Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Chemtrails
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Dal: 5 poděkování
- Dostal: 132 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: Chemtrails
Že by autoportrét některého z geonženýrů???
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Kluci, do toho.
- poota
- Zasloužilý člen
- Dal: 1692 poděkování
- Dostal: 2418 poděkování
Asi mě nebudete mít moc rádi
Tedy ne že bych na chemtrails nevěřil a nebo pochyboval o tom rozprašování, ale mám takové neblahé tušení, že to nebude až tak úplně jednoduché.
Všimnul jsem se totiž, že to není tak, že by "nasprejovali" a následně se to roztáhlo na nějakou jednolitou plochu. I ve dnech, kdy dáváte fotky hnusného "zatažena" - u nás nad chatou, asi 25 km jižně od okraje Prahy je obloha normální, tedy modrá se zcela běžnou oblačností, tedy takovou, jaká kdysi bývala. Přitom v Praze to vypadá zhruba tak, jako na vašich fotkách.
Někdy jsem v Praze a jindy zase na chatě.
A nedá se říct, že by nám nad chatou nic nelítalo - od severozápadu na jihovýchod je nad námi odletový koridor a od jihu k severu kousek dál na východ je koridor příletový, takže o aeroplány opravdu nouzi nemáme, a to i v různých výškách.
Zatím mě to vede k závěru, že je jiný "vzduch" v Praze a jiný u nás na chatě. Tím "vzduchem" myslím třeba jeho vlhkost, obsah částic, elektrické pole a nebo i nějaké jiné vlastnosti, které jsou ke "zviditelnění" chemtrails nějak potřebné.
Zdravím - poota
Tedy ne že bych na chemtrails nevěřil a nebo pochyboval o tom rozprašování, ale mám takové neblahé tušení, že to nebude až tak úplně jednoduché.
Všimnul jsem se totiž, že to není tak, že by "nasprejovali" a následně se to roztáhlo na nějakou jednolitou plochu. I ve dnech, kdy dáváte fotky hnusného "zatažena" - u nás nad chatou, asi 25 km jižně od okraje Prahy je obloha normální, tedy modrá se zcela běžnou oblačností, tedy takovou, jaká kdysi bývala. Přitom v Praze to vypadá zhruba tak, jako na vašich fotkách.
Někdy jsem v Praze a jindy zase na chatě.
A nedá se říct, že by nám nad chatou nic nelítalo - od severozápadu na jihovýchod je nad námi odletový koridor a od jihu k severu kousek dál na východ je koridor příletový, takže o aeroplány opravdu nouzi nemáme, a to i v různých výškách.
Zatím mě to vede k závěru, že je jiný "vzduch" v Praze a jiný u nás na chatě. Tím "vzduchem" myslím třeba jeho vlhkost, obsah částic, elektrické pole a nebo i nějaké jiné vlastnosti, které jsou ke "zviditelnění" chemtrails nějak potřebné.
Zdravím - poota
Dr.Ont Geront Senilisimus/GeroDront/DeGe
-
- Starší člen
- Dal: 6 poděkování
- Dostal: 196 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Jistý Carl Sagan kdysi prohlásil, že "najít pramínek pravdy utopený v oceánu zmatků a balamucení vyžaduje inteligenci, opatrnost i odvahu."poota píše:Asi mě nebudete mít moc rádi
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
-,
A to je možná důvod pro to, aby kolegové na pravidelných linkách měli čistý vzduch.
Kód: Vybrat vše
od severozápadu na jihovýchod je nad námi odletový koridor a od jihu k severu kousek dál na východ je koridor příletový
A to je možná důvod pro to, aby kolegové na pravidelných linkách měli čistý vzduch.
Kluci, do toho.
- poota
- Zasloužilý člen
To je sice docela možné, ale i tak to přece jenom trochu narušuje konzistenci tvrzení, že to sprejování je prováděné plošně a zasahuje celé kraje, republiky a nebo části světadílů.
