Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
HÁDANICE 2015
Moderátor: FUP - Moderátoři
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
Re: Ring volný-boxovárna
pooto, proč mně vůbec komentuješ, moderátorsky mně neusměrňuješ, tak proč? Já vím o barvičkách, otázkou je proč pořád to nutkání? Ptal jsem se tebe , jmenuješ se Slávek?
felda
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Ring volný-boxovárna
Promiň, dám si pozor, abych na Tebe nereagoval.felda píše:pooto, proč mně vůbec komentuješ, moderátorsky mně neusměrňuješ, tak proč? Já vím o barvičkách, otázkou je proč pořád to nutkání? Ptal jsem se tebe , jmenuješ se Slávek?
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 471 poděkování
- Dostal: 212 poděkování
Re: A je to jen Vaše...
Hovno, skoro vůbec nic se nedá říct bez obav že to zmizí do nějakého propadliště ale jinak dobrý v odborných sekcích pohoda a málo diskusí-snad se zvyšující teplotou přibude
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
Re: Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku
Mimo téma (offtopic)
Před týdnem jsem se zaregistroval. První můj příspěvek se vůbec nezobrazil. Při odeslání druhého příspěvku na mne vyskočila hláška - něco ve smyslu "Váš příspěvek se zobrazí až po schválení moderátorem".
Pak mne už dorazil e-mail - citace:
"Dostal jste toto upozornění, protože váš příspěvek "Re: Mimův vyvíječ
vodíku - pokus o repliku" na Fórum U Pramene byl schválen moderátorem nebo
administrátorem."
To si hrajete na nějakou osvíceneckou diktaturu?
Pak mne už dorazil e-mail - citace:
"Dostal jste toto upozornění, protože váš příspěvek "Re: Mimův vyvíječ
vodíku - pokus o repliku" na Fórum U Pramene byl schválen moderátorem nebo
administrátorem."
To si hrajete na nějakou osvíceneckou diktaturu?
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Re: Mimův vyvíječ vodíku - pokus o repliku
Mimo téma (offtopic)
Tvůj příspěvek nijak nesouvisí s tématem vlákna. Schvalování prvního příspěvku moderátorem je součástí protispamového filtru.
Zdravím - poota
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 384 poděkování
- Dostal: 243 poděkování
Re: A je to jen Vaše...
lájoš napsal
za tento dávám +1 a nevím kam martin11
...kam zmizela ikona za ohodnocení příspěvku????lajos píše:Hovno, skoro vůbec nic se nedá říct bez obav že to zmizí do nějakého propadliště ale jinak dobrý v odborných sekcích pohoda a málo diskusí-snad se zvyšující teplotou přibude
za tento dávám +1 a nevím kam martin11
... věřím, že se " TO " povede ......
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 94 poděkování
- Dostal: 175 poděkování
Re: HÁDANICE 2015
Martine 11,ahoj.... hele to jsou věci,viď.. odbanovat do jednoho vlákna nelze,ale palec pro jedno vlákno se ztratí... cakra, Houpy hou, houpy hou, kdopak nás to tady houpe, asi budem děcka hloupé....
Mně se líbí ty odpovědi na dotazy, ta probíhající otevřená diskuze,pardon samomluva
Ono nakonec nepůjde o to si na srazu vykrákat za vlasy kdo komu co, největší ostuda bude ,že někdo neudělal to, co by jako slušný člověk vůbec udělat měl.
Mně se líbí ty odpovědi na dotazy, ta probíhající otevřená diskuze,pardon samomluva
Ono nakonec nepůjde o to si na srazu vykrákat za vlasy kdo komu co, největší ostuda bude ,že někdo neudělal to, co by jako slušný člověk vůbec udělat měl.
felda
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 85 poděkování
- Dostal: 173 poděkování
Re: HÁDANICE 2015
felda píše:Martine 11,ahoj.... hele to jsou věci,viď.. odbanovat do jednoho vlákna nelze,ale palec pro jedno vlákno se ztratí... cakra, Houpy hou, houpy hou, kdopak nás to tady houpe, asi budem děcka hloupé....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.