Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Americký radar v ČR
- laik
- Zasloužilý člen
- Dal: 36 poděkování
- Dostal: 43 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
radar
Zdravím ,chtěl bych jen svoji trošku do mlejna..Nám nad hlavou postavili (pěknej) radar i přes protesy a petice lidí z okolních obcí.A paradoxně vedle Mohyle míru.....Nejsu pesimista ale....jen protesty a petice v Čechách nic neřeší,jenže nemám ani radu co jo...a pořádně ,celostátně si zademonstrova se dneska už taky nikomu nechce,pro většinu lidí to nestojí za to..pokud nejde o život,zatím............
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 37 poděkování
- Dostal: 262 poděkování
Jenom si říkám Cui bono, tedy pro čí dobro? Pro naše... ? Asi ne.
Abych to trochu odehčil přikládám písníčku pro p. Parkanovou. Text pochází ze stránek ing. Chromíka. Rozumnej chlap, říkám si když čtu co napsal na svých stránkách.
Song pro mravně pokleslou paní Vlastíčku Parkanovou:
Paní ministryně obdržela na oplátku písničku od G. W. Bushe!
Ihned poté, co se George Bush dozvěděl, že mu paní Vlasta Parkanová
postižená ztrátou sebereflexe nazpívala upřímnou a tklivou hřbet ohýbající píseň ve společnosti alkoholika J.Vyčítala a vydává jí za hlas národa, rozhodl se, že na stejné se má odpovědět stejným, když prý si o to koledujeme. Tak prosím:
1. Celý svět listoval denním tiskem,
celý svět zanechal hovorů,
já jsem Vás pozdravil ruky stiskem,
obočí pozdvihl nahoru.
2. Dobrý den, národe vprostřed luhů,
stojíš tu, posranej, před náma,
dobrý den, národe nových sluhů,
sám si řek - čeká tě: pohana.
3. Dobrý den, národe, kamarádi,
tak jste se konečně dočkali,
poslouchat budete sami rádi,
proč byste jinak tak mávali...
4. Vyřiď tam, prosím tě u vás dole,
vyřiď to mezi své čecháčky,
až přijde najednou horká chvíle,
první pak budete na sračky.
5. Dobrý den, národe, kamarádi,
6. Vyřiď tam prosím, že my víme,
jak dávat lidem hned svobodu,
Vietnam a Chile i Grenada,
Pomůžou Českému národu.
7. Dobrý den, národe, přizdi sráčů,
Motto:
„Není nic silnějšího, něž myšlenka vyjádřená v pravý čas“ Viktor Hugo
A další: „Skoro každý člověk dokáže překonat nepřízeň osudu, ale chcete-li vyzkoušet jeho charakter, dejte mu moc.“
„Některé lži jsou příliš velké na to, aby jim nebylo uvěřeno“. Josef Goebbels.
A v příloze máte pár slov Scota Rittera bývalého zbrojního inspektora OSN a důstojníka amerického ná námořnictva. Úsudek nechám na každém z Vás, osobně už vím s kým máme skrze radar a zbrojení tu čest.
Přeji pěkný den.
Abych to trochu odehčil přikládám písníčku pro p. Parkanovou. Text pochází ze stránek ing. Chromíka. Rozumnej chlap, říkám si když čtu co napsal na svých stránkách.
Song pro mravně pokleslou paní Vlastíčku Parkanovou:
Paní ministryně obdržela na oplátku písničku od G. W. Bushe!
Ihned poté, co se George Bush dozvěděl, že mu paní Vlasta Parkanová
postižená ztrátou sebereflexe nazpívala upřímnou a tklivou hřbet ohýbající píseň ve společnosti alkoholika J.Vyčítala a vydává jí za hlas národa, rozhodl se, že na stejné se má odpovědět stejným, když prý si o to koledujeme. Tak prosím:
1. Celý svět listoval denním tiskem,
celý svět zanechal hovorů,
já jsem Vás pozdravil ruky stiskem,
obočí pozdvihl nahoru.
2. Dobrý den, národe vprostřed luhů,
stojíš tu, posranej, před náma,
dobrý den, národe nových sluhů,
sám si řek - čeká tě: pohana.
3. Dobrý den, národe, kamarádi,
4. Vyřiď tam, prosím tě u vás dole,
vyřiď to mezi své čecháčky,
až přijde najednou horká chvíle,
první pak budete na sračky.
5. Dobrý den, národe, kamarádi,
6. Vyřiď tam prosím, že my víme,
jak dávat lidem hned svobodu,
Vietnam a Chile i Grenada,
Pomůžou Českému národu.
