Dejavu, tobě to fakt není trapný psát svoje úvahy do tématu MMS a rakovina? Jasně že odpovíš že není a to proto že bla bla
No říkám tomu "naprostá bezohlednost".
Založ si vlákno a nešpiň to zde informacemi, které jsou absolutní většině k ničemu.
Mimochodem jezdí za mnou celkem pravidelně bretariánka z Prahy i ze zvědavosti..... Faktem je, že její struktury těla jsou zcela nečekané a překvapivé.
Jediné co je ochotna si vždy vzít, jsou mnou vyrobená informatika pro ni na míru
Má to i druhou stránku, je zde však vlákno o jiném....
Osobně několik dní testuji protokol 4000.
Zajímalo mne také, zda nedochází k nějaké kolizi s MMS1 - měřeno Instatestem, je to v pořádku.
Zkoumám také, jak moc pozitivní vliv na tělo má užívání MSM (metylsulfonylmetan).
Celkem jsem se lekl, když jsem dal do běžné hodinové dávky (pouze z důvodu pokusu ušetřit čas) MMS1/CDH denní dávku MSM
Instatest chytil takový odstín, který neexistuje
To stejné se stane i po přidání Quintonovi mořské plazmy.
To všechno jsou důvody proč dávat vždy časový odstup od dávek MMS/CDH.
Zorco tady dával nedávno "seznam" čím vším léčit raka. Samozřejmě že všechny způsoby a možnosti sleduji velmi pozorně. Myslím že mu tam chybí práce onkologa doktora Simonciciho-úřady po něm také pěkně vyšláply......
Chlorid cesný samozřejmě znám. No po neúspěšném výsledku jako vedlejší přísedící (dodrženy všechny podmínky) jsem prozatím CsCl odložil.
Colostrum je dobré pouze pro malé procento těžce nemocných, ve srovnání s ním mnohem lepší práci udělá Cordyceps......
Přesný léčebný protokol s B17 je dostupný také malému množství lidí atd atd.......
Je stále třeba se učit, vzdělávat, zkoumat. Poslední informace o neprospěšnosti Stévie mne zaskočila. Pátral jsem dál a našel další info.
Takže při raku již Stévii nedoporučuji nikomu.
Zorco, všimnul jsem si, že se ti nějak nezdají přístroje typu Oberon. Víš, každý na zvládnutí Oberonu nemá. To je fakt. Kdyby Salvie byly tak skvělé přístroje proti Oberonu jak píše Bláhová, tak teda proč ke mně jezdí někteří lidé přímo od Bláhové? Odpověď: oteklí (po léčebném návrhu) a zklamaní z celého průběhu i po opakované návštěvě. Salvie není diagnostický přístroj, neumí rozeznat počínající či již pokročilejší problém v těle, což je obrovitá nevýhoda proti Oberonu. No a jak ona píše, velmi záleží na tom, kdo za přístrojem sedí.
Naprosto ale nepochybuji o tom, že je paní Bláhová jedna z nejlepších odbornic v ČR, ale jak psal P. Eiselt v Regeně, Salvie je prostě Salvie, naprosto zastaralá věc, používaná pouze v ČR a SR.
Také jsem se před lety rozhodoval co si pořídím, zda Salvii, nebo Oberon. Rozhodnutí bylo, ale až po dlouhém bádání jednoznačné. Salvie absolutně na možnosti Oberonu nedosahuje. Vypůjčil jsem si v bance peníze a šel do toho.
Nabízím Zorco ti příležitost
Rád ti věnuji pár hodin svého času a udělám ti testy zcela zdarma. A věř mi, že tě velmi rád uvidím, protože jsme na jedné lodi
Opravdu mi bude ctí tě osobně poznat. Aspoň si vyjasníš úhel pohledu o těchto dvou přístrojích. Během třech týdnů určitě najdu pro tebe volný temín.
Hezké dny všem,
Batles