Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...

MMS - Všeobecná diskuze

Univerzální léčivý prostředek

Moderátoři: rival, Merlin

Odpovědět
xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Re: MMS - Všeobecná diskuze

Příspěvek od xdraho »

Na Fichemě je to tady (1kg roztoku za 200Kč s DPH):
http://www.fichema.cz/cs/chloritan-sodn ... -19-2.html
Na Eurošarmu je to tady (10kg roztoku za 400Kč bez DPH):
http://www.eurosarm.cz/web/structure/up ... 00-36.html
Mají v katalogu i prášek (http://www.eurosarm.cz/web/structure/ch ... 00-31.html),
ale u něj není cena a nenabízí ho formou e-shopu.

zita09
Nový člen

Příspěvek od zita09 »

Euro ;) ;) šram, ano tam jsem objednala, jsem zvědavá za jak dlouho to přijde

sisa
Zasloužilý člen
Dal: 1783 poděkování
Dostal: 634 poděkování

Příspěvek od sisa »

Xdraho, děkuji za upozornění, nevšimla jsem si, že fichema prodává roztok. Ještě jsem stačila objednávku zrušit a jdu hledat chloritan v prášku. :-)

xdraho
Zasloužilý člen
Dal: 23 poděkování
Dostal: 87 poděkování

Příspěvek od xdraho »

Velkododavatele s práškem se mi nepodařilo najít.
Jediný o kom vím, že má prášek, je Palo:
http://www.upramene.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=2354
Mám, ale takový nejistý pocit, že ten prášek má nakonec z Eurošarmu.
A nabídka je z 13. ledna 2012. Mně ho ale v listopadu poslal.

Teď jsem něco našel, ale je dražší než Palo (1000,- za 1kg s DPH):
http://www.p-lab.cz/katalog.pl?akce=pol ... from=obsah
A u objednávky chtějí kopii živnostenského listu!

Chodka
Nový člen

Příspěvek od Chodka »

Mění se nějak účinek MMS,
když se nechá aktivovat déle než 3 minuty? Např. 10 minut?

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

Chodka píše:Mění se nějak účinek MMS,
když se nechá aktivovat déle než 3 minuty? Např. 10 minut?
Řekla bych, že vyreaguje. :D Zkus si takhle udělat pár kapek a za pár minut uvidíš, jak se z hnědé kapaliny stává světlejší a světlejší... Pokud aktivuješ 50% kys.citronovou, opravdu stačí těch 20s, pak dolít vodou. Hlavně k tomu nečuchej - jednak je to nelibé, jednak to při větším množství může poleptat sliznice.
Tak ať se daří!
kachna

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
Memphis333
Nový člen
Dal: 10 poděkování

Příspěvek od Memphis333 »

Zdravim,
ako je to s MMS a minerálmi ? je pravda ze MMS oxiduje minerali ? a potom sa vylucuju? dakujem

Lopata43
Stálý člen
Dostal: 4 poděkování

Příspěvek od Lopata43 »

Opravdu je oxid chloričitý kladně nabitý? je tu někdo kdo takovým věcím rozumí?

michal.pavlasek
Nový člen

Příspěvek od michal.pavlasek »

Zdravím,

doufám, že mi někdo poradí s mým problémem. Asi ve 12 letech se mi z ničeho nic na krku u ohryzku objevila rudá skvrna, která mě velmi často pálí a štípe. Byl jsem již u několika doktorek, bohužel žádná nedokázala přesně určit co to je a žádné vodičky ani masti nepomohly, pouze to zhoršily.

Obrázek

Tak mě napadlo že bych mohl zkusit MMS. Dal jsem si vždy 2 kapky aktivovaného MMS a přibližně 10 kapek vody a tuhle kombinaci vetřel do skrvny prsty. Skvrna mě pak pár hodin pálila, byla ještě červenější, ale další den vypadala zase úplně normálně a k žádnýmu zlepšení nedošlo. Zkoušel jsem to takto asi 10 dní, ale bez úspěchu.