7. Dobrý den, národe, přizdi sráčů,
Motto:
„Není nic silnějšího, něž myšlenka vyjádřená v pravý čas“ Viktor Hugo
A další: „Skoro každý člověk dokáže překonat nepřízeň osudu, ale chcete-li vyzkoušet jeho charakter, dejte mu moc.“
„Některé lži jsou příliš velké na to, aby jim nebylo uvěřeno“. Josef Goebbels.
A v příloze máte pár slov Scota Rittera bývalého zbrojního inspektora OSN a důstojníka amerického ná námořnictva. Úsudek nechám na každém z Vás, osobně už vím s kým máme skrze radar a zbrojení tu čest.
Přeji pěkný den.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
Za komunistickej totality (odlišná oproti dnešnej "demokratickej" totalite?) bol v obci Velké Kostolany pri Trnave vysielač - rušička vysielania Rádia Slobodná Európa. Pokial si pamätám, vždy sa našiel niekto, kto si potajomky priniesol z vojny, či z bane nejaký "zvyšný" materiál a onen stožiar odstrelil. Bolo z toho síce dosť humbuku, súdruhovia lietali ako namydlení, ale nikoho nenašli. A pokial mi pamäť siaha, zopakovalo sa to aspoň 4 krát. Nakoniec ho po "zamatovej" "revolúcii" zhodili sami...
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Blokáda
Dnes na Hit rádiu fm+ byla relace o tom že kotu v Brdech obsadila Skupina Grepeace (snad jsem to napsal správně ) a rozprostřela 15ti metrový transparent s terčem.Dále se prý budou pořádat různé akce a přednášky o účincích radaru,focení s transparentem ,,jsem cílem,nechci být cílem". Chtějí tam vydržet co nejdéle a svým protestem apelovat na poslance.Byla povolána vojenská policie a její velící dal ultimatum na opuštění do jedné hodiny odpoledne.Po uplynutí času se na místě zdržovali jen asi pět vojenských policistů,vše monitorovalo ultralehké letadlo hnutí Grenpeace.Usídlili se na plošinách vybudovaných na stromech,účastníkem je i starosta blízkého Trokavce.
Zatím jsem nikde v médiích neslyšel ani neviděl jakoukoliv jinou reakci,jen samé bliance a katastrofy A asi i neuslyším ,co kdyby se toho někdo chytl že?
Zatím jsem nikde v médiích neslyšel ani neviděl jakoukoliv jinou reakci,jen samé bliance a katastrofy A asi i neuslyším ,co kdyby se toho někdo chytl že?
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Aquarius1
A ani neuslyšíš.To je jasný důkaz,že je dávno vše za našimi zády domluvené .Veškeré akce proti radaru nesmí být prezentovány ve sdělovacích prostředcích.Je potřeba vše zaznamenávat na media,rozesílat přátelům a třeba po volbách, když bude dobrá konstalace vše vypustit ven a hnát konkrétní lidi k zodpovědnosti.
Povšimni si skladby zpráv:BlaBla,kdo ským,nějaká havárie atd,prostě aby lid obecný měl povrchní show a moc náhodou nepřemýšlel o vážných věcech,no prostě nádhera.
Zkuste si přečíst:
http://www.nezakladnam.cz/cs/860_online ... em-kauckym
Povšimni si skladby zpráv:BlaBla,kdo ským,nějaká havárie atd,prostě aby lid obecný měl povrchní show a moc náhodou nepřemýšlel o vážných věcech,no prostě nádhera.
Zkuste si přečíst:
http://www.nezakladnam.cz/cs/860_online ... em-kauckym
Naposledy upravil(a) Iv dne pon 28 dub 2008 20:32, celkem upraveno 2 x.
