Aktuálně: Nový finanční systém - SPDR nabízí doživotní měsíční rentu, oddlužení. financování vlastních projektů. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Město Krnov - Přímá pomoc jedné domácnosti postižené povodní. Více zde...
Různé druhy očisty
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 490 poděkování
- Dostal: 228 poděkování
Re: Různé druhy očisty
Zdarec lidičky.Tak jsem na základě různých informací vyzkoušel křemelinu.Za sebou mám již 15x jaterku, 3x šanku,1x očistu lymfy dle J.Zajíčka, která je k mání na http://www.rahunta.cz ,1x týdně dvojitý klystýr...nejdříve s trochou soli, potom s citronem na dočištění.Klystýrky provádím už nějaký ten měsíc.Žijíce v domnění, že tedy křemelina nebude mít co na práci čučím ráno do záchodu a , není to pravda...má co na práci...v záchodě jest křemelina jako drobný jemný píseček zbarvený do zelenočerna.Někde tedy musela provést svou práci...tipl bych to na tenké střevo, ale krk za to nedám.Užívám 2x denně vrchovatou polévkovou lžíci do 3dcl vody s džusem.Stolice se mi upravila na 2x denně a je taková nějaká pohodová...Křemelinu můžu tedy jen doporučit, nejsou to vyhozené peníze.Bral jsem ji s e-shopu http://www.club-vital.cz/kremelina-diatom-x ,kde je za přijatelný peníz.
Člověk není poražen, je-li sražen k zemi.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
Poražený bude jen když na té zemi zůstane.
-
- Starší člen
- Dal: 73 poděkování
- Dostal: 70 poděkování
Zdarvím Vás,
dočítal som sa na nete,že klystírom sa dá očistiť aj slepé a tenké črevo ,vie niekto ako na to?návod tam nebol.
Ďakujem
dočítal som sa na nete,že klystírom sa dá očistiť aj slepé a tenké črevo ,vie niekto ako na to?návod tam nebol.
Ďakujem
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Re: endogenní dýchání
Znáte endogenní dýchání?
Našla jsem návod na výrobu tranažeru na toto dýchání
http://www.centrumzdravi.net/frolovuv-d ... nazer.html
Našla jsem návod na výrobu tranažeru na toto dýchání
http://www.centrumzdravi.net/frolovuv-d ... nazer.html
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 244 poděkování
- Dostal: 57 poděkování
Re: ještě jednou Henri Monfort -
aktuálně a více srozumitelně, jak to s tou pranickou očistou a stravou vlastně je.
-
- Stálý člen
- Dal: 47 poděkování
- Dostal: 21 poděkování
Mirko, diky za podeleni se o zkusenost.MIRKO píše:Křemelinu můžu tedy jen doporučit, nejsou to vyhozené peníze.Bral jsem ji s e-shopu http://www.club-vital.cz/kremelina-diatom-x ,kde je za přijatelný peníz.
Rovnez jsme Kremelinu Diatom vazne zvazovali k nasazeni u 4-leteho synka, ale po obdrzeni informace o mnozstvi olova jsme to opustili. Prikladam limity EU komise a protokol Zdravotniho Ustavu.
Olovo - max. limit pro suplementy 3 mg/kg, namereno 4,30 mg/kg, takze skoro 50% nad povolene maximum.
Je znamo, ze olovo, rtut, kadmium maji velmi negativni dopad na mentalni vyvoj deti, a nam jde v nasem snazeni prave o jeho zlepseni. Kdyby slo o nas dospele, asi bych to prilis neresil, zvlast kdyz bych mel podobnou pozitivni zkusenost jako jsi mel Ty. U ditete vsak mame silnou obavu...
Je logicke, ze morske produkty jako kremelina nebo morske rasy vzdy budou mit o neco vyssi a hure kontrolovatelne mnozstvi olova, rtuti, kadmia, a proto taky maji mnohem vyssi max. limit oproti napr. zelenine, ktera ma jen desetinu mg/kg.
Kdokoliv zde na foru, kdo ma k tomuto tematu blize, uvitame jakokoliv informace. Morske produkty nebo suplementy maji totiz zase radu mineralu a prospesnych prvku, kvuli kterym se o ne zajimame.
Diky predem, srdecne zdravim,
Roman
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
- Zasloužilý člen
- Dal: 31 poděkování
- Dostal: 12 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Tak zkuste sladkovodní řasy, např. chlorellu nebo spirulinu. Ty mají taky spoustu minerálů a dalších cenných látek, těžkých kovů by měly mít minimum.
