Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
rozlúčenie s FUP
Moderátor: A(&F)
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: rozlúčenie s FUP
milá Siso....já mám zase jinou perlu
cituji ze SZ od křepelky
Předmět: SMAZÁNO
martin11 píše:
lajos píše:
Slávku že jsem na Anryho straně neznamená že cokoliv dělám pro něho za něho, jsem sprosťák sám za sebe.
odpovídám...
...jsem na tom stejně....m11
křepelka píše
Několik Tvých posledních SZ to vyvrací Martine. Vzhledem k tomu, že nemám potřebu Ti dělat potíže, Ti příspěvek vracím. SDK
tak jsem odpověděl, že mě potíže nedělá...
...tak si to lidi přečtěte, třeba se to zase vrátí...ale nevím, co je na tom závadného....no asi, že tu stále ještě jsem...
...jo a k dotazu kdo je bílej a černej král, ať si čtoucí udělají vlastní názor... martin11
cituji ze SZ od křepelky
Předmět: SMAZÁNO
martin11 píše:
lajos píše:
Slávku že jsem na Anryho straně neznamená že cokoliv dělám pro něho za něho, jsem sprosťák sám za sebe.
odpovídám...
...jsem na tom stejně....m11
křepelka píše
Několik Tvých posledních SZ to vyvrací Martine. Vzhledem k tomu, že nemám potřebu Ti dělat potíže, Ti příspěvek vracím. SDK
tak jsem odpověděl, že mě potíže nedělá...
...tak si to lidi přečtěte, třeba se to zase vrátí...ale nevím, co je na tom závadného....no asi, že tu stále ještě jsem...
...jo a k dotazu kdo je bílej a černej král, ať si čtoucí udělají vlastní názor... martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
- rival
- Hlavní admin - živý člověk
- Dal: 14 poděkování
- Dostal: 227 poděkování
- Pohlaví:
- Kontaktovat uživatele:
Info
Požádal jsem globální moderátory, aby až do odvolání nikterak nezasahovali do dění v této sekci s názvem "Anriho voloviny". Osobně se jí budu věnovat, takže v případě potřeby se obracejte přímo na mne. Samozřejmě i v této sekci platí, stejně jako pro celé fóum, týden klidu a pohody ( Netýká se SZ určené mé osobě ). Podrobnosti o této akci najdete zde http://upramene.cz/forum/viewtopic.php?p=137127#p137127 .
rival - živý člověk - suverén
Bendo, takto rýpať dokáže každý hňup... (po vyjadreniach SDK je tento výraz povolený)adam.benda píše: Rozloučení některých členů mi přijde jako zcela zbytečné (a jako vrchol něčí snahy to tady pomalu ale jistě rozeštvat...
prečo vidíš slušnosť ako vrchol snahy to tu rozeštvat? trpíš paranojou, alebo "iba" máš potrebu kydyť na mňa, a obviňovať ma z vymyslených podlostí lebo ako moderátor vidíš že mám ban a nemôžem reagovať?
snažíš sa svojim nezmyselným obviňovaním zakryť špinavosti čo tu napáchali tvoji kolegovia globálni moderátori?
kua, alebo o čo ti vlastne ide?
čo vlastne znamená to rozeštvat? mne z toho vychádza jediné - ukázať na špinavosti moderátorov...
