Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Efektivní elektrolýza

Souhrn všeobecných informací nejen pro "Vodíkáře".
Odpovědět
lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

jk

Příspěvek od lajos »

Hele jk nepiš nám tady alternativy scénářů hororů, nech nás v klidu čekat a naději, tvrďáku, máš doma připravený samopal na obranu?

Collodi
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

Re: lakování

Příspěvek od Collodi »

lajos píše:Jsem nějak přispíval k tomu zavržení lakování. No od té doby jsem přečetl po světě nějaké příspěvky že elektrody se nalakujou pak při vysokonapěťové elektrolýze se prorazejí takové malé direčky v laku a při cestování elektronu ještě prý nastupuje nějaký kazimirův efekt(proč já si pamatuji věčně kulový s přehazovačkou) no a dál to již nepopisovali.
Ohledne toho lakovani.Mam ulozeny video s nazvem meyer-cz. Tam je Stanley Meyer se svym vyvyjecem a ukazuje to pred kamerou.Popisujou to tam v cestine.Rikaj tam, ze ma lakovane tyce.....
a ze toho rozkladu dosahuje pulzací elektriny-az 20 000 pulzací za sekundu->20kHz.

Taky tam rikaj, ze je pres transformator privadeno sitove napeti.No ja tam vidim motor, kterej pohani dynamo......
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

ZeusJuri
Stálý člen
Dal: 1 poděkování

Collodi

Příspěvek od ZeusJuri »

legovaní není lakování

I když nemám auto efektivní výroba vodíku mě velice zajímá.
Collodi
Stálý člen
Kontaktovat uživatele:

legovani

Příspěvek od Collodi »

hmm, je to tam spatne slyset,a navic slovo "legovani" sem neslysel.
Aspon uz vim, co to je. Je to legování nejak nutne pro tu rezonanci?

ZeusJuri
Stálý člen
Dal: 1 poděkování

Re: legovani

Příspěvek od ZeusJuri »

Collodi píše:hmm, je to tam spatne slyset,a navic slovo "legovani" sem neslysel.
Aspon uz vim, co to je. Je to legování nejak nutne pro tu rezonanci?
legování není nutné pro rezonanci ale aby se ti nezanášel tak rychle vyvíječ prostě kvalitní ocel nebo nerez

I když nemám auto efektivní výroba vodíku mě velice zajímá.
Jerry
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: Meyer video

Příspěvek od Jerry »

V tom videu hovoria o odbere 0.5 A ktory tecie cez budiace vinutie alternatora. Pozabudli na prud, ktory tento alternator vyraba pomocou hnacieho motora (vsimnite si v lavom dolnom rohu rozbeh motora z alternatorom pri zapajani do siete). Ten bude asi vacsi.
Toto berte len ako moju uvahu:
Podstatny je priebeh napatia na elektrodach. Podla : http://www.upramene.cz/forum/download.php?id=199 je zapojenie Ivanovho generatora a Meyerovho v principe stejne. U Meyera je navyse signal z generatora namodulovany na pol-sinusovku z alternatora - tvrdeho zdroja prudu. Takze asi pulzy nabiehaju postupne na plnu uroven a naspat. Neviete pri asi akych otackach sa bezne pouziva alternator a ake dava napatie?

Jerry

miso

Jerry

Příspěvek od miso »

je to cele na sracku. Plno vedy okolo toho najlepsie by bolo to rovno kupit alebo mat doveryhodny navod ako to urobit lebo mu to celkom dobre slapalo.

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

podla tohto si to postavte a bude vam to ficat
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

lajos
Zasloužilý člen
Dal: 471 poděkování
Dostal: 212 poděkování

D14

Příspěvek od lajos »

Tady to můžete vidět celý, jen nic převratného tam nevidím ? Pořád totéž dokolečka http://www.waterpoweredcar.com/pdf.files/D14.pdf

miso

pre Lajos

Příspěvek od miso »

mozno tam neni nic nove ale co ked zazraky prave robi to vinutie a sposob zapojenia elektrod na to vinutie?

Jerry
Nový člen
Kontaktovat uživatele:

Re: pre Lajos

Příspěvek od Jerry »

miso píše:mozno tam neni nic nove ale co ked zazraky prave robi to vinutie a sposob zapojenia elektrod na to vinutie?
Tie vinutia su ten alternator, o ktorom som pisal o jednu stranu spat. Navyse sa aj toci.

Jerry

jeff
Zasloužilý člen
Dal: 33 poděkování
Dostal: 95 poděkování
Kontaktovat uživatele:

až příště, mike milles

Příspěvek od jeff »

Tak chlapi, co se s vámi děje? uplynulo dalších 10 dní a pořád žádná zpráva! Začátek vypadal tak nadějně a najednou ticho po pěšině. Jak dopadla kogenerační jednotka Tedom Hořovice s upraveným motorem? Běží ještě, nebo jste ji už zastavili? Čas běží a pracuje proti nám a pokud až příště ve státech nevykradl s kalašnikem nějakou banku, musel by se už dávno vrátit, nebo se alespoň ozvat. Tak chlapi neblbněte a napište, jak to vlastně je, přece nechcete, aby nakonec měl pravdu jk.

Jeff

Tokamak
Nový člen

uidime

Příspěvek od Tokamak »

podle toho pdf D14 sem to zapojil bez alternatoru uvidime co z toho poleze predtim sem mel jen jednoduchy generator zralo to tak 15A,12V na malinky plaminek to stacilo ale nebylo to moc efektivni

kutil
Zasloužilý člen
Dal: 48 poděkování
Dostal: 269 poděkování

Dárek od Milana

Příspěvek od kutil »

Ahoj chlapi,
tak se mi podařilo jednou mluvit s Milanem co tu dříve pobýval a dovolil mi uveřejnit jednu informaci která by vás měla posunout kousek dál.
Představte si, že signál do elektrod pro ten náš šumák pustíte přes časovač 4017 napřed do jedné elektrody, pak to přeskočí do druhé, pak do třetí atd. Signál jde od mínusové do jedné středové plusové. Doporučuje 12 trubek kolem středové ve které by neměla být voda (zatím nevím proč). Průměr mínusových trubek by měl být poloviční jak ta středová (např.20 a 40 mm, vzdálenosti od sebe 10mm)(tady si myslím že již funguje ten jeho princip, šumák na tuto vzdálenost asi ne)
Tlak min. 3 atm. = malé bublinky, než oběhne signál 11 elektrod tak se uvolní a dvanáctá rána jde do čisté plochy= minimalizace změn.
Já bohužel elektronice nerozumím, tak to nemohu vyzkoušet. Ale myšlenka se mi líbí, za zkoušku by to stálo. Co vy na to?
Tak ať se daří Honza

miso

..

Příspěvek od miso »

napad si myslim ze je dobry ale zrealizovat je to dost obtiazne hlavne ako nacasovat tie pulzy aby isli po sebe a este sjakou frekvenciou. Ale diki za info.

Odpovědět

Zpět na „Rozklad vody a vodík - všeobecně“