Zdravím - poota
Zdravím - poota
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Je to tak a nezapoměň na HAARP, kterým se dokáží "zázraky" Třeba jak udržet v celé ploše čistou uličku pro pány kolegy v létání.
Kluci, do toho.
- poota
- Zasloužilý člen
Pokud by to měla být "ulička", tak by musela zahrnovat i velkou část území Prahy, protože letiště je na jejím severozápadním konci - omlouvám se, žes mě nepřesvědčil.
Zdravím - poota
Zdravím - poota
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Ono ta minuta na přelet Prahy jim celkem nevadí. Ani motorům. A Pražáci nutně hliník ve vzduchu potřebují, pro snadnější manipulaci s nimi. Je to vynikající lék proti manifestacím a vzpourám všeho druhu.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dostal: 10 poděkování
To mi zatím nikdo nebyl schopný vysvětlit, proč zrovna hliník nebo Al2O3 by měli mít takové účinky.
Jinak kde on je takový k nám nejbližší HAARP? Pochybuji, že existuje lidskou rukou vytvořený zdroj energie, který by mohl soupeřit s výkonem, který nám to počasí doopravdy pohání (+- 150000TW), protože všechny ty výše níže a fronty rozhodně nejsou lokální záležitost.
Jinak kde on je takový k nám nejbližší HAARP? Pochybuji, že existuje lidskou rukou vytvořený zdroj energie, který by mohl soupeřit s výkonem, který nám to počasí doopravdy pohání (+- 150000TW), protože všechny ty výše níže a fronty rozhodně nejsou lokální záležitost.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 1783 poděkování
- Dostal: 634 poděkování
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
S tím hliníkem to není tak nepochopitelné. Jistě víš, že dřív byly konve na mléko- hliník. Hrnce v domácnosti- hliník. Příbory- hliník. Hliníku všude spousta. Potom přišel poznatek o jeho škodlivosti a nebezpečnosti pro naše zdraví a hliník z potravinářství zmizel. No a teď v daleko vstřebatelnější formě, než bylo olizování lžíce nám jej sypou na hlavu. Vstřebávají jej rostliny, dýchají zvířata i člověk.
Nakonec na netu je toho dost a nejsou to plané žvásty. Nejen o hliníku a dalších složkách chemtrajls, ale i o síle a účincích HAARPu.
Chce to čas a poznáme i u nás, že to není žádná ptákovina, jak si stále mnozí myslí.
Nakonec na netu je toho dost a nejsou to plané žvásty. Nejen o hliníku a dalších složkách chemtrajls, ale i o síle a účincích HAARPu.
Chce to čas a poznáme i u nás, že to není žádná ptákovina, jak si stále mnozí myslí.
Kluci, do toho.
-
- Stálý člen
- Dostal: 4 poděkování
V jaké formě?děda Slavík píše: No a teď v daleko vstřebatelnější formě, než bylo olizování lžíce nám jej sypou na hlavu. Vstřebávají jej rostliny, dýchají zvířata i člověk.
- děda Slavík
- Zasloužilý člen
- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
V jaké formě?
Tento prášek nejen dýcháme, ale s dešťovou vodou jej vstřebávají rostliny a ty potom s klidem baštíme. Není to ale jen hliník, ale je a bude toho ještě víc.
Ti kluci ví co dělají a proč to dělají. Jen náš človíček si většinou myslí, že je to pouhá ptákovinka. V televizi o tom nemluví, tak to pro něj ani neexistuje.
Kluci, do toho.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 419 poděkování
- Dostal: 437 poděkování
Nechtěla jsem prohlubovat zdejší pochmurnou náladu, ale pokud pochybujete, že takhle vypadá obloha i jinde, přikládám fotky z poloviny letošního června na cestě po Francii - z Remeše směrem na Paříž. Nic optimistického...
Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
- poota
- Zasloužilý člen
Tak já zas přidám dva snímky, pořízené se stejného místa směrem zhruba ku Praze.
V daném místě je tento typ oblohy docela běžný.
Zdravím - poota
V daném místě je tento typ oblohy docela běžný.
Zdravím - poota