Díky Anri za reakci a navedení novým směrem.
Něco mi říkalo, že to dělám blbě.
S tím mlíkem je to zajímavé. Faktem je, že jsem si Psyllium rozmíchal ve 2dcl a dalšími 2dcl mlíka to zapíjel. Shodou okolností mě náhodou žena objednala ke své léčitelce na akupunktůru ( napíchání bodů k vyléčení karpálu ). Koukla na mě a prý ať na ni vypláznu jazyk. Prohlídla ho a říká, pijete mlíko a jíte mléčné výrobky? Máte úplně oteklý jazyk, omezte to, nebo to úplně vyřaďte. Mlíko samozřejmě miluju. Kupuji ho v kravíně v Beskydech. Jen chlazené, žádná pasterizace. Božská chuť a teď tohle
No nic, nějaký čas vyzkouším bez něj. Uvidíme. Beztak se mi do té ranní rovnice nějak nehodí, jak i píšeš. Takže to tento týden provádím do větší pohody. A Kotvu beru spíše jaksi mezi jídlem a ráno na lačno.
Ráno tak cca 3dcl Kotvy + jakési bylinky, které mi předepsala a za cca hoďku přijde snídaně a po ní Céčko. Psyllium vynechám, taky už ho beru dlouho a nemělo by se to přehánět a nakonec i Kotva funguje na peristaltiku střev a čištění. Tak se to aspoň nebude mezi sebou mlátit.
Sedlinu jsem už přestal druhákovat
Teď už je venku horko, tak po vychladnutí dávám Kotvu do lednice. Je to osvěžující životabudič.
Ano máš pravdu, že na psychiku to má vliv jako prase, teda alespoň u mne. Mám takovou stresující práci. Teda alespoň kdysi to tak vypadalo, teď po Kotvě je to tak o 70% více v klidu. Jen tak mě něco nerozseká a i když se to stane, tak to proběhne bez emocí. I když já jsem ten typ člověka, co je spíš kliďas a drží to v sobě. Což je ta nejhorší varianta. A po Kotvě je to nádhera, prostě když si nic stresujícího nepustíš dovnitř, tak není co hromadit
No a upřímnost k ostatním lidem je jaksi dost nebezpečná. Musím to spíše krotit, i když je mi docela fuck, kdo si o mně co myslí
Ale některé rozhovory od plic, když si je zpětně promítnu, tak probíhaly o dost jinak, než by probíhaly před Kotvou
v dobrém slova smyslu, tedy aspoň pro mne.
Kove, co se Tvé otázky týká, tak je to spíš zatím asi tak, jak píše Jans. Zatím jen pevněji visí
.
Uvidíme co přinese změna postupu a snad v brzké době dorazí i tinktura, tak uvidím. Trochu jsem zvedl i dávkování, tak i tohle by mělo pomoct k "jeho cestě nahoru".
Ještě mě "překvapila" reakce té čínské léčitelky. Teda byliny a jejich účinky by měla mít v malíku. Nakonec ženě předepsala taky nějaké a když jsem koukl na složení...co tam nebylo. Kotvičník zemní plody
Ale když jsem se jí zeptal, jestli ty bylinky mohu ráno zapíjet před jídlem odvarem z Kotvičníku, jestli se to nějak nepopere mezi sebou, tak mi suše odpověděla: "Můžete, to není problém. Proč to pijete? Nevím co na tom poslední dobou, Ti lidi vidí. Nic moc tak skvělého to nemá..."
Ne že bych čekal zrovna kladnou reakci. Konec konců jsem si v poslední době zvykl, že pro okolí působím jako exot, ale mohla aspoň říct něco v duchu... jo to je v pohodě, to je fajn, berte ho.
Jak tady píšeš, kdo ho prostě nevyzkouší, neví o čem je řeč. Jen je asi potřeba ho brát v té správné formě a ve správném pořadí s jinými pochutinami. Nehledě na dávkování.
Žena Kotvu pije spíš tak sporadicky, tak bohužel poznatky o působení na PMS a podobných věcech nemohu doložit
Tak Kotvě zdar chlapi a dívčiny.
Ještě jednou díky všem za reakci.