Jani,tak to je perfektní ,zábal s ricinovým olejem dělám také,ale DMSO by mě nenapadlo,myslíš,že by to pomohlo na Kalcifikace měkkých tkání?Manželovi se ukládá vápník do měkkých tkání a na noze nad kotníkem má dost velkou tvrdou bulku asi jako třešeň,tu mu mažu hořčíkovým olejem a dělám zábal z ricínovým oleje a dávám vit.K2 a D3,kdybych mu to natřela nejdřív DMOS a pak ricín neupadne mu noha??
,už nevím ,jak se boule zbavit manžel má nervy,že je to rakovina a nechtěj mu to říct.Boule dost rostla,ale po hořčíku, ricinu a vit.se trochu zmenšuje .Vápník se mu ukládá všude játra,ledviny,prostata
DKamilo, kdysi jsem se tímto problémem zabývala, prakticky mi vychází asi toto:
Ne, že bych doporučila,ale asi bych přímo nařídila pít čaj chanca piedra, říká se mu drtič kamenů, dávala bych 3-4 šálky denně, je to dražší záležitost,ale co dnes není. Raději bych si ověřila možné kontraindikace, člověk nikdy nevím.
Magnesko je naprostou samozřejmostí, asi bych navíc dávala 2x denně 500mg magneska i per oral, aspon první měsíc, než se tělo srovná s nedostatkem, který má asi každý, nebot se magnesko vyvazuje z potravin ...
No a dalším přínosem je ocet, tedy jablečný ocet, ten taky rozpouští vápník, mám to vyzkoušené na boxech od morčat, kdy je na nich usazená moč a myslím, že právě ten vápník a jak na to dám ocet, během chvilky se to rozpustí, vnitřně bych doporučila jablečný ocet, aspon 1 lžíci denně do sklenky vody, myslím, že ani 3x denně by nezaškodilo, i kdyby to měla být jen lžička.
Já bych to DMSO před ricinem vyzkoušela, noha určitě neupadne, to já bych už musela být v rozkladu dávno, na bolestivé stavy dávám neředěné dmso, fakt je, že na hrudník si dávám ředěné a to 1 kapka dmso a 1až 2 kapky vody - jak kdy, rozetřu a plácnu obklad.
Co se týká kožního vodiče, je pro mě zázrakem DMSO, co se týká vnitřního vodiče, tedy co do sebe nacpu per oral a potřebuju to rozehnat co nejdříve všude a co nejhlouběji, tak si dávám lžičku kayenského pepře, ten právě slouží jako vodič, nebot silně prokrvuje, mimochodem si jím zastavuju jakékoliv krvácení a to i těžké hemoptýzy, zatím s vynikajícími učinky a výsledky. Ale já už jedu habanero, takže nějaký "kayen" je pro mě slaboučký odvárek, fakt je, že jeho pálivost a asi i učinnost zesiluje horká voda.
Hani, já právě musím taky se srdíčkem hodně opatrně, takže mě tvoje zkušenost s DMSO a tachykardií docela překvapila a to tak, že zítra si na hrudník dám neřeněné dmso a pak ricin a dám vědít, co se dělo,ale myslím, že pokud ho dávám na jiná místa neředěné a nic to nedělá, že by to nemělo mít následky ani zde. A to jsem brala dost dlouho 2ml dmso i vnitřně a bez problémů - pro mě, pro okolí děs.
Kámoš donesl DMSO myslím, že bylo z fichemy a páchlo odpudivě, já mám DMSO od Batlese a neskutečně mi voní, když se jím někde natřu, tu vůni si fakt užívám ( okolí však má jiný názor, dávala jsem dmso i kočeně na zánět dásní a prej i ona páchla po mršině, já to necítila, brala jsem to v té době taky).
MSM - organickou síru beru denně asi 1/4 lžičky s respektem, když se dá víc než tělo potřebuje, může dojít ke stavům slabosti, bolestem hlavy, roztřepanosti, každý snese individuální množství a je nutné to pomaličku opatrně zkoušet ...
Hani, tak mě napadlo, jestli bereš MSM a k tomu jsi dala DMSO, jestli jsi ty tachykardie nemohla mít z toho ?
Edit: ... doplnění chybějící přední závorky citace ... A(&F) ...
Hani, tak jen doplnuji, zkusila jsem se napatlat neředěným DMSO na hrudníku a že jsem nešetřila, žádná reakce srdíčka se nekonala, a to navyšuji dávku MSM na 1,5g, zkusím se dostat na ty 2g a nejlíp tedy 2x denně měsíc, pak to srazím na 1x denně 2g (nebo 2x denně 1g vzhledem k mé váze)