Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

Jednoduchá liečba rakoviny ???

Přístroje, nápady a rady pro udržení zdraví.
Odpovědět
Batles
Zasloužilý člen
Dal: 284 poděkování
Dostal: 709 poděkování

Re: Lecba rakoviny mrkvovou stavou

Příspěvek od Batles »

dkamila píše:Nevíte prosím,jak zastavit průjmy a zvracení???? děkuji moc za jakoukoliv radu
Ahoj Kamilo,
nezoufej :D
Zkus mamince namočit kousek rohlíku (3-4 cm) do půl polévkové lžíce slunečnicového oleje a ať to sní. Pokud jí to udělá dobře, zavolej mi, budu vědět, kde je problém a jak na to, pokud to není čistě psychsomatický problém. Telefon je v mém profilu.
Veselého Silvestra všem :D
Batles

vokoun
Zasloužilý člen
Dal: 601 poděkování
Dostal: 192 poděkování

Re: Jednoduchá liečba rakoviny ???

Příspěvek od vokoun »

:) Kamilo já na průjem používám CARBOFIT už jsem ho dlouho nepotřeboval ale vždycky zabral a hlavně do sebe absorbuje i hodně nečistot :P takže i čistí :hip: jinak držím mamince :good: a tobě taky :eclap: já mám maminku doma od října se stařeckou dem. tak vím jak je to složité :ethink: mamince jsem nasadil MMS a docela se to lepší tak uvidíme jestli to zabere na delší dobu :epray: maminka se chce pořád vrátit domů ale je to od nás 180 km a já ji tam samotnou nenechám :) :bye:

pavelv
Starší člen
Dal: 400 poděkování
Dostal: 424 poděkování

Příspěvek od pavelv »

early123 píše:...liečba šťavami je dosť prebádaná,nie je to nič nového pod slnkom,dr.Walker ju opisuje pomerne presne...
Podľa informácii je účinná až od 2 l za deň a najúčinnejšia je v hladovke....
Early, kdyby sis prosel stranky http://cancerisover.org/ na ktere odkazuju v prispevku z pon 30 pro 2013 0:11, tak bys snad i ty zjistil, ze to neco noveho pod slnkom je. Neni to obecne o lecbe stavami, ale je to konkretni presne popsany protokol, ktery je velmi jednoduchy a pri prvnich aplikacich pri lecbe rakoviny s metastazami mel 100% uspesnosnost. Dr. Walker pise napriklad v Cerstve ovocne a zeleninove stavy, ze se karotkova stava "ukazala jako vyborny pomocnik i pri rakovine", coz na rozdil od tebe za pomerne presny popis nevidim, ale mozna jsi mel na mysli jine podklady od Walkera. V kazdem pripade povazuju za presnejsi to, co se pise na tom webu, napriklad v Post 4: How To Cure Cancer With Carots (jak lecit rakovinu s mrkvi):
http://cancerisover.org/ píše: Proven Remedy #2, for GETTING RID OF TUMORS****:
1. Find a juicer if you do not have one.**
2. Have your tumors scanned so later you can accurately determine changes in size.
3. Wash, top, and juice FIVE POUNDS of ordinary carrots. DO NOT PEEL THEM.
4. Drink the FIVE CUPS of juice obtained in step 3.***
5. Repeat Steps 3 and 4 DAILY UNTIL YOUR TUMORS DISAPPEAR. This process will take from a few months to a year or more, depending upon the aggressiveness and initial size of your tumor. Have the size of your tumors redetermined periodically to verify results and to keep you motivated to keep juicing. Results may vary, depending upon whether or not you skipped any days, and/or drank all the juice you made each day. If you juice and drink 5 CUPS DAILY, your tumors will be SMALLER each examination.
6. Continue juicing two to three months after tumors disappear to make sure they are completely gone.
Tedy volny preklad do cestiny(pripadne me nekdo opravte/upresnete):
Osvedcena lecba cislo 2, jak se zbavit nadoru.
1. Sezen si odstavnovac pokud nemas.
2. Nech si nadory kontrolovat tak casto, abys mohl urcit zmeny v rozmerech
3. Umyj a odstavni dve a pul kila mrkve. Neskrabej ji.
4. Vypij 5 salku (asi litr a ctvrt) stavy ziskane v kroku 3.
5. Opakuj kroky 3 a 4 denne dokud se nadory neztrateji. To bude od nekolika mesicu do jednoho nebo vic let v zavislosti na agresivite a pocatecni velikosti nadoru. Vysledky se mohou menit v zavislosti na tom, jestli jsi nejake dny vynechal a/nebo pil stavy kazdy den. Pokud odstavnis a vypijes litr a ctvrt kazdy den, nadory budou pri kazde prohlidce mensi.
6. Pokracuj v odstavnovani 2-3 mesice po zmizeni nadoru, aby byla jistota, ze jsou nadory uplne pryc.

