Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Americký radar v ČR

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování
Dostal: 20 poděkování

A třeba to bylo nějak takhle ...

Příspěvek od Aquarius1 »

A třeba to bylo nějak takhle ...jen to nevíme protože co si ufoun pamatuje po nějakým tom roce pití....... 8)

Vzpomínky ufouna
mobo Povídky » Vtipné
Anotace: Ahoj človíčku. Jsem ufoun. Koukáš co?.............
Vzpomínky ufouna

Ahoj človíčku, jsem ufoun. Koukáš co? Ani se ti nedivím. No jo, je to už dávno, co jsem přilítl.
Jdu si takhle proletět talíř a bác, ti maníci v servisu tam museli dát nějakej použitej ionizátor z vrakoviště, či co. Sotva jsem vyletěl ze soustavy, tak v něm něco zarachtalo, škytlo a už si to fičím kdoví kam.

Jako na potvoru jsem nechal founa doma, no kdo by taky něco takového předpovídal, že jo?
Nejdříve jsem běhal po talíři od okna k oknu jako pošuk a mrkal, jak se vzdaluju, a pak jsem si řekl.
"No tohle přeci spravíš." Jo jo se řekne, já kterej celej život lítal v kuchyni a pekl founpicu s markovičkama.
Takovejch blikátek jsem neviděl ani při founstroji, při přijetí mezigalaktické delegace Fuňáků!

No nic, dopadlo to tak, že jsem si hodinu chladil prstíky v míse WCfonu a mrkal na puchejře.
Po několikadenním putování jsem jí zblejsknul, kroužila si okolo týhle planety, vevnitř nacpanej nějak divně nafouklej tvor, kterej žvatlal. "Zdrastvuj tavaryšč, menja zavut Gagárin." Asi mu bylo zle z toho kroužení, protože
hnedle mazal zpátky na Zemi. To jsem ještě nevěděl, že jí takhle nazýváte.
No a já si to hasím za ním, gravitace je gravitace, tý se neubráníš.
No on dopadl někam jinam a já si to fičím o kousek dál. Jsem to zapíchnul někde v Krušnejch horách, nějakej kopec se mi připletl do cesty a já se do něj zrovna musel strefit.
Byla to šlupka jak z kanonu, já přimáčklej na předním skle, nos málem na placku a na zádech snad všechno, co nebylo přivázaný. Do dneška se tam traduje, že nad horama proletěl hurykán a vykácel průsek v lese, rok měli co dělat, aby to vytěžili.
Sotva jsem vylezl z talíře, stáli tam dva a řvali: "Ruce vzhůru," a při tom stříleli z takovejch hraček, ale že to
štípalo, ti povím. Měl jsem co dělat je svázat páskem od skafandru, pořád sebou mrskali.
Jednoho jsem svlíknul z toho obleku a mažu si to pryč a vtom to vidím..........................................
Hotel Modrá Hvězda, první mezigalaktická hospoda a já na ní natrefím. Vlítl jsem dovnitř, tam narváno a všichni
vejrali na mne.
"Hele pohraničník,"..................... "Vole..... už si viděl pohraničníka s tykadlama?"......... "Já teda ne!"

A tak mne přijali mezi sebe. Pořád mne nalejvali něčím, co chutnalo jako palivo do founauta, ale jinak super.
No a díky těm lidičkám tu vlastně jsem. Za ty roky je tu stejnej bordel jako u nás, takže proč se vracet, že jo.

mobo:)
Publikoval(a): mobo, 5.12.2006

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
gimper
Starší člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gimper »

To už si zasloužilo bod... :)

Peter anonymní

Shrnutí

Příspěvek od Peter anonymní »

Každý reagoval tak jak reagoval. Zkuste si teď všichni sami sobě položit otázku: Proč jsem reagoval právě tak? A hlavně si každý dejte načas s odpovědí. Sami sobě nesmíte lhát. Hned by jste to poznali. :D

Barbucha
Zasloužilý člen
Dostal: 61 poděkování

Re: Tak trošku jinak :)

Příspěvek od Barbucha »

Peter anonymní píše: Vždyď na vedlejším vlákně někdo napsal, že po roce 2012 nebude nic. Určitě je to pravda, je to tam napsáno. :D
Ale kdepak, kam tě slepá vášeň vede. Tři veci jsou nesmrtelné a jsou vječný.
žízeň, lidská blbost a Lenin. Sice nevím, kde by v té Ječné bydlel, protože tam tudy chodím poměrně často a nikdy jsem ho tam nepotkal, ale asi to bude pravda, protože těch jeho děťátek je pořád všude dost a to i podstatně mladších než v důchodovém věku. Asi zase nějaké retro na téma "Já bolševik spasím svět". To je stejně hrůza jak se ta hystorie s nezvratnou pravidelností opakuje, a lidi se nepoučí, večně chodí za školou a pak jim uniknou základní informace.

čágo bélo kompaněros.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
Peter anonymní

Příspěvek od Peter anonymní »

Barbucha píše: Ale kdepak, kam tě slepá vášeň vede. Tři veci jsou nesmrtelné a jsou vječný.
žízeň, lidská blbost a Lenin. .

