V diskusi pod tím je tento komentář, ten má blízko k pravdě. Zvednutí limitů je pravda. To že v článku uvádí výkon kilowatty, ty by vám musela svítit v ruce zářivka či žárovka, už tak 1kW to rozsvítí.
Běžné telefony..... Dva včelaři nezávisle na sobě, "jak jdu ke včelám a mám mobil tak se můžou zbláznit" "jak mi začne zvonit telefon dostanu hned několik žihadel".
Za sebe.... pokud mne bolí hlava (což se nestává často), vezmu si algifen, pak to přejde a někdo zavolá tak mne hlava znovu rozbolí ale fest.
Další případ...... Známý co každý den měl telefon na uchu několik hodin denně, několik let, tak tomu už ten nádor v hlavě vyoperovali.
Zase a opět bojíte se záhadných věží a přitom jste doslova obaleni mnohem většími intenzitami a trvale.
Pokud by to bylo v ČR, není problém to změřit ten výkon, vyzařování, měřím to lidem celé roky s odpovídajícím vybavením viz
http://www.elektrosmog-zony.cz Je pravda že jednen vysílací obdelník, segment mívá výkon cca 10 - 16 W. Pro vyzařování výkonu 400 000 W se mi to už nezdá velikostně, čím a jak velký by musel být stožár /vysílač -muselo by to být mnohem větší monstrum, aby takový výkon vyzařovalo. Navíc v dopadové blízké zóně by to bylo ihned znát, ten zdraví škodlivý vliv, když už vidím u mnoha klientů, že jim škodí i těch 10 W v blízkosti u domů nebo ze střech. Jinak se vším o škodlivosti souhlasím, mám k tomuto i původní detailní studie včetně těch českých, než byla záměrně zrušena v roce 2000 původní vědecká instituce, aby vznikla vzápětí podezřele nová s novým vedením, popírající původní správné studie těch předešlých a vyhozených vědeckých pracovníků! Ihned se přešlo na doporučení EU, 10x se ztolerantnily limity (původní byl 4,3 V/m). Denšní česká legislativa stanovuje limit 41 V/m, to je velmi silné pole jen do 3 metrů od vysílače BTS. Potom už to klesá a tak je možno zákonně budovat vysílače BTS již necelé 3m od obydlí! Jenomže lidem škodí už pouhých 0,5 V/m!! (ve smyslu a modulaci VF signálu). Aktuálně jsem před 14dny naměřil v centru Prahy na mnoha místech sumárně přes 3 V/m - Václavák, Karlův most, a široké okolí a náměstí, v Brně v centru podobně. Asi nás chtějí plošně usmažit za živa, a to se bavíme o běžné úrovni těch BTS s výkonem "jen" 10 W na segment! Proto si neumím představit nějakých 400 kW, to je podle mě nesmysl, to si nelajznou snad...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Není ani tak důležité najít "kámen mudrců" jako cesta k němu.
To co není vidět a ani není možno měřit nelze už z principu prohlásit za neexistující.
Pomož si sám, protože ti stejně nikdo jiný nepomůže.
Moderátor raději žádný než vadný.