Mám jisté obavy, že u této společnost využívá "skryté síly", která nás brzdí, nebo úplně ponechává k určité věci laxní. Víme, že chceme něco udělat, ale neděláme to i přesto, že bychom např. mohli mít na věc hotovost, včetně všech pomůcek i čas, ale prostě se nám nechce...
Vzhledem k tomu, že jde o choulostivou záležitost, tato společnost může sáhnout i do míst, které nám ani nepřipadají možné - dle mého názoru (názor sice není můj, ale jako svůj ho mohu prezentovat) jde o něco ve smyslu magie.
Nemyslíte, že se jim to docela daří?

A pokud se něco vymkne kontrole a přesto někdo udělá něco, co by bylo pro ně nepřípustné, trochu ho vystraší a je pak prostě klid...
Tímto dle mého názoru dosáhnou toho, že nic neuděláme a zároveň omezí riziko vyzrazení faktu, že se někomu vyhrožuje.
Kdo nic nedělá, nic nezkazí a proto zasluhuje odměnu v podobě daní, poplatků a jiných plateb za energii

Já si nechal "vyčistit" vše kolem mě, co se této věci týká za pomocí magie a mám do všeho větší chuť

Toto jsem napsal, protože mám opravdu pocit, že něco takového "lítá ve vzduchu". Chtěl jsem tuto věc nadhodit k přezkouání vám - odborníkům zde na fóru a rád bych si početl Vaše názory...