Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Efektivní elektrolýza

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
hledač

transmutace

Příspěvek od hledač »

http://www.rexresearch.com/kervran/kervran.htm
zde je stopa co je možné v organismech

bedaa
Nový člen

pro PeTR1

Příspěvek od bedaa »

Ahoj,psal jsem ohledně inzerátu na vodík do auta p.Kárníkovi,který prodává návod o 200stranách za tisícovku.Snažil jsem se získat nějakou bližší informaci o řešení s kalem,výkonu vyvíječe apod. ale dostal jsem pouze krátkou zprávu o tom,že provzdušňuje samotný generátor a vyrobí asi 1litr plynu za 2minuty.Toť vše,zatím nevím,co si o tom myslet. bedaa

Novák
Zasloužilý člen
Dostal: 2 poděkování

bedaa

Příspěvek od Novák »

Pošli tu tisícovku mě a já ti několika slovy napíši,co si o tom máš myslet. :mrgreen:

xzzzx
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xzzzx »

Akord píše:Ionizace se mi nezdá duležitá, nastává totiž samovolne, jako disociace jiné látky pri rozpouštení. Ionizace je neco jako magnet, prípadne pružina, která pritáhne-rozdelí navzájem atomy látky vlivem velké permitivity vody, vlivem pritažlivých sil. Tyto sily je však nutné prekonat, až se látka má dostat z vody ven, jako odtržení od magnetu, práce je spojená práve s tímto. Samozrejme ionizace na H3O+ a OH- je méne názorná, ale je to z určitého pohledu prakticky totéž, jako rozpouštení soli.
Kdyz jsem pracoval NH Ostrava delaly jsme tam tzv. ionizační filtry pro stahování skodlivých splodin. Slo o OOOOOOOOObrovskou skatulu, kde jsou nastrkaný tyče prošpekovaný hřebama, ktere se SVN polarizují. Zusatává na nich sajrajt, který se mechanicky strepe.
Zadna vo atp. Ionizace tez znika napr. pri kopírování!
Prosim osvetlit neználky jakož jsom ja.

Zdravim nas

pac mna nikdo dluho nepozdravil

Svět zboř! Já budu stát.
Akord
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 28 poděkování

Příspěvek od Akord »

Melo by jít o stejné VN elektrofiltry, jako v cementárne, kolem kterých jsem chodil. Vše odpovídá popisu. Velká krabice pomalu na bydlení, oklep a šnek. Princip je podobný, jako když otevreš televizi zezadu a mrkneš, kolik bordelu je kolem VN trafa. Normální elektrostatické pritahování prachu.

Návštěvník

Můj pohled nejen na Joe Cell

Příspěvek od Návštěvník »

Tak jsem zvědavý na reakci orgonistů :D
P.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Novák
Zasloužilý člen

Ahoj Petře

Příspěvek od Novák »

Když jsme seděli u stolu v Bechyni,tak jsi tvrdě obhajoval hydrazin,já ti pořád říkal a kde ho vezmeš,když nic nerozkládáš a to samé je i s tím peroxidem.Kde ho vezmeš,když nic nerozkládáš?
Tvůj pokus o výsměch z tebe dělá hlupáka![/quote]

Návštěvník

Re: Ahoj Petře

Novák píše:Když jsme seděli u stolu v Bechyni,tak jsi tvrdě obhajoval hydrazin,já ti pořád říkal a kde ho vezmeš,když nic nerozkládáš a to samé je i s tím peroxidem.Kde ho vezmeš,když nic nerozkládáš?
Tvůj pokus o výsměch z tebe dělá hlupáka!
[/quote]

Když si dobře pamatuješ, tak o hydrazinu nepadlo ani slovo. Jenom jsem nadnesl, že vyvíječem prochází hodně dusíku. Na rozdíl od tebe jsem trochu víc "bloudil" v zajetí fyziky a chemie a nepřešlapoval za hranicí fyziky. Nebo před hranicí?
Peroxid vzniká v každém vyvíječi, takže hlupáka jsi ze sebe teď udělal sám. Nejdřív myslet, pak mluvit. Největší množství peroxidu vznikne, když se nevytvoří žádný vodík!
Nebo si myslíš, že spoustu patentů na výrobu H2O2 elektrochemickou cestou vymysleli hlupáci? :D
P.