Ja muzu take doporucit ty morske rasy bud chlorella a nebo spirulina. Co vim tak vice lide lepe snaseji chlorellu.*Roman* píše: Kdokoliv zde na foru, kdo ma k tomuto tematu blize, uvitame jakokoliv informace. Morske produkty nebo suplementy maji totiz zase radu mineralu a prospesnych prvku, kvuli kterym se o ne zajimame.
Diky predem, srdecne zdravim,
Roman
Jinak co se tyce tezkych kovu, tak ty jsou snad vsude, ale jiste zalezi na koncentraci obsahu.
Ja si osobne kupuji "chlorella pyrenoidosa" mikroalge a to od nemecke Firmy Vita Green, staci si firmu vyhledat na internete. Jiste je cena taky ne nizka, ale je to kvalitni a cenove je to snad vsude stejne.
Vim to jeste z doby, kdyz jsem navstevovala skolu tak jsme meli ruzne prednasky a prave tato firma to pestuje specielnim zpusobem. Pestuje se to v sklenenych trubickach, aby prave ruzne jedovate latky i zareni na to nemohlo.
Snad ti to trochu pomuze.
- A(&F)
- Zasloužilý člen
- Dal: 1362 poděkování
- Dostal: 1195 poděkování
Mají hladovky vliv na budoucí potomstvo ??? ...
... nebo dokonce na prapotomstvo ?? ... vypadá to, že ano ... dlouhodobým sledováním lidí, kteří zažili hladovění (např. v koncentračních táborech) se zjistilo, že nejen tito žijí podstatně déle, ale dokonce i jejich potomci a prapotomci, přestože by se tyto "vnější vlivy" neměly geneticky přenášet dál ...
citace: ... "Výzkumy na třech stech pacientů a jejich potomků prokázaly, že přejídající se chlapci zadělávají vnoučatům na pěkný malér. Třikrát častěji pak budou například jejich prapotomci umírat na cukrovku. Hladovka přitom neškodí, dá se říci že naopak. Podvyživení prapředci produkují spermie, z nichž vzniklí potomci mají děti trpící méně často srdečními chorobami.
Genetický inženýr Marcus Pembrey z Institutu péče a výzkumu dětského zdraví v Londýně k tomu dodává: „Strava nemůže změnit genetický kód. Jak se ale zdá, může změnit aktivitu jednotlivých genů ve spermiích. U hladovějícího jedince se aktivují ve spermiích takové geny, které dají potomkům větší šanci přežít. V přejídajícím se organismu ´zleniví´ i geny.“
(zdroj: ... http://www.dama.cz/zdravi/skladbou-stra ... tomku-2539 )
citace: ... "Tolik proklínané kouření je o něco černější než dříve. Podle britských a švédských odborníků totiž jedovaté sloučeniny v tabákovém kouři způsobují epigenetické změny na DNA spermií určujících mužské pohlaví. Kouřící otcové tak přímo ovlivňují zdravotní komplikace svých nenarozených synů a vnuků tím, že jim dávají do vínku vadnou genetickou informaci. "Zplodiny z cigaret způsobují poruchy na kyselině deoxyribonukleové, nosiči genetických informací v jádře buňky. Muži tak ovlivňují kouřením zdraví svých potomků," míní doktor Marcus Pembrey z Londýna. Jiná studie prokázala, že ženy kouřící před těhotenstvím minimálně půl krabičky cigaret denně, mají třicetiprocentní šanci, že se jim narodí dítě s deformací prstů na nohách či rukách." ...
(zdroj: ... http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny ... tomku.html )
citace: ... "Objev britských vědců ale dokazuje, že kuřáci nepoškozují zdraví jen sami sobě a svému bezprostřednímu okolí. Jejich zlozvyk poznamenává neblaze i geny synů, a dokonce i vnuků. Dcery jsou kupodivu tohoto kuřáckého dědictví ušetřeny.
Otázka Kouříte? je už nedílnou součástí většiny lékařských vyšetření. Kouření má na náš zdravotní stav neblahé účinky. V budoucnu budeme možná stále častěji slýchat i otázku: "Kouřil váš otec? A v kolika letech s kouřením začal?" Není to důsledek rostoucí zvědavosti lékařů. Odpovědi na tyto dotazy mohou ledacos napovědět o tom, v jakém stavu máme dědičnou informaci, a k jakým chorobám jsme proto náchylní." ...
