Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Zistil som rozpor v zákonoch
-
- Starší člen
- Dostal: 5 poděkování
- wolf234
- Starší člen
- Dostal: 9 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
poděkování za přání
....martin11 ....děkuje všem za všechna přání a nejen zde.....děkuji i za ta na SZ....no moc jsem nezapařil...jen tak lehce...už to není jako zamlada...
...návod na svařák extra už formuluju....bude....jako Vánoční dárek....co jiného Vám také poslat, když ten magnetickej motor furt nechce makat..
....no a pak tu máme ještě jednoho gratulanta MFAAA...
,,,...tak milý MFAAA...nevím zda-li jsi mě přál....nebo vynadal....ono to mezi lidma tak nějak bejvá....někdo má svátek nebo narozeniny....já to tedy mám jeden den...takže jsem ochuzen o jednu oslavu....
....jo a ti lidé si přejí....většinou zdraví a také štěstí.....to spolu souvisí....ti na Titaniku štěstí nemeli....no a mě několik známých přálo....zdraví a štěstí....oboje všichni potřebujeme...a nikde nekoupíme....zrovna tak jako lásku....
...a...ty si sedíš na SVÉM patentu....a ještě se divíš....jak si vůbec někdo může dovolit něco takového , jako přát zdraví....když ty na to máš patent....
....nevíme kolik ti je jak se jmenuješ...myslím křestní jméno.....tak mě napadlo.....já ti přeji za všechny tady z Fora....hodně zdraví a štěstí...ať ti to co jsi vymyslel přinese bohatství , slávu, a nehynoucí obdiv...jen se malinko podívej do historie......např...Fleming ...a penicilin......zachránil miliony životů...a dal to lidstvu zadarmo.....všichni....celé lidstvo na něho vzpomíná s láskou... doufám , jsem ti promluvil do duše....jesti nějakou duši a svědomí máš.....tak ještě jednou díky všem ostatním ...martin11 martin pithart
...návod na svařák extra už formuluju....bude....jako Vánoční dárek....co jiného Vám také poslat, když ten magnetickej motor furt nechce makat..
....no a pak tu máme ještě jednoho gratulanta MFAAA...
,,,...tak milý MFAAA...nevím zda-li jsi mě přál....nebo vynadal....ono to mezi lidma tak nějak bejvá....někdo má svátek nebo narozeniny....já to tedy mám jeden den...takže jsem ochuzen o jednu oslavu....
....jo a ti lidé si přejí....většinou zdraví a také štěstí.....to spolu souvisí....ti na Titaniku štěstí nemeli....no a mě několik známých přálo....zdraví a štěstí....oboje všichni potřebujeme...a nikde nekoupíme....zrovna tak jako lásku....
...a...ty si sedíš na SVÉM patentu....a ještě se divíš....jak si vůbec někdo může dovolit něco takového , jako přát zdraví....když ty na to máš patent....
....nevíme kolik ti je jak se jmenuješ...myslím křestní jméno.....tak mě napadlo.....já ti přeji za všechny tady z Fora....hodně zdraví a štěstí...ať ti to co jsi vymyslel přinese bohatství , slávu, a nehynoucí obdiv...jen se malinko podívej do historie......např...Fleming ...a penicilin......zachránil miliony životů...a dal to lidstvu zadarmo.....všichni....celé lidstvo na něho vzpomíná s láskou... doufám , jsem ti promluvil do duše....jesti nějakou duši a svědomí máš.....tak ještě jednou díky všem ostatním ...martin11 martin pithart
... věřím, že se " TO " povede ......
Ja som ti napísal ako to je. Nič viac nič menej. Ale dá sa nad tým filozofovať ako nad všetkým. Všetko sa dá vidieť nádherne a hrozne súčasne. Vidíš a keby na Titaniku použili môj nápad mohli to šťastie mať. Len preto že si ľudia vymysleli určité blbé pravidlá nemusím ich používať. Tí čo tak robia majú k Titaniku v tomto prípade oveľa bližšie.
Nemám na to žiadny patent, lebo sú zákony v rozpore.
Ale mám nápady na záchranu životov.
Jasné to akože daj nám nápady, zdochni lebo nemáš práva a potom budeme spomínať na teba s láskou???