Pod tim v poznamce pise, ze tato lecba funguje jen s mrkvi. Ackoliv ostatni potraviny jsou uzitecne pro udrzovani zdravi, mrkvova stava byla jedinym jidlem nebo doplnkem z mnoha ktere testovali, ktery dokazal zmensit nadory....

A co ja povazuju za dulezite, maji na tom webu popis uspesne a rychle lecby pomoci toho protokolu. A jeste zajimavost, pisou, ze mrkev nemusi byt BIO a Ann pise, ze nejprve zkusila jen pridat mrkvovou stavu k tomu co bezne ji a ze prestoze jedla napriklad i zmrzlinu, tak se vylecila. Ani nepresla na vitarianskou stravu a nedelala zadny pust s mrkvovou stavou. Tedy i ona upozornuje, ze to neni doporuceni, uprava stravy by asi lecbu jeste urychlila.

A jeste Early pises, ze podle informaci je mrkvova stava ucinna az od 2 litru na den, ale na vyse zminenem webu maji super uspechy uz s litrem a ctvrt, tedy upresnuji, ze to je davkovani, myslim, pro osobu vazici 80 kg.

Samozrejme ta lecba nemusi pomahat kazdemu a za vsech okolnosti, ten web muze byt nejaky podvod, ale urcite je tu duvod ke zvazeni a v pripade potreby k vyzkouseni. A na rozdil od dr Walkera, ktery ve 118 predcasne umrel :( , autori toho webu jsou zivi a dale svuj postup overuji a lze se jich i na cokoliv zeptat.

dkamila
Starší člen
Dal: 523 poděkování
Dostal: 200 poděkování

Příspěvek od dkamila »

Batles píše: ... Ahoj Kamilo, ... Zkus mamince namočit kousek rohlíku ...
Ahoj děkuji moc za radu.
Volala jsem, ale jste nedostupný, tak po podání se jí udělalo dobře, ale asi po 20 min zase průjem a kyselost v žaludku, prý jako ocet. Zatím nezvracela, ale je jí na zvracení a křeče v břiše. Přeji Vám všem veselého silvestra

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
jani
Zasloužilý člen
Dal: 325 poděkování
Dostal: 251 poděkování

Příspěvek od jani »

dkamila píše:Nevíte prosím,jak zastavit průjmy a zvracení???? děkuji moc za jakoukoliv radu
Možná bych se přiklonila ke zkoušce kurkumy, začla bych půl lžičkou a pak max. 1 čajová lžička, kurkuma je prospěšná jak při raku, tak při zástavě průjmu. Studovala jsem ji nedávno a dělám si takovou kašičku: 1/4 šálku kurkumy, 1/2 šálku vody míchám vařečkou asi 7-9 minut, když to je moc husté, doleju vodu. Dám do sklenice a do lednice, někdy to za pár dnů chytne plísen, tak je lepší asi dělat menší dávku. Beru lžičku denně na kopeček.

video přípravy zde"

Kupuji kurkumu zde:
http://www.gastrovesely.cz/gastronomick ... a-1kg.html

Na zvracení by se dala zkusit lžička kvalitního medu.

V každém případě se přikláním k použití aktivního uhlí
Carbofit od fy DACOM PHARMA, v lékárně se dá koupit je malé a drahé balení, ale přímo na firmě se dá objednat velké balení 150g za cenu 120 kč, já to beru přímo na prodejně Dacomu.
Držím pěstičky, at je brzy dobře.

turtle22
Stálý člen
Dal: 59 poděkování
Dostal: 15 poděkování

Příspěvek od turtle22 »

http://www.dedekkorenar.cz/uvod.html - já jsem zrovna narazila na úvodní stránkce u dědka kořenáře na odstavec 2) Moje doporučení řešení rakoviny, tam je také leccos použitelného.
Držím palce!

