Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Zachraňte stromy

Společenské dění u nás i ve světě.
Odpovědět
Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Zachraňte stromy

Příspěvek od Ilem »

Přišel mi dnes tento e-mail. Mám dojem, že je zde spousta lidí, které to nenechá netečnými, tak ho dávám sem.:

Dobrý den,
obracím se na Vás s osobní a jistě nevšední prosbou - pomozte nám zachránit 30 tisíc stromů v největším pražském lese - v Klánovickém lese! Kvůli výstavbě dalšího pražského golfového hřiště se má vykácet nejcennější chráněná část Klánovického lesa.
I když je pro Vás Klánovický les místně vzdálený, jako precedens rozhodování o přírodě, kvalitě života a jeho udržitelnosti Vám bude stejně blízký jako nám.
Zvažte, zda nemůžete podpořit naší Výzvu .

http://www.ujezdskystrom.info/rmace/ind ... ff_frame=0
Chceme získat alespoň 30 tisíc podpisů ( za každý strom jeden hlas) a zastupitelům Prahy ukázat nesmyslnost podobných projektů.
Děkuji za pár minut Vašeho času. Někdy stačí i tak málo, aby to pomohlo zachránit desítky tisíc stromů!
Vážím si Vaší podpory.

S pozdravem
Pavel Roušar
Občanské sdružení Újezdský STROM
P.S Vím, jak těžké je, byť v zájmu dobré věci, osobně něco udělat. Ale třeba byste mi mohli pomoci tím, že tuto zprávu předáte i lidem ve svém okolí.
Bylo by to báječné! A nevadí, že nejsou z Prahy. Zachování lesa je hodnota, která nezná hranic.
Více o lese a jeho boji za záchranu se dozvíte na http://www.ujezdskystrom.info .
#

"Dum spiro spero"
Ciceron
1220
Zasloužilý člen
Dal: 1 poděkování
Dostal: 20 poděkování
Kontaktovat uživatele:

les tak jsem to vyplnil

Příspěvek od 1220 »

Kolega mi ale říká, že dřív před válkou tam prý bylo již hřiště, které mezitím zarostlo lesem, nu což.
K.

Ilem
Zasloužilý člen
Dal: 71 poděkování
Dostal: 349 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilem »

Já jsem za každý strom který zůstane stát, i kdyby tam bylo v minulém století třeba letiště.

"Dum spiro spero"
Ciceron
xzzzx
Zasloužilý člen
Dostal: 1 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Zachraňte stromy

Příspěvek od xzzzx »

Sel jsem do toho!
Jenom doufam ze mi nezacne chodit novy spam.
Nedavno sem slysel ze budou davat dotace na zalesnovani zemedelskych ploch. Prostě magoři.

Svět zboř! Já budu stát.
Nobody
Stálý člen

Zachrante stromy

Příspěvek od Nobody »

Vazeni priatelia,
toto je vlakno Vazne i nevazne, tak dufam ze nikoho mojim prispevkom neurazim...
Mam dobreho priatela- dendrologa, ucitela na vysokej skole, ktory svoju prvu rednasku o dendrologii/ nauka o stromoch a krovinach/ zacina heslom: zabi bobra a zachranis strom...Ma pravdu,ale postavi sa proti nemu 100 Zelenych, ktori budu hajit bobra ako vyhynuty druh...Kazdy ma svoju pravdu...Ale kde je ta skutocna?

sano
Zasloužilý člen
Dostal: 18 poděkování

2Ilem

Příspěvek od sano »

Ahoj Ilem,

konečne niečo k veci,myslím, že free energy je aj o ochrane prírody.Treba to podporiť,

sano

Odpovědět

Zpět na „Vážně i nevážně o všem kolem nás“