Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Nechce se vám dělat na FE projektech? Jste líní?

Společenské dění u nás i ve světě.

Jak reagujete na tento příspěvek?

Nevím, neznám, nezajímám
0
Žádná hlasování
Palo se fakt zbláznil
0
Žádná hlasování
Na každém šprochu pravdy trochu
3
20%
Nemám slov
0
Žádná hlasování
Mám podobné nebo stejné pocity
8
53%
Je to opravdu možné, jak to vyřešit?
3
20%
Už jsem se nezasmál dlouho tak dobře :D
0
Žádná hlasování
Mám jiný názor...
1
7%

Celkem hlasů: 15

Palo
Zasloužilý člen
Dal: 41 poděkování
Dostal: 451 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Nechce se vám dělat na FE projektech? Jste líní?

Příspěvek od Palo »

Existuje jistá teorie, že někdo nemá zájem, aby se naše aktivity rozširovaly a i byly naplňovány. Určitá společnost či korporace jistě hledá jakékoliv řešení, byť i nepovoleného/neznámého/nelegálního charakteru, aby tuto věc zpomalila, né-li úplně zastavila.

Mám jisté obavy, že u této společnost využívá "skryté síly", která nás brzdí, nebo úplně ponechává k určité věci laxní. Víme, že chceme něco udělat, ale neděláme to i přesto, že bychom např. mohli mít na věc hotovost, včetně všech pomůcek i čas, ale prostě se nám nechce...

Vzhledem k tomu, že jde o choulostivou záležitost, tato společnost může sáhnout i do míst, které nám ani nepřipadají možné - dle mého názoru (názor sice není můj, ale jako svůj ho mohu prezentovat) jde o něco ve smyslu magie.

Nemyslíte, že se jim to docela daří? :dknow:

A pokud se něco vymkne kontrole a přesto někdo udělá něco, co by bylo pro ně nepřípustné, trochu ho vystraší a je pak prostě klid...

Tímto dle mého názoru dosáhnou toho, že nic neuděláme a zároveň omezí riziko vyzrazení faktu, že se někomu vyhrožuje.

Kdo nic nedělá, nic nezkazí a proto zasluhuje odměnu v podobě daní, poplatků a jiných plateb za energii :lol:

Já si nechal "vyčistit" vše kolem mě, co se této věci týká za pomocí magie a mám do všeho větší chuť :)

Toto jsem napsal, protože mám opravdu pocit, že něco takového "lítá ve vzduchu". Chtěl jsem tuto věc nadhodit k přezkouání vám - odborníkům zde na fóru a rád bych si početl Vaše názory... :)

Nemáme žádnou vládu, jen nepostižitelnou mafii.
Co si můžeš ověřit, si ověř. Ulhaných byznysmanů jsou hromady.
JiMi
Zasloužilý člen

Mám jiný názor...

Příspěvek od JiMi »

a je poplatný mému náhledu na stav společnosti.
Jestli existuje nějaká společnost v duchu, který naznačuješ, nevím, ale myslím, že pokud existuje, je pro ni mnohem efektivnější ovlivnit tupé masy, které si "pořádek" sjednají samy, než aby se aktivně pouštěla do křížku s možná kvalitně usazeným protivníkem.
Alespoň já se ve svém okolí cítím celkem osamocen a nějaký attack ze strany jakékoliv společnosti necítím (možná proto, že se ještě nic netočí). A taky ne, že by mi to vadilo, ale spíš, když otevřu hubu, vždycky se ozve i ten, co mě nezná s tím, že mi vždy připomene že jdu úplně proti proudu. To jsou ty jak já říkám tupé masy.

No a s tím chtěním do práce ? To bude asi individuální problém tazatele. Alespoň u sebe nic takového nepociťuji. Dokonce když jsem teď měl chvilku pauzu před nástupem do nové práce, tak jsem šel i do pár firem, které se tu po Brně zabývají třeba kogenerací nebo výrobou nějakých regulačních udělátek. A nic mě neoslovilo. Takže spíš tak pro sebe věřím v betlémskou hvězdu, nějakého filantropa, který třeba zafinancuje toto fórum, vybere si tým lidí a dodá zdroje, kterých se nám smrtelníkům dostává velmi poskrovnu (tedy těch vyčlenitelných na nefukční hejblátka).

