Tu epsomskou mě u nás v lékárně neprodají, prej jí nemají a objednat nemohou, tu karlovarskou mám doma asi deset 5g sáčků, mohlo by to mít stejný efekt ???
Budu ráda pokud někdo napíěe, očistu chci zkusit zítra

Epsomská je lepší, protože obsahuje hořčík, kterého máme většinou nedostatek. Naproti tomu sodíku bývá přebytek.A(&F) píše:Epsomka = Síran hořečnatý (MgSO4.7H2O)
Glauberovka = Síran sodný (Na2SO4.10H2O)
... je sice pravda, že obojí je osmotický laxativum ...... čímž však nijak nezpochybňuji to, co výše napsal Poota ...
...
Nazdar,vďaka za radu s tým pitím vody po 14 hodine,robilo mi to problem byť bez vody,vo 4 fáze to skúsim.Ináč s tou infra lampou to robím od začiatku,je to oveľa lepšie hlavne čo sa týka prehriatia,idem až na hranu s teplotou ohriatia pečene, čiže koľko vydržím.MIRKO píše:.Poprvé jsem se rozhodl, že jsi játra nahřeji pořádně...a to infralampou.I Předtím jsem je nahříval, ale jen horkou pet lahví.Dále jsem zjistil, že se v případě žízně není nutné trápit a je možno se klidně napít...nemá to žádný neg. vliv. na průběh očisty.
Nazdar,ja to robim podľa Dennyho tu z fóra.Za tú vodu vďaka.Olej používam Monnini v super kvalite/panenský olej/ dovezený z Talianska,chodia tam kámoši z firmy,skoro každý týžden ,liter za 5 euro je super cena.Čo sa týka použitia citrońa alebo grepu,vrátim sa k citrónu,grep sa mi zdala taká mdlá chuť,citrón je výraznejší chuťovo.MIRKO píše:Já dělám jaterní očistu přesně podle návodu J.Zajíčka... ten právě mezi 14-18.00 hod doporučuje pít vodu a před pitím soli se pořádně zavodnit, jako prevence proti pocitu žízně.Já měl na mysli pití vody i večer a v noci /o tom se J.Z./ nijak nezminuje.Já to už nijak neřeším a kdykoliv mám žízeň napiju se.Ještě k tomu oleji...nemyslím, že je nějaký velký rozdíl mezi citronem a grepem, ale právě olejem.