Či mám dušu? vráti sa sem ešte dvakrát aby napravila napáchané krivdy. Presne 2,7 častí. Už je to o 9 rokov menej.
Ani som nečakal že za pravdu by si niekomu ďakoval. To považujem za normálne, ale smutne normálne pre všetkých.
Jasné to akože daj nám nápady, zdochni lebo nemáš práva a potom budeme spomínať na teba s láskou???
Či mám dušu? vráti sa sem ešte dvakrát aby napravila napáchané krivdy. Presne 2,7 častí. Už je to o 9 rokov menej.
Ani som nečakal že za pravdu by si niekomu ďakoval. To považujem za normálne, ale smutne normálne pre všetkých.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
MFAAA
Nevím, jak dalece jsou nápady, které chceš patentovat, přínosné. Z Tvých příspěvků na tomto i jiných fórech jsem to prostě nezjistil, a zřejmě to nezjistil ani nikdo jiný. Přesto jsem ochoten věřit, že jistou cenu mít mohou - v tom tedy žádný problém není. Problém, a to hlavně Tvůj, se ovšem objeví ve chvíli, kdy od někoho začneš žádat, aby Ti přiměřeně zaplatil, aniž jsi ochoten o svých nápadech cokoli prozradit. V okamžiku, kdy se začne jednat o ceně, ať již v penězích nebo jiných protihodnotách, jde zcela jednoznačně o obchod. Něco za něco. Ovšem obchod má svoje zákony, které sice nejsou psané, ale bez jejich dodržování se již nejedná o obchod. Určuješ si cenu, ale neukážeš zboží. Chceš od někoho, aby Ti podepsal "bianko šek", a divíš se, že Tě má za blázna, když si myslíš, že to udělá. Tvrdíš, že můžeš zachraňovat životy, a já Ti to věřím, pokud jde o diskuzi, která mě nic nestojí. V okamžiku, kdy bych Ti měl za to zaplatit, je veškerá moje důvěra v pouhá slova dokonale pryč - za peníze chci daleko víc, než je pouhé tvrzení někoho, koho vůbec neznám. V obchodě se důvěra získává pouze zárukami. Žádné nedáváš, proto Ti nikdo nevěří. Soukromník nemůže, úředník dokonce nesmí. Jak jsi se již mnohokrát sám přesvědčil, tudy cesta nevede a tuhle zeď neprorazíš. Se změnou zákonů také nepochodíš - těm, co by je eventuelně mohli změnit, vyhovují tak, jak jsou. Pokud některý nějak změní, tedy jen tak, aby na tom mohli nějak vydělat - na Tobě, a ani na nikom jiném jim ani dost málo nezáleží. Vyhrožovat žalobami je dětinské - při podání žaloby musíš napřed zaplatit, protože soudy jsou především kšeft. Dobrý právník jsou další peníze, ale ani s ním nemáš jistotu, že vyhraješ - soudu je celkem jedno, komu dá za pravdu, hlavně že se točí peníze. A tady je asi ten hlavní problém. Kdybys měl dost peněz, koupíš si patenty a máš vystaráno, nemusíš se nikde doprošovat ani handrkovat. Peníze nemáš, Tvoje nápady nikdo koupit nechce, a dávat je zadarmo je Ti líto, protože nic jiného na prodej nemáš a peníze potřebuješ. Navíc máš problém v tom, že když někomu svoje nápady prozradíš, tak Ti je raději ukradne, než aby Ti za ně zaplatil. A jako by toho ještě nebylo dost, jenom proto, že tuto situaci nedokážeš vyřešit, umírá dál spousta lidí, které bys mohl zachránit. Myslím, že Tobě rozhodně není co závidět. Pokud se Ti podaří tenhle Gordický uzel nějak rozetnout, dej mi, prosím, vědět - třeba na SZ - poota
- gromit
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
no Martin jen slavil narozeniny a svátek v jeden den - taky pech, ale žít se s tím dá... a kamarádi a známí z fóra mu popřáli - což svědčí o tom, že většina lidí tady ho má ráda...Anonymous píše:Ja som ti napísal ako to je. Nič viac nič menej. Ale dá sa nad tým filozofovať ako nad všetkým. Všetko sa dá vidieť nádherne a hrozne súčasne. Vidíš a keby na Titaniku použili môj nápad mohli to šťastie mať. Len preto že si ľudia vymysleli určité blbé pravidlá nemusím ich používať. Tí čo tak robia majú k Titaniku v tomto prípade oveľa bližšie.
