Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Animálnosti

Přesunuté příspěvky s "nulovou" informační hodnotou...

Moderátor: FUP - Moderátoři

Zamčeno
habana

Re: ???

Příspěvek od habana »

klucka píše:Ja som namyslený a arogantný? Vieš ja ked možem poradím a nepíšem sem také debiliny ako mi napísali istý ludia...to je pod bod mrazu...to je pre mna primitýv a tým som skončil túto debatu...Iný ludia odtialto mi napísali že 90% ludí sú tu len tlčhuby a mali pravdu...Ked niekto nemá chut niečo vysvetlovat nech radšej drží hubu....
¨

taktiež som ministrom :roll:

klucka
Starší člen

otázka

Příspěvek od klucka »

Ked sa pozrie na tranzistor z predu ako na ivanovej schéme http://fem7.uniag.sk:8880/kexo/menu/vyv ... schema.jpg rfn50n06
tak isto zapojené nožičky ako IRFP 460?

habana

Re: otázka

Příspěvek od habana »

klucka píše:Ked sa pozrie na tranzistor z predu ako na ivanovej schéme http://fem7.uniag.sk:8880/kexo/menu/vyv ... schema.jpg rfn50n06
Keď boh dopustí, tak aj motyka spustí... :roll: :roll:
Naposledy upravil(a) habana dne úte 03 úno 2009 2:16, celkem upraveno 1 x.

klucka
Starší člen

Příspěvek od klucka »

habana píše:
klucka píše:Ked sa pozrie na tranzistor z predu ako na ivanovej schéme http://fem7.uniag.sk:8880/kexo/menu/vyv ... schema.jpg rfn50n06

to je fak odpoved normálne by som ti mal podakovat

habana

Příspěvek od habana »

klucka píše:
habana píše:

to je fak odpoved normálne by som ti mal podakovat
no vieš, povedal som, že som ministrom a ty si povedal, že "ked niekto nemá chut niečo vysvetlovat nech radšej drží hubu"
No tak čo mám robiť ???¨ :P

klucka
Starší člen

habana

Příspěvek od klucka »

Na niečo si zabudol.....Keď boh dopustí....že boch neexzistuje...ano povedal ja čakám rozumnú odpoved na to čo som sa pítal nie blbé odpovede asi tak...

habana

Re: habana

Příspěvek od habana »

klucka píše:Na niečo si zabudol.....Keď boh dopustí....že boch neexzistuje...
No když neexistuje, tak neexistuje. To se nedá dělat vůbec nic. V tom případě ti doporučuji studium příslušné odborné literatury. Je jí všude okolo hafo.
Pán Bůh ti pomáhej !
Naposledy upravil(a) habana dne úte 03 úno 2009 2:23, celkem upraveno 1 x.

pepe
Zasloužilý člen

Re: ???

Příspěvek od pepe »

klucka píše:Ja som namyslený a arogantný? Vieš ja ked možem poradím a nepíšem sem také debiliny ako mi napísali istý ludia...to je pod bod mrazu...to je pre mna primitýv a tým som skončil túto debatu...Iný ludia odtialto mi napísali že 90% ludí sú tu len tlčhuby a mali pravdu...Ked niekto nemá chut niečo vysvetlovat nech radšej drží hubu....
Nikto ťa nenúti čerpať z tohto fora informácie , takže ak ti možem poradiť , ,,Ber alebo nechaj tak". No ak chceš siloumocou tu niekoho kritizovať , tak začni najprv od seba . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
klucka
Starší člen

habana

Příspěvek od klucka »

Vieš čo ty už radšej ani neriaguj na moje otázky lebo si zo mna prdel robit nebudeš to si rob z niekoho iného takých ako si ty nasrem za kíbell za minutu mám ta na háku si už pre mna nič...

klucka
Starší člen

pepe

Příspěvek od klucka »

