Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
tak zpytuj svědomí
...tak zpytuj svědomí....koho necháváš umírat....jestli víš, jak tomu umírání zamezit...a nekonáš, tak se stydím za tebe....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 28 poděkování
Ja som sa o seba postaral skôr ako ste spoznali prítomnosť. Preto som vám písal o 2,7. To je niečo na čo nemáte, v čo neveríte, ale čo žijete a žiť zjavne budete. A ja ešte naschvál konám tak aby som vám umožnil zmeniť to. Testujem najkvalitnejšie mašinky aké ľudské oko len tak neuvidí.
Ste občania? A ak tak zpytujte svědomí koho nechávate umírat jestli víte, jak tomu umírání zamezit a nekonáte, tak se stydím za vás.
Ste občania? A ak tak zpytujte svědomí koho nechávate umírat jestli víte, jak tomu umírání zamezit a nekonáte, tak se stydím za vás.
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
jsa osloven, odpovídám - Martinovi jsem popřál osobně na SZ, necítil jsem tudíž potřebu se opakovat na tvém vlákně - myslím, že Martin se nezlobí, jinak jsem mu nic neubíral, naopak snažíme se oba velmi otevřeně komunikovat na téma našich magnetických nápadů ... jestli chápeš, co to znamená?Anonymous píše:Gromit tak prečo si mu nenapísal že ho máš rád a poprial si mu niečo proti čomu vzápätí píšeš aby to nemal. Asi nepochopíš že mu tie šance na život, zdravie a šťastie uberáš ako sa dá svojim konaním.
A jak vidíš, Gromit přežil i ten nešťastný výbuch plynu, jo, bylo to tentokrát jen o fous - stejná planeta a stejný století... No, jinak moje rada je stále aktuální, ale jestli myslíš, že tvoje mašinka je na to lepší, tak dej vědět z 3,8 , jestli to zvládneš, jaký byl přechod...
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
Člověče ty jsi jako droga už jsem nechtěl ale zase musím,na jedné diskusi jsi mi připadal jak nějaký prorok,bohužel už nevím která to byla jinak bych sem hodil text.A zajímavé bylo že v té diskusi se tě zastávali ženy a muži ti dávali jasně najevo v podobném duchu jak tady abys šel prudit jinam.Je to věc každého já dostávám takoví pocit že tě to tu baví,takoví tajemný spasitel lidstva a všichni chtíc nechtíc se ti věnují.Pozornost si získal skvělou všechna čest to tady nemá snad nikdo a jak pěkně to dokážeš vpálit každému(i já nebudu vyjmut z davu),podle mne by z tebe byl dobrý politik,ti taky omílají jedno a to samé dokola a ještě tomu snad i věří no a ti ostatní jsou nechápající.Jeden podobný už tu taky byl ale ne tak slušně se vyjadřující. Jak píšu dej se na politiku a pak můžeš své poznatky prosadit,v této zemi je možné téměř vše tak proč to nezkusit.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
pro MFAAA
Opravuji martina11 - upřímně to s Tebou myslí dva, i když já, jako ten druhý, opravdu nevím, jak Ti pomoci. Ještě čistě obchodní rada: Čehúňom zvedni cenu za PM třeba i na vícenásobek, ale počkej s tím, až o PM začnou škemrat - poota
Tak sa venuj príspevkom ktoré ťa bavia. Je to úplne jednoduché. Nemám z toho radosť že sa musím brániť vašim výmyslom ktoré nemajú veľakrát so skutočnosťou nič spoločné. Tie mašinky o ktorých píšem mi ukázali budúcnosť a dokážu toho oveľa viac. Majú svoje pravidlá. Ale pokiaľ viem z minulosti tak tie mašinky dokázali oživiť mŕtvych, premeniť vodu na víno, roztvoriť vodu, ap.. (len si málo myslel a veľa vymýšľal) Tie mašinky majú dlhú pamäť a na to doplatil aj ten ktorý dokázal oživiť mŕtvych, premeniť vodu na víno, roztvoriť vodu, ap.. (on sa ale stal nesmrteľným). Vedel ako tie premeny urobiť a nedaroval to ľuďom??? Čo ste to písali?