Tento na první pohled hodně netradiční názor razí Marcus Pembrey z londýnské Imperial College. Opírá se přitom o data získaná dlouhodobým sledováním 14 000 britských žen a jejich rodin. Ženy byly do výzkumu zařazeny během těhotenství a následně byl u nich a jejich rodinných příslušníků sledován po 15 let životní styl, růst dětí a výskyt chorob. Pembrey nalezl mezi otci dětí 5 600 kuřáků. Většinou propadli kouření v 16 letech nebo ještě později. Někteří ale začali kouřit před dovršením věku 11 let. Pembreyův tým zjistil, že synové časných kuřáků mají výrazně silnější sklon k obezitě. Dcery byly k tomuto efektu kupodivu odolné.
Nedostatečný obal genu označovaného jako agouti dovoluje genu "jízdu zakázanou rychlostí". Myším to kromě ostře rezavého kožíšku dodává i silný sklon k obezitě a nádorovým onemocněním. Pokud dostává nastávající myší matka vydatné porce kyseliny listové, mláďatům se nebezpečný gen obalí a jeho funkce se tím uvede do normálu. Mláďata se rodí se standardně zbarvenou hnědou srstí a obezita ani rakovina jim už nehrozí. Obalování genů a následné změny jejich aktivity bývají označovány jako epigenetické změny. Řecká předpona "epi-" naznačuje, že jde o změny na povrchu dvojité šroubovice DNA, a nikoli v jejím nitru. Znamená to, že tyto změny nepostihují pořadí písmen dědičného kódu. Přesto dokážou s dědičnou informací a celým organismem pořádně zatočit. " ...
(zdroj: ... http://m.rozhlas.cz/leonardo/veda/_zprava/211723 )
... ... a doprdele !!! ... ... pokud to opravdu takto funguje, vysvětlovalo by se tím potom mnohé nečekané průšvihy ohledně "dědičnosti nových civilizačních chorob" ... např. i vliv užívání hormonální antikoncepce na další generace, rakoviny, různých éček, atd. ... ...
citace: ... "Výzkumy na třech stech pacientů a jejich potomků prokázaly, že přejídající se chlapci zadělávají vnoučatům na pěkný malér. Třikrát častěji pak budou například jejich prapotomci umírat na cukrovku. Hladovka přitom neškodí, dá se říci že naopak. Podvyživení prapředci produkují spermie, z nichž vzniklí potomci mají děti trpící méně často srdečními chorobami.
Genetický inženýr Marcus Pembrey z Institutu péče a výzkumu dětského zdraví v Londýně k tomu dodává: „Strava nemůže změnit genetický kód. Jak se ale zdá, může změnit aktivitu jednotlivých genů ve spermiích. U hladovějícího jedince se aktivují ve spermiích takové geny, které dají potomkům větší šanci přežít. V přejídajícím se organismu ´zleniví´ i geny.“
(zdroj: ... http://www.dama.cz/zdravi/skladbou-stra ... tomku-2539 )
citace: ... "Tolik proklínané kouření je o něco černější než dříve. Podle britských a švédských odborníků totiž jedovaté sloučeniny v tabákovém kouři způsobují epigenetické změny na DNA spermií určujících mužské pohlaví. Kouřící otcové tak přímo ovlivňují zdravotní komplikace svých nenarozených synů a vnuků tím, že jim dávají do vínku vadnou genetickou informaci. "Zplodiny z cigaret způsobují poruchy na kyselině deoxyribonukleové, nosiči genetických informací v jádře buňky. Muži tak ovlivňují kouřením zdraví svých potomků," míní doktor Marcus Pembrey z Londýna. Jiná studie prokázala, že ženy kouřící před těhotenstvím minimálně půl krabičky cigaret denně, mají třicetiprocentní šanci, že se jim narodí dítě s deformací prstů na nohách či rukách." ...
(zdroj: ... http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny ... tomku.html )
citace: ... "Objev britských vědců ale dokazuje, že kuřáci nepoškozují zdraví jen sami sobě a svému bezprostřednímu okolí. Jejich zlozvyk poznamenává neblaze i geny synů, a dokonce i vnuků. Dcery jsou kupodivu tohoto kuřáckého dědictví ušetřeny.
Otázka Kouříte? je už nedílnou součástí většiny lékařských vyšetření. Kouření má na náš zdravotní stav neblahé účinky. V budoucnu budeme možná stále častěji slýchat i otázku: "Kouřil váš otec? A v kolika letech s kouřením začal?" Není to důsledek rostoucí zvědavosti lékařů. Odpovědi na tyto dotazy mohou ledacos napovědět o tom, v jakém stavu máme dědičnou informaci, a k jakým chorobám jsme proto náchylní." ...
