Věřitelům. Těmi jsou německé a francouzské banky.Palo píše:.... A zajímalo by mě, kam se sebraly... ...
Nejde o záchranu Řecka, jde o záchranu investic těchto bank.
Věřitelům. Těmi jsou německé a francouzské banky.Palo píše:.... A zajímalo by mě, kam se sebraly... ...
Problém není ve vládě, ale v nenažranosti těch, co mají nejvíc.jarda ovčák píše:Myslím si, že bychom měli naši vládu zcela zrušit a stát se gubernií ...
Pochybuji, že "v lepším"vokoun píše: takže díky západu který socializmus nepoznal jsme tam znovu i když trošku v lepším
Ahoj,laik píše:mildo, Podle mě je Klaus at je jakej chce, celkem schopnej ekonom a na jeho euroskeptický postoj budou lidi ještě rádi vzpomínat....
Nj, to hezky řečeno, jenže stát vybírá čím dál větší daně a třeba ty záchranky a zdravotnictví se pořád a vytrvale omezuje. Rušej se pohotovosti a dojezd k lékaři se nikde nezkrátil, ale všude se komplikuje.laik píše:............ stát má vybírat na daních jen nezbytné množství peněz aby to stačilo na základní chod státu, záchrané složky, obrané, zdravotní a nějaké menší drobnosti, ale jinak vše má být ponecháno na vůli samotného občana co se svými pěnězi udělá,