Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

A houšť

Příspěvek od Iv »

Jsem zvědav,kdy začnou vědátoři, obalení tituly, kydat na tuto věc hnůj. Vždyť jim jde o kšeft a prestiž a to opravdu ztuha. Už se těším na ty bláboly, odborně podaný, tak jak s oteplováním, na Marsu tají taky ledové čepičky, že by tam už lidi pouštěli smrady? Hodně moc této věci fandím, nemusí to být zázrak, ale vše nasvědčuje, že je to výborná věc, taky i jako velké poleno pro vytvoření svobodných a nezávislých lidí a o to nám přece jde.

Trojnožka:
- Zdraví
- vlastní zdroj potravin
- vlastní zdroj energie.

To všechno patří nerozlučně dohromady.
Trojnožka má ohromnou výhodu - nemůže se viklat..
Útoků už bylo několik, ale jediné, co mohli, byl zákaz prodeje, který ovšem lidé všude rychle obešli. Tohle už nikdo nezastaví - farmageddon je na obzoru!
;)

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Určitě

Příspěvek od 1220 »

dobrá věc, to jo
pomni však poutníče, že kniha osudů v Tobě má nesmazatelné zápisy !
ČIŽE když se proces čištění nastartuje tímto zázrakem, máme JEDINEČNOU A NEOPAKOVATELNOU příležitost vzít svůj život
bděle do ruky, a tím se zcela svobodně vzdát některých /ne-li všech/
svých závislostí. Obvyklá metoda pro toto je všeobecně známá ve třech krocích.
1. Najdu příčinu nemoci /např alkohol, kouření, drogy, sladké ,životospráva .............../
2. Sepíšu si to, abych nezapomněl, a rozhodnu se, že to fakt udělám, že se toho zbavím .
3. Abych tomu napomohl, soupis spálím

ty tři kroky opakuju tolikrát až je ze mně jiný člověk
až se to vstane, upálejí holt na hranici mně, to už je ale jiná kapitola
o tom psal hodně Shakespeare.
:idea: :idea: :idea:
K.

Ondřej
Zasloužilý člen
Dostal: 7 poděkování

Příspěvek od Ondřej »

Jo, červobijku Bláhovou taky doporučuji. S EAV mi naměřila pár hnusných parazitů a časem po MMS mám v plánu k ní zase zajít a proměřit se znova.

GEWO tu psal o Pasteurovi a o tom, že nemoce se můžou šířit jen v zadrbaným kyselým těle. Přesně tak. V roce 05 jsem rapidně zlepšil jídelníček (inspirace zde: sk2.goo.cz) a automaticky se začaly ztrácet různý problémy a nepříjemnosti, aniž bych s tím cokoliv dělal. Protože se zkvalitněním jídla automaticky normalizuje funkce metabolismu.

otilrak

DNA

Příspěvek od otilrak »

Dobrý den, zajímalo by mě, jestli už někdo zkoušel přípravkem MMS vyléčit nemoc DNU? Znám hodně lidí, kteří jí mají dědičnou a kdyby jim to pomohlo, tak bych byl rád. Předem děkuji za odpovědi :-)

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Otázka

Příspěvek od Iv »

Pomůže MMS i odbourat v těle vir "Prasečí chřipky" ?

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Otázka

Příspěvek od Palo »

Zcela jistě...

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Iv »

Takže "Koloidka"+ "MMS" a zase Češi a Slováci nevymřou-to je tak vychc.... národ,že ani válečné biologické laboratoře za vodou na nás nemaj :mrgreen:

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Zjištěné závady výrobku...

Příspěvek od Palo »

Za to já mám dle mého názoru poměrně zajímavé a téměř přímo neurčující příznaky:

- nekontrolovatelné slintání a slzení očí při poloze vleže
- prakticky neustále "brabenčení" a necitlivost končetin při ležení (jakoby přeležení, ale dřív jsem to měl "normálně" - tak 1× až 3× měsíčně)
- neustále cukání ve svalech na nohou, zejména v lýtkách, nemožnost se uvolnit, svaly po chvíli začnou samovolně zesilovat stah
- po úrazu hlavy šum v hlavě, relativní silná nedoslýchavost (pozn. níže), cukání nosu při akustické ráně
- průběžné zesilování dioptrií (viz kniha MMS - kovy v zubech)
- časté pálení žáhy (dlouhodobě sleduji co to dělá a co ne, můžu povídat povídky, např. co způsobuje kyselost organizmu (třeba kupovanej chleba - ne domácí na kvasnicích! atd.)...)
- neustálé pocení rukou, pocení v podpaží, i když je zima
- řidší stolice
- celoroční rýma, v zimě zesílená
- měl jsem mononukleózu (tzn. EB vir stále v těle, ale po používání stříbra to nemohu potvrdit)
- mám bronchitidu či co, alergii na vosu...
- v náročnějších situacích (časová náročnost, stres, naštvání na zaměstnavatele atd. ;) ) neurologické potíže - brnění rukou, necitlivost rukou - posléze se to rozlízá do celého těla, špatné ovládání rukou, částečné oslepnutí, nemožnost říct nějaké slovo nemluvě o celé větě...