Tento na první pohled hodně netradiční názor razí Marcus Pembrey z londýnské Imperial College. Opírá se přitom o data získaná dlouhodobým sledováním 14 000 britských žen a jejich rodin. Ženy byly do výzkumu zařazeny během těhotenství a následně byl u nich a jejich rodinných příslušníků sledován po 15 let životní styl, růst dětí a výskyt chorob. Pembrey nalezl mezi otci dětí 5 600 kuřáků. Většinou propadli kouření v 16 letech nebo ještě později. Někteří ale začali kouřit před dovršením věku 11 let. Pembreyův tým zjistil, že synové časných kuřáků mají výrazně silnější sklon k obezitě. Dcery byly k tomuto efektu kupodivu odolné.
Nedostatečný obal genu označovaného jako agouti dovoluje genu "jízdu zakázanou rychlostí". Myším to kromě ostře rezavého kožíšku dodává i silný sklon k obezitě a nádorovým onemocněním. Pokud dostává nastávající myší matka vydatné porce kyseliny listové, mláďatům se nebezpečný gen obalí a jeho funkce se tím uvede do normálu. Mláďata se rodí se standardně zbarvenou hnědou srstí a obezita ani rakovina jim už nehrozí. Obalování genů a následné změny jejich aktivity bývají označovány jako epigenetické změny. Řecká předpona "epi-" naznačuje, že jde o změny na povrchu dvojité šroubovice DNA, a nikoli v jejím nitru. Znamená to, že tyto změny nepostihují pořadí písmen dědičného kódu. Přesto dokážou s dědičnou informací a celým organismem pořádně zatočit. " ...
(zdroj: ... http://m.rozhlas.cz/leonardo/veda/_zprava/211723 )
... ... a doprdele !!! ... ... pokud to opravdu takto funguje, vysvětlovalo by se tím potom mnohé nečekané průšvihy ohledně "dědičnosti nových civilizačních chorob" ... např. i vliv užívání hormonální antikoncepce na další generace, rakoviny, různých éček, atd. ... ...
Někdo má z vlastních mindráků těžký dilema, ... já však ne (neb na to mám Ilema ) ...... (by Anri, reakce na ilemův podpis ) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
... mmch, d-Ilemku, fakt už raději nikdy více nepoužívej cizích slov (když neznáš jejich skutečný význam) ...
-
- Stálý člen
- Dal: 23 poděkování
- Dostal: 10 poděkování
Dobrý den, chci se zeptat, je nějaká alternativa lněného oleje do sirné patlaniny ???
Děkuji
Děkuji
-
- Stálý člen
Dobrý večer, čtu Vaše příspěvky a potřebuji se na pár věcí zeptat, ale od začátku - minulý týden v pondělí jsem odvezla manžela z práce kde se mu udělalo zle na polikliniku ( manžel 53 let, svářeč, kuřák el. cigarety)
Od rána půl osmé až do zhruba pul druhé odpoledne jsem s ním pochodovala od jedněch dveří k druhým, čtyřikrát mu natáčeli EKG, nevím kolikrát měřili tlak ( první měření tlaku 210 / 110 ) kardiologie, krev, neurologie, ušní - protože manžel najednou ohluchl na jedno ucho a strácel rovnováhu, v pul druhé jsem ho odvezla do nemocnice na příjem kde mu následně dělali CT.
Výsledek : vysoký tlak, vys. cholesterol,obezita - při výšce 182 cm 124,5 kg, na EKG zjištěna fis. nejasného stáří, na CT mozku zjištěna asymetrie vertebrálních tepen, kdy vpravo šíře 3,4, vlevo 4,9 mm.
Závěr : Rotační vertigo, hypakuzis a tinitus vpravo vs. v rámci embolizace do aa. labyrintnhi vpravo při diagnistikované fibrilaci síní
Arterinální hypertenze II st. v úvodu dekompenzovaná
Klinická diagnoza: Mozkový infarkt způsobený embolií přívodných mozkových tepen
Medikace : Prestarium neo 5 mg 1-0-0, Betaloc Zok 25mg 1/2 -0 -0, Warfarin 5mg 1-0-0, Simgal 10mg 0-0-1, Betaserc 24mg 3x1
Manžel už je doma, z nemocnice prý stabilizovaný, teď se čeká na vyšetření magnetická rezonance ( za měsíc), pokud bude mít výsledky vyšetření srdce ( nevím jestli i mozku) v normě a ředění krve pomocí Warfarinu bude po šest týdnů v normě udělají manželovi nějaký elektro šok kterým se prý pokusí nahodit srdce do správného rytmu, tím pádem bude pracovat správně, nebude se tam hromadit krev a nebudou se tam tvořit tromby které by se mohli uvolnit a zase někde něco ucpat.