No a taky je možný, že jsem otázku vůbec nepochopil a jsem se svým blábolem vedle jak ta jedle.
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Mám jiný názor...

Příspěvek od Palo »

JiMi píše:a je poplatný mému náhledu na stav společnosti...
Rozumím :)

Tupé masy jsou v první řadě :) Pak ty co neukecají, jsou na fóru U pramene, ti jsou druhá řada :) No a zbyde třetí řada - ty co neukecají a zároveň co neoblbnou :) těm se pohrozí a je klid :)
Takhle to vidím já... Jinak JiMi, fascinuje Tě nějaké zařízení popsané tady na fóru? Zkoušels něco postavit?

martin11
Zasloužilý člen
Dal: 384 poděkování
Dostal: 243 poděkování

jo...

Příspěvek od martin11 »

...jo...ja jen za sebe...jsem jen " blbej " fotograf...myslim že moje magnety a přes léto KAVITACE ...energetickou loby na lopatky nepoloží...ale ..NĚCO...dělám...bohužel nerozumím elektronice..něco vím o jemné mechanice...ale snažim se...myslim že s několika drobnejch nápadů může vzniknout postupně dobrý stroj...jen dotaz...a co dále...pár nadšenců si ho postaví samo...a když to někdo začne vyrábět masově....tak se na to uvalí taková daň , že se vosypeme...blbé ale srovnání....kolik stojí výroba lihu...směšnou sumu ..a za kolik se prodává...je mi jasné že stát z něčeho musí žít...ale měl by začít šetřit u sebe...Gripeny, bojová vozidla atd...a domovy důchodců nám padaj na hlavu...ale to je asi o něčem jiném...začarovaný kruh...jak za Ludvíka..a po nás potopa...tak jem se poprvé na Foru vyplakal...dik za pozornost...jdu si hrát s magnety...snad se to povede...Martin11 :lol:

... věřím, že se " TO " povede ......
chiq
Zasloužilý člen
Dal: 2 poděkování
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od chiq »

Mám s tým svoje skúsenosti - za posledný polrok som dvakrát ÚPLNE resetol svoje pc-čko, čo sa u čmuchalov zaobišlo vydaním Druhej zbierky mojich vybraných slov v prostonárodnom duchu. Začal som si tiež všímať (podľa článku o orgonite) "antény"... neverili by ste, kolko ich je nezmyselne rozmiestnených po centre mesta! Stačí ísť s otvorenými očami a trocha viac dvihnutou hlavou ako zvyčajne ... a na každej sedí veľký čierny vták...
Zrejme má všetko súvis s tým, že mocným tohto sveta sa nepodarilo celkom umlčať informácie o roku 2012. A tak v duchu hesla "čo neumlčíme, to prekričíme" sa všade akoby na povel vysielajú katastrofické dokumenty (letecké katastrofy, staré kriminálne prípady), hrané filmy s takouto tematikou, v televíznom vysielaní dominuje kultúra násilia a smrti (hlavý večerný program sú bezduché americké krimiseriály typu Kriminálka Miami, ...Las Vegas, ...New York, ...keby bolo ďalšie aj to kúpime a vysielame...).... samé vraždenie, vraždenie, vraždenie... A keď sa náhodou objaví relácia, ktorá má čo povedaťvšetkým generáciám (napr. Detektor), tak sa zodvihne vlna osočovania a znevažovania. Človek má dojem ako z čias "Dvatisíce slov".
Kedy ste naposledy videli napríklad aj vo vysielaní "verejnoprávnych" televízií kvalitný program, film, reláciu? Myslel som si, že tieto - verejnoprávne médiá svojim vysielaním určujú, naznačujú ako si vedenie spoločnosti predstavuje kvalitu života svojich občanov. Ak je teda ich predstava takáto, ak ľudí takto vedome smerujú, tak teda jedine do záhuby. A na Slovensku si to ešte "posvätili" povinným vyberaním poplatkov za vysielanie takýchto zvrhlostí aj zákonom! Našili to ozaj krásne farizesky - Máš elektromer? Tak plať koncesiu za tv a rozhlas!
Jediné riešenie (konečné :D ) je odstrihnutie všetkých IS - elektro, voda, plyn... kto má záhradku, tak aj vlastné potraviny, teda, kolko stačí okopať...
Nedávno ma celkom prekvapilo nariadenie ministerstva výstavby k novým stavebným projektom: všetky nové projekty obytných domov musia mať zahrnutý aj projekt betónového bunkru s min. 0,5m2 na obyvateľa domu. Dnes sa už nečudujem...
Naposledy upravil(a) chiq dne stř 05 bře 2008 15:14, celkem upraveno 1 x.

