Však teďka se tady relaxuje a nebo to vidíš jinak ?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
No cumim jak puk to bude rozklad jen z nerez elektrodama?sao píše:Lajko ,Ty jsi asi jeden z mála , kdo mi pořád ještě fandí a tak Ti pošlu jeden přednostně. Nejprve ale musím uspokojit Peťku , protože čekat od útlého mládí svého - to je teda síla a ještě myslí i na druhé , no klobouk dolů - i když teda –
“ pro mne to lepší “ --- no !! --
drobnej škudlil teda zrovna není , ale asi ví co říká .
Pro Tebe mám ale nachystáno provedení - TURBO - ve speciálním pozlaceném futrálu - Pro Petra potom , -- -- jenom z platiny – té je všude dost a sám ji používám jako svařovacího drátu v CO-čku .Trochu prská , ale když se přidá víc iridia a rhodia ( s tím ale pozor , jenom špetku- teda kdyby to někdo chtěl zkoušet ) tak to vaří , jedna báseň.
Zbytek cisplatiny potom pozametám a vyhulím to – doporučuju , je to dobré na plíce – mňam .
To co odcvaknu -- tak z toho dělám čidla - na setkání se budou rozdávat za jedno pivo .
Jo a -- pro zvědavce , -- tu teplotu pro svařování jsem zvýšil přidáním našeho plynu – teda aby bylo úplně jasno -- teda víc jak jasno .
A ještě Vás potěším velice příznivou zprávou , protože po předešlých zkušenostech , jsem si udělal výhradní zastoupení takového rázu , které se nedá obejít a poznámky typu – já to mám taky – neberu na zřetel .
A nějaké to foto , pro oko - čidlo a prototyp mě zaslaný na probe
Díky, Edgare, věřím, že si tímto pomohl celé kupě lidí, takže kam to dát víme a kdo to má , ať to zkusí, já to sorry, zatím nemám ani postavené jako bednu........Edgar píše:Zdar Karle
Pokud je mi známo tak Tesla aby docílil stelnosměrných pulsů svého VN používal magneticky zhášené jiskřiště. Je to normální jistkřiště které má ale kolmo na svoji podélnou osu situován silný magnet. Jakmile na takovém jiskřišti vznikne výboj, je okamžitě Lorentzovou silou vypuzován z jiskřiště a protahován až se uhasí. Prostě mag. pole jej velmi ryche "sfoukne" dříve než se puls stačí přehoupnout do druhé půlperiody.
Možná tu páru nějakým způsobem recyklovali. I spotřeba by tomu odpovídala.Novák píše: Po téhle zkušenosti ztrácím důvěru i v DD a jeho toyotu.Pokud bych těmi ulicemi projížděl já,tak za mnou není nic vidět a to samé i Mayerova bugina.
Koukněte se na ta videa a zamyslete se.
Videa jsem nenašel. Možná bych poradil. Zdá se mi, že ti to žere olej. Problém bude možná i ve spalování. Když jsme se minule bavili, tak jsem ti říkal o svíčkách. Měl jsem něco podobného u sebe. Případně si zavoláme. Trochu jsem s tím pohnul a už to vypadá na prototyp s Liazem.Novák píše:V sobotu se mi povedlo tepelně stabilizovat mototr,takže ho můžu spustit aspoň na 15-20minut.Pouštím do něj maximálně 1litr vody za hodinu a moc vás nepotěším.Z výfuku se kouří jak ze sentinelu a není to žádná pára z imploze.Je to nechutný smrad a já jako starý blb jsem to dneska zkoumal,
čuchal k tomu a dával tam ruku jak je to mokrý.Pak se mi udělalo pěkně blbě a ještě teď mě bolí hlava a v krku mám jak v polepšovně.
Dokud nezjistím,co se to tam vlasně děje,tak ty pokusy hodně omezím.
Čistě mezi námi,já mít souseda,který mi zasviní zahrádku jedovatou párou,tak ho asi nakopu do pr......
Po téhle zkušenosti ztrácím důvěru i v DD a jeho toyotu.Pokud bych těmi ulicemi projížděl já,tak za mnou není nic vidět a to samé i Mayerova bugina.
Ahojky, tak zatím jsem musel s pokusy přestat a v současné době sleduji že kromě tebe to nikomu nechodí. Moc tě prosím, až budeš zkoušet tu Liazku, mohl bych se přijet podívat?Mim píše:Videa jsem nenašel. Možná bych poradil. Zdá se mi, že ti to žere olej. Problém bude možná i ve spalování. Když jsme se minule bavili, tak jsem ti říkal o svíčkách. Měl jsem něco podobného u sebe. Případně si zavoláme. Trochu jsem s tím pohnul a už to vypadá na prototyp s Liazem.
Ach Mime, Mime, ty by jsi spíš měl poradit všem těm, kteří dělali tvoji repliku, ve kterejch sběrnejch surovinách dostanou za ten šrot co jim po tom všem zbyl, nejvíc.Mim píše:Videa jsem nenašel. Možná bych poradil. Zdá se mi, že ti to žere olej. Problém bude možná i ve spalování. Když jsme se minule bavili, tak jsem ti říkal o svíčkách. Měl jsem něco podobného u sebe. Případně si zavoláme. Trochu jsem s tím pohnul a už to vypadá na prototyp s Liazem.Novák píše:V sobotu se mi povedlo tepelně stabilizovat mototr,takže ho můžu spustit aspoň na 15-20minut.Pouštím do něj maximálně 1litr vody za hodinu a moc vás nepotěším.Z výfuku se kouří jak ze sentinelu a není to žádná pára z imploze.Je to nechutný smrad a já jako starý blb jsem to dneska zkoumal,
čuchal k tomu a dával tam ruku jak je to mokrý.Pak se mi udělalo pěkně blbě a ještě teď mě bolí hlava a v krku mám jak v polepšovně.
Dokud nezjistím,co se to tam vlasně děje,tak ty pokusy hodně omezím.
Čistě mezi námi,já mít souseda,který mi zasviní zahrádku jedovatou párou,tak ho asi nakopu do pr......
Po téhle zkušenosti ztrácím důvěru i v DD a jeho toyotu.Pokud bych těmi ulicemi projížděl já,tak za mnou není nic vidět a to samé i Mayerova bugina.