Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Zistil som rozpor v zákonoch

Sem jsou přesouvána "spící" a uzamčená témata. Spící témata je možné opětovně probudit k životu...
Odpovědět
PetrNJ
Stálý člen

Poslední

Příspěvek od PetrNJ »

A nepochopil, nepochopil.

I ta truhla bude mít z tebe dost když budete muset někdy spolu být.

Je mi tě fakt líto, musel si asi projít v dětství těžkým traumatem. Chudáci tvé děti, pokud se ti podařilo nějaké zplodit. O dětech se říká, že mají být vždy lepším prototypem rodičů. Myslím si v případě tvých dětí se máme na co ještě těšit. Ale věřím, že jim příroda ukáže jinou cestu než razíš ty sám. Tím se ti nevysmívám, to myslím vážně.

Za sebe mohu už jen říct. Nechci poznat tvé vynálezy, už jen z diskuse s tebou by zemřelo víc lidí, než bys svými patenty zachránil.

A víš co, založ si svoje forum a tam se uplatni. Do toho nemusíš dát ani korunu a úspěch máš zaručený.

:bhead: :bye:

všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

Abychom si to ujasnili. Zemská ráj by to byl na pohled, kdyby zemi netýrali svým jedovatým dechem a oslepujícími větry takové karikatury, jako jsi ty.
Znám tě. Jsi prototyp maloměšťáka, jenž moudrosti moc nepobral, studu ani kapka a lhal.Ten si to kráááásně zavařillll, nikdo ho neměl rád.... kdyby se tolik nesnažil, akorát.
Já se toho výběru prostě nezbavím.
Loučím se s tebou. Je to dozajista moje osudová chyba, že se zbavuji možnosti komunikovat s největším z geniů současnosti, ale já už trpím jistou formou sebemrskačství......
Až s tebe vypadne nějaké myšlenka, dej vědět. Ale na negativní energii mám vrozenou alergii. Oči mi slzí, pčikám jako osel a pupínky mám jako hemeroidy.
Buď sbohem, génie-osvoboditeli.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Odhliadnúc od vašich urážok a vyrážok ste za záchranu životov ľudí, alebo ste proti záchrane životov?

Návštěvník

Ak ste za záchranu životov, tak v tom prípade mám otázku ako tú záchranu chcete vlastne dosiahnúť? Takto ako to robíte?
A zrejme vám ešte nedošlo že vám nepíšem pre tú vami vyčítanú slávu, ale preto že nemám inú možnosť ako konať. Myslím že to je veľký rozdiel.
Tak napríklad novinárov som oslovil len preto že nekonali politici a ani polícia. A neoslovil som ich aby prišli oslavovať vynález, ale aby pomohli ľuďom. A ľuďom som písal až som zistil že novinárom tiež nezáleží na záchrane životov, ale na niečom úplne inom. ja som totiž najskôr mal nápady na záchranu životov ľudí a až potom som mal nápad PM. A ja som aj bez PM konal.

A mimochodom niektorý ľudia na iných fórach už vykonali nápravu. Zrejme prišli na to čo je pre nich lepšie. A nebudete veriť nič sa im nestalo akurát zmúdreli.

mahatma

si fakt úchyl...

Příspěvek od mahatma »

ak chceš niekoho zachrániť, tak zachráň. my všetci sme podľa teba vrahovia, lebo ti za tú záchranu ktosi neplatí a nevelebí ťa. a my ti to velebenie a platenie máme zabezpečiť. daj sa liečiť a prestaň svojimi chorými výplodmi obťažovať slušných ľudí, ktorí na rozdiel do teba ( toho, čo necháva veľa ľudí zomrieť pre svoju nenažranosť t.j.sprostého vraha ) niečo pozitívne produkujú. prípadne zalez naspäť do žumpy, tam patríš. mahatma

Návštěvník

A mám tú záchranu zaplatiť ja vám? To tiež nie! Štát za to pýta poplatky? Tak buď to tie poplatky zrušia, alebo budete v ohrození životov. Chce snáď štát zarábať na záchrane životov ľudí. Ste aj vy štát? Tak také nadávky si nechajte pre tie vaše deti!!! Mimochodom ako prvý ste tie poplatky pýtali!
Takže ak sa neviete správať nepíšte to mne! Mne vytýkate to čo vy už robíte? Nie ja lebo ja som si povinnosti splnil. A teraz píšem kto to zabíjanie podporuje a namietam proti tomu!

Návštěvník

A ja na rozdiel od vás konám podľa zákona a informujem ľudí o všeobecnom ohrození. Mimochodom to je povinnosť! A nie len pre mňa!

Karban

Příspěvek od Karban »

Anonymous píše:A ja na rozdiel od vás konám podľa zákona a informujem ľudí o všeobecnom ohrození. Mimochodom to je povinnosť! A nie len pre mňa!
A co mám učinit pro záchranu třeba já?

.

Návštěvník

Určite mi nenadávať za to že sa snažím vyriešiť rozpor v zákonoch.
A čo môžeš urobiť? V prvom rade sa staraj o to aby si sa tie nápady nejako mohol dozvedieť. Si občan a ide aj o tvoje práva. Čo môžeš ako občan urobiť pre svoje práva? Ako riešiš ostatné veci ak ide o teba? To je na vašom zvážení. Ja som vás informoval.

