Nevim jaky problem. Jde o standartni BTS mobilniho operatora umistenou v bunce posazene na vytahovou sachtu. V boude je vetsinou osazeni pro 900+1800 a 3G datove prenosy. Po Slovensku to osazuje myslim Orange a mam takovy privatni vodojem ze ta fotka je nekde ze zapadniho Slovenska...chiq píše:...zrejme slabý signál
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Nechce se vám dělat na FE projektech? Jste líní?
-
- Stálý člen
- Dostal: 2 poděkování
-
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
marty
Existuje systém předávání nebo spíše vnucování informací pomocí tak zvaného podprahového vnímání.V libovolném obrazovém přenosu mohou být vloženy informace ať už psané nebo pomocí obrázků,které nemají s přenášeným tématem nic společného.Naše oko je nedokonalé a když se obrázky pohybují za sebou rychlostí asi 16obr. za vteřinu vnímáme děj jako plynulý.Nic nového pod sluncem, na tom je založen film.Nový(relativně) je poznatek,že když do této řady je zařazen 1.obrázek nebo informace za vteřinu,oko si jej neuvědomí-nevidíme jej,ale naše podvědomí jej registruje a pamatuje. Odtud mohou pramenit skušenosti s nechutí k práci i reakci vnučky v obchodě a zřejmě mají mnozí z nás i další příklady.Tento způsob reklamy -ovlivňování je samozřejmě, nejen u nás zakázan.Přesto v nedávné minulosti proběhly stížnosti na pořad televize kde někdo náhodou natočil část vysílání a při náhodném spomalení reprodukce se plynulý děj rozpadl na řadu jednotlivých záběrů kde se objevily záběry nevztahující a nesouvisející s natočeným programem .Ale nějak to vyšumělo do ztracena,nebo jsem konec tohohle příběhu nějak prošvihnul.Takže soukromně se naTV programy dívám jen vyjímečně a na reklamy zásadně ne.Třeba někdo máte možnost prověřit nějaký program ,který si natočíte a máte možnost, čas a náladu následně si jej opět silně zpomalený prohlédnout znovu.Schválně dá někdo informaci jak dopadl? Jinak jen"všechno dobré". 

- Iv
- Zasloužilý člen
- Dostal: 8 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Pro Hubert
Konečně otevřený názor,je to pravda,nediv te se pak , jak se chová tato generace,zkuste si natočit třeba Zpravodajství ,nebo nějaký publicistický pořed a pak ho zpustě zpomaleně,sranda na druhou.......a oni to žerou a žerou.....Většinou je to snímek,trvající 2 secundy......
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
:(
Takže jsem měl pravdu. Naplácat jim a poslat je do světa... nebo ze světa?

