Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...

Mentální Ozdrava

Léčebné postupy.
Odpovědět
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Re: Rob Williams pro neanglící

Příspěvek od Slavek Krepelka »

kachna píše: ... Ještě k tomu, jak člověk pozná, že už je uloženo ... bylo by zajímavé psát sem, jak.
Mně se povětšinou nic moc neděje, akorát že se přestanu sám se sebou hádat. Ta druhá strana zmlkne a přijde jen jakési uspokojení.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Komissarov - Williams

Už se mi začalo zajídat, že se mi to s tím Komissarovem nechce moc hejbat. Dnes jsem do masky tupě zíral už snad 4 hodiny, i když ne v jednom kuse. Tož jsem se :ethink: a právě jsem si udělal minutový pokousek vzaje si lekci z Williamse. Čuča na modrý barevný papír přes masku, který se mi objevil jako oranžový, jsem si párkrát překřížil pravou nohu přes levou, dal je vedle sebe a levou přes pravou :shock: Ony se mi při tom vnímané barvy poměnily, skoro hned začala naskakovat modrá ve všech pozicích a zvýrazňilo se mi i vnímání papíru celkově jako takového. Ruče jsem toho nechal, vyskočil a tímto poslušně hlásím :pivko: Další kolo zítra.

hanka
Zasloužilý člen
Dal: 812 poděkování
Dostal: 875 poděkování

Re: Komissarov - Williams

Příspěvek od hanka »

Ahoj Slávku,
možná by Ti pomohl při aktivování třetího oka tento způsob:

:bye: Hanka.

Všechno je tak, jak má být.
"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

Nazdar Hani.

Moc děkuju. Aktivované už je. Teď jde o to jak podvědomí přesvědčit, aby vjemy správně interpretovalo a nekecalo. Včera jsem se prohrábl patentovou aplikací Marka Komissarova a on doporučuje začít jen se dvěma barvama (specielně červenou a žlutou). Já samozřejmě začal s pěti a podle toho to taky zatím celkem vypadalo. Místo do první jsem vlítl hned do páté třídy. Takže hold se zapíšu zpět do první. Teď už to půjde o dost líp, anžto v té páté jsem se cosi přeci jen přiučil. Jednoho krásného dne ten patent vycucám do češtiny. Je to zloba právnické hantýrky a mnoho máčky o ničem kolem, ale eventuelně to pro osazenstvo spáchám.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:.. Teď jde o to jak podvědomí přesvědčit, aby vjemy správně interpretovalo a nekecalo..
Rozpoznat, co říká podvědomí, je dost obtížné (aspoň pro mě), obzvlášť, když se na něj člověk soustředí a čeká správnou odpověď. Máš můj obdiv, když se Ti to daří :good: .

Zaujaly mě, Slávku, Tvoje slova v jednom z předcházejících příspěvků:
Slavek Krepelka píše:.. mám silný pocit, téměř jistotu, že pomůže sedět denně hodinu na Godzile. Neptej se proč, to by byl román, ale řekněme, že jde o náboj v krvinkách a krevním systému, který se přenáší i do tkání a hodně pomůže právě proti únavě a dalším. Něco dnes došlo a docvaklo, že jsem si promluvil s odborníky na lidskou elektriku..
Kdyby sis udělal někdy čas na ten "román", moc bys mě (a určitě nejen mě) potěšil ;). Ani by to nemusel být hned román, stačil by i nějaký příspěvek na tohle téma ... :lol:

Ahojky, Hanka.

"Všechno co jsme, povstává v našich myšlenkách. Mluv a jednej s nečistou myslí, a budou tě následovat problémy. Hovoř a jednej s čistou myslí, a štěstí tě bude následovat jako stín." Buddha
ceskymo
Starší člen
Dal: 283 poděkování
Dostal: 155 poděkování

Re: Godzila

Příspěvek od ceskymo »

Tak uz sedim na godzile tak 1 - 2 hodky denne asi tyden a obvykle po 10-20 minutach prijdou ruzny tlaky a pnuti na plicich (kourim) a tak, nasledovany stale lepsi naladou a vetsi energii, takze i bez testu krve ci ceho vidim, ale hlavne citim, ze godzila je jedna z tech 100% pozitivnich berlicek! (Diky Slavku)
Naklady celkem nijaky, 6V baterka, 2 lopatky na dort, 2 houbicky a 2 draty s krokodylkama na koncich....
Po sezeni (a nekdy uz i pri) nejak snadneji navazuju komunikaci s tim my JA uvnitr, porad se culim, energie prudce vzrusta. Lepsi nez drogy nebo chlast! :laugh: :pivko:

