Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět

Jste šťastným hostitelem nějakého parazita?

ano - mám, zjistili mě ho/je
190
34%
nevím, ale mám podezření
233
42%
to vůbec netuším
97
18%
vím naprosto jistě, že nemám
11
2%
měl jsem, už nemám
8
1%
...ani jedno, jiná odpověď
13
2%

Celkem hlasů: 552

Igi
Zasloužilý člen
Dal: 31 poděkování
Dostal: 12 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Paraziti - příznaky, diagnostika, likvidace

Příspěvek od Igi »

Batles píše: Ano, až přijde čas, tak 14 dní dopředu zavolej nebo napiš a najdeme volný termín.
Pokud pak ale v tobě najdu tasemnici, tak ji vytáhnu a usmažíme si ji na pekáči :laugh:
OK :?:
Jo dobře :D

Jinak ten vermophyt jsem zkoušel já i přítelkyně, mě to nepřineslo si myslím téměř nic(ale taky jsem byl už docela pročištěný vším možným), z přítelkyně pár červíků vypadlo.

mahatma

Příspěvek od mahatma »

ahoj, potrebujem radu... diofilarióza - filárie vo veľkom množstve všade (hlavne srdce)
najvhodnejšia účinná látka selamectin. ten sa však " v civilizovanom svete" používa iba na endoparazity vo forme roztoku ( Stronghold, Revolution) a v inej forme je nedostupný, alebo teda inú formu som nenašiel. na druhom mieste v účinnosti je ivermectin. informácie o liečbe mám cez priateľov od lekára z filipín, že tam ho používajú. najväčšie riziko vidím v tom, že ak sa filárie zo srdca zlikvidujú, môžu niekde upchať cievu a spôsobiť trombózu, čo pri tak masívnom premorení je takmer isté... máte niekto s takýmto, alebo podobným prípadom skúsenosti? ďakujem
Naposledy upravil(a) mahatma dne stř 26 úno 2014 21:41, celkem upraveno 1 x.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ahoj nevím zda Ti poradím, já měla filárie všude pod kůží ....bílé pigmentové skvrnky(ruce i nohy) pak v oku v hypofýze,v lymfě a ted nemám nic. Pomohla mi 14tidenní klasická kůra Ivermectin a Hetrazan a dále Léčebné kody. Manžel měl filárie v srdci a bral to samé a jsme oba čistí.Netuším zda a se to nevrátí, jsme čistí od 1/2 ledna 2014.Manželovi zbyly po filáriích v srdci toxiny a poradkyně na to nasadila info kapky od Jonáše Joalis.
Kdo má nějaké techniky na zvyšování vibrací celého těla at je dělá. Kamarádka se zbavila filárií v srdci jen těmito technikami, bez použití antihelmitik. Paraziti mají nízké vibrace a ve vyšších nepřežijí.Je to přirozené. Lenka
P.S. ještě bych dodala ,že si kamarádka zvyšovala vibrace tachyonovými disky (je terapeutka takže má i tachyonový kokon) a pak esenciálními olejíčky ...také je používám....Young living oils v terapeutické kvalitě které působí i na orgány ,jsou čisté a hlavně zvyšují vibrace těla .Jsou velmi silné. Třeba kombinace Lemon (citron) olejik stačí na detox těla 2 kapky ráno a Pepermint ( máta ) 2 kapky odpoledne a probíhá čištění .

http://www.oleje-esencialni.cz/young-living/
Tyto oleje mají vyšší vibrace jak bioinfo kapky od Diochi.Diochi promiň :-)
Esenc. olejík Lemon zvyšuje vnímání mozku až o 50%...

