...C 2x denně 1000...
...od 5 ti kapek....trochu běhání....ale pohoda...žádná krize..skončil jsem na 7mi..s tím loupáním kůže....protože mám projevy jakési kožní alergie...vidím , že se mi malinko šupinatí kůže na rukou..mezi zápěstím a loktem....a je trochu světlejší...uvidíme po 2 kole za týden....
...teď přání.... je mezi vámi nějaká žena...??...která užívá MMS....ta moje to užívala se mnou..po 6ti kapkách "jisté" potíže...skončila na 8mi..potřebuju konzultaci...z ženského hlediska....jen soukromě...pište na SZ.....dik martin11 a EVA :lol: :lol:

Loupáním kůže se projevuje také hynutí některých plísní a bylo hlášeno i v případech boreliózy.

... věřím, že se " TO " povede ......
habana

MMS

Příspěvek od habana »

Pánové, dneska sem se vám tak brilantně posral, že to snad ani nepamatuju. Takže FUNGUJE TO, CO SE TÝKÁ TÉTO STRÁNKY VĚCI.
:P :P :P :P :P :P

P.S. dovedl bych to napsat kulantněji, ale slovo "posrat se" je v tomto případě nadmíru trefné. Čeština je opravdu pro tyto případy vybavena velice dobře! :shock:

Takto (jednorázová "trysková nemoc") se někdy projeví odbourávání těžkých kovů, kterých se tělo zbavuje tak, aby obešly játra a ledviny. Mezi těžké kovy patří například Argentum...

bf
Nový člen

Posral 2

Příspěvek od bf »

Tak ja som si zase pred dvomi dňami prdol a pral som gate aj slipy.

Ak vie niekdo poradiť:
Mám dilemu skončiť pri 15-tich kvapkách alebo podľa váhy (108kg) pri 27-ich kvapkách ?

Dík.
Bufo.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pořád nic....

Příspěvek od jeff »

Jsem na 9 kapičkách 2x denně a zatím nic ani pozitivního, ani negativního. Podle své hmotnosti bych asi měl skončit ne na počtu kapek, ale spíš na panácích.... :?

Jeff

Bardioc
Starší člen
Dal: 19 poděkování
Dostal: 74 poděkování

Re: Posral 2

Příspěvek od Bardioc »

bf píše:Mám dilemu skončiť pri 15-tich kvapkách alebo podľa váhy (108kg) pri 27-ich kvapkách ?
Tak to by mne zajímalo také. Já mám těch kil 125 :( . jen tak mimochodem - 108kg by se mi líbilo! :D

Hanka

Skúsenosti

Příspěvek od Hanka »

Dobrý deň prajem všetkým.
Začiatok kúry 30. 4. - 6 kvapiek obed, večer.
Po piatej kúre veľmi mierny prejav alergie - pobyt v prašnom prostredí 1 hod., pár kýchnutí, žiadna únava. Týždeň pred tým pobyt v prašnom prostredí 15 min., kýchanie, sťažené dýchanie, silná únava.
Šiesta dávka - večer o 22.00. Návod na užívanie - neužívať nalačno a najlepšie pred spánkom. Neužívať nalačno som si vysvetlila po svojom - dala som si trochu sezamu s kokosom a zaliala 8-mimi kvapkami riedenými vodou (samozrejme aj zodpovedajúce množstvo KC). V noci o pol druhej som sa zobudila s pocitom v žalúdku, ako po poleptaní kyselinou. (Aj jeden prispievateľ mal podobné pocity po užití nalačno.) Podobný pocit bol celý deň. Zabrzdenie na 36 hodín. Ani spomenúť som si nemohla na arómu ZMD. Myslela som, že je koniec, že sa toho odporu nezbavím. Po 36-tich hodinách som si zas dala 6, zaliala sirupom z čiernej bazy + 2 dcl. vody. Zas bolo všetko v poriadku.
7. 5. som začala kúru 30 kv. ZMD + KC + detský šampón - natrieť vlasy, tvár, telo, nohy. Pôvodne som plánovala každý deň, ale osud to zariadil tak, že som to robila každý druhý deň - štvrtok, sobota a pondelok.
Po prvej kúre zmizlo 80 % uhrov a mazový "pupáčik" na čele.
Po tretej som zistila zmiznutie plesne z nôh (po prvých dvoch kúrach som neoverovala). Vlasy - zistím neskôr (predtým nie suché lupiny a časté umývanie).
Zároveň som si 7. 5. začala prípravkom umývať aj zuby - 20 kv. + KC + cca 0,75 dcl. vody. Tak to vyzerá, že aj paradentóza je na ústupe.
Častejšie sedenie na keramickej mise bolo pri užívaní okolo 11-tich, 12-tich kvapiek. Príchod tam bol v medziach slušnosti - nebolo potrebné utekať, len zvukové prejavy neboli najmelodickejšie.
Novotvar, kvôli ktorému som sa dala na tento spôsob jeho odstránenia, sa prejavuje ináč. Predtým som vedela existovať len na živej strave (80 %, zvyšok varená). Teraz jem len varenú (užívanie ZMD po živej strave mi robilo problémy) a prejavy sú ako pri živej strave.
Odstránenie ostatných chorôb - alebo správnejšie zmien od normálu - budem vedieť opísať až po diagnostike. Opisované sú len viditeľné zmeny a zmeny, ktoré sú citeľné.
Včera som sa dostala ku knihe (po prečítaní - asi za dva dni - som ju požičala človeku, ktorý ju viac potrebuje, ako ja) a tam je uvedené množstvo 10 kv. pri natieraní na pokožku. Prikláňam sa k užívaniu tohto množstva. Po tretej kúre mi ruky celý deň voňali chlórom. Asi toho bolo na pokožku veľa. A asi aj šampón nie je najšťastnejší spôsob dopravenia prípravku do pokožky. Nedal sa zmyť. Keď som sa na druhý deň trochu potila v aute, tak ma dosť štípala pokožka tváre.
Spolu so mnou užívala ZMD aj moja matka (73 r.), ktorá bez problémov pokračovala od 6 k 15 kv., riedených vodou. Pri počte kvapiek nad 11 mala trochu inú konzistenciu stolice. Nič viac. Možno je to tým, že asi 3 roky sme na živej strave (80 %, 20 % varená).
V pondelok, t. j. 10. 5., sme kúru prerušili (začala sa prejavovať nevoľnosť od žalúdka) a prešli na práškový C vitamín a práškový KalMag - podľa intuície. Zároveň prechádzam na živú stravu. Chýbala mi.
Jedna rada na záver - neužívať ZMD na lačný alebo poloplný žalúdok.