Čo myslíte ak má ešte niekto nápady na záchranu životov ľudí že by vám teraz ak vidí ako ľudia reagovali na fórach o tom napísal? Aby mu ľudia za to že nemá na poplatky nadávali? Pochybujem že by po takýchto skúsenostiach niekto chcel ak by mal také nápady si o tom na internete podebatovať. To je ďalší dôvod preč žiadam zmenu zákonov!

Návštěvník

Situácia je momentálne taká že vám štát bráni k prístupu nápadov na záchranu životov. Ja som to oznámil a prečo nekonali? Mohli mi predsa navrhnúť čokoľvek podľa zákonov. Ale oni neriešili nič. Štátu nestojíte ani za konanie? To na toto ste platili dane? Za čo oni berú platy? Prečo nekonali ani politici, ani polícia, ani novinári? A ide priamo o všetkých.

1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nelze tomu odolat, ačkoliv to už bylo probraný.

Příspěvek od 1220 »

Anonymous píše:Situácia je momentálne taká že vám štát bráni k prístupu nápadov na záchranu životov. Ja som to oznámil a prečo nekonali? Mohli mi predsa navrhnúť čokoľvek podľa zákonov. Ale oni neriešili nič. Štátu nestojíte ani za konanie? To na toto ste platili dane? Za čo oni berú platy? Prečo nekonali ani politici, ani polícia, ani novinári? A ide priamo o všetkých.
Jednotlivé mozkové závity se při podobných úvahách dají přirovnat k cívkám, do kterých se postupně posílá kvantum el toku. Tím vzniká vír .Uspořádání cívek v uzavřeném útvaru , není možné sice s jistotou tvrdit, že kruhovém, ale jejich postupné zapínání vede k čemu, ? Ke spotřebování energie přece./růst entropie/ Proč se ale zdroj energie nevybije, a celé se to neutlumí ? Jednak proto ne že vzniká clona, oddělení od okolí, kde může být časoprostorové kontinuum s jinými parametry, a jednak proto, že se jedná o otevřený systém, který přijímá ze svého okolí energii. Přátelé tou přidanou energií jsou v tomto případě bohužel naše odpovědi. :oops: i moje
Přeju nám všem brzké uzdravení.
K.
:bye:

Návštěvník

K tomu uzdraveniu sa pripájam.
:oops: :arrow: :idea: :lol:

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Re: Nelze tomu odolat, ačkoliv to už bylo probraný.

Příspěvek od martin11 »

Karel m píše:
Anonymous píše:Situácia je momentálne taká že vám štát bráni k prístupu nápadov na záchranu životov. Ja som to oznámil a prečo nekonali? Mohli mi predsa navrhnúť čokoľvek podľa zákonov. Ale oni neriešili nič. Štátu nestojíte ani za konanie? To na toto ste platili dane? Za čo oni berú platy? Prečo nekonali ani politici, ani polícia, ani novinári? A ide priamo o všetkých.
Jednotlivé mozkové závity se při podobných úvahách dají přirovnat k cívkám, do kterých se postupně posílá kvantum el toku. Tím vzniká vír .Uspořádání cívek v uzavřeném útvaru , není možné sice s jistotou tvrdit, že kruhovém, ale jejich postupné zapínání vede k čemu, ? Ke spotřebování energie přece./růst entropie/ Proč se ale zdroj energie nevybije, a celé se to neutlumí ? Jednak proto ne že vzniká clona, oddělení od okolí, kde může být časoprostorové kontinuum s jinými parametry, a jednak proto, že se jedná o otevřený systém, který přijímá ze svého okolí energii. Přátelé tou přidanou energií jsou v tomto případě bohužel naše odpovědi. :oops: i moje
Přeju nám všem brzké uzdravení.
K.
:bye:
MFAAA...
K tomu uzdraveniu sa pripájam.
.....

...MFAAA.doufám , že jsi konečně...prohlédl....kde je problem....tak konej.... :lol:

karel m...bodík za uzdravení MFAAA....martin11

... věřím, že se " TO " povede ......
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

...i ja sa pripájam k tomu uzdraveniu - prinútil som sa pozrieť do trestného práva, čo mi už dlhšie leží bez pohnutia v knižnici a našiel som pojmy ako "verejné obťažovanie", "nepodložené osočovanie", "rozširovanie poplašnej správy", "nabádanie k násilnej činnosti"... je to zaujímavé, keď sa rozhýbu tie malé šedé mozgové mršky :D

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

Příspěvek od martin11 »

chiq píše:...i ja sa pripájam k tomu uzdraveniu - prinútil som sa pozrieť do trestného práva, čo mi už dlhšie leží bez pohnutia v knižnici a našiel som pojmy ako "verejné obťažovanie", "nepodložené osočovanie", "rozširovanie poplašnej správy", "nabádanie k násilnej činnosti"... je to zaujímavé, keď sa rozhýbu tie malé šedé mozgové mršky :D
...no myslím, že to všechno MFAAA odpustíme...co vy na to tady ...všichni... já se tedy přimlouvám...

...a MFAAA nám slíbí co...???....no budeme se těšit...energie jsme mu zde všichni...a v dobrém...věnovali více než dost....martin11 :lol:

....jen dotaz....to " Trestní právo..."....je současný platný stav v SR....doufám.... :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
Odpovědět

Zpět na „Archiv - Jak na to“