Změň sebe sama a změníš svět :-)
jrompf
Stálý člen
Dal: 20 poděkování
Dostal: 45 poděkování

Příspěvek od jrompf »

Kód: Vybrat vše

There are twelve organisms which all belong to the same group and may be considered as different pleomorphic forms of the same organism. These are:  BX virus , BY virus , B. coli rod, B. coli virus, Streptothrix, B. typhosis rod,  B. typhosis virus,   Poliomyelitis Virus, Tuberculosis rod, Tuberculosis Virus,  Streptococcus,  and Staphylococcus.  There may be other members of this one group, but they are presently unknown.  
Now if these are all different life cycles of the same organism, it might stand to reason that there are CRF relationships between them. IT ALSO MEANS THAT IN ORDER TO TREAT THE ONE ORGANISM, TREATMENT OF ALL TWELVE OF IT’S LIFE FORMS SHOULD BE CONSIDERED ! 
Organizmov je 12, pricom kazda z nich patri do tej istej skupiny a mozu byt povazovane za rozne pleomorficku formy toho isteho organizmu. Jedna sa o: BX virus , BY virus , B. coli rod, B. coli virus, Streptothrix, B. typhosis rod, B. typhosis virus, Poliomyelitis Virus, Tuberculosis rod, Tuberculosis Virus, Streptococcus, and Staphylococcus. Mozu existovat aj ine formy v tejto skupine, ale v sucastnosti nie su este zname.
Teraz, ak toto vsetko su odlisne zivotne cykly toho isteho organizmu, mozno to povazovat za dovod, ze su medzi nimi CRF vztahy. ZNAMENA TO TAKTIEZ TO, ZE PRI LIECBE JEDNEHO ORGANIZMU, LIECBA VSETKYCH 12 JEHO ZIVOTNYCH FORIEM BY MALA BYT ZVAZENA!

Kód: Vybrat vše

(CRF je definovany ako blizky alebo presny delitel Rifeho zakladnych frekvencii)
BX – 17033662 and 1604000
Carcinoma 17033662/2127.06 = 8008.07
Staphylococcus 17033662/727 = 23420.07 478000/727.5= 657.04
Streptococcus 17033662/880.02 = 1935.99 720000/880.09=818.09
B. Coli rod 17033662/802 =21238.98 417000/802 = 519.95
B. coli virus 17033662/1552.04 = 10975.01 770000/1552.41=496.00
Sarcoma 17033662/2007.5=8485.01 Unknown
B. Typhosis Rod 17033662/721 = 23625.05 (NT?) 760000/721=1054.09
B Typhosis Virus 17033662/1862 = 9149.06 1445000/1862 = 776.04
Tuberculosis Rod (803) 17033662/830 = 21238.98 541142/830=651.97
Tuberculosis Virus (1600) 17033662/ 1600= 10646.03 Unknown
Streptothrix 784 17033662/784.02 = 21726.05 186554/784= 237.95
Polio Myelitis 17033662/unknown
NT = Numeric Transposition
......

zroj: linka

Petruška
Nový člen
Dostal: 1 poděkování

Příspěvek od Petruška »

Beru týden křemelinu Diatom Pure a už vychází první červíci. Bolí mě pravé podžebří - tak asi játra...asi tam asi prchají. Dneska zkusím recept s nalákáním na koňak a pak zkusím křemelinu s vlákninou psilium. Nebo ricinový olej. Ještě se rozmyslím.

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Minulý týden jsem byla na měření. Podle očekávání našla vlasovce (dirofilaria immitis). Vzhledem k tomu, že na ně normální vlasovcová kúra příliš nefungovala, předpokládala jsem, že tam bude ještě něco, co je podporuje. Bylo. Améby. Prý fungují podobně jako plasmodia, tj. pokud se jich člověk nezbaví, nezbaví se vlasovců. Takže mi byl doporučen Metrolex a potom vlasovcová kúra. Kromě toho 1x denně MMS a koupele v MMS 5x po sobě obden, potom nějakou dobu 1x týdně, později jednou za měsíc. Mimoto ještě Joalisy a Naděje s nahrátými informacemi o amébách a vlasovcích. Taky jsem se dověděla, že MMS omezují účinek prášků, takže se od nich mají brát s odstupem 4 hodin. Možná i to je důvod, proč vlasovcová kúra nefungovala, jak má.

