Uvedu ještě několik, pro někoho třeba až kacířských zajímavostí, ale opakovaným ověřováním u vícero lidí se to potvrdilo.
Co se týče onoho Řecka, o kterém jsem se zmínil výše, tak pro měřiče upřesním, že se jedná o prvoka Blastocystis hominis, který má v sobě právě viry BX a BY, prostě pomalou, ale zato dosti zničující nálož. Mnoho lidí se cítí naprosto zdrávo, ale všeho pouze do času. Plasma si sice hravě poradí s viry BX a BY, ale u provoka už to jde dosti ztuha, takže tady bych doporučil spíše vytestovat účinné antiparazitikum.
Další věc je ta, že i moderní věda připouští, že zvířata si umějí ve svém organismu produkovat vit.C z glukózy syntézou pomocí jedné chemické látky, zřejmě enzymu, na jeho přesný název si teď z hlavy ale nevzpomenu. U člověka to sice popírá, ovšem vypadá to, že to funguje i u člověka, pokud nejsou v těle zátěže a játra jsou ve funkčním stavu, protože to probíhá právě v játrech. Údajně to může být až 50g na den. Což je sakra velké množství. Jisté je ale to (mnohokrát ověřeno na Salvii), že u spousty lidí to nefunguje, právě díky parazitním zátěžím, které úmyslně blokují tuto vlastní syntézu vit. C. Ono "poškození" jater vzniká velmi často i po viróze, stačí už pouze v jednom ze čtyř laloků. Pak u některých lidí může být deficit vit. C až ve stovkách gramů, rekord byl naměřen přes 900g! Nicméně naměřený deficit vit. C nad 200g znamená dosti často už vážný stav a je nutné jej začít okamžitě řešit dodáváním vit.C, nejlépe ve formě asrorbátu sodného po menších, ale častějších dávkách, což samozřejmě pomalu, ale jistě tento deficit začně snižovat a problémy se dají pak lépe řešit. O důležitosti vit.C je tady ale již jiné vlákno.
Také jsem mimo jiné konzultoval Somatex s několika lidmi zabývající se profesně výrobou orgonitů a měřením energií po zdejší hysterii, když jsem si dovolil uvést výsledky svých praktických testů v několika domácnostech po dobu více jak půl roku. Abych byl tedy úplně přesný, jedná se o
pasivní orgonit se 3ks kamenů, ale bez kovových špon zalitých v pryskyřici, jak je standardem u klasických orgonitů, ale je tady použita pouze čistá pevná zalévací hmota žluté barvy, což je vidět i přes skleněný obal. To je nakonec v pořádku, protože základem kvalitního orgonitu je zalití kamenů do pevné hmoty. Samozřejmě k tomu patří i jisté rituály, jako je nabití těchto kamenů na slunci a očištění nejlépe v horském potoce a dodání jim tzv. síly. LED po jeho stranách tam jsou ale pouze na okrasu a nemají ani žádný optický kontakt s kameny uvnitř, což se toto nasvícení kamenů zdrojem světla uvnitř orgonitu taky občas u některých výrobců orgonitů doporučuje. Žádnou jinou elektroniku ovšem neobsahuje, čili napájecí adaptér slouží pouze pro napájení 6ks LED po jeho obvodu. To je vše, co jsem chtěl k tomuto dodat na upřesnění a každý, ať si to přebere jak chce. Elektroniku uvnitř obsahuje pouze již mnou zmíněný a prvotní přístroj Alcyone, jehož autor ovšem nemá již tak přesvědčující reklamní video na yotube, kde je navíc použit fígl, starý jako reklama sama a to každou chvíli se zde objeví nápis Somatex
Kdo ví něco o podprahovém vnímání reklamního sdělení asi pochopí
Nicméně nejsem odpůrce léčby energií a sám jsem se setkal i s věcmi, které zprvu šli poněkud mimo mě a tím je třeba plasmování na dálku, což mi zprvu připadalo jako naprosto šamanský počin, ale když jsem se k mému údivu dozvěděl, že to splnilo účel a měření na Salvii to potvrdilo, hlava mi to nebrala. Kdyby se nejednalo o malé dítě, spíše bych to přisuzoval placebo efektu a chybě měřiče, ale tomu dítěti se velmi výrazně bezprostředně po tomto počinu ulevilo. Pak se to opakovalo u dospělé osoby a ta sdělila, že na problémovém místě pocítila náhlej příliv tepla. Je ale pravdou, že to plasmování na dálku prováděl člověk, který umí pracovat i s energiemi, takže otázkou je, jak dalece to ovlivnila plasma a jak dalece jeho schopnosti. Jedno je jisté, pokud toto provádí člověk bez schopnosti pracovat s energiemi, zázrak se nekoná. Nakonec tyhle přirozené energie, které moderní věda odmítá, navíc posílené o aktivní zesilovací část bude mít i jedna nová věc, takže kdybych byl zatvrzelým odpůrcem těchto věcí, tak bych se tím nikdy nezabýval, protože bych to měl akorát za ztrátu času