JiMi
Zasloužilý člen

Příspěvek od JiMi »

Palo píše:Jinak JiMi, fascinuje Tě nějaké zařízení popsané tady na fóru?
Fascinuje je divný slovo, který bych moc nepoužíval. Zavání to slepou vírou, což mi neleze pod fousa už vůbec.
Ale ano, mám své favority. Cílovou páskou na mé překážkové trati je nějaké to bublání. A začal jsem hóóóódně ze široka tím, že jsem se pustil do stirlingu. To co teď mastím, budu rád když se bude alespoň točit a očekávám, že se při kontrukci tohoto omlátí to měkký maso nevědomosti, půjde na draze vykoupených základech postavit něco smysluplnějšího. A protože mám do důchodu ještě dost daleko, mám čas se rozkoukávat.
Ale co jsem zatím tak dokázal přečíst, tak ze všeho nejvíc mě oslovují Kanarevovy nízkonapěťové postupy. Připadá mi to vůči té matičce přírodě takové nejmíň násilné.
Když si představím vodu jako sloučeninu jejíž stabilita má jakoby nějaký vrchol (nebo bod zlomu), tak jen lehce posunout (elektrostaticky, ionizací) ten rovnovážný bod blíž k vrcholu a pak ať to dodělá příroda. Rvát do toho desítky ampér, to je jak konvice. Ale teď ze mě píše úplné vodíkové tele. Takže s rezervou. Ptal ses, odpovídám.

Takže se stirlingem jsem vsadil na vcelku drahého koně, Ale tento měsíc už zase něco pokoupím a zas něco upachtím.

No a v mezičase, když mi zbude sem tam nějaké to pětikilečko, tak jsem si objednal magnety na WhipMag a chci si ověřit to co jsem v MM popisoval, jak jej chápu já. Zrovna ten WhipMag je taková kontrukce na volná odpoledne, kdy se nechce načínat ve sklepě něco většího, ale je třeba hodinka volná. Tak to vytáhnu ze šuflete a budem točit amikům zázračná videa.

Stačí ?
JiMi

Přestavba motoru Š120 na stirling
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Někteří autoři

Příspěvek od 1220 »

co píšou zdánlivé sci fi píšou pravdu.
Většinou začínají na W, je jich víc ale většinou na W.
:shock: :hip: Mají zdvojené vědomí. :hip:
K.

Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Hm

Příspěvek od Iv »

Chlapci,jak jsem to tady pročítal,tak musím konstatovat,že jsou to pěkné a dobré myšlenky a navíc odvaha něco z vnitřního světa dát sem.Pozoruji,že v té kotlině od Šumavy až k Tatrám nejsou jen lidé typu Mrazík s vyvalénýma očima po prachách,ale i jinak smýšlejíci a to je dobře.!!!!!!
Iv

Palo
Zasloužilý člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Palo »

JiMi píše:Stačí ?
Stačí a přeji úspěch! :)

petr111

ad Palo

Příspěvek od petr111 »

Nemyslím, že se to týká FE v tom úzkém pojetí, jak je zde chápáno.
Doporučuji si přečíst sebrané články Karla Havlíčka Borovského, kde je krásně popsáno, jak se stát chová ke svým občanům a je zde krásně a názorně vysvětleno, proč tomu tak je......pan Havlíček zde např. krásně srovnává, že když dva dělají totéž, není to totéž......když stát krade není to krádež......atd. atd.
Co mě dostalo, je článek "Co je komunismus?".....ten byl napsaný 60 let před založením první komunistické strany, při jeho čtení mě až mrazí, plně chápu, proč byl pan Havlíček pro jakýkoliv režim nebezpečný.....
V dnešní době už to není jen stát versus občan, tzv. globální společnost bych nejlépe pojmenoval jako "spiknutí neschopných"..........a proto máme jako lidstvo namířeno, kam máme......

morse59
Starší člen
Dostal: 5 poděkování

pro Palo a ostatní

Příspěvek od morse59 »

