Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
MMS - Všeobecná diskuze
- Palo
- Zasloužilý člen
- Dal: 41 poděkování
- Dostal: 451 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Brno
Uvažujeme o objednání jednoho soudku pro Brno a pro Ty, kteří dají vědět a zastaví se tu...
Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Kapátka
Pokud jsem dobře četl, tak "základní" kapátka mají dávat 17 kapek MMS na 1 ccm. Přeměřil jsem si kapátka v lahvičkách z lékárny a současně kapátka samostatně prodávaná. Opakovaným měřením jsem dospěl u obou k výsledku 15 kapek MMS na 1 ccm. Rozdíl považuji za naprosto zanedbatelný. Navíc "stejnost" kapek má význam pouze při srovnávání různých postupů a výsledků, tedy pro vzájemnou komunikaci. Z hlediska léčení je velikost kapek nepodstatná, protože jde pouze o dodržení poměru 1:5. Dávkování si stejně každý přizpůsobuje podle sebe.
Přikládám obrázek v lékárnách snadno dostupných lahviček. Pro kyselinu citronovou považuji za vhodnější používat také zhruba 5x větší lahvičku (105 ccm), než pro MMS (25 ccm). Rozdílná a tudíž i navzájem nezaměnitelná kapátka považuji rovněž za výhodu. Na obrázku je také patrné, že některá kapátka jsou za poloviční cenu - ta dražší se kromě ceny liší jenom tím, že mají "latexový váček" nasazený mnohem dál. Zdravím - poota
Přikládám obrázek v lékárnách snadno dostupných lahviček. Pro kyselinu citronovou považuji za vhodnější používat také zhruba 5x větší lahvičku (105 ccm), než pro MMS (25 ccm). Rozdílná a tudíž i navzájem nezaměnitelná kapátka považuji rovněž za výhodu. Na obrázku je také patrné, že některá kapátka jsou za poloviční cenu - ta dražší se kromě ceny liší jenom tím, že mají "latexový váček" nasazený mnohem dál. Zdravím - poota
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
5 l
...zdravim....mám běhání jako hrom...ale cejtim se svěží...jsem po 5ti dnech na 5ti..
...k dělení barelu....myslím, že by bylo rozumné , ale to je na Jeffovi.....koupit 50l....pak pak 10stejných lanystříků...myslím , že plast muže být...??...toť otázka na GEWO...
Černý nebo tmavozelený. Při uskladnění v těsné nádobě v temnu a chladu to vydrží velmi dlouho, desítky let.
JeFF to rozleje na 10 dílů....a cena těch 320 + kanystřík....myslím , že muže být ten na benzin...5l....v OBI jich maj dost...za slušnou cenu....takže ..nevim kolik kanystr stojí....ale žádný cmrndání...tady je 5 l...za 400.- vč kanystru...otázka je...jak dlouho to je stabilní ....v roztoku 25%...??....druhá otázka pro GEWO... (Viz výše.) a nebo jít druhou cestou....koupit sypané...a míchat...SAO to popsal ..nic to není....SAO ...kde jsi to sehnal...???...a zase třeba u Jeffa to koupit v pytlíku....250gr...martin11 p.s. kdo má bazenek tak to využije, kdo má vlastní studnu...jako já...tak určitě také....kdo nemá ani jedno...ať se rozdělí s kamarády....
...jinak pozor na velikost kapek...v knize se o tom píše....je to dost zásadní....
Velikost kapek je "zásadní" pouze v případě porovnávání s ostatními. Jinak je to úplně jedno. Menších kapek - z očního kapátka - bude víc, je třeba násobit počet x1,5.
...k dělení barelu....myslím, že by bylo rozumné , ale to je na Jeffovi.....koupit 50l....pak pak 10stejných lanystříků...myslím , že plast muže být...??...toť otázka na GEWO...
Černý nebo tmavozelený. Při uskladnění v těsné nádobě v temnu a chladu to vydrží velmi dlouho, desítky let.
JeFF to rozleje na 10 dílů....a cena těch 320 + kanystřík....myslím , že muže být ten na benzin...5l....v OBI jich maj dost...za slušnou cenu....takže ..nevim kolik kanystr stojí....ale žádný cmrndání...tady je 5 l...za 400.- vč kanystru...otázka je...jak dlouho to je stabilní ....v roztoku 25%...??....druhá otázka pro GEWO... (Viz výše.) a nebo jít druhou cestou....koupit sypané...a míchat...SAO to popsal ..nic to není....SAO ...kde jsi to sehnal...???...a zase třeba u Jeffa to koupit v pytlíku....250gr...martin11 p.s. kdo má bazenek tak to využije, kdo má vlastní studnu...jako já...tak určitě také....kdo nemá ani jedno...ať se rozdělí s kamarády....
...jinak pozor na velikost kapek...v knize se o tom píše....je to dost zásadní....
Velikost kapek je "zásadní" pouze v případě porovnávání s ostatními. Jinak je to úplně jedno. Menších kapek - z očního kapátka - bude víc, je třeba násobit počet x1,5.
... věřím, že se " TO " povede ......
