Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Koloidní stříbro

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Craft_logout

Příspěvek od Craft_logout »

Palo:
S tím cumláním stříbra nebo otírání o rty, to není nic nového. Už v dobách středověku si tímto způsobem mnoho lidí nevědomě zachránilo život před nemocemi, které v té době sužovalo lidstvo, jako např. mor. A to především díky tomu, že mnoho lidí bylo věřících. Takový člověk v té době upíral svou pozornost v době morových epidemií především k bohu a přitom v rukou svíral většinou stříbrný křížek, který měl v těsné blízkosti úst a vydržel to dělat i hodiny. Dech, sliny a zahřívání v rukou měli na tom určitě také svůj podíl. Nebo těžce nemocnému se pokládal stříbrný křížek na ústa, byť především z náboženského důvodu.
Bohužel mnoho z těchto lidí nemělo o ATB účincích stříbra ani ponětí.
Na druhou stranu zase šlechta jedla a hlavně pila ze stříbra, a díky omu, za ty roky u nich občas docházelo k lehkému stupni argyrie, která u nich vyvolala lehce namodralé zabarvení kůže, díky čemuž vznikl pojem modrá krev. Toliko z historie ;)

Stříbro, sic v minimálním množství je i paradoxně důvodem, proč mnoho zubařů obhajuje amalgamové plomby, protože zuby se pod touto plombou tak často nekazí, jako třeba v případě kompozitních materiálů (bílé plomby). Jenomže amalgamové plomby obsahují kromě malého množství stříbra také rtuť a jiné těžké kovy, které mohou u citlivějších jedinců již způsobit nemalé zdrav. problémy, které zase klasická medicína a především lékařská komora v USA, jak jsem se mohl v jedné ordinace zubního lékaře dočíst, striktně odmítá.

A k té detoxikaci, jak už napsal habana, stříbro rozhodně organismus detoxikovat neumí, což ale zase umí jiné produkty, jako např. aloe vera, yucca schidigera a nebo i obyčejný česnek, ale také mnoho dalších, především bylin, stačí si o tom něco přečíst.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Ještě bych se rád zeptal, zda při užívání koloidního stříbra neškodí přítomnost amalganových plomb. Jak již bylo řečeno, tak koloidní stříbro by nemělo přijít do styku s kovem. Tedy když ho podržím v ústech na pár minut pro lepší vstřebání sliznicí než ho polknu, zda se tímto jeho účinek nesnižuje.

morse59
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

stříbro

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. Mám jen takovou otázku. Zkoušel už někdo třeba zlomkové stříbro,nebo jakékoliv zbytky zpracovat chemicky? Existuje postup výroby dusičnanu stříbrného rozpuštěním nečistého stříbra v kyselině dusičné,následná několikanásobná krystalizace a nakonec tepelné zpracování na kov o vysoké čistotě. Technického stříbra se doslova válí kolem dost a dost. Berte to prosím jen jako nápad a jestli je někdo odborník,tak ať k tomu něco řekne Děkuji. A Ahoj.

chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

habana píše:Nevěřím v detoxikační účinky stříbra. A i kdyby, pak detoxikace se děje játry, ledvinami, potem, vydechovaným vzduchem, trcvalým depozitem do některých orgánů, ...
Předpokládám, že matka příroda byla tak prozíravá, že to zařídila tak, že se do amteřského mléka nedostanou žádné detoxikované zplodiny.
I dyž.... důvěřuj, ale prověřuj !
habana
S tým s tebou súhlasím. Striebro zabíja patogény (vírusy, baktérie, koky...) Vyplavovanie mŕtvych patogénov a iných škodlivín z tela, teda fyzická detoxikácia, je skutočne činnosťou ľadvín, pečene, potných žliaz, pľúc... Veľa chýb v "netitulovanej" (teda "neoficiálnej") liečbe sa narobí neznalosťou úplného systému očisty tela - od nájdenia škodcu cez jeho likvidáciu, vypudenie z tela až po regeneráciu postihnutej časti a prevenciu (strava, spôsob života, prostredie) Veľmi veľa z toho môžme ovplyvniť sami a jednoducho. Striebro je však ten najdôležitejší dar, ktorý nám pomôže úplne na začiatku - samo nájde škodcu a zlikviduje ho. Ostatné je na nás.
Naposledy upravil(a) chiq dne ned 21 pro 2008 14:10, celkem upraveno 1 x.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

detoxikace

Příspěvek od lajos »