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 2 poděkování
- Dostal: 1 poděkování
- Aquarius1
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
Nejsme snad líní...
ale máme k dispozici jen jeden lidský život.
Osobně mám v zásobníku tolik úkolů, které bych chtěl řešit, že jen ty samy by mi zabraly veškerý čas. Do toho práce, nějaká ta rodina, a buch. Člověk se v neděli večer ve vaně zamyslí, co že jsem to vlastně dělal celý týden, když i po víkendu jsem zmlácený jak pes, a ono ? NIC. Jen jsem pracoval (možná to s tou prací na někoho jiného přeháním) a žil (uspokojoval potřeby někoho jiného, byť tomu někdo říká láska a partnerství).
Kde tady v tom modelu je uspokojování mých vlastních potřeb a zájmů ? Pokud má mít člověk úspěch v práci i v rodině, stojí takové námahy a času, že to normálního průměrnýho člověka zežere úplně celýho. No a tady pak nastává právě ten problém.
Jestliže se chcete začít chovat trochu sobecky a myslet víc na sebe (hrát si s dlouho NEEFEKTIVNÍMI FE projekty), musíte něco jiného ošidit. A když to něco jiného začnete šidit, vyliská vás to zase z druhé strany. Takže je to začarovaný kruh. Nebo pohyb po spirále, akorát nevím, jestli nahoru nebo dolů.
Moje předchozí zaměstnání mě natolik neuspokojovalo, že jsem měl čas na svého stirlinga. Jenže se ozývala rodina. Jediné, co se fakt hýbalo nebo alespoň pokračovalo, byla právě moje práce ve sklépku. Jenže ženská nespokojená, já nespokojenej s prací.
Takže změna práce. Funguje to. Dělám od nevidím do nevidím, sotva najdu čas na tréninky, peněz vcelku přiměřeně, ženská spokojená, že já jsem spokojenej, ale mermomocí chce ty prachy utrácet. A nevím proč, ale pořád se mnou. Prý se u toho sbližujeme. Takže teď momentálně je to ta druhá strana mince. Jsou spokojení všichni kolem, jen já jsem zase nespokojen. Tentokrát zas proto, že práce ve sklepních prostorách stojí.
Nevím co s tím.
Dva lidské životy ? Když by to ale bylo všeobecné, bylo by to stejné.
Kompromis ? S kým ? Se zaměstnavatelem ? S rodinou ?
Osamocení ? Nějakou práci dělat musím a bez rodiny si život taky nedokážu představit.
Pořád říkám, že nejlepší doktor na VŠECHNO je čas. Takže vyděržáť, ono si to všechno někam sedne a zase bude čas i na bádání. Za měsíc dva sejdu do sklepa, poutírám prach a začnu pokračovat.
Ale obávám se, že to zas bude léto a teplo a rodina si celkem navykla trávit volné chvilky u venkovního grilu, a hádejte, kdo se o všechno stará ? Dřevo, motorky, udržování ohně, zásobování pitím, nákup a nakládání masa ?
Rodina se pak jen sejde, za dvě hodiny všechno sežerou a vypijou, pěkně si při tom všichni poklábosí, jak je to fajn, když se takhle rodina schází, a já můžu uklízet.
Dost nářků. Líní snad nejsme. Jen to jde někdy všechno dost těžko zkloubit dohromady.
JiMi
Osobně mám v zásobníku tolik úkolů, které bych chtěl řešit, že jen ty samy by mi zabraly veškerý čas. Do toho práce, nějaká ta rodina, a buch. Člověk se v neděli večer ve vaně zamyslí, co že jsem to vlastně dělal celý týden, když i po víkendu jsem zmlácený jak pes, a ono ? NIC. Jen jsem pracoval (možná to s tou prací na někoho jiného přeháním) a žil (uspokojoval potřeby někoho jiného, byť tomu někdo říká láska a partnerství).
Kde tady v tom modelu je uspokojování mých vlastních potřeb a zájmů ? Pokud má mít člověk úspěch v práci i v rodině, stojí takové námahy a času, že to normálního průměrnýho člověka zežere úplně celýho. No a tady pak nastává právě ten problém.
Jestliže se chcete začít chovat trochu sobecky a myslet víc na sebe (hrát si s dlouho NEEFEKTIVNÍMI FE projekty), musíte něco jiného ošidit. A když to něco jiného začnete šidit, vyliská vás to zase z druhé strany. Takže je to začarovaný kruh. Nebo pohyb po spirále, akorát nevím, jestli nahoru nebo dolů.
Moje předchozí zaměstnání mě natolik neuspokojovalo, že jsem měl čas na svého stirlinga. Jenže se ozývala rodina. Jediné, co se fakt hýbalo nebo alespoň pokračovalo, byla právě moje práce ve sklépku. Jenže ženská nespokojená, já nespokojenej s prací.
Takže změna práce. Funguje to. Dělám od nevidím do nevidím, sotva najdu čas na tréninky, peněz vcelku přiměřeně, ženská spokojená, že já jsem spokojenej, ale mermomocí chce ty prachy utrácet. A nevím proč, ale pořád se mnou. Prý se u toho sbližujeme. Takže teď momentálně je to ta druhá strana mince. Jsou spokojení všichni kolem, jen já jsem zase nespokojen. Tentokrát zas proto, že práce ve sklepních prostorách stojí.
Nevím co s tím.
Dva lidské životy ? Když by to ale bylo všeobecné, bylo by to stejné.
Kompromis ? S kým ? Se zaměstnavatelem ? S rodinou ?
Osamocení ? Nějakou práci dělat musím a bez rodiny si život taky nedokážu představit.
Pořád říkám, že nejlepší doktor na VŠECHNO je čas. Takže vyděržáť, ono si to všechno někam sedne a zase bude čas i na bádání. Za měsíc dva sejdu do sklepa, poutírám prach a začnu pokračovat.
Ale obávám se, že to zas bude léto a teplo a rodina si celkem navykla trávit volné chvilky u venkovního grilu, a hádejte, kdo se o všechno stará ? Dřevo, motorky, udržování ohně, zásobování pitím, nákup a nakládání masa ?
Rodina se pak jen sejde, za dvě hodiny všechno sežerou a vypijou, pěkně si při tom všichni poklábosí, jak je to fajn, když se takhle rodina schází, a já můžu uklízet.
Dost nářků. Líní snad nejsme. Jen to jde někdy všechno dost těžko zkloubit dohromady.
JiMi
Přestavba motoru Š120 na stirling
- Pego
- Zasloužilý člen
- Dal: 29 poděkování
- Dostal: 19 poděkování
Re: Nejsme snad líní...
Zdraviicko JiMi, detto tady!
System (podle rokefela) ma muze jako riziko revoluce zamestnat (=vytezit) tak, ze nebude mit cas (a ani energii) premysle a delat neco prevratne... Ja myslim, ze presne tam dnes sme (a nova generace na tom bude este hourz).
-->Leta mam po suplikach PIC-ka/displeje/senzory ... skratka tony projektu ke ktrerym se ceek nedostane. (Prace/rodina/prostredky)
Byvat = dluhy = splacet = makat /makat/makat
(t.j. nemyslym prumerneho 8 hodin delajiciho cloveka, ale nasince ktery de z prace do prace...) a ktomu este rodina...
Vychodisko vidim v komunikaci s lidmy te jiste krevni skupiny - vzajemne pozbuzovani a "nakopavani". Proto sem taky tady... A jo, zadna TV/radio/mobil, jen dyz treba...
Pego
PS jinak subliminaly uz prekonalo vysilani vojs to skull, a taky tzv. wernickes - pogramky/prikazy bezici v podvedomi (vid. google: wernicke correction, stranka metatech.org stefanie relfe).

System (podle rokefela) ma muze jako riziko revoluce zamestnat (=vytezit) tak, ze nebude mit cas (a ani energii) premysle a delat neco prevratne... Ja myslim, ze presne tam dnes sme (a nova generace na tom bude este hourz).
-->Leta mam po suplikach PIC-ka/displeje/senzory ... skratka tony projektu ke ktrerym se ceek nedostane. (Prace/rodina/prostredky)
Byvat = dluhy = splacet = makat /makat/makat
(t.j. nemyslym prumerneho 8 hodin delajiciho cloveka, ale nasince ktery de z prace do prace...) a ktomu este rodina...
Vychodisko vidim v komunikaci s lidmy te jiste krevni skupiny - vzajemne pozbuzovani a "nakopavani". Proto sem taky tady... A jo, zadna TV/radio/mobil, jen dyz treba...
Pego

PS jinak subliminaly uz prekonalo vysilani vojs to skull, a taky tzv. wernickes - pogramky/prikazy bezici v podvedomi (vid. google: wernicke correction, stranka metatech.org stefanie relfe).