jani
Zasloužilý člen

Příspěvek od jani »

vokoun píše::) já mám maminku doma od října se stařeckou dem. tak vím jak je to složité :ethink: mamince jsem nasadil MMS a docela se to lepší tak uvidíme jestli to zabere na delší dobu :epray: maminka se chce pořád vrátit domů ale je to od nás 180 km a já ji tam samotnou nenechám :) :bye:
Na demenci velmi léčebně působí niacinamid ( vit.B3 ), kupuji na swanson.cz
někde se dělala studie, že právě pacienti s těžkou demencí se po podání niacinamidu rapidně zlepšovali (což asi není v ústavech u nás žádoucí, tam je ještě utlumí oblbovákama, aby s nimi měl personál co nejmenší práci).

http://www.swanson.cz/niacinamide-250pcs-250mg

na prach pomleté na kávomlýnku sušené lístky marjánky dávat do čehokoliv

koloidní zlato:
http://www.cxc.sk/index.php?menu=21
Pan jezdí často přes nás, je tedy možné zaslat z čr nebo vyzvednout přímo u mě - poštovné z sk je dost drahé.

Mám s touto kombinací tří preparátů velmi dobré zkušenosti co se týká obnovy paměti, bystrosti, soustředěnosti ...

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Ahoj Kamilo, držte se obě, myslím na vás i já a neboj, Batles mamce určitě pomůže.

sisa

dkamila
Starší člen

Příspěvek od dkamila »

sisa píše:Ahoj Kamilo, držte se obě, myslím na vás i já a neboj, Batles mamce určitě pomůže.

sisa
Ahoj děkuji moc za rady,chtělo se mi řvát radostí,ale nechci to zakřiknout mamince je lépe i když jsem nesehnala HCL ,prý je jen na předpis,ale budu hledat v jiných lékárnách,jestli mi to prodají,ale tam už bylo zavřeno
děkuji moc moc moc :laugh:

‚Když nerozumíš minulosti, nebudeš schopen porozumět ani přítomnosti nebo utvářet budoucnost.‘
dkamila
Starší člen

Příspěvek od dkamila »

jani píše: ... Možná bych se přiklonila ke zkoušce kurkumy ...
Děkuji moc za radu :D,ale kurkumu jsem vyzkoušela předevčírem a to jsem si myslela,že jsem jí zabila .Hrozné bolesti,zvracení,nemohla polykat a ani dýchat,nevím,jestli jsem kurkumy nedala moc,ještě ted nemužu před maminkou vyslovit kurkuma :D :D a asi jsem měla dát opravdu aktivní uhlí já jí davala 3 dny endiaron a bylo to ještě horší.Díky bohu pomohla rada Batles i když jsem se bala,že to bude ,jako s kurkumou :D Přeji Všem Štastný Nový rok

dkamila
Starší člen

Příspěvek od dkamila »

vokoun píše::) Kamilo já na průjem používám CARBOFIT už jsem ho dlouho nepotřeboval ale vždycky zabral a hlavně do sebe absorbuje i hodně nečistot :P takže i čistí :hip: jinak držím mamince :good: a tobě taky :eclap: já mám maminku doma od října se stařeckou dem. tak vím jak je to složité :ethink: mamince jsem nasadil MMS a docela se to lepší tak uvidíme jestli to zabere na delší dobu :epray: maminka se chce pořád vrátit domů ale je to od nás 180 km a já ji tam samotnou nenechám :) :bye:
Ahoj a děkuji,MMS je moc dobrá věc dávám jí preventivně celé rodině a vím,jaké to je maminka chtěla také stále domů,že u mě nechce umřít i když bydlí 6km daleko,tak pochopila po týdnu co ode mě odešla,že to sama nezvládne,bojí se vzdálit od WC,tak ani na nákup nešla a mám ještě mentálně postiženého bratra,který je ted také u mě a já dělám 12h směny a lítala jsem k nim a ještě dělat doma,tak pochopila,že už 2 domácnosti nezvládám a vrátila se.Děláte moc dobře,že si maminku necháváte u sebe,když jsem viděla známou,která měla také stařeckou dem. po 3 měsících v Beřkovicích,bylo to něco hrozného,že to nemůžu ani popsat ,proto jsem si řekla ,že dokud můžu postarám se o ní sama.Přeji Štastný Nový rok

jani
Zasloužilý člen

Příspěvek od jani »

