Karban píše:sano píše:Bol by so nerád, keby Karban robil zo seba martýra. Podľa mňa nech si otvorí vlákno pochybovači, skeptici a nech publikuje na ňom.
je bežné v tvorivých tímoch, že sa berie slovo tým, ktorí vystupujú deštruktívne. Kazí to tvorivú atmosféru.
Ale kedže aj on má právo na vyjadrenie svojho názoru, navrhujem, oddelenie jeho publikačnej činnosti od konštruktívnych príspevkov.
Takže Karban vytvor si svoje vlákno a tam si píš.
Už jsem vytvořil téma "...martin11..." coby boxovárnu.
Ale nějak se protivník nemá, aby tam diskutoval.
Asi nemá argumenty.
No a ty taky těžko něco namítneš na ten odkaz, co jsem tu uvedl, takže by diskuse taky nejela.
Tak maž, maž...
====
A ještě k věci:
Kafemlejnky "MM" zásadně neběhaj samy, vždy je někdo žene cizím zdrojem...
...hezké velikonoce...
...a protože o mě ...tak musím reagovat...
...nejdřív "pan Karban..."...založil si vlákno "martin11"...abych prej...zde s ním diskutoval....
...teď osobní vzkaz Karbanovi...na vlákno "martin11" ti sere pes....martin11
...na toto vlákno jsi již několikrát zde uporornil....a co se stalo...NIKDO...!!!!....nikdo ti sem nenapsal...i já se ptám proč..??...asi nikdo nemá potřebu....na rozdíl od tebe mě zde několik lidí zná osobně od setkání u Jeffa...několik přátel bylo i u mě a já na osobní návštěvš u nich...jsme "rodina"...kutilů...a "objevitelů..
...a jak psal Akord.....cituji..."Čo Ti bráni ten Steorn replikovať a podeliť sa o skúsenosti predtým, než začneš určovať, kto atmosféru kazí a kto nie? Beriem iba konkrétne poznatky konkrétnych a neanonymných ľudí"
...já se s tebou nechci boxovat karbane...za prvé...nerozumím technice...elektronice už vubec ne...fyzikální zákony sice respektuji, ale protože je neznam....mimo toho co jsem slyšel na základní škole v roce 1960...tak nevím, jestli je uznavam, nebo je popírám...pro mne je duležité, to , co jsem naměřil, odlaboroval a již sestrojil...a dílčí výsledky mám...."čmelák také nemůže létat....a létá...proč létá...protože neví, že nemůže..." není to zrovna dobré přirovnání...jiné mě nenapadlo...
...Akord ... mimo Gromita...mě ve své oponentůře, která sice byla a je stále...dost pomáhá posouvat znalosti o magnetech.jen rady ke konstrukci toroidu ...jsou neodcenitelné,,,....není nás mnoho...co mají potřebu sestrojit magnetický toroid....a ukočírovat 72 neodymů 20x20x10....není legrace...
...Gronit , mě přesvědčuje...nevzdávej to...a podporuje myšlenku výpočty...na profi urovni....jeho výpočty říkalí ....ano....to ano....je moje .."jen " intuice...
...nevidím to jinak...tenhle pokus ...se musí...!!!...dotáhnout do konce...
....sice jsem nepochopil ..jakýsi ..sponzoring ...nějaké firmy...bylo by to dobré....v MM jsem již utopil nemalý peníz...ale jak psal Karban..."peníze má"...jde o to čemu říká peníze..???...tak mu to prodám...první vzorek...a náklady budou doma...
...děkuji Gewo...za vlídná slova...a těším se na spolupráci s WM ...časopisem...jen co budou první zkušenosti....
...tak jsem se vyplakal...Karban si ze mě dělá splachovací záchod...má mě na háku...a má radost, že je chytrej,,,,chytřejší než blbej fotograf....a karkulka červená..
...a má vlákno "martin11"...
...kdo chce vědět , tak ví...kdo chce prudit , tak prudí...kdo chce bastlit bastlí....fyzikální nesmysly...MM....předpokládám, že si z těchto slov ...každý vezme to své......všem jen radost a hezké dny ...martin11
... věřím, že se " TO " povede ......