Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím
26 stran o h.....
že vás to baví.....:lol.
a já to jak tatar čtu celí a čekam nějaký roluštění a .....nic
ps.já sem taky zjistil rozpor v zákonech,.....zakonech přírody a ty sou víc než ty naše.....Jak je možný že vypiju tři piva a vychč...čtyři????....to odporuje zákonum....
==
že vás to baví.....:lol.
a já to jak tatar čtu celí a čekam nějaký roluštění a .....nic
ps.já sem taky zjistil rozpor v zákonech,.....zakonech přírody a ty sou víc než ty naše.....Jak je možný že vypiju tři piva a vychč...čtyři????....to odporuje zákonum....
==
Jsem svobodný, protože dělám to co chci a ne to co musím......
A vieš prečo si im šum a fuk?
A vy máte len pekné predstavy, ale skutočnosť je poriadne odlišná.
A čo sa týka toho mena napísal ho sám tu vo fóre. Tak nevytýkaj mne že som to len odpísal. Pozri si ten mail ktorý tu napísal a jeho nick. Kedy začnete byť normálny? Takto celý čas všetci robíte chyby a vytýkate to mne? Veď to si dá dokopy aj malé decko.
A vy máte len pekné predstavy, ale skutočnosť je poriadne odlišná.
A čo sa týka toho mena napísal ho sám tu vo fóre. Tak nevytýkaj mne že som to len odpísal. Pozri si ten mail ktorý tu napísal a jeho nick. Kedy začnete byť normálny? Takto celý čas všetci robíte chyby a vytýkate to mne? Veď to si dá dokopy aj malé decko.
Samozrejme že nič. Lebo vy by ste to riešili tak že si nebudete zákony ani všímať. Vy by ste to ponúkli na internete ako inzerát. A predali to rovno Ládinovi, ap. a na druhý deň by ste sedeli v base a nemali ani cent. A platili by ste len pokuty za to koľko zákonov ste pritom zanedbali. A prečo toto mám ja riešiť? Na čo sú tu politici a toľko úradníkov? Ja som tiež nie za toto platený? Ja si pýtam za svoje nápady a nie za riešenie zákonov?
Čo robia ak sa nestarajú o zákony? Za čo sú platený? Veď to nemusia chodiť ani na úrady a stačí že im domov pošlú plat. Načo by oni mali riešiť rozpor v zákonoch veď to sa týka len všetkých. Od detí až po dôchodcov.
Čo robia ak sa nestarajú o zákony? Za čo sú platený? Veď to nemusia chodiť ani na úrady a stačí že im domov pošlú plat. Načo by oni mali riešiť rozpor v zákonoch veď to sa týka len všetkých. Od detí až po dôchodcov.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Nač patentovat
I malé děcko má svoji důstojnost, tak ho nepodceňuj :-)
Proč prodávat Ládinovi ? a defacto možná by to byla i nejlepší distribuce volné energie pro svět: Zjisti si něco o tom kdo vlastně stojí za významem slova "terorismus" a docela budeš překvapený, ikdyž ty asi ne
Jo ještě ti doporučuji shlédnout filmy jako Zeitgeist 1 a 2 - Endgame a podobné.....
Nepatentuj !, vyrob výrobek, začni vyrábět, udělej reklamu a nemusíš řešit patenty.
Jo distribuce vynálezu všem lidem zadarmo bude ještě těžký úkol, ale možná to nakonec bude stejným způsobem jako se kdysi šířila zakázaná hudba Kryla a Nohavici
Stát to bude nahlodávat finančně, ale lidi budou šťastní.
Proč prodávat Ládinovi ? a defacto možná by to byla i nejlepší distribuce volné energie pro svět: Zjisti si něco o tom kdo vlastně stojí za významem slova "terorismus" a docela budeš překvapený, ikdyž ty asi ne
Jo ještě ti doporučuji shlédnout filmy jako Zeitgeist 1 a 2 - Endgame a podobné.....
Nepatentuj !, vyrob výrobek, začni vyrábět, udělej reklamu a nemusíš řešit patenty.