poter
Nový člen
Dal: 2 poděkování

-dlouhé bílé cosi

Příspěvek od poter »

Ahojky všem,včera jsme si byla pro výsledky-v gastro-cosi ordinaci...Dlouhodobě trpím nadměrným nadýmáním,je to až k nežití-ještě že v podstatě nemusím mezi lidi,jen je mi líto mé rodiny.Mimo to jsem měla v nedávné minulosti problémy i s klouby na nohách-někdy jsme ani nemohla chodit-po sérii různých vyšetření,jako je revmatologie,(a jelikož mámi dost problémy s pamětí,tak si ted nevzpomenu jaké dál)mi bylo řečeno že mi nic ale vůbec nic není...někdy mně bolesti budí že ani nemůžu spát-jakoby mi někdo lámal nohu v lýtku..atd-no nyní po vyšetření žaludku i střev(obojí fajn příjemné vyšetřeníčko)mi opět nic moc nenašli(takže mně břicho bolí asi z ničeho a ukrutně prdím a smrdím taky z ničeho)-ale co mně zarazilo...že prý ve střevě-tedy jeho horní části -hned nad zatáčkou:-)je něco hooodně hoooodně dlouhé bílého-prý jako bych spolkla vlasec..že nad tím oba doktoři kroutily hlavou.No napadlo mně hned-nějaký červ?ale popravdě jsem se styděla zeptat-jednak proto-že jsem přece u dokotora-a snad by ho to napadlo samotného..a taky proto,že jsem si naivně myslela,že s červem v těle(dlouhým-tedy asi tasemnicí??)bych hubla a hubla-ale já mám opačný problém.Jenže doma jsem sedla k internetu a zjistila-že u určitých červů se naopak tloustne-protože oni se živí tím lepším co jim tam pošlu a moje tělo je stále hladové a tak se jí víc než by mělo(laicky řečeno)
Myslíte že je to možné-aby studovaný doktor mi řekl-je tam něco dlouhé bílé-netušíme absolutně co-ale nenapadl by ho že by to mohl být nějaký parazit?
Dneska jsem se dostala k pročítání této diskuse,ale je toho hodně a mám tu malé děti,tak postuplně-ale co bych asi tak měla pořídit -když jak jsem se tak zhruba dočetla léky na to vyloženě v lékárně nekoupím,našla jsem jen Vermox a ten je na recept-a na jiných stránkách jsme se zase dočetla,že stejně není dostatečný.Napadlo mně i něco z veteriny-ale mám strach-abych si nějak neublížila.Budu moc ráda za jakou koliv radu,krásný den
Naposledy upravil(a) poter dne stř 12 bře 2014 20:26, celkem upraveno 1 x.

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Červ to pravděpodobně je (možná ta tasemnice) a podle těch ostatních problémů zřejmě i něco dalšího. To, že doktoři nic nenašli je taky typické. Přesně tak to u parazitů funguje - při vyšetření se nic nenajede.
Můžeš zkusit některou ze zde popsaných metod, pokud jsou hlavní problémy ve střevech, jistě ti uleví i některé přírodní prostředky, ale pokud se budeš chtít vyčistit úplně, asi se chemii nevyhneš. Na tasemnice funguje hlavně praziquantel. Ale lepší je nechat se změřit Salvií nebo nějakým podobným přístrojem. Tak zjistíš celkovou zátěž, protože obvykle se nejedná jen o jednoho parazita. Detoxikační poradce ti taky poradí ohledně prášků.