Svůj šírák odhazuji vdál a letím zpět ke hvězdám. (Cyrano)
-
- Zasloužilý člen
Re: Blokáda
Hm, bohužel asi neuslyšíš a když, tak účelově sestříhané, aby to vypadalo jako akce nějakých feťáků, nebo extrémistů. To víš, rada pro rozhlasové a televizní vysílání dbá na objektivitu zpravodajsví. Není přece třeba zatěžovat mozečky telenovelohltačů něčím jako je protestní akce proti vládní samolibosti. Také vysílací čas je drahý, asi se to jen nevešlo, nebo možná greenpeace zapoměli dát echo do tv stanic. Je s podivem, že to běželo na rádiu.Aquarius1 píše:Dnes na Hit rádiu fm+ byla relace o tom že kotu v Brdech obsadila Skupina Grepeace (snad jsem to napsal správně ) a rozprostřela 15ti metrový transparent s terčem.Dále se prý budou pořádat různé akce a přednášky o účincích radaru,focení s transparentem ,,jsem cílem,nechci být cílem". Chtějí tam vydržet co nejdéle a svým protestem apelovat na poslance.Byla povolána vojenská policie a její velící dal ultimatum na opuštění do jedné hodiny odpoledne.Po uplynutí času se na místě zdržovali jen asi pět vojenských policistů,vše monitorovalo ultralehké letadlo hnutí Grenpeace.Usídlili se na plošinách vybudovaných na stromech,účastníkem je i starosta blízkého Trokavce.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
Neviem ako u vás, ale u nás už máme masmediálnu totalitu: Či máš alebo nemáš rádio či rozhlas, to je jedno, aj tak na tých darebákov musíš platiť! Škrabáci a pisálkovia svojimi miliónikmi zalobovali a páni poslanci ako poslušné ovečky schválili nezmyselný zákon. Ak odoberáš elektrinu, tak plať koncesionárske poplatky! Tzv. zástrčkový zákon. Nejde mi o výšku poplatkov, ide mi o princíp. Ak nemám tieto bedničky a odmietam ich sledovanie pre totálnu nevyváženosť objektivity a najmä pravdy, tak ZA ČO MÁM PLATIŤ?
Čakám, kedy sa polícia a hasiči prestanú financovať zo štátneho rozpočtu a budeme na nich platiť zloženkami. Alebo z účtu. Alebo SIPOm. Alebo... (nehodiace sa škrtnite) Na hasičov trebárs 2.000,- a na políciu 4.000,- mesačne. Nech sa majú dobre. Nech nemusia byť platení mafiami, či výpalníkmi.
Nejaký moc múdri titulovaný ... (proste kretén) v diskusi: Prečo nemôžu byť telekomunikačné poplatky nahradené financovaním STV a SRo priamo z rozpočtu, povedal, že potom by ich objektivita nebola zaručená, že vraj by boli "vydierateľní" poslancami pri schvaľovaní rozpočtu. Zrejme tomu tupcovi nevadí doterajšia "vydierateľnosť" polície a hasičov. (viď video o privatizácii hasičov)
Čakám, kedy sa polícia a hasiči prestanú financovať zo štátneho rozpočtu a budeme na nich platiť zloženkami. Alebo z účtu. Alebo SIPOm. Alebo... (nehodiace sa škrtnite) Na hasičov trebárs 2.000,- a na políciu 4.000,- mesačne. Nech sa majú dobre. Nech nemusia byť platení mafiami, či výpalníkmi.
Nejaký moc múdri titulovaný ... (proste kretén) v diskusi: Prečo nemôžu byť telekomunikačné poplatky nahradené financovaním STV a SRo priamo z rozpočtu, povedal, že potom by ich objektivita nebola zaručená, že vraj by boli "vydierateľní" poslancami pri schvaľovaní rozpočtu. Zrejme tomu tupcovi nevadí doterajšia "vydierateľnosť" polície a hasičov. (viď video o privatizácii hasičov)
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Blokáda
Tak tohle jsem sosnul na stránkách novin právo.Zítra pujde stáhnout(tedy doufám)celý článek.
Greenpeace obsadila kótu pro radar
Kótu 718 ve vojenském prostoru v Brdech, kde má stát americký protiraketový radar, včera nečekaně obsadila na protest proti jeho stavbě asi dvacítka lidí z ekologické organizace Greenpeace. Vojenská policie do večerních hodin nezasáhla, přestože dala protestujícím ultimátum do 14 hodin.
autor:Ivan Blažek
Kótu 718 ve vojenském prostoru v Brdech, kde má stát americký protiraketový radar, včera nečekaně obsadila na protest proti jeho stavbě asi dvacítka lidí z ekologické organizace Greenpeace. Vojenská policie do večerních hodin nezasáhla, přestože dala protestujícím ultimátum do 14 hodin.
autor:Ivan Blažek
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
Brdy
Tady je ten slíbený článek.
29.04.2008 - Ivan Blažek - Titulní strana - str. 01
Ministryně obrany Vlasta Parkanová k incidentu prostřednictvím tiskového mluvčího Andreje Čírtka sdělila, že je pro nekonfliktní řešení.
