poota píše:... ale při tom pročítání jsem nikde nenarazil na takovou anomálii, že by Slávek upravoval nějaký tvůj neaktuální příspěvek. .... Takže promiň, ale házet to na Slávka je velká špinavost, ...
... takže ty teď naznačuješ, že zmíněný příspěvek (viz příloha u příspěvku
http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=138194#p138194 , na který teď reaguješ) jsem si snad upravil já ??? ...
... (kdy navíc jsem nikde o žádné aktuálnosti nebo
neaktuálnosti upravovaného příspěvku nehovořil, takže nechápu, kam se to zase snažíš zavést ?? ...
)
(
Rivale, prosím, byl bys tak laskav, a našel bys "Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe Putovi" v moderátorském logu záznam, ze kterého vyplývá, že SDK provedl editaci příspěvku http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=135767#p135767 ??? ... on totiž náš jediný globální moderátor nezvládá ani takovouto jednoduchou věc ... ... dík)
poota píše:Ale brnkla mi tak o oko docela jiná zajímavost a to ta, že právě ty jsi několikrát upravoval svůj příspěvek, který byl třeba rok starý ... Trochu mě to zarazilo, proč bys měl upravovat nějaké svoje dávné příspěvky, ....
... to mi, Puto, fakt jako chceš říci, že jsi v moderátorském logu našel záznam, že jsem si upravoval nějaký svůj rok starý příspěvek ?? ...
......
... a jak by se tam asi tak vzal, když se u GM zpětné zásahy
do jejich vlastních příspěvků v moderátorském logu
nezaznamenávají !!!!! ....
...
(
tady bych Tě Rivale požádal, abys veřejně potvrdil, že pokud GM provede editaci ve svém vlastním příspěvku, tak se tato činnost v moderátorském logu nikde neprojeví, ani když doň zasáhne i klidně po 24 hodinách od jeho publikování ... dík ... ) ...
... takže kdo z nás dvou je tu
"Ten "dost velkej hajzl" ??? ...... no, jak vidno (krom SDK) tu již máme dalšího !! ...
...
pozn: ... Petře, dříve Tvůj podpis vypadal jako hezkej povedenej vtip, jímž jsi prokázal, že si ze sebe dokážeš dělat srandu ...
..... v poslední době však tento (zvláště jeho poslední část) čím dál tím víc přesně koresponduje s realitou, kterou nám tu teď předvádíš ...
...
...
... Anri ...
--------------
PeS: ... jinak, Puto, a co se týče tvého "nařčení", že jsem (zřejmě asi z nějakých nekalých úmyslů) zpětně editoval příspěvky svého druhého nicku "aNONnym" (který jsem po velmi dlouhé době včera "otevřel", tj. několika letech, abych si ze SZ vylovil jedno tel. číslo), tak mi potom napiš o které "dodatečně zeditované příspěvky" se konkrétně jedná a já ti přesně řeknu, které gramatické chyby jsem v nich opravil, popř. které odkazy jsem v nich pro jejich neaktuálnost zaktualizoval (což snadno zjistím při porovnání se staršími zálohami fóra + klidně sem umístím, jak vypadal příspěvek "před" a "po" editaci) ...
...... nebo sem alespoň napiš, kolik těch "zpětně upravených" příspěvků celkem bylo, aby si všichni udělali představu, jak to opět nepatřičně "nafukuješ" ...
... proč to kuwa děláš ?? ...
... mmch, pokud chceš někoho "
nepodloženě bezdůvodně beztrestně urážet", popř. o někom "šířit lži a nepravdy", pak bys to měl dělat v "Kanálovém Hyde Parku", kde je to povoleno ...... neb tady jsi totiž v "Rozpravě", kde to tuším povoleno není ... ani globálním moderátorům ne ...