Mám to samozřejmě jen vyčtené ale stříbro by mělo na sebe nabalovat těžké prvky a tím pádem detoxikační účinky by mohl mít.

habana

Re: detoxikace

Příspěvek od habana »

Mimo téma (offtopic)
...a dej bacha menšino, je prej dokázaný, že na sebe dokáže vázat i líh (JOKE) :P

lajos
Zasloužilý člen

habana

Příspěvek od lajos »

Mimo téma (offtopic)
si se sice již vyjádřil ale po tvé odpovědi zkušeného alkoholika, je to teď s tou detoxikací trochu pat situace, milí vole??
Naposledy upravil(a) lajos dne pon 22 pro 2008 13:30, celkem upraveno 1 x.

Návštěvník

re :detox

Příspěvek od Návštěvník »

Hlavním činidlem v této "operaci¨ je čistá voda,ne ty roztoky,
které běžně pijeme-zkusme v chemickém provozu nahradit vodu
třeba pivem / rozhodně nic proti tomuto lahodnému moku/,reakce
bez komplikací asi nedocílíme.Když je tedy třeba detoxikovat-a to
pro masivní vymírání mikroorganismů po "nasazení "koloidního
stříbra věru je-je naprosto nezbytné vzpomenout si na základ
přirozeného metabolismu buňky a pít litry čisté vody.
Pak ledviny ukážou co dokážou..
Pokud je ze studánky od rakouského lesníka ,výsledek je překvapivý..

Gabina

Zkušenosti s přístroji a doporučení

Příspěvek od Gabina »

Zdravím všechny stálé přispěvatele a jelikož jsem tady nová a snažím se vyznat ve všech vašich přízpěvcích a nápadech, tak se přiznám, že čím více čtu a studuji jak a kde co (koupit, sehnat, nebo nechat udělat) tak v tom mám čím dále větší zmatek. Prosím Vás tedy tímto, zdali by bylo možné (to se týká všech, co tohle forum vedou a jsou tu již delší čas a mají v tom jaksi jasno) ,umístit sem jedno zaručené schéma pro výrobu KS a aby ho mohli odsouhlasit ti, co mají k tomu blízko budto jako (elektromontéři, fizykové, či jiní zkušení a nad nás nejvíše povolaní šikulové a badatelé,) popřípadě se domluvit na nějakém komromisu či vylepšení a ukončit veškeré dohady proč tohle né a tohle ano. Jde mi o to, že člověk by třeba i ty peníze obětoval,ale jak rozezná ten správný a zaručeně funkční přístroj od těch nerenomovaných? Samozřejmě, že na každem se něco najde a proto jsem psala o kompromisu ke kterému by se vyjádřili ti, co do toho vidí a vyznají se v tom. Omlouvám se pokud jsem tenhle příspěvek nebude patřit, ale na druhou stranu uznejte, že takových antitalentu jako jsem já, je tady více, Někde ve foru se někdo zmiňoval tak o 1% a to si myslím sedí přesně. K.Stříbro je pro mne velikou nadějí, nebot jsem v ID pro CFIDS a byla bych vděčna a ráda za každý nepatrný přínos v moji léčbě proti virum a bakteriím.
S pozdravem Gabina :roll:

jarda ovčák svitavy

Příspěvek od jarda ovčák svitavy »

:eclap:

pepe
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepe »

Mimo téma (offtopic)
Pekná hra . No preto že sa v néj menia nielen pravidlá ale už aj ,,hráči", tak sám za seba hovorím , ,,Ja už ju nehrám" . Pepe

Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .
lajos
Zasloužilý člen

Gabina

Příspěvek od lajos »

Stejně ti nezbyde než přečíst vlákno koloidní stříbro a pro zkušenosti s kupovanými přístroji zas číst craftovy stránky.

