A(&F) píše: ... jo, a tady máš ještě info k tej chobotnici a další podobným podvodn(í/ý)m tvorům, co "umějí" měnit barvu ...... http://www.osel.cz/index.php?clanek=2311 ...
...

S laskavým pozdravem, Slávek.
A(&F) píše: ... jo, a tady máš ještě info k tej chobotnici a další podobným podvodn(í/ý)m tvorům, co "umějí" měnit barvu ...... http://www.osel.cz/index.php?clanek=2311 ...
...
... mno, ... co k tomu říct ...Slavek Krepelka píše:... 5 minut reality ...
Co k tomu říct? Snad to, že tu nejsme sami a ne každý je potápka, včetně mě. Pokud si tohle chceš brát nějak osobně, je to tvá volba, ne moje. Videa jsem vyhrábl protože:A(&F) píše: fakt Slávo moc nechápu, proč se mě mermomocí snažíš "zesměšnit", když přitom víš, že patřím (/patřil jsem) k "potápkám"
Docela by mne zajímalo, co vlastně vysvětluje a rád se nechám poučit. Vím ale, že nevysvětluje:A(&F) píše: ... ten "oslovskej odkaz" jsem Ti sem dal pouze z toho důvodu, protože je hodně zajímavej a vysvětluje některé další okolnosti "barvoproměny" vodních živočichů, kterou nelze vysvětlit ničím jiným ...
Perfektně a vědomě ovládaná pigmentace pokožky některými hlavonožci, snad nejsnáze přirovnatelná k principu LCD, i když jde o poněkud jiné provedení a je toho víc, včetně schopnosti měnit topologii pokožky. (Anglina) Pravděpodobnost vývoje takového zařízení náhodnými mutacemi je přirovnatelná k očekávání, že pokud necháme kočku mňoukat milionkrát po pěti minutách, zamňouká nám jednou Apasionátu. To ani nemluvě o "odborném" tvrzení, že jsou tito tvorové barvoslepí (anglina)Slavek Krepelka píše: ... Barevnou proměnlivost, tedy především schopnost měnit barvy podle vlastního uvážení ...
... proč by ne, když je dispozici více jak půl miliardy let ...Slavek Krepelka píše:Pravděpodobnost vývoje takového zařízení náhodnými mutacemi je přirovnatelná k očekávání, .......
A(&F) píše: ... proč by ne, když je dispozici více jak půl miliardy let ...
...Slavek Krepelka píše:Zkus se poohlédnout, do jaké míry tvé závěry vyplývají ze snůšek nepotvrzených teorí, které jsou stejně divokými spekulacemi jako placatá Země, ....
... a to má být jako relevantní argument ??? ...Slavek Krepelka píše:No a furt z nich nejsou "sýkorky" a ty starší dokonce vyhynuly.
... nesouhlasím ...Slavek Krepelka píše:Tím chci říct, .......
...Milenium píše:Mé ego se už nemůže na ta vaše dívat, kdybych ho měl už kompletně pořešené nepsal bych to, kdyby jste ho měl vyřešené jeden z vás, nemuselo by se tu to mé předvádět.