LenkaX
Zasloužilý člen
Dal: 141 poděkování
Dostal: 305 poděkování

Příspěvek od LenkaX »

Ach jo a to jsou doktoři. Napadá mě kolik asi praktického pro léčbu ve škole berou.Mám za sebou techniku a když shrnu kolik nepotřebných věcí do nás tlačili na technice ,pro praxi nepotřebné, to samé bude při studiu lékařství.
Prostě tělo je jen hmota, nemoc se objeví dle lékařů jen jako dědičná, vrozená, autoimunitní v nejlepším případě je to stravou, prostředím a stresem. A co hlava-duše , emoce ,traumata a myšlenky všeho druhu ?
Stejně se divím ,co se týká parazitů, že si dávno nedoplnili učební látku mediků. Přece při operacích jasně musí na parazity často narážet?
Když o tom mluví alternativa , tu neslyší a ani nechtějí slyšet.Ale co vlastní praxe a setkání s parazity ? To je tento obor pořád tak zkostnatělý ?
Pak je tu další možnost ...lékaři jsou takto záměrně drženi v nevědomosti a v pevných mantinelech. Kdo vybočí musí odejít.
Určitě bych zašla za poradcem přes parazity a ten Tě kompletně vyšetří a poradí do dál. :D

Změň sebe sama a změníš svět :-)
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: -dlouhé bílé cosi

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poter píše:Ahojky všem, .... Dlouhodobě trpím nadměrným nadýmáním ...
Peroxid hořečnatý. Fachá nesmírně dobře. Třeba tady. http://hospoda.upramene.cz/forum/viewto ... 69#p105269 Jinak jdi do Hledat.
poter píše: Mimo to jsem měla v nedávné minulosti problémy i s klouby na nohách-někdy jsme ani nemohla chodit
Počti si o bóru http://hospoda.upramene.cz/forum/viewto ... 698#p71698 ale tenhle článek je zatím nejlepší. http://www.upramene.cz/forum/viewtopic. ... 28#p126528
poter píše: nyní po vyšetření žaludku i střev ... je něco hooodně hoooodně dlouhé bílého-prý jako bych spolkla vlasec. ... doktor mi řekl-je tam něco dlouhé bílé-netušíme absolutně
Co to bylo za vyšetření? Byla to optická gastro a endoskopie (optický šlaušek do žaludku a do střeva), ultrazvuk, nebo něco ještě jiného?

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poter
Nový člen

Příspěvek od poter »

Byla to endoskopie (šlaušek do žaludku)a CT kolografie.
Mimo jiné mi našli i nějakou cystu na slezině a na játrech-ale dle slov lékaře-to není nic důležitého

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

poter píše: CT kolonografie.
Hm, takže Cat scan střeva. To má relativně dobrou rozlišovací schopnost. Mne tam mate to slovo "vlasec". Oni velcí červi jsou relativně tlusté záležitosti a tasemnice by se měla na CT jasně projevit i se svou článkovitou strukturou. To by měl poznat i blbec doktor, nemluvě o neblbci doktorovi. Spíše bych se dohadoval, že půjde o silné vlákno nějaké plísně :D tedy pokud Tě někdo neulovil v rybníce a není to skutečně vlasec. Ať již cokoliv, definitivně bych se první podíval na ten peroxid a bór. Ten bór by mohl sebrat aj ty cysty. Čert ví.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
poter
Nový člen

Příspěvek od poter »

