Ahoj Nulko,nulka píše:Ahoj vsichni.
DMSO z fichemy jsem zacal pouzivat kvuli sedemu zakalu....
Od 8.8. jsem kapal 1 kapku 3x denne 100% neredeneho DMSO.
Ze zacatku to priserne palilo a byly z toho otoky, ale zakal na obou ocich jsem mel velmi pokrocily, tak jsem byl ochoten neco vydrzet. Jelikoz jsem videl postupne, ale male zlepsovani, tak jsem od 14.9. zacal kapat 40 kapek denne. Po 7 dnech se mi brutalne zakalilo prave oko, jde na nej vnimat jen tmu a svetlo, leve se zlepsilo o 100%, sice je furt zkalene, ale aspon mohu prechazet ulici a nejsem totalne oslepeny pri dennim svetle..
předpokládám, že jsi četl můj překlad článku, který jsme vystavil na http://www.zdravi-az.cz/Forum/viewtopic.php?f=6&t=3644 nebo dokonce četl původnější zdroje. V článku by jsi se dočetl, že jsou jedinci, kteří si aplikací 75% DMSO na kůži způsobili lokální popáleniny. Proč jsi se nedržel doporučovaného postupu 25% roztoku roztoku do oka? Proč jsi nepostupoval pozvolna a opatrněji? Celé to na mě působí dojmem, že jsi si druhé oko zhoršil zbytečně extrémními! dávkami.
Už první otoky tě varovaly, že se pohybuješ na hraně co je ještě léčba a co "takyléčba".
Uvědom si, že oko má jen relativně dost malé detoxikační schopnosti, detoxikační schopnost je dána velikostí potrubí pro krev a tím i množstvím proudící krve která nové látky může přinést a ty využité vynést z oka.
Šedý zákal je prý způsoben zásaditým prostředím v oku. Slávek píše v předchozím příspěvku použití HCl kyseliny, rozhodně by mohlo stát za vyzkoušení nějaké kyseliny napadají mě tři (solná, askorbová, boritá), se všemi jsou v podstatě jen dobré zkušenosti, pokud se to nepřežene! Určitou dobu jsem zkoušel 0,1 gr kys. askorbové (vit.C) jako 10% roztok a můžu to doporučit jako použitelné, ale vždy čerstvě připravenou do destil. vody a poté očním kalíškem udělat výplach.
Sice jsi si materializoval šedý zákal velice efektivně (nepotřeboval jsi nebo alespoň nezmiňuješ vnější hmotné pomůcky jako jsou zranění, infekce apod.) Tak pokud chceš být stejně efektivní i při odhmotnění zákalu, měl by si použít stejné postupy (ty nehmotné). Pokud na odstranění chceš používat berličky, buď pokornější a trpělivější, ať si z té berličky neuděláš nástroj na "mlácení svého zraku".
S pozdravem Jenda