Jo distribuce vynálezu všem lidem zadarmo bude ještě těžký úkol, ale možná to nakonec bude stejným způsobem jako se kdysi šířila zakázaná hudba Kryla a Nohavici
Stát to bude nahlodávat finančně, ale lidi budou šťastní.
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
Lidé mají šanci. Ty však se svým přístupem ne. Lidé za mnoho let umřou stářím a nikdy se nedozví o velikosti tvého génia.
Postupně přicházíš o přízeň několika málo lidí, kteří ti byli ochotni pomoci. Hledáš chybu v celém světě kolem a všichni jsou špatní a divní.
Jsi frustrován vlastní neschopností a malostí. Tvoje reakce hraničí se stihomamem a schizofrenickou obsesí. Neber si to osobně, ale dle mého si taháš nudou triko. Nevíš nic, čím by jsi mohl obohatit toto forum. pouze kal, hořkost a výčitky. Většina fora si o tobě myslí své. Naprav to, nebo zmizíš v propadlišti dějin jako dvakrát přeškrtlá nula.
Postupně přicházíš o přízeň několika málo lidí, kteří ti byli ochotni pomoci. Hledáš chybu v celém světě kolem a všichni jsou špatní a divní.
Jsi frustrován vlastní neschopností a malostí. Tvoje reakce hraničí se stihomamem a schizofrenickou obsesí. Neber si to osobně, ale dle mého si taháš nudou triko. Nevíš nic, čím by jsi mohl obohatit toto forum. pouze kal, hořkost a výčitky. Většina fora si o tobě myslí své. Naprav to, nebo zmizíš v propadlišti dějin jako dvakrát přeškrtlá nula.
Noname Anonym
A ty ted nemožeš povedať, že tu samú šancu si nemal i ty !Anonymous píše:Ale nemôžete teraz povedať že ľudia nemali šancu.
Státní aparát tvoří vesměs myšlením stejní lidé jako si ty, proto se mezi svými nedomluvíš.
Pro Ovčáka:
Moc dobře si to napsal. A je dobře, že jsi zde na foru . Ještě příjde tvá doba a posuneš jej hodně kupředu.
všude je a bude + a - . A mezi tím něco co má neskutečnou a nekonečnou sílu to měnit oběma směry, ale vždy k rovnováze. Jen to najít a umět použít (a nikdy nezneužít).....
Vieš čo urobím pravý opak. A v dejinách zmiznú objavy, ale nezmizne to aký ste boli. A ak ste vy napísali že sú zákony v poriadku tak plne súhlasíte aby ľudia nepoznali nové nápady a konáte všetko preto aby ste ich smrť aj dosiahli, ale tvárite sa presne opačne. Tak vy si myslíte? A čo kurva ste tým dosiahli? Akurát to že tých mŕtvych budete mať na svedomí!!! Tak myslite takto aj naďalej veď ide len o životy ľudí a ak sú zákony v poriadku ako to píšete tak ako keď vy požiadate o dotáciu a niekto vám začne vysvetľovať aký ste a preto vám nič nedajú. A je im jedno čo tým spôsobia presne ako je to jedno vám!
A čo si o mne myslíte pri záchrane životov záleží asi ako na tom či je prezident plešatý? Jediné čo ste zatiaľ napísali tu vo fóre je že vynálezca Perpetuum mobile a 45 nápadov na záchranu životov je idiot, lebo sú štát, politici a podnikatelia diktátorský a neplnia si ani základné povinnosti.
Čo mi ešte chcete vytýkať? Že nemáte poznatky, lebo som vám ich nedaroval? Kurva a to podľa ktorého zákona? Viete čo ma môžte?
A vy mi tu ešte nadávate za to že sa vôbec niekto na internete snaží ľuďom pomôcť?
Ak takto nadávate mne čo kurva potom robíte vy ako štát ak ste neurobili nič a ja som to ohlásil! Čo ste urobili?
Jediné čo ste dosiahli je smrť ľudí! A to dosiahla polícia, politici, novinári, úradníci, právnici, ap.. A jediné prečo takto konáte je len totalitná moc skrývaná za demokraciu. Ale v skutočnosti ste ponechali umierať nevinných ľudí a pritom ja som si povinnosť voči štátu splnil!!! Vy ste v skutočnosti neurobil ani hovno!