Díky moc,už to tady studuji:-))
krásný den

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Nějaký čas jsem tady nebyl a koukám, že Slávek má nový avatar, místo své oblíbené číči :D , ale k věci, co se týče vyšetření tlustého střeva, tak to CT s bídou ještě snad, tenké už vůbec ne. Všeobecně ale posílat lidi na CT s problémem střeva je asi tak přesné, jako věštit z lógru, prostě na tom snímku není nic moc vidět, i když se vypije 2 litry kontrastní látky a aplikuje se i nitrožilně. To by tam muselo být něco už sakra velkého, což je znát i na pohmat, aby to tam bylo pořádně vidět. CT je vhodnější na vyšetření břišní dutiny, ale jiných orgánů než střev. Pokud už vyšetření, tak jedině endoskopie (jícen, žaludek až dvanácterník), nebo právě kolonoskopie, kde se dá endoskopem dojít přes celé tlusté střevo až přes Bauhinskou chlopeň i do kousku tenkého střeva, což je ale nejlepší dělat při plné narkóze. Při tomto vyšetření se dají zároveň odebírat vzorky sliznice střeva. Takže výsledek CT tady brát spíše s rezervou a raději se nechat proměřit u nějakého schopného detox. poradce.
Když už jsme zase u těch velkých parazitů, tak zrovna před nedávnem jsem na toto téma diskutoval s kamarádem, coby detox. poradcem, se kterým spolupracuji i v oblasti vývoje, (mimochodem i díky němu a jeho postřehům bude v průběhu 4/2014 nová verze plasmy s výrazně posílenou účinností) a jak to vypadá dle měření na Salvii, tak všelijaké antiparazitální protokoly jsou sice fajn, ale ne u každého zabírají stejně efektivně, i když se přepočítá dávkování dle hmotnosti, proto jich je taky tolik, že už se v tom začíná být obtížné orientovat. Ideální je, aby detox. poradce měl vlastní "váhový systém účinné látky", dle kterého se dá pak přesně stanovit denní dávka účinné látky a tu případně rozdělit do několika menších dávek na 1 den. Pokud je léčba účinná, počet tablet na den musí začít klesat. Tím se snadno dají eliminovat zbytečně vysoké dávky antiparazitik, nebo naopak příliš nízké, čili nedostatečné. Taky je zajímavé, že co výrobce antiparazitika, to jiná odezva na Salvii vůči měřenému jedinci. Pokud by tam účinná látka nebyla přítomna, nebo ji bylo málo, u nikoho by to ale nic neukazovalo, což se také neděje. Zřejmě to bude tím, co tady již nakousl mahatma a tím je nosič účinné látky. No uvidíme, jak se to bude dále vyvíjet.

A ještě něco, sice jsem to tu už kdysi někde uváděl, ale u všech onko problémů VŽDY řešit i BX a BY viry. Taky je zajímavé měřit klienty, co byli na dovolené v Řecku. Vozí si odtamtud dosti nepěkné zátěže, které mohou vést až ke spuštění nádorových aktivit. Dosti spolehlivým prostředkem pro testování, byť počátečních onko problémů je přímo Ukrain, coby přímo látka. Ukazuje až velmi spolehlivě každému, kdo má byť velmi ranné onko problémy. Tito lidé mívají také až obrovský deficit vit. C, to jen tak pod čarou.

Craft
Zasloužilý člen
Dal: 34 poděkování
Dostal: 241 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Craft »

Uvedu ještě několik, pro někoho třeba až kacířských zajímavostí, ale opakovaným ověřováním u vícero lidí se to potvrdilo.
Co se týče onoho Řecka, o kterém jsem se zmínil výše, tak pro měřiče upřesním, že se jedná o prvoka Blastocystis hominis, který má v sobě právě viry BX a BY, prostě pomalou, ale zato dosti zničující nálož. Mnoho lidí se cítí naprosto zdrávo, ale všeho pouze do času. Plasma si sice hravě poradí s viry BX a BY, ale u provoka už to jde dosti ztuha, takže tady bych doporučil spíše vytestovat účinné antiparazitikum.
Další věc je ta, že i moderní věda připouští, že zvířata si umějí ve svém organismu produkovat vit.C z glukózy syntézou pomocí jedné chemické látky, zřejmě enzymu, na jeho přesný název si teď z hlavy ale nevzpomenu. U člověka to sice popírá, ovšem vypadá to, že to funguje i u člověka, pokud nejsou v těle zátěže a játra jsou ve funkčním stavu, protože to probíhá právě v játrech. Údajně to může být až 50g na den. Což je sakra velké množství. Jisté je ale to (mnohokrát ověřeno na Salvii), že u spousty lidí to nefunguje, právě díky parazitním zátěžím, které úmyslně blokují tuto vlastní syntézu vit. C. Ono "poškození" jater vzniká velmi často i po viróze, stačí už pouze v jednom ze čtyř laloků. Pak u některých lidí může být deficit vit. C až ve stovkách gramů, rekord byl naměřen přes 900g! Nicméně naměřený deficit vit. C nad 200g znamená dosti často už vážný stav a je nutné jej začít okamžitě řešit dodáváním vit.C, nejlépe ve formě asrorbátu sodného po menších, ale častějších dávkách, což samozřejmě pomalu, ale jistě tento deficit začně snižovat a problémy se dají pak lépe řešit. O důležitosti vit.C je tady ale již jiné vlákno.

