este ze prides v sobotu a nemusis si vyberat do ktoreho sa pridas :-)))Palo píše:I tak to bude zajímavý, protože v pátek běžně vznikne až 6 "hloučků" a tyhle se baví zvlášť...belamachina píše:berky píše:
OK tak ti co maju paranoiu dostanu cernu pasku cez oci a mozu hovorit zmenenym hlasom :-)))))
myslel som pre potreby clenov fora , nie to vycapit na net :-)))
Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Setkávání
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
Re: Ilem
- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Návrat
Tak jsem se vrátil ze setkání a žena mě přivítala touto básničkou
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
"Dum spiro spero"
Ciceron
Ciceron
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Návrat
Je to tak, ale návrat se týká i mě. Jak se srazík plánoval, tak jsem pociťoval, jak je mi pořád hůř a hůř a nakonec jsem byl rád, že jsem to všechno ustál, jak jsem to ustál. Ostatně jak jsem pozoroval, tak jsem nebyl sám. Sraz jako takový měl rozhodně lepší technickou úroveň, než srazy minulé, je znát jistý pokrok a i přes neúspěchy některých cest se jednoznačně pokračuje a z nepřehledného bludiště minulosti přece jen vysvítají realizovatelné cesty. Tedy jinak: Naděje nejen že se neztrácí, ale naopak posiluje a teď vše vypadá, že to je na dosah ruky.
Děkuji všem za účast na tomto setkání a věřím, že nabylo poslední.
Jeff
p.s. Ileme, Ty jsi mi ale s těma botama dal! Trochu jsi je povařil, ale nějak jim pak došla voda a zůstal po nich kastrolek znečistěný velice odolnou uhlíkatou spáleninou. la by z toho asi měl radost, neboť hledá neustále uhlíkaté sloučeniny, ale manželka to viděla jinak a celé dopoledne mi to velice vehementně vysvětlovala. Oběd jsem ale dostal, tak je snad vše v pořádku
Děkuji všem za účast na tomto setkání a věřím, že nabylo poslední.
Jeff
p.s. Ileme, Ty jsi mi ale s těma botama dal! Trochu jsi je povařil, ale nějak jim pak došla voda a zůstal po nich kastrolek znečistěný velice odolnou uhlíkatou spáleninou. la by z toho asi měl radost, neboť hledá neustále uhlíkaté sloučeniny, ale manželka to viděla jinak a celé dopoledne mi to velice vehementně vysvětlovala. Oběd jsem ale dostal, tak je snad vše v pořádku

- Ilem
- Zasloužilý člen
- Dal: 71 poděkování
- Dostal: 349 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
- la
- Zasloužilý člen
- Dal: 763 poděkování
- Dostal: 238 poděkování
setkání
Chtěl bych taky poděkovat za ubytování a útočiště a taky dobrý pivko a hlavně ,bylo to zajímavé setkání.la
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 1 poděkování
stretnutie
bolo to perfektne ako vzdy skoda ze nam doslo kvasnicove pivo a tajni genti :-))))
Bolo nas tam strasne vela co bolo fajn ale kto je kto sme len hadali :-) zacina sa nam to rozbiehat mozno by stalo za uvahu tomu dat nejaku kongresovu stabnu kulturu :-)))
Jeffove kongresove centum pre volnu energiu sa osvedcilo takze by sme ho mohli povazovat za hlavny stan aj pre dalsie stretnutia ktore by sa mohli konat v pravidelnych intervaloch 2x rocne na jar a na jesen , lahsie by sa ludom planovala cesta a terminy si mozu upratat s dostatocnim predstihom :-)) treba uz pocitat s ucastou zahranicnych delegatov ktory maju ozaj co povedat :-))
dajte do placu nejake terminy ktore pripadaju na jar a jesen , mozno by stali za uvahu predlzene vikendy kedy su nejake statne sviatky.
Jeff a Rival vdaka a len tak dalej :-)))
Bolo nas tam strasne vela co bolo fajn ale kto je kto sme len hadali :-) zacina sa nam to rozbiehat mozno by stalo za uvahu tomu dat nejaku kongresovu stabnu kulturu :-)))
Jeffove kongresove centum pre volnu energiu sa osvedcilo takze by sme ho mohli povazovat za hlavny stan aj pre dalsie stretnutia ktore by sa mohli konat v pravidelnych intervaloch 2x rocne na jar a na jesen , lahsie by sa ludom planovala cesta a terminy si mozu upratat s dostatocnim predstihom :-)) treba uz pocitat s ucastou zahranicnych delegatov ktory maju ozaj co povedat :-))
dajte do placu nejake terminy ktore pripadaju na jar a jesen , mozno by stali za uvahu predlzene vikendy kedy su nejake statne sviatky.
Jeff a Rival vdaka a len tak dalej :-)))