http://edenik.elka.cz/otestujte-sve-logicke-mysleni/
K.
Ale moc dobrej.

...blahopřeju p. Karbanovi k uspěšnému zvládnutí testu...než se to vymazalo, tak zde bylo, že měl všech 9 bodů správně...jen č 10 špatné...což je dost dobrý výkon....já jsem si také tento test udělal...a ...pouze bod 10 jsem měl dobře....a v tom je asi ten rozdíl mezi námi....martin11Karban píše:. . .
Opravdu hříčka.gromit píše:...a kdo se nebojí, může taky zkusit testík: kreativní člověk nebo "troublemaker"?
(jen taková hříčka...) ...
...Karban píše:Opravdu hříčka.gromit píše:...a kdo se nebojí, může taky zkusit testík: kreativní člověk nebo "troublemaker"?
Proč se to jmenuje "Test, který odhalí „troublemakery“, když ve výsledku trestu se ukazuje pouze údajná hodnota IQ a žádná míra, nakolik jsem dle tvůrce testu onen "troublemaker"..?
test byl sestaven ve spolupráci s iDnes už před nějakým časem, protože bylo příliš vulgárních reakcí od "odhalených" potížistů, zobrazuje se teď jen jakési IQ a doporučení jít s tím na Mensu - statistika se ale vede dál...Karban píše:Opravdu hříčka.gromit píše:...a kdo se nebojí, může taky zkusit testík: kreativní člověk nebo "troublemaker"?
Proč se to jmenuje "Test, který odhalí „troublemakery“, když ve výsledku trestu se ukazuje pouze údajná hodnota IQ a žádná míra, nakolik jsem dle tvůrce testu onen "troublemaker"..?
...no...jsem ráda, že nemusím se svým ROZUMEM...do Mensy...a že jsem každá druhá...kdybych byla hodně voprsklá...tak založím vlákno troublemejkerů...ale to je zbytečný...takový vlákno tu už je...jo vy nevíte...aha...tak to přeložím do češtiny...a slovenštiny...protože tam určitě mám také příznivce..gromit píše:test byl sestaven ve spolupráci s iDnes už před nějakým časem, protože bylo příliš vulgárních reakcí od "odhalených" potížistů, zobrazuje se teď jen jakési IQ a doporučení jít s tím na Mensu - statistika se ale vede dál...Karban píše:Opravdu hříčka.gromit píše:...a kdo se nebojí, může taky zkusit testík: kreativní člověk nebo "troublemaker"?
kecám
jinak podle nějakýho výzkumu je prý "troublemakerů" v Čechách mnohem víc než v zahraničí - prakticky každý druhý...- kde asi berou data pro ten výzkum?
nekecám
Karel m - ty jsi prošel