Také jsem mimo jiné konzultoval Somatex s několika lidmi zabývající se profesně výrobou orgonitů a měřením energií po zdejší hysterii, když jsem si dovolil uvést výsledky svých praktických testů v několika domácnostech po dobu více jak půl roku. Abych byl tedy úplně přesný, jedná se o pasivní orgonit se 3ks kamenů, ale bez kovových špon zalitých v pryskyřici, jak je standardem u klasických orgonitů, ale je tady použita pouze čistá pevná zalévací hmota žluté barvy, což je vidět i přes skleněný obal. To je nakonec v pořádku, protože základem kvalitního orgonitu je zalití kamenů do pevné hmoty. Samozřejmě k tomu patří i jisté rituály, jako je nabití těchto kamenů na slunci a očištění nejlépe v horském potoce a dodání jim tzv. síly. LED po jeho stranách tam jsou ale pouze na okrasu a nemají ani žádný optický kontakt s kameny uvnitř, což se toto nasvícení kamenů zdrojem světla uvnitř orgonitu taky občas u některých výrobců orgonitů doporučuje. Žádnou jinou elektroniku ovšem neobsahuje, čili napájecí adaptér slouží pouze pro napájení 6ks LED po jeho obvodu. To je vše, co jsem chtěl k tomuto dodat na upřesnění a každý, ať si to přebere jak chce. Elektroniku uvnitř obsahuje pouze již mnou zmíněný a prvotní přístroj Alcyone, jehož autor ovšem nemá již tak přesvědčující reklamní video na yotube, kde je navíc použit fígl, starý jako reklama sama a to každou chvíli se zde objeví nápis Somatex :) Kdo ví něco o podprahovém vnímání reklamního sdělení asi pochopí ;)

Nicméně nejsem odpůrce léčby energií a sám jsem se setkal i s věcmi, které zprvu šli poněkud mimo mě a tím je třeba plasmování na dálku, což mi zprvu připadalo jako naprosto šamanský počin, ale když jsem se k mému údivu dozvěděl, že to splnilo účel a měření na Salvii to potvrdilo, hlava mi to nebrala. Kdyby se nejednalo o malé dítě, spíše bych to přisuzoval placebo efektu a chybě měřiče, ale tomu dítěti se velmi výrazně bezprostředně po tomto počinu ulevilo. Pak se to opakovalo u dospělé osoby a ta sdělila, že na problémovém místě pocítila náhlej příliv tepla. Je ale pravdou, že to plasmování na dálku prováděl člověk, který umí pracovat i s energiemi, takže otázkou je, jak dalece to ovlivnila plasma a jak dalece jeho schopnosti. Jedno je jisté, pokud toto provádí člověk bez schopnosti pracovat s energiemi, zázrak se nekoná. Nakonec tyhle přirozené energie, které moderní věda odmítá, navíc posílené o aktivní zesilovací část bude mít i jedna nová věc, takže kdybych byl zatvrzelým odpůrcem těchto věcí, tak bych se tím nikdy nezabýval, protože bych to měl akorát za ztrátu času :)

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“