Ahoj. Zdravím v šechny,a chtěl bych říct, že mám podobný názor jako Palo. Ve své profesi opravuji malá letadla tzv."uktralajty" pro dvě skupiny lidí. Jedni jsou dost a nebo velice bohatí penězi a ti druzí jsou vzdělaní,většinou šikovní a taky dost bohatí. Většinou se se zákazníky už znám a tak se bavíme i o věcech,které se pojí k volné energii. Pro první skupinu to jsou jen bláboly, a NENÍ POTŘEBA se tím zabývat. Chápu je.
Druhá skupina lidí je dost opatrná a připadá mi, že mnoho studovaných a skutečně odborně velmi fundovaných lidí se buďto bojí přímo mluvit o V.E. nebo se jim nechce a nebo ví něco víc než je obecně prezentováno.
Kolikrát si připadám jako pod drobnohledem někoho, kdo se dobře baví a přitom je hrozně nebezpečný. Toto není moje osobní paranoia, mám kamarády,kteří toto cítí stejně. Zajímavé je ,že když začnu dělat nějaké pokusy,nebo vyrábím něco k čemu se musím duševně dokopat,tak mne vždy někdo a nebo něco vyruší. Když se mi začalo dařit,tak jsem zničeho nic díky několika lidem přišel o dílnu. To mě teda pěkně naštvalo,a řekl jsem si a just i kdyby se třeba všichni po..... ,tak já se nedám. Zatím využívám "alternativní" zdroje tak na 5-10 procent ,asi jako většina nás tady na fóru,ale slibuju že nepřestanu a zlepším to. Nelobte se ,že se tady tak vycancávám, ale být tu s vámi je lepší než hospoda,milenka, práce, sport, karty, kino, schůze, ajánevímcoještě. Ahol

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování

Nějak ak to je

Příspěvek od Aquarius1 »

Při pročítání předchozích příspěvků mne napadla taková myšlenka.Kdysi jako kluk jsem četl knihu o astronautech kteří se vrátili z výpravy.Byli dlouho mimo a lidé je už ani neočekávali.Po přistání se jim v hlavách pořád honili myšlenky ,,Měsíc je zlí! Země je dobrá" atak podobně.Ale lidé měli smůlu,při výpravě se narodil jediný mimozemšťan Igor a ten měl mysl jak nepopsaný list,vše znal jen z fotek a vyprávění rodičů.Pak na to přišel,při pomalém promítání záznamů které jim byli pouštěny se v určitých intervalech objevovali nápisy které je měli odradit o novou výpravu a být pěkně potichu,takzvané mimo smyslové vjemy.

Co když už i nás takhle celá léta masírují naše mozky,nedělejte to a zase ono,nestarejte se,zadlužte se,sledujte telku ,poslouchejte vládu a nepřemýšlejte proč. To mne napadlo při pohledu na dnešní styl života a názorech omladiny (mám hned několik vzorků k pozorování doma :D )
To je jen můj názor ale co když...........

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
Peter
Zasloužilý člen

Re: Nějak ak to je

Příspěvek od Peter »

...
Naposledy upravil(a) Peter dne sob 18 říj 2008 16:17, celkem upraveno 1 x.

Aquarius1
Zasloužilý člen
Dal: 5 poděkování

Depka

Příspěvek od Aquarius1 »

Lidi zlatí,depka mnou lomcuje a já nevím proč.Nic se mi nechce nic mne netěší.Chybí mi slunce,teplo ,motýli v trávě :( Moje kavitačka čeká na vyzkoušení ale mám strach že se zase něco podělá a já to vzdám tak raději ani do dílny nechodím.Co s tím,Ještě před pár dny jsem se radoval jako malej že jsem sehnal krásnej novej nerez válec na finální stavbu nové kavitačky a teď se na něj práší.Je to ke vzteku ale donutit se k akci neumím.

Věřím že v jednoduchosti bude ta pravá příčina neúspěchu dosavadního bádání,jelikož se bastlíme (a to i já) ve vymýšlení složitých mechanismů.
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

depka

Příspěvek od 1220 »

Moc dobře to znám. Nakonec se zjistí, že to byli viry nebo bacily.
Dnes jsem byl v dílně po třech týdnech :cry:
K.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“