Je to pro mě těžké a ani nevím jestli to píšu správně ale snad tomu rozumíte
Proč Vám píšu ? Mám doma MMS, i MMS2, DMSO a nevím jestli něco z toho můžu dát manželovi
Prostě já vím co bych dělala u sebe, já bych si udělala očistu střev, jater, zařadila bych urinoterapii, hladovku,vitamín C, MMS,prostě bych hledala cestu.
U manžela to mám těžké, klystýr neprojde, urinoterapie asi také ne, objednala jsem Carbofit na očistu střev,křemelinu, sifon na dýchání, zkusím ho přemluvit na šanku, alespoň pije kotvičník a dělám mu sirnou patlaninu. Nevím jestli mohu zkusit podat MMS, nebo MMS2, teď jsem četla o DMSO a mrtvici - škoda že toho není k nalezení více.
Já prostě nevím jestli mohu zkusit k lékum které manžel bere podat opatrně v malých dávkávh MMS ???
Manžel se snaží, drží dietu ( už má 116 kg), omezuje se v jídle, poslední jídlo do 18.00 hod. bere poctivě prášky, ale jinak aktivní není, na jeho obranu ale zase musím říct že nebýval do teď nijak nemocný, u lékaře nebyl tak posledních pět let a v nemocnici ležel poprvé v životě takže je nastálou situací spíše zaskočen. I když si myslím že nějaké příznaky že není vše v pořádku musel už delší dobu pociťovat.
Budu ráda když mi cokoli napíšete protože si opravdu nevím rady, Na toto forum jsem narazila když jsem se snažila řešit své zdravotní problémy, tak mi to teď celé přopadá takový paradox.
Moc děkuji za Vaši případnou radu a přeji pěkný večer Ailleyscha
Od rána půl osmé až do zhruba pul druhé odpoledne jsem s ním pochodovala od jedněch dveří k druhým, čtyřikrát mu natáčeli EKG, nevím kolikrát měřili tlak ( první měření tlaku 210 / 110 ) kardiologie, krev, neurologie, ušní - protože manžel najednou ohluchl na jedno ucho a strácel rovnováhu, v pul druhé jsem ho odvezla do nemocnice na příjem kde mu následně dělali CT.
Výsledek : vysoký tlak, vys. cholesterol,obezita - při výšce 182 cm 124,5 kg, na EKG zjištěna fis. nejasného stáří, na CT mozku zjištěna asymetrie vertebrálních tepen, kdy vpravo šíře 3,4, vlevo 4,9 mm.
Závěr : Rotační vertigo, hypakuzis a tinitus vpravo vs. v rámci embolizace do aa. labyrintnhi vpravo při diagnistikované fibrilaci síní
Arterinální hypertenze II st. v úvodu dekompenzovaná
Klinická diagnoza: Mozkový infarkt způsobený embolií přívodných mozkových tepen
Medikace : Prestarium neo 5 mg 1-0-0, Betaloc Zok 25mg 1/2 -0 -0, Warfarin 5mg 1-0-0, Simgal 10mg 0-0-1, Betaserc 24mg 3x1
Manžel už je doma, z nemocnice prý stabilizovaný, teď se čeká na vyšetření magnetická rezonance ( za měsíc), pokud bude mít výsledky vyšetření srdce ( nevím jestli i mozku) v normě a ředění krve pomocí Warfarinu bude po šest týdnů v normě udělají manželovi nějaký elektro šok kterým se prý pokusí nahodit srdce do správného rytmu, tím pádem bude pracovat správně, nebude se tam hromadit krev a nebudou se tam tvořit tromby které by se mohli uvolnit a zase někde něco ucpat.
Je to pro mě těžké a ani nevím jestli to píšu správně ale snad tomu rozumíte
Proč Vám píšu ? Mám doma MMS, i MMS2, DMSO a nevím jestli něco z toho můžu dát manželovi
Prostě já vím co bych dělala u sebe, já bych si udělala očistu střev, jater, zařadila bych urinoterapii, hladovku,vitamín C, MMS,prostě bych hledala cestu.
U manžela to mám těžké, klystýr neprojde, urinoterapie asi také ne, objednala jsem Carbofit na očistu střev,křemelinu, sifon na dýchání, zkusím ho přemluvit na šanku, alespoň pije kotvičník a dělám mu sirnou patlaninu. Nevím jestli mohu zkusit podat MMS, nebo MMS2, teď jsem četla o DMSO a mrtvici - škoda že toho není k nalezení více.