A este jeden zlepsovak, taky Slavkuv napad: uzemneni postele. Hlinikova sit do oken, pripojena na dratek, kterej jde ven do zeme. Mam ji v nohach postele a vzhledem k dokonaly suchosti zeminy venku jsem druhej konec spustila do septiku :ethink: :lol:
Nejsem si jista, nakolik pomaha odvod statiky v noci ci privod elektriny pres den (godzila), ale v kombinaci obojiho se mi pomalilinku zacina vracet citlivost v oblasti dusevni, kterou jsem v sobe celej zivot uspesne ubijela :good:
Naposledy upravil(a) ceskymo dne ned 12 led 2014 0:24, celkem upraveno 1 x.

Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ... Kdyby sis udělal někdy čas na ten "román" ....
Osobně vidím jako daleko přesvědčivější vzkaz od Českymy. Mně už to zdůvodňování kde čeho přestalo bavit. Radši pro sebe (a i další) něco udělám. Bylo by to hrůza jednak mého psaní, jednak odkazů na další členy, především La, jednak další literatury a naprosto upřimně tomu sám zas až tak moc nerozumím kromě toho, že to funguje. To se dá vyzkoušet osobně a je to tou nejlepší metodou přesvědčování. V kostce jde o to, že tělo je i elektrický systém a používá nejen chemii, ale i elektrochemii a na tu potřebuje energii. K tomu si připočti že :laugh: "Ve zdravém těle zdravý duch" a to se týče jednak celkového náboje těla a jednak jeho správné polarity. Měří se to ale dost obtížně a nepřesně a je k tomu potřeba technické znalosti a docela slušný vercajk.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Slavek Krepelka píše:Mně už to zdůvodňování kde čeho přestalo bavit.
Chápu, že máš různého vysvětlování plné zuby, obzvlášť, když jde o tak náročné téma. Že je to tak složité jsem ale nevěděla, proto ta prosba o rozvedení, když jsi to tu předtím nakousl ... ráda věcem rozumím než něco dělám, párkrát se mi už totiž nevyplatilo dělat věci "naslepo" :( .

Ceskymo, Tvoje zkušenosti s elektřinou (Godzilou), vypadají fakt lákavě. Já zatím Godzilu používám jenom na bolesti..
Ale na tohle téma je jiné vlákno, ještě si nás Slávek nebo poota podají za to, že tady plevelíme ...
Hanka.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

hanka píše: ... Ale na tohle téma je jiné vlákno, ještě si nás Slávek nebo poota podají ...
Nazdar Hanko. Godzilu http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=12&t=3889 jsem sem zatáhl já a to proto, že má vliv i na tu naši mentální ozdravu. Považujme to za její příznivý vedlejší účinek kromě úpravy chemie těla. To není nic mimotématického. Vše souvisí se vším, ale bohužel nejsme schopni přijímat vše najednou. Takže krůček za krůčkem. Akorát sem hodím odkaz z Godzilového vlákna, že i toto se děje a naopak.

hanka
Zasloužilý člen

Příspěvek od hanka »

Právě jsem našla a přečetla si Mildův příspěvek o galvanoterapii (dlouho jsem tady nebyla, a tak jsem ho přehlédla) a mnohé z toho, co jsem potřebovala vědět o léčení elektrikou jsem pochopila a jsem nadšena :) :hip: . Příště pořádně pročtu fórum, než se hloupě zeptám .. :esilenced: Díky za trpělivost.
Hanka :lol:

julietta
Starší člen
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Příspěvek od julietta »

Slavek Krepelka píše: Takové mindráky nám doslova a do písmene otravují život a pak je přetěžké se kurýrovat a cokoliv udělat. Slávek.
:good: co vsetko som už vyskúšala a preprogramovať nie a nie. 25 rokov pokusov a stale som tam, kde som bola. Mindraky prežívajú :ethink: kineziologický test používam roky, aj na dcerine stratené kľúče super pomohol. Ale tento typ preprogramovania som este neskúsila . Vyzerá dost zložito, ale snad sa z toho nejak vysomarim ked ho dokladne preštudujem :ethink: dik.

