Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Lidé a zvířata

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
rival
Hlavní admin - živý člověk
Dal: 14 poděkování
Dostal: 227 poděkování
Pohlaví:
Kontaktovat uživatele:

Lidé a zvířata

Příspěvek od rival »

Myslel jsem si, že už jsem toho v životě viděl hodně. Ale tohle mne opravdu dostalo...

POZEMŠŤANÉ je celovečerní dokument o absolutní závislosti lidstva na zvířatech (domácí mazlíčci, potrava, oblečení, zábava a vědecký výzkum) a zobrazuje také naši naprostou neúctu k těmto takzvaným "zvířecím živitelům". Film byl namluven Joaquinem Phoenixem (Gladiator), hercem, nominovaným na Oscara, o hudbu se postaral kritiky opěvovaný Moby. POZEMŠŤANÉ používá skryté kamery a nikdy nezveřejněné záběry, aby zdokumentoval denodenní praktiky jedněch z největších průmyslů na světě, které závisí na zvířatech kvůli zisku. Silný, informativní a myšlenky provokující POZEMŠŤANÉ je zdaleka nejrozsáhlejším dokumentem o vztahu přírody, zvířat a lidských ekonomických zájmů.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 5&hl=en-GB

Film obsahuje české titulky.

rival - živý člověk - suverén
Iv
Zasloužilý člen
Dostal: 8 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Lidé a zvířata

Příspěvek od Iv »

Rival píše:Myslel jsem si, že už jsem toho v životě viděl hodně. Ale tohle mne opravdu dostalo...

POZEMŠŤANÉ je celovečerní dokument o absolutní závislosti lidstva na zvířatech (domácí mazlíčci, potrava, oblečení, zábava a vědecký výzkum) a zobrazuje také naši naprostou neúctu k těmto takzvaným "zvířecím živitelům". Film byl namluven Joaquinem Phoenixem (Gladiator), hercem, nominovaným na Oscara, o hudbu se postaral kritiky opěvovaný Moby. POZEMŠŤANÉ používá skryté kamery a nikdy nezveřejněné záběry, aby zdokumentoval denodenní praktiky jedněch z největších průmyslů na světě, které závisí na zvířatech kvůli zisku. Silný, informativní a myšlenky provokující POZEMŠŤANÉ je zdaleka nejrozsáhlejším dokumentem o vztahu přírody, zvířat a lidských ekonomických zájmů.

http://video.google.com/videoplay?docid ... 5&hl=en-GB

Film obsahuje české titulky.
Tak potom co jsem se kouknul na ten film.......slova mně nejdou...a tato civilizace chce expandovat do Vesmíru a říká si vyspělá,tuto nahotu by měli promítat ob den na TV,vždyť se tak chováme i mezi sebou,když někdo dostane moc.Nejsou slova ........jen lítost a smutek.

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“