Myslíte že by mohla pomoci kombinace MMS a DMSO? Nebo nemáte nějaký jiný nápad? Už jsem vážně trochu zoufalej.

Díky.

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Zadělej si silnější roztok 5-10 kapek do deci vody a zkus si to stříkat několikrát denně. Jedna aplikace denně nestačí.

Myslitel
Nový člen

Příspěvek od Myslitel »

Dobrý deň

Skúšam,začínam 3x denne aktivované 2 kvapky MMS zmiešané s malú lyžičku arganového oleja na lišaje na nohe ,len neviem či zloženie tohto oleja nedegraduje účinok MMS.Ale na druhej strane sa dobre vstrebáva a udržuje a či by to mohla byť náhrada za DMSO.

To čo som vyguglil o argáne...Obrázek
Ostatné arganové oleje možno nie sú kozmetické, ale sú určené na vnútorné použitie a použitie v kuchyni (potravinárske). Takéto oleje sú lacnejšie a vyrábajú sa z pražených jadier a majú silnú orechovú vôňu.

Pre jeho silné regeneračné, liečebné, protizápalové a antibakteriálne účinky sa mu hovorí aj TEKUTE ZLATO, alebo MAROCKE ZLATO. Berberi používajú arganový olej po celé stáročia pri varení, liečení, na skrášlenie pokožky a udržanie mladistvého vzhľadu.Tento veľmi vzácny a mimoriadne cenný olej sa získava z arganového stromu, ktorý rastie iba v juhovýchodnej časti Maroka. Zber plodov a získavanie oleja je veľmi náročné, pretože plody sa zbierajú ručne bez používania strojov a olej sa lisuje ručne tradičným spôsobom za studena. Na výrobu 1 litra čistého oleja potrebujeme až 30 kg plodov a lisovanie trvá asi 10 hodín. Z toho dôvodu je arganový olej niekoľkonásobne drahší ako najkvalitnejší panenský olivový olej.

Arganový olej je skutočný nektár, ktorý obsahuje neveriteľné množstvo bioaktívnych zložiek, ktore vyhladzujú a zjemňujú pleť,prirodzene pokožku chráni pred vonkajšími vplyvmi,hydratuje ju a dodáva jej dôležité bioaktívne látky:

prírodný vitamín E. Je silný antioxidant, chráni pred pôsobením voľných radikálov, pomáha udržovať v pokožke optimálnu hladinu esenciálnych mastných kyselín a vitamínu A. V epidermis vytvára bariéru proti odparovaniu vlhkosti z pokožky, zabraňuje bunkovému stárnutiu spôsobenému oxidáciou, podporuje výživu buniek a posilňuje cievne steny. Výrazne znižuje vznik zápalov a zjazvenia. Arganový olej obsahuje 2-3 násobok prírodného vitamín E, než akýkoľvek iný prírodný zdroj.

prírodné karotenoidy - rastlinné pigmenty rozpustné v tukoch, chrániace oči a kožu pred UV žiarením a pôsobením voľných radikálov. Posiľňujú imunitný systém, pomáhajú udržiavať zdravú kožu a brzdia rast rakovinotvorných buniek

nenasýtené mastné kyseliny - človek ich získava len prostredníctvom stravy alebo pokožky. Sú to stavebné látky potrebné k dobrému fungovaniu bunkových membrán, sú dôležité pre udržanie zdravej pokožky a zabraňujú strate vlhkosti a predčasnému starnutiu,
prírodné fenoly a fenolové kyseliny sú súčasťou mnohých liečiv určených na liečbu dermatologických problémov.