Já prostě nevím jestli mohu zkusit k lékum které manžel bere podat opatrně v malých dávkávh MMS ???
Manžel se snaží, drží dietu ( už má 116 kg), omezuje se v jídle, poslední jídlo do 18.00 hod. bere poctivě prášky, ale jinak aktivní není, na jeho obranu ale zase musím říct že nebýval do teď nijak nemocný, u lékaře nebyl tak posledních pět let a v nemocnici ležel poprvé v životě takže je nastálou situací spíše zaskočen. I když si myslím že nějaké příznaky že není vše v pořádku musel už delší dobu pociťovat.
Budu ráda když mi cokoli napíšete protože si opravdu nevím rady, Na toto forum jsem narazila když jsem se snažila řešit své zdravotní problémy, tak mi to teď celé přopadá takový paradox.
Teda se jenom divim, ze uz jste davno nezacala, davala bych denne odpoledne vzdy stejny nizky pocet kapek. Pomalu a jiste prijdete dale jako rychle a vysoke davky. No a mezi to vzdy treba Chlorellu nebo jine produkty, ktere telo detoxikuji a zaroven doplnuji vitaminy.ailleyscha píše: Mám doma MMS, i MMS2, DMSO a nevím jestli něco z toho můžu dát manželovi
Ja to tak delam s CDS nekdy MMS a jsem spokojena, potize se stale redukuji a citim se dobre, i kdyz je venku velke vedro a lidi to zatezuje. Take je velmi pozitivni Fa.Nadeje, nechci zde delat reklamu, ale ja jsem s tim co delaji moc spokojena. Take meri diagnostiku Oberonem, ale nejenom to, staci napsat mail nebo zatelefonovat a sestavuji lecebnou kuru dle potreb.
Take tu mame vlakno s autopatii (moc doporucuji), lecebnym kodem, je toho tu hodne, nevahat, necekat az na posledni vterinu.
-
- Stálý člen
Dobrý den, děkuji moc za odpověď . Víte já s manželem musím opatrně, zatím aspon pije ráno vodu s jablečným octem, přes den vodu s citronem, také vařím kotvičník, dýchá přes sifon od Břetislava Nového ( tady nevím zda by nebyl vhodnější Frolovův dýchací trenažér), jí denně menší dávky jídla a dosti ovoce a zeleniny na to, jaké bere prášky - k jedněm nesmí nic s vitamínem K tj. zelená zelenina, paprika, zelí, kapusta atd. k druhým zas citrusové plody
Mám VMS od Pala 25% chloritan sodný a 3,5 % kys. chlorovodíkové a ani nevím kolik kapek aktivovat, měla bych začít tak od jedné kapky chloritanu sodného ?
Kyseliny chlorovodíkové na aktivaci použít kolik a kolik vody když manžel má váhu 116 kg ??
Budu ráda za odpověď Děkuji moc Ailleyscha
Mám VMS od Pala 25% chloritan sodný a 3,5 % kys. chlorovodíkové a ani nevím kolik kapek aktivovat, měla bych začít tak od jedné kapky chloritanu sodného ?
Kyseliny chlorovodíkové na aktivaci použít kolik a kolik vody když manžel má váhu 116 kg ??
Zacnete s 1 kapkou denne treba 2-3 dny a pokud bude manzel bez potizi tak zvednete na 2 kapky, zase pockejte 2-3 dny a pak prejdete na 3 kapky denne. Zustala bych u nich, nebot ja pozoruji, ze je nekdy lepsi brat male davky a to pravidelne, (pokud se nezapomene), ale jinak proste zustat u nich a cas ukaze jak se neco zlepsi. Pokud prijde den, kdy manzel nema na MMS chut ci mu neni dobre tak na 1-2 dny vysadit a pokracovat dale. Telo se musi pomalu zase zateze zbavit, nejde za par dni se zbavit nanosu v tele, ktery si pestujeme mnoho desitek let.ailleyscha píše: Kyseliny chlorovodíkové na aktivaci použít kolik a kolik vody když manžel má váhu 116 kg ??
Jinak redeni MMS dle Vasich informaci se aktivuje 1 : 1. Tedy 1 kapka (25% chloritan sodny) a 1 kapka kyseliny (kys.chlorovodikove). Na vahu se MMS neaktivuje. Tedy ja to tak nedelam.
Na strankach http://www.emms.cz je take vice informaci primo k uzivani MMS pod protokolem 1000.
