Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Efektivní elektrolýza
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
jk
Hele jk nepiš nám tady alternativy scénářů hororů, nech nás v klidu čekat a naději, tvrďáku, máš doma připravený samopal na obranu?
-
- Stálý člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: lakování
Ohledne toho lakovani.Mam ulozeny video s nazvem meyer-cz. Tam je Stanley Meyer se svym vyvyjecem a ukazuje to pred kamerou.Popisujou to tam v cestine.Rikaj tam, ze ma lakovane tyce.....lajos píše:Jsem nějak přispíval k tomu zavržení lakování. No od té doby jsem přečetl po světě nějaké příspěvky že elektrody se nalakujou pak při vysokonapěťové elektrolýze se prorazejí takové malé direčky v laku a při cestování elektronu ještě prý nastupuje nějaký kazimirův efekt(proč já si pamatuji věčně kulový s přehazovačkou) no a dál to již nepopisovali.
a ze toho rozkladu dosahuje pulzací elektriny-az 20 000 pulzací za sekundu->20kHz.
Taky tam rikaj, ze je pres transformator privadeno sitove napeti.No ja tam vidim motor, kterej pohani dynamo......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- ZeusJuri
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
- ZeusJuri
- Stálý člen
- Dal: 1 poděkování
Re: legovani
legování není nutné pro rezonanci ale aby se ti nezanášel tak rychle vyvíječ prostě kvalitní ocel nebo nerezCollodi píše:hmm, je to tam spatne slyset,a navic slovo "legovani" sem neslysel.
Aspon uz vim, co to je. Je to legování nejak nutne pro tu rezonanci?
I když nemám auto efektivní výroba vodíku mě velice zajímá.
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: Meyer video
V tom videu hovoria o odbere 0.5 A ktory tecie cez budiace vinutie alternatora. Pozabudli na prud, ktory tento alternator vyraba pomocou hnacieho motora (vsimnite si v lavom dolnom rohu rozbeh motora z alternatorom pri zapajani do siete). Ten bude asi vacsi.
Toto berte len ako moju uvahu:
Podstatny je priebeh napatia na elektrodach. Podla : http://www.upramene.cz/forum/download.php?id=199 je zapojenie Ivanovho generatora a Meyerovho v principe stejne. U Meyera je navyse signal z generatora namodulovany na pol-sinusovku z alternatora - tvrdeho zdroja prudu. Takze asi pulzy nabiehaju postupne na plnu uroven a naspat. Neviete pri asi akych otackach sa bezne pouziva alternator a ake dava napatie?
Jerry
Toto berte len ako moju uvahu:
Podstatny je priebeh napatia na elektrodach. Podla : http://www.upramene.cz/forum/download.php?id=199 je zapojenie Ivanovho generatora a Meyerovho v principe stejne. U Meyera je navyse signal z generatora namodulovany na pol-sinusovku z alternatora - tvrdeho zdroja prudu. Takze asi pulzy nabiehaju postupne na plnu uroven a naspat. Neviete pri asi akych otackach sa bezne pouziva alternator a ake dava napatie?
Jerry
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
D14
Tady to můžete vidět celý, jen nic převratného tam nevidím ? Pořád totéž dokolečka http://www.waterpoweredcar.com/pdf.files/D14.pdf
-
- Nový člen
- Kontaktovat uživatele:
Re: pre Lajos
Tie vinutia su ten alternator, o ktorom som pisal o jednu stranu spat. Navyse sa aj toci.miso píše:mozno tam neni nic nove ale co ked zazraky prave robi to vinutie a sposob zapojenia elektrod na to vinutie?
Jerry
- jeff
- Zasloužilý člen
- Dal: 33 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
až příště, mike milles
Tak chlapi, co se s vámi děje? uplynulo dalších 10 dní a pořád žádná zpráva! Začátek vypadal tak nadějně a najednou ticho po pěšině. Jak dopadla kogenerační jednotka Tedom Hořovice s upraveným motorem? Běží ještě, nebo jste ji už zastavili? Čas běží a pracuje proti nám a pokud až příště ve státech nevykradl s kalašnikem nějakou banku, musel by se už dávno vrátit, nebo se alespoň ozvat. Tak chlapi neblbněte a napište, jak to vlastně je, přece nechcete, aby nakonec měl pravdu jk.
Jeff
Jeff
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 48 poděkování
- Dostal: 269 poděkování
Dárek od Milana
Ahoj chlapi,
tak se mi podařilo jednou mluvit s Milanem co tu dříve pobýval a dovolil mi uveřejnit jednu informaci která by vás měla posunout kousek dál.
Představte si, že signál do elektrod pro ten náš šumák pustíte přes časovač 4017 napřed do jedné elektrody, pak to přeskočí do druhé, pak do třetí atd. Signál jde od mínusové do jedné středové plusové. Doporučuje 12 trubek kolem středové ve které by neměla být voda (zatím nevím proč). Průměr mínusových trubek by měl být poloviční jak ta středová (např.20 a 40 mm, vzdálenosti od sebe 10mm)(tady si myslím že již funguje ten jeho princip, šumák na tuto vzdálenost asi ne)
Tlak min. 3 atm. = malé bublinky, než oběhne signál 11 elektrod tak se uvolní a dvanáctá rána jde do čisté plochy= minimalizace změn.
Já bohužel elektronice nerozumím, tak to nemohu vyzkoušet. Ale myšlenka se mi líbí, za zkoušku by to stálo. Co vy na to?
Tak ať se daří Honza
tak se mi podařilo jednou mluvit s Milanem co tu dříve pobýval a dovolil mi uveřejnit jednu informaci která by vás měla posunout kousek dál.
Představte si, že signál do elektrod pro ten náš šumák pustíte přes časovač 4017 napřed do jedné elektrody, pak to přeskočí do druhé, pak do třetí atd. Signál jde od mínusové do jedné středové plusové. Doporučuje 12 trubek kolem středové ve které by neměla být voda (zatím nevím proč). Průměr mínusových trubek by měl být poloviční jak ta středová (např.20 a 40 mm, vzdálenosti od sebe 10mm)(tady si myslím že již funguje ten jeho princip, šumák na tuto vzdálenost asi ne)
Tlak min. 3 atm. = malé bublinky, než oběhne signál 11 elektrod tak se uvolní a dvanáctá rána jde do čisté plochy= minimalizace změn.
Já bohužel elektronice nerozumím, tak to nemohu vyzkoušet. Ale myšlenka se mi líbí, za zkoušku by to stálo. Co vy na to?
Tak ať se daří Honza