Novák
Zasloužilý člen

P.

Příspěvek od Novák »

http://cs.wikipedia.org/wiki/Peroxid_vod%C3%ADku

Podívej se aspoň sem a jako "klasický fyzik" taky víš,že každá rovnice má i svoji energetickou rovinu.Pokud vyrábíš peroxid z "ničeho",tak si fakt borec a já před tebou smekám!!!!!!

Návštěvník

Re: P.

Novák píše:http://cs.wikipedia.org/wiki/Peroxid_vod%C3%ADku

Podívej se aspoň sem a jako "klasický fyzik" taky víš,že každá rovnice má i svoji energetickou rovinu.Pokud vyrábíš peroxid z "ničeho",tak si fakt borec a já před tebou smekám!!!!!!
O2 + 2H+ + 2e- → H2O2

Novák
Zasloužilý člen

P.

Příspěvek od Novák »

To je sice hezký ten vzoreček,ale kde vezmeš ty elektrony.S příkonem spořiče mezi 5-10mA a beze změn Ph tomu pořád nerozumím.
Nepochybuji o tom,že tam nějaký peroxid a hydrazin časem vznikne,ale je to takové PRD,že je škoda o tom psát.

koumak
Stálý člen

h202

Příspěvek od koumak »

Panstvo, tie konfrontacie Vas ani cez sviatky nepustia... Kto "musi" nech vhodi do vyvijaca zopar zrniecok burelu (MnO2) s uhlikovo-zinkoveho monoclanku a uvidi...
Ja by som rad vedel nieco aj o eterickych vlastnostiach a interakciach a nikto ma nechce "postrcit" .
Na tej informacii v zasuvke nieco bude, neda sa mi sedliackym rozumom pochopit ako sa moze v kably sirit elektrina takmer richlostou svetla , pricom elektrony putuju vo vodici cca 2-3 mm/s , zrazaju sa atd. Nepredstavitelne.

Návštěvník

Novák píše:http://cs.wikipedia.org/wiki/Peroxid_vod%C3%ADku

Místo urážek najdi něco v mém materiálu co můžeš vyvrátit. Místo odkazu ve wikipedii, kterou mimochodem může doplňovat i člověk bez jakéhokoli vzdělání, hledej reálnou možnost fungování spořičů a joecell. Ten materiál. který jsem uveřejnil není výsměch nikomu. Projdi si ho bod po bodu a zamysli se nad tím. A hlavně si to ověř.
Nevyvratitelné je:
1. Peroxid vodíku vzniká v každém vyvíječi
2. Úspora paliva a nižší emise
3. Že ti nezamrzá vyvíječ je taky fakt. Důkaz o existenci peroxidu leží jenom na tvé dobré vůli.
Pokus se vyvrátit některé další body.
Jsi ve vlákně reálny pohled na joecell. :D
P.

Návštěvník

Novák píše:To je sice hezký ten vzoreček,ale kde vezmeš ty elektrony.S příkonem spořiče mezi 5-10mA a beze změn Ph tomu pořád nerozumím.
Nepochybuji o tom,že tam nějaký peroxid a hydrazin časem vznikne,ale je to takové PRD,že je škoda o tom psát.
Když se podíváš na obrázky, tak je tam i zapojení na zdroj.
pH slabého peroxidu je asi 5 - 6.
O hydrazinu teď vůbec nemluvím. Pravděpodobně tam ani v měřitelném množství nevzniká.

Novák
Zasloužilý člen

P.

Příspěvek od Novák »

Petře,kdyby jsi byl u Jeffa,mohl jsi na vlastní oči vidět,jak hoří prostorový náboj a možná toho je víc.My už jsme dál a tímhle se už nikdo nezabývá.
Nahrál jsi mi na smeč,tak jsem to vrátil.Bez té poznámky na orgon bych ani nereagoval.
Měj se fajn a užívej si svátky.

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“