A ja sa vrátim ešte dva krát. Viete prečo.
A ja sa vrátim ešte dva krát. Viete prečo.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 28 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dostal: 20 poděkování
pro:Anonymní
Nemám z toho radosť že sa musím brániť vašim výmyslom
Tak se nebraň s klidem nás opusť a nech nás a testuj své mašinky bude to pro tebe lepší neboť se nebudeš muset s námi zaobírat a budeš mít více času na spásu sebe a těch co za to stojí (nebo co o to stojí).Měj se fajn
Tak se nebraň s klidem nás opusť a nech nás a testuj své mašinky bude to pro tebe lepší neboť se nebudeš muset s námi zaobírat a budeš mít více času na spásu sebe a těch co za to stojí (nebo co o to stojí).Měj se fajn
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Anonym: Procetl jsem si tohle vlakno a fakt nevim, co si o tobe myslet. Na jednu stranu se tu ohanis vynalezem, ktery zachrani spousty lidi, na druhou stranu je pro tebe problem jakysi rozpor v zakonech. Jestli ti jde o ty lidi, tak se na zakony vykasli a dej ten vynalez svetu. Me se ale zda, ze tobe o ty lidi nejde, protoze jinak by ses takhle nechoval.
Taky by bylo dobry se zamyslet nad dnesnim svetem. Ano, me se taky nelibi, ale je treba si uvedomit, ze jedna vec jsou zakony a druha vec je, jak to funguje ve skutecnosti... Zakony plati jak kde a jak pro koho, a pokud se chystas spasit svet, tak i kdyby v tech zakonech nebyl rozpor, tak bys to stejne neprosadil, protoze ti, co tahaji za provazky, by ti to zatrhli - ohrozil bys jejich zajmy. Takze rozpor nerozpor - je to v konecnym dusledku fuk.
Pokud si ale porad jeste myslis, ze ty vynalezy musis dat svetu a bojis se, ze ti to nekdo sebere, ale nevis, jak to ufinancovat - tak bych mel jeden napad: Psal jsi, ze mas tech vynalezu docela dost. Co tak jeden uvolnit, udelat kolem toho rozruch... pak by se o tebe nekdo zacal zajimat, a urcite bys to nejak dotahnul do konce.
Pokud ale budes jenom sedet na diskuzi a porad kolem sebe hazet fraze "rozpor v zakonech" a "nikdo to nechape" a "tenhle a tenhle ma konat, ale nekona", tak se k nicemu nemuzes nikdy dopracovat. Tak to proste je, svet je svine, nejsou tu bohuzel zadny snahy, aby se lidi ve skutecnosti meli dobre (obycejny lidi jsou az na poslednim miste, a podle toho to vypada - tj. mohlo by to vypadat daleko lip, kdyby tomu tak nebylo). Tudiz kdyz to nejde jednou cestou, je treba hledat uplne jinou, a ne si jenom stezovat.
Neber to jako kritiku tvoji osoby, ale jako jiny uhel pohledu a pokus o zamysleni se nad situaci...
Taky by bylo dobry se zamyslet nad dnesnim svetem. Ano, me se taky nelibi, ale je treba si uvedomit, ze jedna vec jsou zakony a druha vec je, jak to funguje ve skutecnosti... Zakony plati jak kde a jak pro koho, a pokud se chystas spasit svet, tak i kdyby v tech zakonech nebyl rozpor, tak bys to stejne neprosadil, protoze ti, co tahaji za provazky, by ti to zatrhli - ohrozil bys jejich zajmy. Takze rozpor nerozpor - je to v konecnym dusledku fuk.
Pokud si ale porad jeste myslis, ze ty vynalezy musis dat svetu a bojis se, ze ti to nekdo sebere, ale nevis, jak to ufinancovat - tak bych mel jeden napad: Psal jsi, ze mas tech vynalezu docela dost. Co tak jeden uvolnit, udelat kolem toho rozruch... pak by se o tebe nekdo zacal zajimat, a urcite bys to nejak dotahnul do konce.