dkamila píše:
jani píše: ... Možná bych se přiklonila ke zkoušce kurkumy ...
Děkuji moc za radu :D,ale kurkumu jsem vyzkoušela předevčírem a to jsem si myslela,že jsem jí zabila .Hrozné bolesti,zvracení,nemohla polykat a ani dýchat,nevím,jestli jsem kurkumy nedala moc
Tak jako na vše, může se vyskytnout alergie na kurkumu. Doporučené dávkování pro dospělé-
ho je následující: 1–4 g/den práškované drogy;
3–9 g/den práškované drogy sloužící k přípravě
nálevu a dále 5–14 ml/den tekutého extraktu
nebo ekvivalentu v tabletách či kapslích.
Vysoké dávky (více než 15 g/den) by neměly
být předepisovány při současné léčbě antikoagulancii a antiagregancii. Kurkumin či oddenek
kurkumy zesilují účinek těchto léčiv. Tato
droga je také kontraindikována při obstrukci
žlučových cest. V případě, že pacient trpí žlu-
čovými kameny, může být používána jen pod
odborným dohledem lékaře.
Není třeba i něco z toho aktuální u vaší maminky?

Zkušenost:
Moje bábinka 86let, nemohla vůbec nic jíst, ani banán, pak už ani pít, nezvládla ani citronovou vodu, srdíčko se sypalo, věčně k ní volali mudrce, ten odjížděl bez výsledku, s tím, že věk je věk. Bábinka chřadla, seděla bez života, bledá, hubená, strašnej pohled. Nechala jsem jí poslat betain HCl ( o poslední se semnou rozdělil Palo - doted jsem vděčná a moc děkuji ). Bábinka po týdnu braní betainu začla papkat, přibírat, bolesti žaludku a nechutenství odeznělo, srdíčko se spravilo, doted je plná života a zdravé barvy v tvářičkách, betain bere jen občas, když je jí nevolno, stravuje se normálně, v tomto věku už se návyky těžko mění. Jedno je však jisté, betain HCl mi zachránil bábinku a věřím, že příští rok se zase celá rodinka sejdeme na jejích krásných narozeninkách, které slavíme ted už každý rok ve velkém stylu.

dkamila
Starší člen

Příspěvek od dkamila »

jani píše: ... Tak jako na vše, může se vyskytnout alergie na kurkumu. ...
V lednu před operací 2013 měla na CT 5cm kámen v žlučníku,tak ho tam asi nechal a proto měla tak špatnou reakci. :( děkuji moc,aspoň už vím,že kurkumu nemůže

Aktak
Nový člen
Dostal: 2 poděkování

Příspěvek od Aktak »

Dobry den,
Rada bych vas pozadala o radu. Po procitani tohoto fora jsem zjistila, ze nekteri tu maji opravdu obdivuhodny prehled.
Pred mesicem mi lekar zcela nahodou na sonu objevil velkou cystu (11x7cm) mezi zlucnikem a ledvinou. Ihned me hnal na CT, ktere potvrdilo, ze cysta je ulozena na ledvine a ze se jedna o zcela neskodny utvar, ktery ale lehce utlacuje zlucnik. Nyni mam jit k urologovi, ktery podle me obvodni lekarky doporuci operaci. Te bych se rada vyhnula a tak jsem se pustila do hledani alternativnich moznosti. Vetsina z tech, ktere jsou uvedeny na techto strankach ale zminuje rakovinu. Mohou byt uspesne i u cysty? Lekarka me dost vystarsila, ze cysta muze prasknout a ze by to nemuselo dopadnout dobre. Predem uvadim, ze dlohodoba hladovka je pro me dost nepredstavitelna a to predevsim z duvodu, ze mam dve male deti, kterym denne varim.
Zatim jsem vyloucila mlecne vyrobky, veskere cukry krome medu a mouku ( s obcasnou vyjimkou domaciho kvaskoveho zitneho chleba). Jim pouze ovoce, zeleninu (syrove i varene), obiloviny, lusteniny a tofu. Zkousim med se skorici a take javorovy sirup se sodou (nevim, zda je mozne to kombinovat).

Moc dekuji za kazdou radu, trosku se v tom placam.
Katka

Hela
Zasloužilý člen
Dal: 191 poděkování
Dostal: 185 poděkování

Příspěvek od Hela »

Nejlepší by bylo, kdyby sis nějakým detoxikačním poradcem (který měří i parazity) nechala zjistit, co ta cysta je, a podle toho ti poradí.

Odpovědět

Zpět na „Zdraví“