sklerotik píše:Jen se tak bezelstně ptám a nic, opravdu nic tím nesleduji. Ani nechci být žákem, jen jsem zvědavý. Dělám něco špatně?
Z tvého příspěvku cítím takovou pachuť na patru.
Neděláš nic špatně, nechceš se učit, dobrá, tvoje volba, jseš zvědavý, jenom dobře, bezelstně se ptáš..... Co by člověk neudělal, když tak hezky prosí.
Teď ti povím jak jsem já ke svému PRAMENI přišel. Hodně dlouho jsem UPRAMENE jen sledoval. Můžu říct, že jsem přečetl fakt všechno. Dělal jsem si rešerše za jednotlivé podepsané lidičky. A když si to takto uděláš párkrát, zjistíš zajímavou souvislost. Historie se pořád opakuje. Nemusíš s tím vždycky souhlasit, ale je to tak a nic s tím nenaděláš. Ať je to Mim nebo Iv, snaha, tah na branku, pak pár negativců, občas i sprosťáků, a CVAK. Jako když otočíš vypínačem. Ticho, mrtvé fórum, zůstali jenom ti negativci. A proč ?
Kolikrát Mim místo aby se lidi svěřili, hele mě to při proudu takovým dělá psí kusy, nevíš co s tím ? musel odpovídat na bezelstné dotazy Tobě to fakt funguje ? a nechceš nám podat nějaký důkaz, víš jestli si z nás neděláš fusekli. Jednou to sneseš, možná i desetkrát, ale pak už jen CVAK. A je to jak s internetem. Prostě vypneš kompl a není.
Můj názor a je mi jedno, jestli s ním souhlasíš. Pokud se někoho na něco chci ptát a očekávám odpověď, nejdřív musím sám u sebe najít důvod, na co se chci vlastně ptát a pak k dotazu přistupovat s náležitou úctou. S úctou k tomu tázanému. Ptám se jej proto, že je asi dál a má mi co říct.
Myslím že nedůvěra, nebo prostě jen neznalost, nebo později to nazveš bezelstností, není to samé, jako úcta. Tím nemyslím aby si tu lidi pochlebovali a masírovali ega. Ale každej z těch lidí, co sem něčím přispěli, tak to udělali dobrovolně, bez nároku na odměnu, dali tomu svůj čas i prostředky. Mají za sebou mnoho pozitivních kroků. A čeho se dočkají ? bezelstných negativistických dotazů.
Do toho se ti určitě nebude chtít, ale zkus si pročíst celou dílnu a jak na to, a dělej si čárky za stejné bezelstné dotazy. Možná když pak do toho začneš počítat i osobní invektivy, budeš překvapen. Ohromné číslo. A když si uvědomíš, že se v konečném důsledku obracelo proti konkrétním jednotlivcům..... CVAK.
Neber to jako kázání. Já třeba věřím tomu, že až se dostanu tak daleko, že budu umět formulovat konkrétní otázku, a oslovím konkrétní lidi, odpovědi se dočkám. Tomu prostě věřím.
A už končím. Přece jen je to vlákno o rozkladu vody a ne rozboru lidských charakterů.
JiMi