k tomu tvému "problému" snad už jen tolik, že když publikuješ, máš aspoň malou šanci, že se o tobě bude jednou v souvislosti s tím objevem mluvit - když budeš výsledky svého snažení tajit (z jakýchkoliv důvodů - třeba i z protestu proti chybám v zákonech, proti patentovým poplatkům...), je tvoje šance nulová - 0 - nic. A nejspíš tě dřív nebo později někdo předběhne (to měl asi na mysli Martin, když ti radil, ať se koukneš na ten film o Járovi Cimrmanovi - jak vynalézal..) - a teď mluvím z vlastní zkušenosti - jen na kolik přijde člověka článek v karentovaným časopise, kolik stojí účasti na konferencích - a to je bez jakékoliv (!) patentové ochrany - jen že se ví, že jsi autorem nějakého textu...
Osobně jsem proti patentování čehokoliv, proto taky ať přijdu na cokoliv - nejen MM, zveřejním to tady na fóru a když bude šance a bude to potřeba - kdekoliv jinde.
A u toho lékaře už jsi byl? co ti říkal? nejsem sice expert, ale s vyšetřením na CT bych být na tvém místě dlouho neotálel...
Poota - nápady, které nosíš jen v hlavě jsou tak přínosné, jako, ehm, třeba deštník který zapomeneš doma když prší... Sem tak dneska uvažoval, když jsem jel v autě v tom podzimním provozu, jak je to všechno relativní - někdo to do tebe navalí, že člověk sotva stačí vypustit dušičku a ani se nestačí omluvit ze srazu u Jeffa - o rozdělaných projektech nemluvě - no a kámoši si budou říkat u pivka - copak mu do toho asi vlezlo že nepřijel? proč neodpovídá ani na SZ? Vím, je to morbidní, ale mě to jen utvrdilo v přesvědčení, že člověk se nemá zbytečně zdržovat prkotinama a snažit se v tom, co umí a co ho baví, dělat maximum dokud je čas.
Když to nejde silou, musí to jít ještě větší silou!
Ešte to nechápete.
Vy ste niekde čítali že by som niekomu ponúkal nejaký obchod s mojimi nápadmi? Ja som si určil momentálne len cenu odškodného za porušovanie mojich práv a straty ktoré mi aj z nemožnosti podnikať vznikli a nie za moje nápady. Ja som prišiel na rozpor v zákonoch a teda nemôžem s týmito nápadmi podnikať (ani nič iné urobiť) pokiaľ sa k danému rozporu v zákonoch nevyjadria kompetentný a už niekoľko rokov sa nevyjadrujú. Vy by ste si požičali na podnikanie ak vám štát neodpovedá na rozpor v zákonoch a keď si požičiate zjavne by vyhlásili že je to inak a nemali ste konať ako ste konali. Ponechali rozpor v zákonoch a to pri záchrane životov!!! Ak nejednali pri tomto tak pri čom by ešte mohli meniť niekedy zákony??? Tu ide o životy ľudí, ide tu o ekonomiku, ide tu o moje práva, ide tu o vaše práva, ide o to že ani novinári polícia ap. nekonali, ...
To je chyba v zákonoch čo píšeš, že vynálezcovia majú zháňať na patentovanie ako to opisuješ. Toto nevytýkaj mne že patentové zákony sú protiprávne s ľudskými právami a so všeobecným ohrozením. (To čo si napísal sa týka všetkých nie len mňa). Ak ale ide o životy ľudí je tu rozpor v zákonoch. A podľa terajších zákonov mali konať lebo ide o záchranu životov ľudí.
Hlavný problém je v tom čo si mal napísať ako podstatu a to že ten súd, ap. ak koná ako píšeš nekoná podľa zákonov. Že politici vás za almužny nechávajú aj v ohrození životov. Že novinári nešli po pravde aká skutočne je. Že polícia nekonala pre záchranu životov a majetkov ľudí ako to o sebe prezentujú že sa starajú o ochranu životov a majetkov ľudí, ap..