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen

:laugh: Aby bylo jasno :laugh:

S tím přehazováním nohou mi zafachalo výraznější "vidění" jen jednou. Ale nic není ztraceno. Píle platí své dividendy. Dnes poprvé chytám přes masku byt dostatečně výrazně na to, že bezpečně rozeznám i vypínač u dveří (světle béžový stejně jako dveře, na růžové zdi, což v momentálním šeru těžko barevně a světelně rozeznám aj očima) a poněkud i boty v botníku a keny s vodou na botníku, stejně jako obrázky na zdech. Pořád je to stínohra, ale zatra se to lepší. Barvy papírů se mi stále ještě povětšinou mrví (bloudí), ale taky se to lepší. Krásným efektem je, že když chci vnímat okno za sebou, taky se mi někde v mysli promítne jako by bylo na sítnici. Zase jen stínohra, ale promítne ho i s žaluzií a dvěma vertikálními rámy. Tímto prohlašuji tento jev za naprosto reálný a naučitelný. Kdo chce důkazy, ať se naučí, jinak je to o ničem.

Nicméně jsem vypozoroval, že podvědomí, či co to páchá, se snaží nejdříve vjemy lovit v paměti a je třeba ho ukecávat, aby tam nelovilo, ale aby se snažilo interpretovat ty vjemy. Další je, že včera večer před usnutím jsem si programoval svou noc a lucidní snění s časovým rozvrhem stejně tak jako domácí spánkovou úlohu, a to učit se Komissarova aj ve spánku. Lucidní sny a buzení vyšly k mé spokojenosti. Při programování domácí úlohy mi podvědomí podstrčilo krásný, jasný, modrý arch papíru nejen naprosto z paměti, ale ještě si ho domalovalo nakoso s mou rukou, která ho držela, ale nemožně daleko od těla. Poděkoval jsem mu za krásnou snahu.

Podle mne tady jde o trojkombinaci snažení se vnímat kombinované s přijatelnou interpretací snad na vizuálním kortexu, šťourání v paměťi pro reference a domalovávání nedostatků fantazií, které je nutné se naučit rozlišovat a vést podvědomí jen ke správné interpretaci skutečného vnímání. Hádám že to lovení referencí máme my dospěláci oproti dětem extra a tím to máme obtížnější. Není reference, nic se nechce dít.

Zraková reference mi na to nějak nefachala, ale to neznamená, že jiným fachat nebude, specielně ženám, které se zařizují v životě podstatně intuitivněji než muži. Ve skutečnosti, pokud mám klapky přes oči alespoň minutu a rychle je nadzvednu a zase spustím, takže si bliknu obraz před sebou do očí, zůstane mi jeho velice rozpoznatelný obraz před očima značně dlouho, řekněme až minutu. Možná by tohle někomu jako vizuální reference při učení mohlo pomoct.

Doplněno:

Tohle je :ptrain: Jsem to zkusil po půlhodince znova do cimry při umělém osvětlení, anžto je už tma. Zjistil jsem, že promítání se koná zatím jen v jednom skutečném oku v jednom momentě. Asi spíš na kortexu, ale to je vedlejší. Nicméně se mi to daří ten vjem přehazovat mezi pravým a levým okem, takže by z toho eventuelně mělo vyjít zase aj stereo :jump: :jump: Tím mám vyřešené Tomáškovo okénko a pozdější Kátino vidění jako v normálu. Takže Markovo okénko je skutečně jen zlozvyk spáchaný právě tím jeho navedením na něj, jako na berličku, kterou lze eventuelně odhodit. Zlatá tvrdohlavost :bhead: Je zajímavé, že se mi to prolomilo dnes, po mém nočním domácím úkole. Asi to stojí za povšimnutí. S takovám nočním učením asi nejspíš půjdou dělat věci ..... :angel: :pivko: :smoke: :bye:

ceskymo
Starší člen
Dal: 283 poděkování
Dostal: 155 poděkování

Příspěvek od ceskymo »

julietta píše:
Slavek Krepelka píše: Takové mindráky nám doslova a do písmene otravují život a pak je přetěžké se kurýrovat a cokoliv udělat. Slávek.
:good: co vsetko som už vyskúšala a preprogramovať nie a nie. 25 rokov pokusov a stale som tam, kde som bola.
Vyprdni se na vsechny testy atd... ty "potrebujes" jenom jako berlicky. Delej to podle Norbekova = usmev + primy drzeni tela. Zkraje ti to moc nepujde, ale jak si to budes uvedomovat, brzo to tvoje podvedomi prevezme a bude uz te kopat samo. Zaroven s novou "zivotni" pozici telovych a oblicejovych svalu se ti zacne menit i vsechno uvnitr. Po asi 3/4 roce od chvile, kdy jsem zacala, mam problem se dostat do negativna, tak silne se mi zmenilo celkovy nastaveni...