ÚČINKY
Chráni pred UV žiarením
stimuluje prirodzené funkcie buniek a vnútrobunkové okysličovanie,
silný antioxidant, neutralizuje voľné radikály a chráni jemné tkanivo pred vonkajšími vplyvmi,
pôsobí priamo na tvorbu kolagénu a elastínu - prevancia vzniku strií počas tehotenstva a chudnutia,
je prírodný anti-ageingový prostriedok - regeneruje, vyživuje, vyhladzuje a hydratuje pokožku, vracia pleti vitalitu a posilňuje jej ochrannú funkciu, zjemňuje jej štruktúru, obnovuje jednotný tón a celkovo ju zjasňuje,
redukuje vrásky, jazvy a stopy po akné,
reguluje produkciu kožného mazu a má antiseptické účinky - vhodný aj pre aknóznu pleť,
znižuje prejavy psoriázy a ekzémov,
vyživuje a posilňuje krehké a lámavé nechty,
regeneruje poškodenú štruktúru vlasu, obnovuje lesk.
Spomaľuje starnutie pleti a vracia jej elasticitu
Ľahko sa vstrebáva, nezanecháva pocit mastnoty
Vyživuje vlasové vlákno – pôsobí proti vypadávaniu vlasov
Spevňuje lámavé nechty
Skľudňuje zápaly a zjemňuje prejavy ekzémov, akné a psoriázy
Urýchľuje hojenie rán a zjemňuje výrazné jazvy
Vynikajúci pre pánov po holení na citlivú a podráždenú pleť

Argánový olej je :
vhodný pre všetky typy pokožky
vhodný pre detičky, ženy, mužov, tehotné i dojčiace ženy
môžete ho používať samostatne alebo stačí pridať pár kvapiek do akéhokoľvek kozmetického prípravku na zvýšenie jeho účinku.
rýchlo sa vstrebáva do pokožky a nezanecháva pocit mastnoty

sisa
Zasloužilý člen

Příspěvek od sisa »

Myslitel, já bych si to ve dne stříkala s MMS a na noc mazala olejem. :-)

kachna
Zasloužilý člen
Dal: 419 poděkování
Dostal: 437 poděkování

Příspěvek od kachna »

michal.pavlasek píše:...Asi ve 12 letech se mi z ničeho nic na krku u ohryzku objevila rudá skvrna, která mě velmi často pálí a štípe. ... Nebo nemáte nějaký jiný nápad? ...
Ahoj Michale, nápad bych měla. Zavzpomínej, co se tehdy stalo a taky při jakých situacích tě začne skvrna štípat a pálit - to bude klíč k uzdravení :D Pak se můžeš podívat do vláken "Psychické příčiny nemocí", "EFT", "Léčebný kód"... Vím, zní to bláznivě, ale je to tak. :) Tam se pak můžeš dál ptát, budeš-li mít otázky.
Ať se daří!
kachna

Nepotřebuješ věřit každé myšlence, která tě napadne!
michal.pavlasek
Nový člen

Příspěvek od michal.pavlasek »

D
kachna píše:
michal.pavlasek píše:...Asi ve 12 letech se mi z ničeho nic na krku u ohryzku objevila rudá skvrna, která mě velmi často pálí a štípe. ... Nebo nemáte nějaký jiný nápad? ...
Ahoj Michale, nápad bych měla. Zavzpomínej, co se tehdy stalo a taky při jakých situacích tě začne skvrna štípat a pálit - to bude klíč k uzdravení :D Pak se můžeš podívat do vláken "Psychické příčiny nemocí", "EFT", "Léčebný kód"... Vím, zní to bláznivě, ale je to tak. :) Tam se pak můžeš dál ptát, budeš-li mít otázky.
Ať se daří!
kachna
Díky moc za radu. Problém je, že já mám obecně špatnou paměť a 5 let je už dlouhá doba. Byl jsem i na kineziologii, ale na 12 let si bohužel skutečně nevzpomenu. Nevíte, zda by se to nedalo zjistit nějak jinak?

Slavek Krepelka
Zasloužilý člen
Dal: 2432 poděkování
Dostal: 3249 poděkování

Příspěvek od Slavek Krepelka »

michal.pavlasek píše: ... Nevíte, zda by se to nedalo zjistit nějak jinak?
Určitě Petr Velechovský - Modrá Hvězda.

S laskavým pozdravem, Slávek.

Je-li tvá přítomnost ve výhni okolností, vyuč se kovářem své budoucnosti.
Odpovědět

Zpět na „MMS - Miracle Mineral Solution“