Takže komu tu drbe a kto koná protizákonne a totalitne? Vy a politici. Dajte sa dokopy a vytvorte novú podnikateľskú totalitu kde sa budú dotovať podnikatelia ktorým je jedno čo sa tu dotuje a za akú cenu. Kde nebude záležať na životoch ľudí. Kde budete môcť vysvetľovať že míňať peniaze na sprostosti je najlepšie riešenie a kde budete môcť aj vraždu ospravedlniť tým že to tak má byť. Tak ak to takto má byť tak sa čumte na krízu a načo ju riešiť, načo niekde posielať sanitku, ap.. Keď to tak má byť. To je zákon číslo 1. Ďalší 2 je keď nám to nedaruješ ľudia budú umierať. Ďalší 3 je že musím podnikať lebo inak ľudia budú umierať.
Ešte aké zákony poznáte?
A čo si o mne myslíte pri záchrane životov záleží asi ako na tom či je prezident plešatý? Jediné čo ste zatiaľ napísali tu vo fóre je že vynálezca Perpetuum mobile a 45 nápadov na záchranu životov je idiot, lebo sú štát, politici a podnikatelia diktátorský a neplnia si ani základné povinnosti.
Čo mi ešte chcete vytýkať? Že nemáte poznatky, lebo som vám ich nedaroval? Kurva a to podľa ktorého zákona? Viete čo ma môžte?
A vy mi tu ešte nadávate za to že sa vôbec niekto na internete snaží ľuďom pomôcť?
Ak takto nadávate mne čo kurva potom robíte vy ako štát ak ste neurobili nič a ja som to ohlásil! Čo ste urobili?
Jediné čo ste dosiahli je smrť ľudí! A to dosiahla polícia, politici, novinári, úradníci, právnici, ap.. A jediné prečo takto konáte je len totalitná moc skrývaná za demokraciu. Ale v skutočnosti ste ponechali umierať nevinných ľudí a pritom ja som si povinnosť voči štátu splnil!!! Vy ste v skutočnosti neurobil ani hovno!
Takže komu tu drbe a kto koná protizákonne a totalitne? Vy a politici. Dajte sa dokopy a vytvorte novú podnikateľskú totalitu kde sa budú dotovať podnikatelia ktorým je jedno čo sa tu dotuje a za akú cenu. Kde nebude záležať na životoch ľudí. Kde budete môcť vysvetľovať že míňať peniaze na sprostosti je najlepšie riešenie a kde budete môcť aj vraždu ospravedlniť tým že to tak má byť. Tak ak to takto má byť tak sa čumte na krízu a načo ju riešiť, načo niekde posielať sanitku, ap.. Keď to tak má byť. To je zákon číslo 1. Ďalší 2 je keď nám to nedaruješ ľudia budú umierať. Ďalší 3 je že musím podnikať lebo inak ľudia budú umierať.
Ešte aké zákony poznáte?
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Koukám ses pěkně rozjel už ti asi dochází že máš pravdu jak píšeš ,,jsi idiot" ale nemusíš se trápit ,za starších dob se tímto označením říkalo lidem kteří byli nějak duševně ochuzeni.Dostal jsi se tam kam jsi chtěl a není to proto že od tebe někdo něco chce,klidně si tvé vynálezy nech a křič do světa že všichni porušujeme zákony.Lituji jen lidi v zvé blízkosti.Pak je tu možnost že si tu jen honíš triko,nuda je hrozná věc ale dá se stím dělat hodně,přestan prudit a zajdi do přírody je tam nádherně .Tam pochopíš že jediné zákony které mají váhu jsou ty přírodní,čisté a svobodné.To ostatní je balast kterej si někdo vymyslel jen proto aby mohl lehce zbohatnout ale v tom život není.
Přeji ti hodně pochopení a lásky bližních a přestan se už konečně vztekat na svět,on za to nemůže.
Přeji ti hodně pochopení a lásky bližních a přestan se už konečně vztekat na svět,on za to nemůže.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.