- jani
- Zasloužilý člen
- Dal: 325 poděkování
- Dostal: 251 poděkování
Pokud jsou srdeční problémy, je vždy namístě vysadit jakoukoliv živočišnou bílkovinu, nezatěžovat srdce nezdravým vařeným jídlem, tím spíš ne v malých dávkách a častějí, neb se na trávení spotřebovává HCL, dříve se infartům dala hcl do žíly a bylo po infarktu - prej. Aby se organismu dal dohromady aspon trochu, je potřeba provést jogínskou očistu střev tzv. šankaprakšalánu, důležitá je očista jater (nemám ji za sebou), beru ostropestřecevoolejovou kaši. Následně po očistách bych nasadila půst, hladovku u kardiaka asi ne ( já ji nezvládám ), ale přínosem je džusový půst, já ho jela, dokud si srdíčko samo neřeklo stop a to asi za 19 dnů. V každém případě nasadit MAGNESIUM (chlorid hořečnatý a také magnesiový olej z chloridu hořečnatého a vody, kterým se osoba natírá nebo postřikuje, selen, vápník, béčka ( pivovarské kvasnice )cečko ( nejlépe liposomal C ), je dost blbé, že se musíte kvůli warfarinu ( původně jed pro krysy ) hodně omezovat se zeleninou obsahující vit. K. Právě chlorofil je pro regeneraci organismu to nejdůležitější. JIstý Kaspřík uvádí, na ředění krve je lepší jak antikoagulační přípravky vitamín E a K. Lněné semínko také ředí krev a také ji ředí kurkuma. Dieta J Budwig není jen o tvarohu s ln. semínkem a olejem,ale je to celý souhrn doporučení stravy. Frolovův třenažer je rozhodně šetrnější jak syfon. Na snížení cholesterolu - lecitin, karnitin, taurin, lysin a omega 3 mastné kyseliny. Zázračnou rostlinkou je šrůcha zelná, snižuje cholesterol a obsahuje omega 3mastné kyseliny. Nevím však, jak je to s ní při užívání warfarinu! Při srdečních potížích je také asi nutné srovnat sodík a draslík, dobré je míchat do mořské nerafinované soli nebo himalájské soli KCL (chlorid draselný). Jednoznačné prokrvení srdce je užití kayenského pepře, až jedna čajová lžička do horké vody a popíjet, já akutně dávala i do studené vody a ihned vypila, to vše, pokud není problém se žaludkem vřed a pod. Špatná by nemusela být ani tinktura z hlohu, hloh řeší také srdeční problémy. Přínosem minerálů je MUMIO. Na posílení srdce, nebot je to sval je dobrá denní chůze. Manžel tedy doted nemá sinusový rytmus? Ono právě při fibrilaci hrozí embolie. Jistý člověk ( vypadlo mi jméno ) doporučuje právě při embolii provádět autohemoterapii.
Později bych možná zkusila aterosklerotickou kůru podle Jar. Kaspříka, já ji momentálně jedu asi 10tý den
lecitin, aktivní uhlí ( na fy Dakom, kyjov lze objednat 150g/120kč ) pivovarské kvasnice (kupuju u fy Cavalino) obilní klíčky, vše stejným dílem a z této směsi vzít 2 polévk. lžíce. Toto zamíchám do kefíru z tibetské houby a kozího mléka ( už si můžu dovolit živ. bílkovinu v podobě kozího mléka, ale při aktuních problémech vysazuju i toto mlíko), přimíchám světlicový olej a vezmu E vitamín 100mg, mírně osladím medem, zvažuju, že si koupím xylitol.
Na očistu cév jsem zkoušela i pomixovaný česnek s citronem, někde je tu návod,ale nezaznamenala jsem nějaký účinek. Kdysi se dal koupit energoinformační přípravek zvaný assh vasa http://www.bodycentrum.cz/produkty/potr ... atalyzator, já za něj tehdá platila 190kč za balení, ročně jsem spotřebovala 3balení, ted je to díky ceně pro mě nezajímavé.
Pro srdíčko je jsou hodně důležité právě ty aminokyseliny, vitamíny a minerály, magnesko a selen prvořadě. Jestli angličtíte, dohledejte si léčbu podle dr. Ratha a Paulinga, z nich jsem hodně čerpala.
Později bych možná zkusila aterosklerotickou kůru podle Jar. Kaspříka, já ji momentálně jedu asi 10tý den
lecitin, aktivní uhlí ( na fy Dakom, kyjov lze objednat 150g/120kč ) pivovarské kvasnice (kupuju u fy Cavalino) obilní klíčky, vše stejným dílem a z této směsi vzít 2 polévk. lžíce. Toto zamíchám do kefíru z tibetské houby a kozího mléka ( už si můžu dovolit živ. bílkovinu v podobě kozího mléka, ale při aktuních problémech vysazuju i toto mlíko), přimíchám světlicový olej a vezmu E vitamín 100mg, mírně osladím medem, zvažuju, že si koupím xylitol.
