Slavek Krepelka píše:lena píše:To souhlasi, ze i cerstve ovocne stavy (i z tetrapaku) tyto kyseliny nici zubni sklovinu. ...
To je všecko hezký, jenže s tou sklovinou začaly být problémy až poté, co bylo zavedeno jejich denní broušení zubníma pastama. Dokonce jsem narazil na připomínky na netu, že zubařská specializace na umělohmotnou obnovu zubní skloviny, tedy potažení zubů umělohmotnýma pryskyřicema je velice moderním vynálezem ne pro to, že začaly být takové prostředky k dispozici, ale pro to, že toho ještě několik desesetiletí po vynálezu zubnich past nebylo zapotřebí.
Co se týče kyselin, je docela jednoznačné, že divoké opice a divoši tímhle problémem netrpí, stejně jako netrpí kazivostí zubů, záněty dásní, paradentozama ato. Navíc je docela jednoznačné, že tolerance našich tkání HCl je zatraceně vyšší, než spoustě jiných kyselin. Sečteno a podtrženo, nehlásám, že byť i slabá HCl nemůže leptat sklovinu, ale dívaje se na problém skloviny a zdraví zubů poněkd v širším záběru mi nedává rovnic..
S laskavým pozdravem, Slávek.
Tak samozřejmě nic proti, vaše diskuse pokusy a celá tato práce je knezaplacení, ale pořád mi zde chybí takovéty varovné červené cedule pro "idioty" kde by byly takové ty základní pravidla, jakože Ne mms a vit C, Pozor na zuby a kyselé , mimochodem třeba moje tkáně jsou dost citlivé na tuto kys. osobně to v puse držím co nejkratší dobu a stejně to na zubech cítím, jednou jsem to nechal trošku déle a jazyk byl podrážděný, ale jinak jo , třeba s ¨MMS2 se mito pěkně osvědčilo ale, celkově po jídle to pomáhá.. Ale když si někdo dovede čistit zuby neřezeným mms tím hnědým silným kyselým bleee tak potom fakt je lépe pro klidný spánek dřív než informace otom jak to dosebe nalít, tak místo toho varovaní coto semnou udělá když budu blbec. Ono taky jsem nevěřil ale lidi dovedou fakt extrémy. Třeba já jsem si udělal sírnou koupel ... no jenomže z organické síry té žluté
nasypal jsem si ji celkem hafo dovany a snažil se ji smíchat s vodou no abych to skrátil byla to celkem komedie poté vaně mi bylo divně, ale co přišlo večer sem myslel že si oči vyškrábu, slzily svědily, a pořád 2 dny ! a měsíc sem smrděl jak zápalky, no pak jsem se zesame radosti předavkavoval mms ( ignoroval průjem)
no ale země si neberte moc příklad já už tu dávno nemám být, ale jako ukázka blbosti dobré, podotýkám že jsem dodržoval "max bezpečnost" , ale zuby to prostě nechápu jak někoho může napadnout to hnědé buee. Dyť to spálí kůži
a hlavně pocity !! To je důležité použít tím tuplem když se pije hcl, jak se vám to zdá víc kyselé, no prostě jak je to podezřele tak ředit, a pak když tak experimentovat, protože jde hodně oto jak se spálíte napoprvé tak pak ktomu budete mít odpor nebo vás to může úplně vychýlit zpět k těm bílým supům. JO JINAK DALŠÍ TEN BLÁZNIVÝ PSYCHOPAT CO DOSEBE LEJE KYSELINU CHLOROVODÍKOVOU! A ŽIJU, POTVRZUJI POZITIVNÍ ÚČINEK, NÁZOR ZCELA NEOVLIVNĚNÝ NIČÍM ! BRAL JSEM VPOTAZ VEŠKERÉ MOŽNÉ ODCHYLKY A JEDNOZNAČNĚ POTVRZUJI ŽE TO FUNGUJE A MŮŽETE, NE MUSÍTE TO BRÁT SPOLU S OSTATNÍMA REALNÝMA ZKUŠENOSTMA JAKO OFICIALNÍ DÍLKY STUDIE. ŽADNE TAKE NEJSOU STUDIE, A NEOFICIALNÍ, OFICIALNĚ TO NIKDY NEBUDE !!! CO BY TI GRAMLAVÍ OBVOĎÁCI TAK MOHLI STĚMI LEVÝMI PAZOURMI TAK DĚLAT ? PRODÁVAT MEDICÍNSKY FET NA ČERNÉM TRHU !