Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zábavné testy apod.

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zábavné testy apod.

Příspěvek od 1220 »

Úplně jasnej relax
http://edenik.elka.cz/otestujte-sve-logicke-mysleni/
K.
Ale moc dobrej. :hip:

Karban

Re: ZÁBAVNÉ TESTY apod.

Příspěvek od Karban »

. . .

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: ZÁBAVNÉ TESTY apod.

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:. . .
...blahopřeju p. Karbanovi k uspěšnému zvládnutí testu...než se to vymazalo, tak zde bylo, že měl všech 9 bodů správně...jen č 10 špatné...což je dost dobrý výkon....já jsem si také tento test udělal...a ...pouze bod 10 jsem měl dobře....a v tom je asi ten rozdíl mezi námi....martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

velmi zábavné testy :)

Příspěvek od gromit »

11. Všichni autoři tohoto příspěvku mají křídla. Někteří mladí jezevci pijí fialové mléko. Proto jsou všichni zelení žabáci alergičtí na magnetické motory.
ANO - NE

;)

Zdravím jmenovce a díky za příjemný relax!

Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

logika nebo kreativita?

Příspěvek od gromit »

tak ještě něco, co by se mohlo hodit: http://kreativita.net/
a kdo se nebojí, může taky zkusit testík: kreativní člověk nebo "troublemaker"?
(jen taková hříčka...)

a kdo má opravdu zájem zjistit víc podrobností o své kreAtivitě, doporučuji: Left brain-Right brain

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: logika nebo kreativita?

Příspěvek od 1220 »

nejsem potížista /vyšlo to tak a tak mám radost :oops: /
:jump: , díky za odkazy, dobré tipy
K.

Karban

Příspěvek od Karban »

gromit píše:...a kdo se nebojí, může taky zkusit testík: kreativní člověk nebo "troublemaker"?
(jen taková hříčka...) ...
Opravdu hříčka.

Proč se to jmenuje "Test, který odhalí „troublemakery“, když ve výsledku trestu se ukazuje pouze údajná hodnota IQ a žádná míra, nakolik jsem dle tvůrce testu onen "troublemaker"..?

:lol:

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

Karban píše:
gromit píše:...a kdo se nebojí, může taky zkusit testík: kreativní člověk nebo "troublemaker"?
Opravdu hříčka.

Proč se to jmenuje "Test, který odhalí „troublemakery“, když ve výsledku trestu se ukazuje pouze údajná hodnota IQ a žádná míra, nakolik jsem dle tvůrce testu onen "troublemaker"..?

... :jump: ..."troublemaker"..?.....se zeptá....sem se autora také ptala....ale protože jsem také..."troublemaker".. a hlavně to osobě vím...tak mě to ani nepřekvapilo....Karkulka Červená :oops:

1220
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Asi

Příspěvek od 1220 »

je to drzost splet jsem se, ať je po Vašem , ani nevím kde se to ve mně vzalo. ČÍSLA MÁLO ZNAMENAJÍ.
Definice tam fakt není, a nejsem mezi svými. :(
K.
:bad:
A vo tom to je

gromit
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gromit »

Karban píše:
Opravdu hříčka.

test byl sestaven ve spolupráci s iDnes už před nějakým časem, protože bylo příliš vulgárních reakcí od "odhalených" potížistů, zobrazuje se teď jen jakési IQ a doporučení jít s tím na Mensu - statistika se ale vede dál...
kecám ;)

jinak podle nějakýho výzkumu je prý "troublemakerů" v Čechách mnohem víc než v zahraničí - prakticky každý druhý... ;) - kde asi berou data pro ten výzkum?
nekecám 8)

Karel m - ty jsi prošel ;)

martin11
Zasloužilý člen

Příspěvek od martin11 »

gromit píše:
Karban píše:
Opravdu hříčka.

test byl sestaven ve spolupráci s iDnes už před nějakým časem, protože bylo příliš vulgárních reakcí od "odhalených" potížistů, zobrazuje se teď jen jakési IQ a doporučení jít s tím na Mensu - statistika se ale vede dál...
kecám ;)

jinak podle nějakýho výzkumu je prý "troublemakerů" v Čechách mnohem víc než v zahraničí - prakticky každý druhý... ;) - kde asi berou data pro ten výzkum?
nekecám 8)

Karel m - ty jsi prošel ;)
...no...jsem ráda, že nemusím se svým ROZUMEM...do Mensy...a že jsem každá druhá...kdybych byla hodně voprsklá...tak založím vlákno troublemejkerů...ale to je zbytečný...takový vlákno tu už je...jo vy nevíte...aha...tak to přeložím do češtiny...a slovenštiny...protože tam určitě mám také příznivce.. :idea: ..to vlákno se jmenuje " MARTIN11 "
...a to jen díky našemu milému trabantovi KARBAN-ovi...takže přátelé....berte toro vlákno jako vlákno troubemejkr....zdraví Karkulka Červená :oops: p.s není trabant jako Trabant... :roll:

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Test mi dopadl velmi dobře, enem netuším, ešli nésu ten trable mejkr...
jak se poznajoo takoví trablotentononc...?
I když, dnes jsem usínal při hlasování nedůvěry a pozoroval jsem jyrku. proč se nedají do poslanecké sněmovny nějaké automat, co by naturální idioty vyřazova z oběhu.Japonci to přeci už měřej, tak by se blbovi neotevřeli dvéře od sněmovny a.... za neomluvenou absenci by ho vyhodili. být blb je v našem zájmu neomluvitelné....
Ježíš, já mám takových geniálních nápadů, hlavně takhle k večeru.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“