Na očistu cév jsem zkoušela i pomixovaný česnek s citronem, někde je tu návod,ale nezaznamenala jsem nějaký účinek. Kdysi se dal koupit energoinformační přípravek zvaný assh vasa http://www.bodycentrum.cz/produkty/potr ... atalyzator, já za něj tehdá platila 190kč za balení, ročně jsem spotřebovala 3balení, ted je to díky ceně pro mě nezajímavé.
Pro srdíčko je jsou hodně důležité právě ty aminokyseliny, vitamíny a minerály, magnesko a selen prvořadě. Jestli angličtíte, dohledejte si léčbu podle dr. Ratha a Paulinga, z nich jsem hodně čerpala.
-
- Stálý člen
Lena : děkuji moc za odpověď
Jani : také děkuji, s tou šankou to bude těžké, budu muset manžela přemluvit aby to zkusil třeba se mnou, já už dělala několikrát.
Jinak lecitin a taurin mám doma ale musím ještě načíst jak a kdy podávat
K hladovce asi manžela nepřemluvím, ale pokud budu podávat MMS aktivované HCL, pak ještě mohu dát Betain HCL v tabletách mám doma tak by mělo být trávící kyseliny dostatek ?
Jinak sirnou patlaninu s lněným semínkam mu dávám, do jídla přidávám cayenský pepř, možná v té vodě by byl lépší dá se ho tak užívat větší množství
Jinak na Warfarinu je napsané varování také k podávání jakýhkoliv potravních doplňků a vitamínů, takže tady nevím, chtěla jsem vyzkoušet podávat vysoké dávky vit. C ale takto mám strach tu šrůchu zelnou nevím kde pořídit ??? Ten sodík a draslík je dobrý nápad, mám doma chlorid draselný, zkusím namíchat se solí tuším v poměru 2 soli ku 1 draslíku ?
Díky že jste připomněla hloh, úplně jsem zapomněla jak jsem ho chodila sbírat mamince a ta si dělala sirup na vysoký tlak
O tu Autohemoterapii chci poprosit kamarádku zdr. sestru jestli by nemohla manželovi píchnout, já to neumím a ani si netroufám, ale tohle nevím jestli projde a podaří se mi jí přesvědčit.
Ten sinusový rytmus - pokud bude manžel po šest týdnů v pořádku chtějí mu ho vyskoušet nahodit elekt. šokem
Moc vám jinak děkuji za nápady a pokud kohokoliv ještě něco napadne budu jen ráda
Přeji pěkný den Ailleyscha
Jani : také děkuji, s tou šankou to bude těžké, budu muset manžela přemluvit aby to zkusil třeba se mnou, já už dělala několikrát.
Jinak lecitin a taurin mám doma ale musím ještě načíst jak a kdy podávat
K hladovce asi manžela nepřemluvím, ale pokud budu podávat MMS aktivované HCL, pak ještě mohu dát Betain HCL v tabletách mám doma tak by mělo být trávící kyseliny dostatek ?
Jinak sirnou patlaninu s lněným semínkam mu dávám, do jídla přidávám cayenský pepř, možná v té vodě by byl lépší dá se ho tak užívat větší množství
Jinak na Warfarinu je napsané varování také k podávání jakýhkoliv potravních doplňků a vitamínů, takže tady nevím, chtěla jsem vyzkoušet podávat vysoké dávky vit. C ale takto mám strach tu šrůchu zelnou nevím kde pořídit ??? Ten sodík a draslík je dobrý nápad, mám doma chlorid draselný, zkusím namíchat se solí tuším v poměru 2 soli ku 1 draslíku ?
Díky že jste připomněla hloh, úplně jsem zapomněla jak jsem ho chodila sbírat mamince a ta si dělala sirup na vysoký tlak
O tu Autohemoterapii chci poprosit kamarádku zdr. sestru jestli by nemohla manželovi píchnout, já to neumím a ani si netroufám, ale tohle nevím jestli projde a podaří se mi jí přesvědčit.
Ten sinusový rytmus - pokud bude manžel po šest týdnů v pořádku chtějí mu ho vyskoušet nahodit elekt. šokem
Moc vám jinak děkuji za nápady a pokud kohokoliv ještě něco napadne budu jen ráda
Přeji pěkný den Ailleyscha