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenosti s přístroji a doporučení

Příspěvek od Palo »

Gabina píše:Zdravím všechny stálé přispěvatele a jelikož jsem tady nová a snažím se vyznat ve všech vašich přízpěvcích a nápadech...
Čau Gábino,

asi nejjednodušší přístroj na KS je pět až šest baterií 9V sériově zapojených na elektrody a ponořené do destilované vody (ne demineralizované nebo jen filtrované), jak píše GeWo.
Předpokládám, že takto použité baterie jsou pouze na jedno použití, ale v zásadě jde o to, co chceš. O koloidním stříbru je dobré si určitě přečíst ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
poota
Zasloužilý člen
Dal: 1692 poděkování
Dostal: 2418 poděkování

Re: Zkušenosti z vlastního praktikování stříbra

Příspěvek od poota »

Dobré zkušenosti s "žužláním" stříbrné spirály, které popisuje Palo, můžu potvrdit. I dlouhodobé potíže, na které živá a mrtvá voda nestačí, se zlepší již po několika "aplikacích" - zlepšování postupuje zvolna a delší dobu, čímž připomíná působení přírodních preparátů. Správnou délku doby "žužlání" není zřejmě vhodné určovat v minutách, daleko spolehlivější způsob, alespoň dle mého názoru, je subjektivní pocit, do kdy "to má cenu". Tedy jestliže mám pocit, že to ještě působí. Tělo to nejspíš rozezná docela spolehlivě, takže je jen otázka, zda jeho informaci dokážeme správně vnímat. Ostatně předpokládám, že dodržení optimální doby nebude nijak kritické, nanejvýš nebude uzdravování probíhat nejvyšší dosažitelnou rychlostí. Vznikne-li naopak při "žužlání" pocit zbytečnosti, může to znamenat, že pro daný problém tato léčba není vhodná, ale i přesto bych pro jistotu vyzkoušel, zda ten dojem nevznikl z jiného důvodu.
Ještě spíše technický dodatek: je zbytečné používat co nejčistší "několikadevítkové" stříbro, protože sliznice si to svoje "vybere". V Safině je k dostání stříbro 92,5 % ve slitině s mědí, cena drátu průměru 1 mm vychází do 1,- Kč za centimetr, na jedno "žužle" stačí 10 až 15 cm. Dotek stříbra na ostatky zubů není příliš příjemný, proto je vhodné spirálku proti spolknutí jistit něčím pro zuby přijatelnějším. Příjemné žužlání - poota

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zkušenosti z vlastního praktikování stříbra

Příspěvek od Palo »

poota píše:...je zbytečné používat co nejčistší "několikadevítkové" stříbro, protože sliznice si to svoje "vybere". V Safině je k dostání stříbro 92,5 % ve slitině s mědí, cena drátu průměru 1 mm vychází do 1,- Kč za centimetr, na jedno "žužle" stačí 10 až 15 cm...
No nevím, 92,5 procentní stříbro s mědí... To už můžeš si srozvnou dát do pusy babiččin stříbrný řetízek... Navíc tří až čtyřdevítkové stříbro je mám dojem kupodivu levnější než to s mědí... Sic pravda, v Safině ho nemají běžně skladem, protože se s ním obchoduje rozhodně míň, ale tří/čtyř devítkové na objednání není u nich problém. A to bych si určitě na to počkal!

A dík za příspěvek, jsem rád, že jsem o žužlu nepsal zbytečně ;)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
Odpovědět

Zpět na „Zdraví“