-
- Stálý člen
- Dal: 18 poděkování
- Dostal: 20 poděkování
OOPS,co to vidi moje oko? Chvili tu nejsem,repektive jsem ale studuju jisty veci a moc se nerozhlizim,az me napadne se podivat na posledni temata a posledni prispevky a zustanu "cumet"!Zdravim vespolek.A nabizim takovy maly zamysleni o nikom,ale o necem! Schazime se tady ke vzajemny pomoci a pomoci ostatnim,byt i jenom ctenarum,hazeme odkazy vsem kdo maji nejakej problem a tohle cejtim jako poslani fora,ctete dobre,jako POSLANI! A takovy veci se nenicej a neznehodnocujou zabomysima valkama,at uz je v pravu kdokoliv.Meli bysme si to vsichni uvedomit,protoze to je o necem dnes umyslne neznamym,systemem potlacovanym,o zodpovednosti kazdyho jednoho vuci ostatnim a vzajemny soudrznosti.Kdo vnima co se ve svete a u nas deje,vi dobre co mam na mysli a o cem tocim.Proto nas vsechny zadam,zamysleme se a konejme! Jinak osobne bejt vlastnikem fora,vubec bych nepremejslel o nejakejch kralech,sachovejch partiich a zavirani fora,a to ani nahodou.Kdo chce dal pusobit,at pusobi,kdo chce odejit,tak do toho,ale vsichni s osobni zodpovednosti jak se slusi na obcany,u ovcanu je to jedno,stejne nekonaj sami za sebe,natoz nejaka zodpovednost,schovavaj se za kolektivni a plky medii s tim,ze si jen naivne myslej,ze je to z jejich hlavy.Za me tedy rikam : VYDRZME!!!
Teprve,az pokacite posledni strom , az otravite posledni reku,
az ulovite posledni rybu , teprve tehdy prijdete na to,
ze penize se nedaji jist...poselstvi ...
proud
az ulovite posledni rybu , teprve tehdy prijdete na to,
ze penize se nedaji jist...poselstvi ...
proud
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
Re: Info
Už můžeš vypustit psy. Do všech vláken. Víc to už pos.at nejde.Rival píše:Požádal jsem globální moderátory, aby až do odvolání nikterak nezasahovali do dění v této sekci
-
- Stálý člen
- Dal: 65 poděkování
- Dostal: 27 poděkování
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 436 poděkování
- Dostal: 281 poděkování
- hanka
- Zasloužilý člen
- Dal: 812 poděkování
- Dostal: 875 poděkování
Zdravím všechny přátele, kteří neuvěřili pomluvám a lžím o mně.
Celých 6 let, co jsem byla na tomto fóru, jsem nikdy nelhala, nepomlouvala ani nikomu nechtěla vědomě uškodit.
Vždycky jsem ze sebe dávala to nejlepší ze mne a největší odměnou mi bylo to, když jsem pomohla aspoň radou.
Přeji vám hodně lásky, dobré lidi okolo sebe, pevné zdraví a... S l u n c e v d u š i ... ..... .....
Hanka
Celých 6 let, co jsem byla na tomto fóru, jsem nikdy nelhala, nepomlouvala ani nikomu nechtěla vědomě uškodit.
Vždycky jsem ze sebe dávala to nejlepší ze mne a největší odměnou mi bylo to, když jsem pomohla aspoň radou.
Přeji vám hodně lásky, dobré lidi okolo sebe, pevné zdraví a... S l u n c e v d u š i ... ..... .....
Hanka
Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Co je psáno, to je dáno ...
... ... ... sorry, ale to je jednoznačně nejlepší fór týdne ... ... úžasné, jak někdo i v poslední chvíli dokáže vědomě lhát dokonce i o tom, co sám napsalhanka píše:Zdravím všechny přátele, kteří neuvěřili pomluvám a lžím o mně.
... Hanko i Vlčice, pro další cestu životem vám za sebe přeji co nejméně lhaní a pomlouvání (pokud možno žádné) ... abyste co nejméně ubližovaly lidem, které na ní potkáte, ať již se tak stane vědomě či nevědomě ..... jedině potom vás lidi budou mít doopravdy rádi ...
... ... Anri ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 86 poděkování
- Dostal: 95 poděkování
Re: Co je psáno, to je dáno ...
Očúvaj ma Hanka ty, no že netaj nám už tolko a prezraď, na čom že ty to fičíš keď pravdu v sebe saméj vieš ty takto zapierať?hanka píše:Celých 6 let, co jsem byla na tomto fóru, jsem nikdy nelhala, nepomlouvala ani nikomu nechtěla vědomě uškodit.
Být sám sebou má za následok vyhostenie mnohými luďmi, podrobenie se prianiu iných má za následok být vyhosteným sám v sebe... Príroda nerobí žiadne skoky... Míerou chápania člověk pracuje na sebe, mierou nechápania na toho, kdo chápe víc...