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Brenntag
Pro Brno a Moravu vůbec by asi bylo lepší koupit chloritan v Chropyni, kde Brenntag má také sklad
768 11, Chropyně, Komenského 75, Tel.: +420 576 118 613, Fax: +420 576 118 651
A ještě odkaz na firmu http://www.brenntag.cz/Web/CZ/homepage.nsf
Jeff
768 11, Chropyně, Komenského 75, Tel.: +420 576 118 613, Fax: +420 576 118 651
A ještě odkaz na firmu http://www.brenntag.cz/Web/CZ/homepage.nsf
Jeff
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Brenntag
Díky za info!jeff píše:Pro Brno a Moravu vůbec...
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
PP
Chtěl bych se zeptat, jak si MMS stojí proti Panické poruše? Jsou známé nějaké případy léčení?
- Bardioc
- Starší člen
- Dal: 19 poděkování
- Dostal: 74 poděkování
Zdravím všechny
Mám otázku na míchání směsi. Existuje nějaké dané pravidlo? Kape se kyselina citronová do MMS, nebo se může kapat MMS do kyseliny? Proč se na to ptám. Mám ruce třaslavé a než nakapu příslušné množství kapek kyseliny (v současnosti už jich je 75) do MMS, uplyne určitě cca. 1 minuta. Z toho mi vychází celková doba vzájemného působení obou složek na 4 minuty. Kdybych to kapal obráceně, tak se na ty doporučené 3 minuty dostanu. Nejsou ty 4 minuty moc
Díky
Mám otázku na míchání směsi. Existuje nějaké dané pravidlo? Kape se kyselina citronová do MMS, nebo se může kapat MMS do kyseliny? Proč se na to ptám. Mám ruce třaslavé a než nakapu příslušné množství kapek kyseliny (v současnosti už jich je 75) do MMS, uplyne určitě cca. 1 minuta. Z toho mi vychází celková doba vzájemného působení obou složek na 4 minuty. Kdybych to kapal obráceně, tak se na ty doporučené 3 minuty dostanu. Nejsou ty 4 minuty moc
Díky
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
4 minuty nevadí, jen to určitě stihnout do 10 minut ... Řekl bych, že by mohlo být řešení v postupném dělání roztoku - na víckrát. Tzn. Vypít jednu sklenici s 5 kapkama MMS a 25 kapkama kys. a džusem na třikrátBardioc píše:Mám otázku na míchání směsi...
Nebo je druhá varianta - nekapkovat, ale lžičkovat Třeba nějakou hodně malou lžičkou (menší než klasická) ale samozřejmě vědět, kolik kapek se tam vejde...
- Bardioc
- Starší člen
Já a dávkovat to lžičkou? Dobře jsem se při té představě pobavil, to by to dopadlo. Už jsem si při manipulaci stačil vyrobit z džínsů montérky, jelikož MMS funguje jako výtečný odbarvovač. Ten třes rukou je jedním z důvodů pro mé rozhodnutí užívat MMS. Řekl bych, že se to už zlepšilo, ovšem neočekávám zázraky za ten měsíc, který to beru.
Díky za to info o možné době vzájemné chemické reakce.
Díky za to info o možné době vzájemné chemické reakce.
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
- Bardioc
- Starší člen
- Palo
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: 5 l
Já si na koloidní stříbro oblepil klasickou PET lahev černou elektrikářskou páskou... Tak by to mohlo jí i u tohohle zřejmě... Ale asi bych to radši dal do skla... Jak je to s uzávěrem? Plast? Korek? Guma? Kov? Kov hádám, že né... Co to ostatní?gewo píše:Černý nebo tmavozelený. Při uskladnění v těsné nádobě v temnu a chladu...
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
Panick porucha
ahoj Palo,
poznám niekoľko úspešne úplne vyliečených prípadov panickej poruchy. Všetky sa vyliečili dôslednou očistou organizmu, aj duchovnou cestou, potom nasledovalo automatické vyčistenie, resp. samoočistenie tela. Takže by som som bol PRE vyskúšanie MMS aj v tejto diagnóze. Uľahčilo by sa mnohým.
poznám niekoľko úspešne úplne vyliečených prípadov panickej poruchy. Všetky sa vyliečili dôslednou očistou organizmu, aj duchovnou cestou, potom nasledovalo automatické vyčistenie, resp. samoočistenie tela. Takže by som som bol PRE vyskúšanie MMS aj v tejto diagnóze. Uľahčilo by sa mnohým.
- sano
- Zasloužilý člen
- Dostal: 18 poděkování
druh nádoby na uskladnenie chlóru...
Bol som v kotolni na plavárni. Ukazovali mi aj dezinfekciu vody. Chlórová zlúčenina bola v plastových sudoch. Potom to miešali s kyselinou. Sud mal asi 200l. Nepýtal som sa ako dlho im to v tom vydrží.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 258 poděkování
- Dostal: 213 poděkování
Humble při větším množství kapek odměřuje pomocí kávové lžičky.Bardioc píše:Zdravím všechny
Díky
Myslím, že by bylo jednodušší a přesnější odměřovat pomocí injekční stříkačky. Odzkoušet kolik kapek je do 1ml a pak nabrat příslušný počet mililitrů a zbytek co nevychází na celé mililitry dokapat kapátkem.