Teorie:
Úraz hlavy zřejmě způsobil nedoslýchavost na levém uchu (z mého pohledu) o 70 % a na pravém uchu o 30 % - náraz do čela na pravé straně před 17 lety, cukání nosu při ráně, šum v uších, neurologické problémy a kdo ví co ještě ze zmíněných příznaků

Zkušenosti:
- stříbro ze zmíněného na nic nezabírá, kromě klasických chřipek atd.
- javorový sirup se sodou na nějakou dobu sníží potivost a způsobí ztuhnutí stolice

Doporučení doktorů:
- do uší naslouchátka, jak jinak, to je přece logické, když jsou uši v pořádku a mozek nepobírá "signály" (ideální pro ty uši)
- na celoroční rýmu může použít jakejsi vejškrab nosu či co...
- na cukání svalů mi dneska doporučili magnezium, že prej šumák je dobrej...
- alternativní medicína doporučuje Dornovu masáž - zejména 1. a 2. krční obratel (je to tak správně?), to by mělo spravit nedoslýchavost a šum v hlavě a všechno kolem toho...

No chystám se na MMS, tak jsem zvědavej... Jestli teda mám nějakou breberku, tak bych měl začít s 15 kapkami, ale to z příznaků sám nevytuším... NEDĚLEJ TO!! ZAČNI OD JEDNÉ KAPKY, NEBO TO S TEBOU ŠVIHNE! POZOR NA ŠOK PRO JÁTRA A LEDVINY!

Jestli mám díky zádům pošahaný i obranej systém, tak to bude hodně zajímavý, protože s použitím MMS by mi teoreticky měl téct soplík z nosu neustále proudem :D I když kdoví odkud se ta rýma bere... Buď mi to někdo vysvětlí (a za to bych byl vděčnej), nebo se při MMS uvidí...

:D
Tady se evidentně jedná o závady zjištěné na uživateli.. jsi prostě prolezlý breberkama jako starý kredenc červotočem! Najížděj velmi opatrně!

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

Iv píše: Takže "Koloidka" + "MMS" a zase Češi a Slováci nevymřou-to je tak vychc.... národ,že ani válečné biologické laboratoře za vodou na nás nemaj :mrgreen:
Koloida bych s MMS nemíchal, likviduje těžké kovy... Takže jen MMS... na střídačku s VITáskem C Přesně.

Iv
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Pro Pallo

Příspěvek od Iv »

Ano, měl jsem na mysli jak "Koloidku" tak "MMS" každé zvlášť,jako samostatné prostředky obrany. :bye:

Jestli půjdeš do kúry, stříbro po celou dobu úplně vynech a týden před MMS ber větší dávky vit. C. Pak teprve, ale také - začni od jedné kapky!

Já už vní jsem

http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... c&start=30

Návštěvník

Palo

Příspěvek od Návštěvník »

Příznaky ukazují na možnou infekci Cpn/ mravenčení, ztráta citu, problémy s viděním a další,tradičně třeba ještě urputné svědění pokožky na předloktích, pocity nevysvětlitelný úzkosti-neadekvátní reálné situaci, pocity dušnosti se slabostí v srdeční krajině,EKG čisté../ ,
další známá intracellulární infekce, která není běžnou medicínou řešena,v podstatě je ignorována-
jedna krabička Atb -makrolidu-je výsměch vzhledem k urputnosti patogenu a
složitému cyklu života-zanedbání vede mnohdy k vážným neurologickým problémům...jinak většina z nás se potká s touto infekcí vícekrát za život,v akutní podobě se jedná o respirační infekci s příznaky chřipky, po přechození dochází k rozšíření infekce a chronickému stavu . MMS je velkou šancí..u kryptostádií nevím-možná dlouhodobé užití vyřeší i tuto formu-entizol zvládá kryptostadium, no léčba MMSurčitě
velmi opatrně, reakce může být velmi silná vzhledem ke gram-negativitě případně přítomného patogenu...

Návštěvník

palo-pozn

Příspěvek od Návštěvník »

Případné testy na přítomnost Cpn jsou problematické-v podstatě neprůkazné,i hraniční výsledky můžou odpovídat značnému promoření organismu-souvisí s intracellulární fází..typická "pomalá infekce",léčba trvá často stejně dlouho jako rozšíření patogenu-obvykle běžnou cestou
léta pomocí Atb-MMs je oproti klasickým postupům výrazně šetrný
způsob-no nesmí svádět k pokusu "vzít to útokem"-čili pomalu, pozvolna..
H.reakce bývá velice silná-připomíná záchvat malárie včetně zimnice a vysokých teplot-způsobeno toxickými odpady vymírání-proto opatrně..

Děkuji za vyčerpávající rozbor. V každém případě bych se na místě takto postiženého držel metody se střídáním MMS - vit. C - jako při borelióze, a použil "potravu pro bílé krvinky" podle Dr. Clark. A velmi pomalý začátek - třeba několik dní jen na 2x 2

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Palo

Příspěvek od Palo »

Anonymous píše:Příznaky ukazují na možnou infekci Cpn...
Anonyme, kdybys byl registrovanej, dal bych ti bodík!
Vypadá to, že by to mohlo být ono... i ty další příznaky odpovídají - když se nad tím zamyslím - mám to už tak dlouho, že to považuju za normální...

Chlamydie jsou horší než trpaslíci.. vlezou ještě dál než oni. ;)

Čtu si o tom – koho to zajímá: http://www.glukany.info/chlamydioza/

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

Příspěvek od lajos »

Letáček od chloridu používaného doktory intravenózně. Jsem to dal do worldu, jako sken se mi nezdál.
Nedali by se použít ty jejich ampulky i když jsou 10%-ní, třeba odpařením to zvýšit na těch 28% ?
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

mahatma

omyl

Příspěvek od mahatma »

Lajoš, omyl. letáčik je z chloridu sodného - NaCl, čo je vlastne kuchynská soľ.
celý čas tu je debata o chloritane sodnom - NaClO2

Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“