Ja som učinil len opatrenia aby nemohli zažalovať oni mňa.
Vy ste niekde čítali že by som niekomu ponúkal nejaký obchod s mojimi nápadmi? Ja som si určil momentálne len cenu odškodného za porušovanie mojich práv a straty ktoré mi aj z nemožnosti podnikať vznikli a nie za moje nápady. Ja som prišiel na rozpor v zákonoch a teda nemôžem s týmito nápadmi podnikať (ani nič iné urobiť) pokiaľ sa k danému rozporu v zákonoch nevyjadria kompetentný a už niekoľko rokov sa nevyjadrujú. Vy by ste si požičali na podnikanie ak vám štát neodpovedá na rozpor v zákonoch a keď si požičiate zjavne by vyhlásili že je to inak a nemali ste konať ako ste konali. Ponechali rozpor v zákonoch a to pri záchrane životov!!! Ak nejednali pri tomto tak pri čom by ešte mohli meniť niekedy zákony??? Tu ide o životy ľudí, ide tu o ekonomiku, ide tu o moje práva, ide tu o vaše práva, ide o to že ani novinári polícia ap. nekonali, ...
To je chyba v zákonoch čo píšeš, že vynálezcovia majú zháňať na patentovanie ako to opisuješ. Toto nevytýkaj mne že patentové zákony sú protiprávne s ľudskými právami a so všeobecným ohrozením. (To čo si napísal sa týka všetkých nie len mňa). Ak ale ide o životy ľudí je tu rozpor v zákonoch. A podľa terajších zákonov mali konať lebo ide o záchranu životov ľudí.
Hlavný problém je v tom čo si mal napísať ako podstatu a to že ten súd, ap. ak koná ako píšeš nekoná podľa zákonov. Že politici vás za almužny nechávajú aj v ohrození životov. Že novinári nešli po pravde aká skutočne je. Že polícia nekonala pre záchranu životov a majetkov ľudí ako to o sebe prezentujú že sa starajú o ochranu životov a majetkov ľudí, ap..
Ja som učinil len opatrenia aby nemohli zažalovať oni mňa.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
pro:MFAAA
Nechtěl jsem ale musím neboť jsem člověk komunikativní.Čteš vůbec co píšeš?Nikdo ti tu přeci nic nenutí jen píší své názory na dané téma,to že se s tím nedokážeš vyrovnat a pořád píšeš to samé nikomu ale opravdu nikomu nepomůžeš dokonce ani sobě.Stihomam vlastní bezmoci je prevít a depka taky vím o tom své ale život jde dál.Někdy se stačí svěřit blízké osobě nebo jen někomu,mě se stalo že jsem si popovídal s úplně neznámým člověkem na autobusové zastávce.Nikdy jsme se neviděli neznáme se a přece nám rozhovor oběma pomohl i přes to že toho člověka již asi nikdy neuvidím vím že někde žije spřízněná duše a on to ví taky.Moc mi svou pozorností pomohl během necelé hodiny jsme vyřešili do té doby neřešitelné pro obě strany a rozešli se jako staří přátelé.Někdy mě napadá že to byl anděl a chtěl mi pomoci ,já totiž na anděli věřím a vím že jsou mezi námi.Pro někoho budu cvok ale to mi nevadí.Tak se rozhlédni okolo sebe a možná najdeš pomoc se svým problémem někde docela blízko,jen mít oči otevřené a nejen oči ale i duši.
Měj se fajn
Měj se fajn
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
MFAAA
...tak zase martin11....pročetl jsem vše odmého posledního.příspěvku....
....od MFAAA...stejná písnička....stále jen a jen to samé....jen jedna věc mě zamrazila....MFAAA napsal....kdyby měli můj vynález na TITANIKU...tak by přežili....prosímtě...MFAAA...napiš mi kdyby měli ten tvuj vynález 11 . září v Americe...také by přežili ???? kdyby měl tvuj vynález , či jeho znalost kterýkoliv voják ve válce....také by přežil....
....eozumím tomu tak, že znalost tvého vynálezu každého člověka ochrání před ničivou náhodou, která je nevyzpitatelná.....znáš tedy způsob jak prohnout memránu času a podívat se do budoucna a ....tím pádem změnit budoucnost....???? no pak tomu ovšem rozumím....a rozumíme tomu všichni tady.....a potom rozumím i tomu perpetu mobile ...
....jen nerozumím jedné věci.....rád by jsi svuj nápad zadarmo...všem....ale vadí ti ty rozpory v zákonech....kupodivu v patentových zákonech je nejméně rozporů ze všech zákonů vůbec...a rozpor na který upozorňuješ si jen špatně vysvětluješ....POOTA...to napsal správně....chceš publikovat ....hledáš uplatnění.....chceš zisk.....ale do toho všeho se musí investovat....a někdy né málo....mě muj motor už stál 10 000.- a nic....MFAAA...prosím tě .....my jsme tě pochopili....víme o co ti jde....víme kde je chyba....NIKDO ...ti už víc neporadí....vyber si někoho z nás...o kom si myslíš že je solidní...a svěř se o co vlastně jde....nebo to naznač veřejně......jak zachraňovat lidi z TITANIKŮ....ještě se zeptám....zachránil jsi už někdy alespoň jednoho ...slovy jednoho....člověka tvým vynálezem.....nebo jsi nechal někoho vedle sebe umřít...jen proto, aby ti to někdo nevokouk jak to děláš....tu záchranu.....tak...už nepřemejšlej o tom , že někdo někomu přeje k narozeninám, a odpověz na moje otázky....přečti si to vícekrát, ať na nic nezapomeneš....ale budu rád , když odpovíš alespoň na jednu kteroukoliv otázku....jen už nepiš, že jsou rozpory v zákonech. a že to nechápeme...to víme ....martin11
....od MFAAA...stejná písnička....stále jen a jen to samé....jen jedna věc mě zamrazila....MFAAA napsal....kdyby měli můj vynález na TITANIKU...tak by přežili....prosímtě...MFAAA...napiš mi kdyby měli ten tvuj vynález 11 . září v Americe...také by přežili ???? kdyby měl tvuj vynález , či jeho znalost kterýkoliv voják ve válce....také by přežil....
....eozumím tomu tak, že znalost tvého vynálezu každého člověka ochrání před ničivou náhodou, která je nevyzpitatelná.....znáš tedy způsob jak prohnout memránu času a podívat se do budoucna a ....tím pádem změnit budoucnost....???? no pak tomu ovšem rozumím....a rozumíme tomu všichni tady.....a potom rozumím i tomu perpetu mobile ...
....jen nerozumím jedné věci.....rád by jsi svuj nápad zadarmo...všem....ale vadí ti ty rozpory v zákonech....kupodivu v patentových zákonech je nejméně rozporů ze všech zákonů vůbec...a rozpor na který upozorňuješ si jen špatně vysvětluješ....POOTA...to napsal správně....chceš publikovat ....hledáš uplatnění.....chceš zisk.....ale do toho všeho se musí investovat....a někdy né málo....mě muj motor už stál 10 000.- a nic....MFAAA...prosím tě .....my jsme tě pochopili....víme o co ti jde....víme kde je chyba....NIKDO ...ti už víc neporadí....vyber si někoho z nás...o kom si myslíš že je solidní...a svěř se o co vlastně jde....nebo to naznač veřejně......jak zachraňovat lidi z TITANIKŮ....ještě se zeptám....zachránil jsi už někdy alespoň jednoho ...slovy jednoho....člověka tvým vynálezem.....nebo jsi nechal někoho vedle sebe umřít...jen proto, aby ti to někdo nevokouk jak to děláš....tu záchranu.....tak...už nepřemejšlej o tom , že někdo někomu přeje k narozeninám, a odpověz na moje otázky....přečti si to vícekrát, ať na nic nezapomeneš....ale budu rád , když odpovíš alespoň na jednu kteroukoliv otázku....jen už nepiš, že jsou rozpory v zákonech. a že to nechápeme...to víme ....martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
Tie emotívne reči si nechajte. Ja to za tých niekoľko rokov mám v ... To že ste povýšili svoje akože kamarátstvo nad záchranu životov ľudí je obyčajné svinstvo a ak vaše kamarátstvo je skutočne závislé na tom že ponecháte umierať ľudí nie je nič normálne (len pre normálnych). Takto sa práve správate. To že tým porušujete aj základné ľudské hodnoty vám jednoducho neprekáža. Na tom Titaniku by ste ale boli medzi tými ktorý by sa snažili použiť aj násilie aby ste získali záchranný čln a nepustili by ste tam ženy a deti. Nie som rád že vám to musím pre vaše správanie napísať, ale takto sa správate. Vidíte iba seba a nič iné.