Ultimátum tlumočil protestujícím členům Greenpeace přednosta Vojenského újezdu Brdy Martin Březovský. „Nesplníme to“, reagoval vedoucí protiradarové kampaně Jan Freidinger.
Aktivisté Greenpeace vnikli do zakázaného vojenského prostoru postupně, většinou ráno. Někteří ale přiznali, že na místo, které je vzdálené necelých pět kilometrů od hranice vojenské zóny, přijeli už v neděli.
(Pokračování na str. 2)
(Pokračování ze str. 1)
Na kótě postavili stanový tábor. Mezi stromy rozvinuli plátno 15 x 15 m s terčem, symbolem kampaně „Mám cíl nebýt cíl“.
Někteří členové bivakovali na plošinách v korunách, jiní využili rozlehlý stan nebo se vyhřívali na sluníčku. Postavili dřevěný totem a vršili kamennou mohylu.
Podle armády se zelení vetřelci dopustili protiprávního jednání. „Hrozí jim správní řízení, které může skončit pokutou až čtyři tisíce korun,“ řekl Březovský
„Budeme tady tak dlouho, dokud to bude mít smysl. Možná týden, možná déle,“ podotkl jeden z členů hnutí Martin Kloubek. Jeho kolega Jan Piňos předestřel plány na další dny stylem, jako by Greenpeace nebyly v zakázaném prostoru, ale na pronajaté louce:
„Chystáme kulturní akce, doufáme, že přijdou i místní. Muzikanti nebo divadelníci jsou vítáni.“ Do Brd po 16. hodině přijela asi desetičlenná skupina pohotovostního oddělení velitelství vojenské policie v Táboře.
„Skupina zasahuje vždy, když dojde k neoprávněnému vstupu do vojenských objektů,“ řekl mluvčí vojenské policie Jan Čermák. „Situaci monitorujeme a naše další kroky budou záležet na tom, jak se osoby zachovají,“ prohlásil mluvčí Čermák, podle kterého jsou na místě dostatečné síly. „Není ale v našich silách, abychom měli rozmístěny vojenské policisty v lese kolem celého prostoru,“ uvedl. Zdůraznil, že v 19 hodin nebyl žádný krizový zásah na pořadu. „Důvodem k zásahu by mohlo být například rozdělávání ohňů v lese,“ upozornil Čermák.
Přes výzvy Greenpeace na pahorek dorazilo jen minimum návštěvníků. Jedním z nich byl Jiří Houška z Trokavce: „Myslím, že tato akce může výstavbě radaru ještě zabránit.“
Na místě byl i trokavecký starosta Jan Neoral (NK). „A akci jsem věděl předem. Ale nemyslím si, že dělám něco nezákonného, když jsem přišel Greenpeace podpořit. A i kdyby, tak je mi to jedno, lidé mne v referendu zavázali, abych vystupoval proti radaru,“ uvedl Neoral.
Foto popis| Aktivisté Greenpeace včera obsadili v Brdech kótu 718. Proti plánované stavbě radaru protestují i na stromech.
Foto autor| Foto PRÁVO – Ivan Blažek
Foto popis|
29.04.2008 - Ivan Blažek - Titulní strana - str. 01
Ministryně obrany Vlasta Parkanová k incidentu prostřednictvím tiskového mluvčího Andreje Čírtka sdělila, že je pro nekonfliktní řešení.
Ultimátum tlumočil protestujícím členům Greenpeace přednosta Vojenského újezdu Brdy Martin Březovský. „Nesplníme to“, reagoval vedoucí protiradarové kampaně Jan Freidinger.
Aktivisté Greenpeace vnikli do zakázaného vojenského prostoru postupně, většinou ráno. Někteří ale přiznali, že na místo, které je vzdálené necelých pět kilometrů od hranice vojenské zóny, přijeli už v neděli.
(Pokračování na str. 2)
(Pokračování ze str. 1)
Na kótě postavili stanový tábor. Mezi stromy rozvinuli plátno 15 x 15 m s terčem, symbolem kampaně „Mám cíl nebýt cíl“.
Někteří členové bivakovali na plošinách v korunách, jiní využili rozlehlý stan nebo se vyhřívali na sluníčku. Postavili dřevěný totem a vršili kamennou mohylu.