čágo bélo kompaněros.
A jsme doma. Konečně se na něčem shodneme. Škoda že sis změnil jméno, že bys musel do ilegality? :D :D :D

Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

??? Unikla mě snad nějaká maličkost, jaké jméno? Jaká ilegalita.

Já to říkám pořád / neřád /, nejhorší jsou trpaslíci, všude vlezou a strašně se množí, jo ještě taky ten divnej němec co nám všechno skovává.
la
Zasloužilý člen
Dal: 763 poděkování
Dostal: 238 poděkování

hmm

Příspěvek od la »

Barbucha
Zasloužilý člen

Re: hmm

Příspěvek od Barbucha »

A to je teprve začátek, amíci z toho budou divoký. Venezuela chce mít na svém území ruskou základnu. To bude mazec. Pořád si o rusech každý myslí, že jsou to slaboši, kdepak, teď se uvidí. K tomu ještě připustili, že klidně když to bude potřeba sem nasypou jejich rakety. A máme o srandu postaráno. Já to říkám pořád nechte obra spát dokud to jde.

Návštěvník

dvorek

Příspěvek od Návštěvník »

američania by už konečne mohli pochopiť, že územie usa končí hranicami usa...

Barbucha
Zasloužilý člen

Re: hmm, děs, běs,

Příspěvek od Barbucha »

opět bez komentáře, závěr nechť si učiní každý sám

From: Marika Ley <marika>
Subject: STDs- Check-Up 11-18.09
To: "Uncle Curt" <prahabulletinboard>
Date: Thursday, September 11, 2008, 11:03 AM
In honor of the obvious - and catastrophic we humbly offer
you the following
information and dis-information (or Anti-nformation)

Links to Conspiracy Theories surrounding 9/11
"attacks":
http://video.google.com/videoplay?docid ... 5113419363
http://www.911truth.org/
http://www.thebestpageintheuniverse.net ... 911_morons

Links to Anti-conspiracy theories - a.k.a what the U.S.
Gov't calls "the
truth" :
http://www.america.gov/st/pubs-english/ ... 76355.html

http://usinfo.state.gov/media/misinformation.html<http>

http://www.america.gov/st/pubs-english/ ... 76355.html>
and the technical side of things - a.k.a. "reality
bites"
http://wtc.nist.gov/
http://www.journalof911studies.com/
http://www.popularmechanics.com/technol ... 27842.html

OH! and our favorite Noam Chomsky

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

Zatím jsem zhlédl jen něco ale jak tak to člověk sleduje někdo nám všem lže.Z výpovědí vyplívá že se nejspíše jednalo o řízenou expozi,nehledě že nesouhlasí některé technické detaily dodané CIA.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

A teď si vem, že takovíhle kriply si sem nasadíme. Když si na to vzpomenu, dělá se mi z toho zle. Z jejich kriplovin mě vychází, a dej bůh abych se mýlil, že jsou schopni, až tu bude stát radar / doufejme že ne / ho sami vyhodit do povětří a vzít to jako záminku k čemukoliv, včetně napadení ruska. Z pohledu historie by to nebylo nic neobvyklého, napadení polska v roce 1939 a pod. Ne, já tu ten xind vojenský nechci, ať mají na rukávě blemblem jaký chtějí. Žádný voják, dobrý voják.

Strašně se mě líbí co se teď děje v jižní americe. Projev pana prezidenta mě naprosto nadchnul a reakce amíků nemá chybu. Koukají jako z jara, že si někdo tohle dovolil, když oni tam mají oblast svých zájmů. Začínají být docela v prdeli. Jsem zvědav jestli jim doopravdy uškrtí kohoutky s naftou. To by byl mazec, do toho rusáci, kteří jak to tak vypadá budou mit ve venezuele vojenskou základnu. No je to zajímavé, já to pořád říkal nechte obra spát než se nasere. Na rozdíl od některých lidí si nemyslím, že jsou rusové slabí a nemohoucí, nechtějme se přesvědčit o tom, jací doopravdy jsou. Zažil jsem to v 68 a vícekráte děkuji nechci.
No doufejme, že se ten svět nezbláznil tak dalece úplně.
Nechť vás vaše síla ochrání, neb, tato vláda to nebude.
čus a mějte se

pepo.bn
Zasloužilý člen

Příspěvek od pepo.bn »

Nič nie je nemožné , stačí len chcieť a vedieť ako na to !
Barbucha
Zasloužilý člen

Příspěvek od Barbucha »

No a máme to tady a to je pouze začátek. Já to povídám již od začátku. Nechte obra spát dokud spát chce. Tato skurvená vláda kreténů a demagogů z nás doopravdy udělala terč na ruské rakety. Ať už jdou do hajzlu. Nechci ze sebe a mých blízkých udělat kuřata na grylování jen proto, že pár vládních kreténů si nevidí na špičku svého nosu.
Omlouvám se za slovník, ale pro tuto vládu nemám přívětivějších slov.
Naposledy upravil(a) Barbucha dne pát 19 zář 2008 2:14, celkem upraveno 1 x.

Aquarius1
Zasloužilý člen

Příspěvek od Aquarius1 »

Sakra jako bych slyšel našeho velícího.,,Kluci vaše starost jsou oči,ruce nechte na úderku".

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“