Vadí mi v prvom rade to že sa tvárite ako niekto ale skutek utek. Ste tam kde ste boli na začiatku a nevyriešili ste nič. Viete len kecať a urážať, alebo ste napísali aj niečo iné??? Čo??? Niečo ste vyriešili??? Čo??? Vy ste to ani len nepochopili a vidíte to čo vám nepíšem a to používate ako nejakú podstatnú vec. jednoducho pre vás je podstata to čo si myslíte a nie to čo sa deje. Skutočnosť je pre vás tabu. Snílkovia???
A chcel si odpovede? Či som zachránil už niekoho? Áno a nie jedného. Ale nie mojimi nápadmi. Tie (nebudeš veriť) sa najskôr musia vyrobiť.
Zasa píšeš a bojuješ sám zo svojimi predstavami a používaš pritom môj nick. Neviem prečo. Ak si myslíš že sú tie nápady také, alebo také vždy sa niečo čo chceš patentovať musí vyrobiť (to by malo dávať logiku samé). Všetko čo mi píšete sú zatiaľ prázdne reči a takto sa snažíte zachrániť niekoho vy???
Napíšem vám to ešte inak ak je to jedno vám mne to bude dvakrát tak jedno. Nechce sa vám ani rozmýšľať? Tak zdvihnem cenu pre PM v Čechách na dvojnásobok oproti ostatným krajinám.
Keď si neviete vážiť vynálezcu PM, tak si to PM budete musieť zaslúžiť inak. Čo nepáči sa vám to? Ani mne ako sa správate a ste proti záchrane životov. Akurát že vy navyše k tomu porušovaniu práv ani nič neponúkate aby sa ľudia mali lepšie.
Vadí mi v prvom rade to že sa tvárite ako niekto ale skutek utek. Ste tam kde ste boli na začiatku a nevyriešili ste nič. Viete len kecať a urážať, alebo ste napísali aj niečo iné??? Čo??? Niečo ste vyriešili??? Čo??? Vy ste to ani len nepochopili a vidíte to čo vám nepíšem a to používate ako nejakú podstatnú vec. jednoducho pre vás je podstata to čo si myslíte a nie to čo sa deje. Skutočnosť je pre vás tabu. Snílkovia???
A chcel si odpovede? Či som zachránil už niekoho? Áno a nie jedného. Ale nie mojimi nápadmi. Tie (nebudeš veriť) sa najskôr musia vyrobiť.
Zasa píšeš a bojuješ sám zo svojimi predstavami a používaš pritom môj nick. Neviem prečo. Ak si myslíš že sú tie nápady také, alebo také vždy sa niečo čo chceš patentovať musí vyrobiť (to by malo dávať logiku samé). Všetko čo mi píšete sú zatiaľ prázdne reči a takto sa snažíte zachrániť niekoho vy???
Napíšem vám to ešte inak ak je to jedno vám mne to bude dvakrát tak jedno. Nechce sa vám ani rozmýšľať? Tak zdvihnem cenu pre PM v Čechách na dvojnásobok oproti ostatným krajinám.
Keď si neviete vážiť vynálezcu PM, tak si to PM budete musieť zaslúžiť inak. Čo nepáči sa vám to? Ani mne ako sa správate a ste proti záchrane životov. Akurát že vy navyše k tomu porušovaniu práv ani nič neponúkate aby sa ľudia mali lepšie.
,,Anonýmní'' , musím uznať , že si tu rozohral velmi zvlástnu ,,hru'' . Zvláštne na nej je , že v néj ,,kopeš'' do všetkého a do každého a to bez rozdielu včetne seba . Priznám sa ti , ja osobne som naozaj velmi zvedavý gde to bude mať ,,koniec''. Pepe
Naposledy upravil(a) pepe dne ned 16 lis 2008 14:06, celkem upraveno 1 x.
Dobrý karbaník vie , že aj oko je možné prebiť .