Podle armády se zelení vetřelci dopustili protiprávního jednání. „Hrozí jim správní řízení, které může skončit pokutou až čtyři tisíce korun,“ řekl Březovský
„Budeme tady tak dlouho, dokud to bude mít smysl. Možná týden, možná déle,“ podotkl jeden z členů hnutí Martin Kloubek. Jeho kolega Jan Piňos předestřel plány na další dny stylem, jako by Greenpeace nebyly v zakázaném prostoru, ale na pronajaté louce:
„Chystáme kulturní akce, doufáme, že přijdou i místní. Muzikanti nebo divadelníci jsou vítáni.“ Do Brd po 16. hodině přijela asi desetičlenná skupina pohotovostního oddělení velitelství vojenské policie v Táboře.
„Skupina zasahuje vždy, když dojde k neoprávněnému vstupu do vojenských objektů,“ řekl mluvčí vojenské policie Jan Čermák. „Situaci monitorujeme a naše další kroky budou záležet na tom, jak se osoby zachovají,“ prohlásil mluvčí Čermák, podle kterého jsou na místě dostatečné síly. „Není ale v našich silách, abychom měli rozmístěny vojenské policisty v lese kolem celého prostoru,“ uvedl. Zdůraznil, že v 19 hodin nebyl žádný krizový zásah na pořadu. „Důvodem k zásahu by mohlo být například rozdělávání ohňů v lese,“ upozornil Čermák.
Přes výzvy Greenpeace na pahorek dorazilo jen minimum návštěvníků. Jedním z nich byl Jiří Houška z Trokavce: „Myslím, že tato akce může výstavbě radaru ještě zabránit.“
Na místě byl i trokavecký starosta Jan Neoral (NK). „A akci jsem věděl předem. Ale nemyslím si, že dělám něco nezákonného, když jsem přišel Greenpeace podpořit. A i kdyby, tak je mi to jedno, lidé mne v referendu zavázali, abych vystupoval proti radaru,“ uvedl Neoral.
Foto popis| Aktivisté Greenpeace včera obsadili v Brdech kótu 718. Proti plánované stavbě radaru protestují i na stromech.
Foto autor| Foto PRÁVO – Ivan Blažek
Foto popis|
-
- Stálý člen
Blokáda
To mi připomíná dobu kdy naši milí svazáci razili heslo - raději být aktivní než radioaktivní. Akorát při tom nelezli po stromech. Pak nás vyhnali z práce abychom demonstrovali proti americkým jaderným raketám. Příští týden nás opět vyhnali z práce abychom demonstrovali podporu sovětským jaderným raketám. Nic se nezměnilo. Furt stejní hňupi. Akorát tehdy svazáci občas chodili do práce. Tihle tam visí na stromech a berou za to dávky od státu.Mezi stromy rozvinuli plátno 15 x 15 m s terčem, symbolem kampaně „Mám cíl nebýt cíl“.
Někteří členové bivakovali na plošinách v korunách
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
-
- Stálý člen
Jo. Nejlepší by bylo kdyby si všichni nabouchali svoje rakety a radary do svejch zadků a nestrkali sem rypáky. Ale protože tenhle stát je neskonale bezvýznamnej a neškodnej budou si tu vždy dělat co budou chtít. Jednou ti, podruhý tamti, když to nepůjde po dobrým, půjde to po zlým. Vždy to tak bylo a bude. Na světě je hromada měst s daleko vyšším počtem obyvatel a s nesrovnatelně větším významem než má tenhle stát.Jak tak jukám tak je lepší nic nedělat nic neříkat nic nikam netlačit ani nebivakovat,prostě to nechat jak to je.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Hurá
A nechat si dělat v zadku výtěr,jinak tě nařknou,že jseš důchodce nebo Ruďas,ach Bože,kam jsme se to dostali-podprahová manipulace je sviňa,co pak chceš dělat?Aquarius1 píše:Jak tak jukám tak je lepší nic nedělat nic neříkat nic nikam netlačit ani nebivakovat,prostě to nechat jak to je. Topol by měl radost
Naposledy upravil(a) Iv dne čtv 01 kvě 2008 23:36, celkem upraveno 1 x.
- Iv
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Věřte,nevěřte...
Karel m. se odvážil dát odkaz v Chemtrails na tuto stránku a já ji jen zde doporučuji k přečtení.Je doba velkých změn a záleží jen na nás,kam ji nasměrujem.
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=6969
a já ještě přidám tuto adresu:
http://www.modryostrov.cz/orgon.htm
Jo a ten krystal tam ani nemusíte mít,účinnost je sice menší,ale je.
http://www.osud.cz/cs/clanek.php?id=6969
a já ještě přidám tuto adresu:
http://www.modryostrov.cz/orgon.htm
Jo a ten krystal tam ani nemusíte mít,účinnost je sice menší,ale je.
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele: