i když - vlákno na autonomní spotřebiče (komerční i vlastní výroby) by nebylo špatný - celkem náhodou jsem narazil na zajímavý zdroj - pro inspiraci: http://www.yourhome.gov.au/technical/index.html
Moderátor: FUP - Moderátoři
I kuš, děcko...carbous píše:... Když jsi si jistej, že něco takového opravdu nefunguje, tak proč přímo nezkusíš oponovat třeba přímo takového Dingela. Cesta na Filipíny není jako cesta na Mars a dá přímo po netu domluvit návštěva. ...
Se omlouvám že to tady zlehčuju, ale teď už to sem nemůžu nedatjarda ovčák svitavy píše:Ovce nebrat!!! Jsou strašně promiskuitní, množí se to jako veverky a co uvidí, sežerou.
No mám je i pres zimu a to taky chtejí sekat, když není co.gromit píše:proč sekačku, když máš ovce?
Diky dospelakuKarban píše: I kuš, děcko...
![]()
Zkoumám některé demografické změny, fuk pro koho.carbous píše: Diky dospelaku![]()
A co takhle odpoved na tu druhou otazku? Ze by moc na telo "starousi"![]()
Jinak pekne jsi se oprel do Sana (z hlediska slohove upravy) a Kutila (z ohledem na horeni vody)....ono je to zajimeve tema i z hlediska patentoveho...kdysi jsem prolejzal nejake ty patenty a ejhle: Vodni palivove smesi a bylo jich tam nekolik...kdyz uz to nekomu stoji za patentovani tak na tom asi neco bude![]()
Jen tak pro usporu klasickeho paliva:
Jasně, a ten borec z Plzně jezdí za poloviční spotřebu, blabla-funguje mu to, všechny ovce mu to žerou a ještě mu fanděj, protože on má určitě pravdu - vždyť to tu vykřikl do tmy.Karel m píše:... No a pak se Karbanisko diví, že mu nikdo nic neukázal , tož ani neukáže. Za peníze které za chvíli platit nebudou??????? Vždyť je to jenom hra.
![]()
K.