Tady je několik vychytaných Vašich názorů,můj komentář je vždy v závorce.
1)Už máte svůj klub, tak si tam zalezte! (
Máme Tým a tam pracujem!)
2)PRAVDA a BLÁBOL.(
To posoudí Čas,člověk nikdy!)
3)jednoduše se sem přihlásí vícekrát...jako...ten ...nemaj…(
Bývá to někdy pravda a musím se opět usmát)
4) bych byl spíše skeptikem,pravděpodobně by to dopadlo tak, že by dobré nápady zvostali u majitele myšlenky.(
Už se tak myslím stalo často a nebo skupina přešla do úzkého Týmu,kde opravdu tvoří,ale neplácají se po zádech,když něco nejede,tak to nejede a hledá se jiné řešení)
5) Rád bych toho rádce změnil na něco vhodnějšího.(
Já bych osobně nerozděloval vůbec: 0-25 příspěvků - nový člen,
26- a více - stálý člen a dál bych nečlenil,způsobuje to pak vnitřní pnutí těch ostatních)
5) Mala by existovať zodpovedná cenzúra aspoň na vyradenie príspevku, ktorý je napríklad v technickej téme zjavne mimo technické téma.(
Nic není ve světě oddělené-vše se vším souvisí,takovým uvažováním se zničila příroda ve XX.století)
6) Rád bych změnil členění a strukturu fóra do nějaké přehlednější formy.(
Nic mně nenapadá,s přihlédnutím na povahové rozdílnosti dnešní společnosti.)
7) Mimochodem, Admin a Moderátoři použité IP adresy VIDÍ! (
Je pravda,že se někdy opravdu zasměju,ale nesmím to ventilovat.)
OK. Vyserme se tedy na karmu. Stejně si ji někteří jedinci evidentně přidávají sami z jiných profilů,..(
Takže Rivale,musíme se stydět!!!…osobně dávám každému Karmu,kdo mě něčím zaujal a dobře naladil a nemusí to být jen tech. záležitost-neoddělujme tyto důležité věci,nebo se zničíme..)
9) Anonym by mel počítat s tím, že jeho príspevek muže být vyrazený,..(
Docela zajímavá myšlenka,ale v praxi nemožná,jedině zamezit Anonymům příspěvky..)
Toto je pár postřehů,snad Vám pomohou,jsou to jen a jen postřehy,takže nevnucuji žádný svůj názor,když nic,tak to berte jako zpestření ale něco to ukazuje.