Děkuji za dlouhou zprávu! Vydržte, bude líp.
Co se týče otázky plného nebo prázdného žaludku - nelze nic doporučovat, každý reaguje jinak, po svém. Zjistit si to musí každý sám. Díky Vaší stravě máte jiné složení žaludečních šťáv, a patrně i jinak sestavenou střevní flóru. To může být důvod těch pocitů. Masožravci je pravděpodobně mít nebudou. Ale jak říkám, musí si to zjistit každý sám. Je nutné vědět, že při plném žaludku je dost snížená účinnost. Kapky účinkují jen 2 hodiny, pak se už veškerý ClO2 proměnil na kuchyňskou sůl (viz také dodatek v úvodní části).

bf
Nový člen

Re: Skúsenosti

Příspěvek od bf »

Hanka píše:Jedna rada na záver - neužívať ZMD na lačný alebo poloplný žalúdok.
Myslíte tým len na plný ? - prečo ?

Bufo.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Citrón a kyselina citronová

Příspěvek od Palo »

Tak jsem si včera napustil váňu a z důvodu absence kys. citronové jsem zvolil aktivaci citronem.
Dnes již kyselinu citronovou mám a nachystal koupel mému otci.

Kyselina citronová (10%) je dle mého odhadu rozhodně silnější a to 3× až 4×!

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Hanka

Příspěvek od Hanka »

Keď som ho užila na poloplný, tak som mala pocit, ako keby bol vypálený kyselinou. Pri plnom neboli žiadne problémy. Asi som mala použiť výraz skoro prázdny. Lebo toho nebolo veľa, čo som mala v žalúdku pred užitím dávky.

carbous
Nový člen

Příspěvek od carbous »

bf píše:
Myslíte tým len na plný ? - prečo ?

Bufo.
Jestli jsi masochista tak si to zkus nalačno. Ne, nebuď blázen, fakt to za to nestojí. Bude ti blbě na zvracení, sračka. Vnitřnosti dostanou co proto. Zkusil jsem si to a never more. Doporučím se normálně najíst a dát si alespoň hoďku pauzu a pak hurá do kapek. :P

Masochista tedy opravdu nejsem, ale co se mne týče, je úplně jedno kdy to vezmu, třeba hned ráno, ještě než si uvařím kafe. Lačnější už člověk bez držení půstu snad běžně být nemůže. A nikdy jsem s neměl vůbec žádný problém, ani na konci pročišťovací kúry, kde jsem se držel týden na 22 kapkách z očního kapátka (1x1,5).
Přesto si ale ani ve snu netroufnu cokoli v tomto směru "doporučovat" či naopak vyslovovat nějaká varování. Každý jen sám za sebe.

Pravdu máš předsedo :lol:. Každej jsme trošku jinačí a i reakce se mohou/budou lišit. Jen info pro začínajícího: žádnej spěch, ať si to neznechutíš blbostma jako já.
Naposledy upravil(a) carbous dne stř 13 kvě 2009 22:27, celkem upraveno 1 x.

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

pokračujem

Příspěvek od jeff »

Jsem už na 14 a je to jiné, po vypití s anansovým džusíkem podle Saa z Lidlu se mi dostaví taková malátnost, která trvá asi hodinu a zpočátku i trochu jakoby šoufl. Jinak zatím žádné změny nepozoruji. Tuto sérii slavnostně zakončím v pátek ráno, počítám na nějakých 17 - 18 kapkách, večer půjdu na pivo a od soboty si dám týden céčka.
Nějak mi to z té lahvičky ubývá, budu muset přivézt ten barel.

Jeff

Zamčeno

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“