Pokud ale budes jenom sedet na diskuzi a porad kolem sebe hazet fraze "rozpor v zakonech" a "nikdo to nechape" a "tenhle a tenhle ma konat, ale nekona", tak se k nicemu nemuzes nikdy dopracovat. Tak to proste je, svet je svine, nejsou tu bohuzel zadny snahy, aby se lidi ve skutecnosti meli dobre (obycejny lidi jsou az na poslednim miste, a podle toho to vypada - tj. mohlo by to vypadat daleko lip, kdyby tomu tak nebylo). Tudiz kdyz to nejde jednou cestou, je treba hledat uplne jinou, a ne si jenom stezovat.
Neber to jako kritiku tvoji osoby, ale jako jiny uhel pohledu a pokus o zamysleni se nad situaci...
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
Vážený MFAAA,
nejsem sice právník, o zákony se nijak aktivně nezajímám a o ty na Slovensku už vůbec ne, takže nějaký rozpor v nich Ti asi vyřešit nepomůžu. I kdyby ale takový existoval, nebrání Ti v uznání Tebe jako autora uveřejněných i když nepatentovaných nápadů. Pokud budeš publikovat své nápady prostřednictvím např. článku v odborném časopise, nebo ještě lépe prezentovat na nějaké konferenci (obvykle pak vychází sborník všech prezentací), vejdeš všeobecně ve známost jako autor všech těch nápadů a zpochybnit Tvé autorství bude jen velmi obtížné. Uznání a patřičné ohodnocení (kolik k tý Nobelovce dávaj teď nevím přesně ) na sebe jistě nenechá dlouho čekat.
Ber to jako jednu z mnoha možností, objevíš jistě i další. Pokud máš všechny ty skvělé nápady které zachraňují životy, nebude to pro Tebe problém. Stačí jen nebrat nějaký "rozpor" jako konečnou.
Co Ty sám očekáváš od světa je něco, s čím Ti nikdo z nás poradit nemůže. Proto to, prosím, po nás už nežádej.
nejsem sice právník, o zákony se nijak aktivně nezajímám a o ty na Slovensku už vůbec ne, takže nějaký rozpor v nich Ti asi vyřešit nepomůžu. I kdyby ale takový existoval, nebrání Ti v uznání Tebe jako autora uveřejněných i když nepatentovaných nápadů. Pokud budeš publikovat své nápady prostřednictvím např. článku v odborném časopise, nebo ještě lépe prezentovat na nějaké konferenci (obvykle pak vychází sborník všech prezentací), vejdeš všeobecně ve známost jako autor všech těch nápadů a zpochybnit Tvé autorství bude jen velmi obtížné. Uznání a patřičné ohodnocení (kolik k tý Nobelovce dávaj teď nevím přesně ) na sebe jistě nenechá dlouho čekat.
Ber to jako jednu z mnoha možností, objevíš jistě i další. Pokud máš všechny ty skvělé nápady které zachraňují životy, nebude to pro Tebe problém. Stačí jen nebrat nějaký "rozpor" jako konečnou.
Co Ty sám očekáváš od světa je něco, s čím Ti nikdo z nás poradit nemůže. Proto to, prosím, po nás už nežádej.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
pro MFAAA
"When a true genius appears in the world you may know him by this sign; that all the dunces are in confederacy against him."
Jonathan Swift
(Když se na světě objeví opravdový génius, poznáto ho podle toho, že se proti němu spiknou všichni hlupáci.)
....hezký den všem martin11
p.s.Gullivera jsem opravdu jako malej miloval
Jonathan Swift
(Když se na světě objeví opravdový génius, poznáto ho podle toho, že se proti němu spiknou všichni hlupáci.)
....hezký den všem martin11
p.s.Gullivera jsem opravdu jako malej miloval
... věřím, že se " TO " povede ......