Myslim, ze ta godzila je dalsi takova dobra berlicka - jasne po ni citim lepsi naladu, obcas i euforii... ale tu ted pocituju nekolikrat denne.

Diky Kachne, ktera byla tak laskava, ze se mnou chtela projit Cestu (diky Kacko! :pivko: ) jsem si uvedomila, jak dalece uz jsem se zahnizdila v tomhle novym zivotnim pocitu: mela jsem se pohrouzit do smutku, beznadeje, atd... a ja vzdycky misto toho vyprskla smichy. Musela jsem se doslova poprat s vlastnim podvedomim, abych se tam vubec dostala.

Takze, Julietto, vsechno je tvych vlastnich rukach, resp. v myslenkach. Co si nacpes do podvedomi, to budes mit, a ta Norbekova cesta je cestou nejprimejsi komunikace bez nejmensiho odporu. A prestan tomu rikat pokusy, jinak to nebude nic jinyho nez opravdu jen a jenom pokusy. Rovny telo a pusa do obloucku je v tvych silach :D

Drzim palce! :good:

Kdo se chce zblaznit, musi mit nejdriv rozum
Každý den ráno sněz žábu a nic horšího už te nepotká
julietta
Starší člen
Dal: 123 poděkování
Dostal: 80 poděkování

Příspěvek od julietta »

ceskymo píše: Takze, Julietto, vsechno je tvych vlastnich rukach, resp. v myslenkach. Co si nacpes do podvedomi, to budes mit,
no mne to zas tak jasne nie je, ako tebe ceskymko :good: V podvedomi nemáme len naše myslienky, ale aj našich predkov a z minulých životov, čiže je tam riadny guláš.
To som trochu prehnala, ze sa nič nezmenilo. Pomenilo sa, každá terapia, či uz u niekoho alebo vlastna, niečo poriešila, akurat jeden problem sa ťahá a ten je z otcovej strany. Aj s kachničkou - cesta, kde som sa dusila :D aj ked sa hned nezdalo, niečo zmenila. diky kachni :good:
mne ten usmev a držanie sa rovno pripada taka poza alebo maska, najväčšia berlička ;) :lol: . Mozno preto, že som mala kamaratku, ktorá očividne mala kopec problemov, ale vždy usmev a vzdy na otazku: ako sa mas? usmev a "dobre". Ale ked občas vybuchla, tak hysterka je oproti nej nič. Proste zrejme nie každý to môže praktizovať.
Preto sa skor priklanam k metodam, ktore sa hrabu v podvedomi a upracu to tam tak, aby sme našli ten svoj klud, nasli seba. Je to ako aj niekde pisal Jirka, dhočizná trať, ale niečo na nej vidno, ked sa obzrieš. ...
Za každým vynalezom boli pokusy, preto som skor za tuto cestu. Zrejme som si ju vybrala a tak idem a skúšam.... :lol:

jirik.tk
Starší člen
Dal: 6 poděkování
Dostal: 196 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Mentální Ozdrava

Příspěvek od jirik.tk »

No napsal jsem sice, že tyto metody jsou během na delší trať, ale když běžím půl roku a výsledky nejsou skoro žádné, není ta metoda pro mne asi ta nejvhodnější anebo jsem ji špatně pochopil či něco dělám špatně. Každý jsme jiný a vyhovuje mám něco jiného.

K tomu "cpaní" něčeho do podvědomí bych měl jednu poznámku: Jak víme, že to, co tam "cpeme" je zrovna pro nás vůbec dobré. Bez ohledu na to, jak slavný autor to a to doporučil. Když se na to podíváme dnes z našeho omezeného pozemského pohledu, zdají se mnohé věci jako skvělé a přínosné. Ale podíváme-li se na ně z výše Olympu nebo z odstupu deseti let, vidíme mnohé jinak. Proto se přimlouvám - čistit a čistit, ale nechat tam "neutralitu". Nenahrazovat špatné dobrým, jen odstranit to "špatné", to co nás blokuje či nějak omezuje, a nechat tam prázdnotu.

Třeba na mne funguje dobře EFT. EMDR už hůř, vlastní slovní sugesce skoro vůbec. Ale u někoho to může být přesně opačně.

Odpovědět

Zpět na „Léčba těla i ducha“