Pepe ty sa zastávaš primitývnych ludí čo si zo mna robia srandu? To som si nemyslel ja som sa pítal normálnu vec...je na tom niečo zlé ked ano povec ani teba nebudem otravovat a už mi potom ani nepíš...

habana

Re: habana

Příspěvek od habana »

klucka píše:Vieš čo ty už radšej ani neriaguj na moje otázky lebo si zo mna prdel robit nebudeš to si rob z niekoho iného takých ako si ty nasrem za kíbell za minutu mám ta na háku si už pre mna nič...
Jak jsem již dávno někde výše napsal: nalézáš se na vláknu REZONANCE a já tě žádám, aby jsi odsud vypadl někam, kde nebudeš škodit.

klucka
Starší člen

habana

Příspěvek od klucka »

Inak tvoj obrázok hovorý za všetko ty asi máš problém zo zrakom asi...aj ty vieš asi hovno o rezonancii
Ty asi tiež ked si chceš kúpit chleba ideš do železjarstva že?

pepe
Zasloužilý člen

Re: pepe

Příspěvek od pepe »

klucka píše:Pepe ty sa zastávaš primitývnych ludí čo si zo mna robia srandu? To som si nemyslel ja som sa pítal normálnu vec...je na tom niečo zlé ked ano povec ani teba nebudem otravovat a už mi potom ani nepíš...
Doposial , až na jedného jediného si tu z teba nikto srandu nerobil . No ty si tu stihol pourážať už kadekoho a pritom nemáš ani šainu s kým máš tú česť . Nie vždy platí ,,Podla seba súdim teba". No čo už , aj o tom je živoť . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
habana

Příspěvek od habana »

pepe píše:
klucka píše:Pepe ty sa zastávaš primitývnych ludí čo si zo mna robia srandu? To som si nemyslel ja som sa pítal normálnu vec...je na tom niečo zlé ked ano povec ani teba nebudem otravovat a už mi potom ani nepíš...
Doposial , až na jedného jediného si tu z teba nikto srandu nerobil . No ty si tu stihol pourážať už kadekoho a pritom nemáš ani šainu s kým máš tú česť . Nie vždy platí ,,Podla seba súdim teba". No čo už , aj o tom je živoť . Pepe
jojo, tak to vobčas chodí.... :roll: :roll:
Jo, a chci dodat eště: ze všech tady vim vo rezonanci to největší hovno. TAK.
Jo, a do železářství, tak tam chodim denně.
Ráno pro chleba, ty vole.

klucka
Starší člen

Příspěvek od klucka »

Doposial , až na jedného jediného si tu z teba nikto srandu nerobil . No ty si tu stihol pourážať už kadekoho a pritom nemáš ani šainu s kým máš tú česť . nie vždy platí ,,Podla seba súdim teba". No čo už , aj o tom je živoť . Pepe[/quote]

Pepe pítal som sa normálnu vec tak načo mi vypisuje niekto debiliny ja na ne niesom zvedaví a myslím že ani ty nie funguje to tu u niektorých asi takto...hahaha debílek čo sa píta takú kravinu...do riti je problém na otázku normálne odpovedat? Ked sa ma niekto opíta na zváranie snažím sa mu to vysvetit aby to pochopil aj ten posledy...ked mi niekto nechce pomoct nech povie budem si sám ako doterazrobit všetko sám a nikomu nepoviem nič ani svoje skúsenosti ani nič tak o čom je fotum do riti, pítal som sa na tie tranzistory lebo neviem nájst na nete čo potrebujem a už sem píšu samé múdroviny....račej nech držia hubu ....ked sa niekoho opítaš aký autobus ide tam a tam a ty mu povieš že ved je to na nete alebo inú posmešnú kravinu....

pepe....Podla seba súdim teba to je taká kravina jakten čo to vymislel....

a ani neviem s kým mám tú čest? asi s primitívom ked si zo mna robí srandu ked sa niečo pítam !

Zamčeno

Zpět na „Černá díra“